❓❕چرا یک سحابی ممکن است مربع به نظربرسد؟
🔰هنوز کسی نمی تواند پاسخ قطعی بدهد. با این حال، به نظر می رسد منظومه ای از ستارگان داغ معروف به MWC 922 در سحابی با این شکل غوطه ور شده است..
🎇این تصویر ترکیبی از تصاویر فروسرخ از تلسکوپ هیل در کوه پالومار در کالیفرنیا و تلسکوپ Keck-2 در Mauna Kea در هاوایی است.
محتمل ترین توضیح برای منشاء سحابی مربع این است که ستاره یا ستارگان مرکزی به نحوی مخروط ها را از گاز در مراحل بعدی تکامل خارج کردند.
🔺🔻برای MWC 922، این مخروط ها به طور تصادفی زوایای تقریباً قائمه تشکیل دادند و ما از کنار به آنها نگاه می کنیم. فرضیه مخروط ها توسط "پره های" شعاعی که در تصویر قابل مشاهده است تأیید می شود.
🔰محققان پیشنهاد میکنند که اگر از زاویهای دیگر به مخروطها نگاه کنیم، ممکن است مانند حلقههای غولپیکر در اطراف ابرنواختر به نظر برسند
#نکته_نجومی✒️
@mosaferanekahkeshan°•°•°
🌍🌌⛼
● اسطرلاب :
▪︎ یکی از ابزارهای قدیمی در علم نجوم است .این وسیله نجومی که برای رصد نجوم استفاده می شد جزو یکی از مهمترین و کاربردی ترین ابزارهای نجومی بوده است اما امروزه بیشتر برای کاربردهای آموزشی به کار میرود.
▪︎ ساختار اسطرلاب به طوری است که یک دستگاه است با صفحه دایره ای شکل از جنس فلز و این فلز میتوانند از جنس های مختلفی مثل برنز یا برنج یا آهن یا فولاد و... در ساختار این اسطرلاب به کار رفته باشد .
▪︎ از کاربرد های اسطرلاب می توان به مطالعات و محاسبات کارهای نجومی از قبیل پیدا کردن ارتفاع و زاویه خورشید ،منطقه البروج ،محل ستارگان و سیارات و به دست آوردن طول و عرض جغرافیایی محل در تمام مدت شبانه روز و فصول مختلف سال به کار برده میشود همچنین برای بدست آوردن ارتفاع کوه ها و پهنای رودخانه ها و سایر عوارض طبیعی زمین و تعیین ساعت طلوع و یک به یک ستارگان ثابت و سیاراتی که نام آنها بر شبکه اسطرلاب نقش بسته است و همچنین از این ابزار در برای تعیین قبله 🕋 استفاده می شد.🗻🔬
▪︎ امروزه نیز به صورت اندک استفاده می شود و سادگی این دستگاه به طوری است که نیازی به دانستن فرمول های ریاضی خاصی نیست و همین امر باعث شده تا افراد مختلف بتوانند از آن استفاده کنند🌟⭐
🏝🏝🏝
#نجوم_دوره_اسلامی
⭐️@mosaferanekahkeshan
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ویدئویی از ایستگاه فضایی بینالمللی منتشر شده است که در آن ماتیاس مورر (Matthias Maurer)، فضانورد آلمانی🇩🇪 آژانس فضایی اروپا (ESA)، را در ایستگاه فضایی هنگام استفاده از تردمیل نشان میدهد. او برای شبیهسازی تجربه راه رفتن و دویدن روی زمین🌍، به یک بند ثابت شده است. این کار به خنثی کردن اثر از دست دادن عضلهها و استخوانها به دلیل زندگی در شرایط ریزگرانش کمک میکند.
#دنیای_فرازمینی{فناوری فضایی}
کاری از انجمن نجوم مسافران کهکشان
@mosaferanekahkeshan🌀
🔺 مقایسه جالبی از ایستگاه فضایی "تیانگونگ" چین در مقابل ایستگاه فضایی بین المللی!
• #دنیای_فرازمینی [ فناوری فضایی ]
@mosaferanekahkeshan♡
💠 | وَالسَّمَاءَ بَنَيْنَاهَا بِأَيْدٍ وَإِنَّا لَمُوسِعُونَ | 💠
🍃 و آسمان را به قدرت ونیرو بنا کردیم و ما [همواره] وسعت دهنده ایم .
📖 سوره ذاریات - آیه ۴۷
#قرآن_نجوم
• @mosaferanekahkeshan •
▪︎ ڄیســٺ ایݩ سقڣ ساده بسیـــار نقݜ
▪︎ زیـــݩ معمــا هیڃ داݩــا در جهاݩ آڲاه نیســـٺ
🖋 خیام نیشابوری
💌 #اشعار_نجومی
~
@mosaferanekahkeshan ~
﷽
§ داݩســـٺنے ہاي نجومــے ꥃ
🔻 سلفی گرفتن در سیاره سرخ
➕ مریخ نورد استقامت ناسا در 18 فوریه 2021 بر روی سیاره سرخ فرود آمد و این سلفی را روی صخره ای با نام مستعار "Rochette" در 10 سپتامبر 2021، نود و هشتمین روز مریخ یا اولین ماموریت گرفت. دو سوراخ دیده می شود که مریخ نورد از بازوی روباتیک خود برای حفاری نمونه های هسته سنگ استفاده می کند.
➕ ا Perseverance از دوربینی به نام WATSON (حسگر توپوگرافی زاویه باز برای عملیات و مهندسی) در انتهای بازوی رباتیک خود به طول هفت فوت (دو متر) برای گرفتن عکس های سلفی خود استفاده می کند.
🌃 اعتبار تصویر: NASA/JPL-Caltech/MSSS
🔭 کاری از انجمن نجوم مسافران کهکشان
☕️ #یک_فنجان_نجوم
• @mosaferanekahkeshan •
▪︎ به گزارش انجمن فیزیک پژوهشسرای جابربن حیان :
جلسه مربوط به فعالیت علمی - پژوهشی و تحقیقاتی در مورد نجوم (سازه و هلوگرام)
#مسافران_کهکشان
#مسابقات_پژوهشی
@mosaferanekahkeshan ♡