🎥 #معرفی_فیلم
▪︎ فیلم سینمایی میان ستاره ای 💫
♻️ درباره فیلم :
• فیلم میان ستاره ای به کارگردانی کریستوفر نولان در سال 2014 ساخته شده است. این فیلم محصول کشور آمریکا و انگلیس و در ژانر علمی تخیلی میباشد. در این فیلم متیو مک کانهی، ان هاتاوی، جسیکا چستین و مایکل کین به هنرمندی پرداختهاند .
• ماجرای این فیلم دربارهٔ فضانوردانی 👨🚀 است که از طریق کرم چالهای به کهکشان دیگری سفر میکنند تا سیارهٔ قابل سکونتی 🌍 بیابند. فیلمنامهٔ این فیلم را کریستوفر نولان به همراه برادرش جاناتان نولان نوشتهاست .
• کریستوفر به همراه لیندا اوبست و اما توماس تهیهکنندگی فیلم را برعهده داشتند. فیزیکدان نظری، کیپ تورن یکی از تهیهکنندگان اجرایی و مشاور علمی فیلم است .
[ می توانید این فیلم سینمایی بسیار جذاب و پرطرفدار رو از سایت های مختلف دانلود و تماشا کنید ]
@mosaferanekahkeshan ♡
🎮 #آی_تی_فضا
۲ اسفند ۱۴۰۰
۳ اسفند ۱۴۰۰
﷽
§ داݩســـٺنے ہاي نجومــے ꥃ
🔻 سحابی دمبل
😍#سحابی_دمبل یکی از زیباترین سحابی های آسمان که به لحاظ ظاهری شباهت زیادی با دمبل دارد در صورت فلکی روباهک قرار گرفته و در
• فهست_مسیه با شماره 7⃣2⃣مشخص میشود.
🔭 کاری از انجمن نجوم مسافران کهکشان
☕️ #یک_فنجان_نجوم
• @mosaferanekahkeshan •
۳ اسفند ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر ۵۲۰ میلیون سال نوری از زمین 🌏دور شوید یک شبکهٔ باورنکردنی از ۱۰۰ هزار کهکشان را مشاهده میکنید که مانند رشتههای عصبی درهم تنیده شدهاند.
❓براستی ما در این هستی بیکران چه جایگاهی داریم؟
#استوری_نجومی📱
#یک_فنجان_نجوم ☕️
@mosaferqnekahkeshan
۳ اسفند ۱۴۰۰
🍃 ممکن است یک سفینه پروازی قبل از ترک دوباره مقصد ، در یک مسیر طولانی و نامتعادل ، چندین بار از هدف خود عبور کند . هر مسیر ، منظره متفاوتی از هدف ارائه می دهد . دوربین های سفینه ، سنسورها و تجهیزات دیگر برای گرفتن تصویر ، روشن شده و سنجش ها را ثبت می کنند و سپس همان طور که دور می شوند ، دوباره خاموش می شوند
🚕 #اکتشافات_فضا
@mosaferanekahkeshan ¡¿
۳ اسفند ۱۴۰۰
۳ اسفند ۱۴۰۰
۴ اسفند ۱۴۰۰
این ترکیب رنگ رو هیچ نقاشی نمیتونه درست کنه😋
جز کسی که خودش خالقِ رنگ هاست😌
بهاباد از استانِ یزد🇮🇷
#ما_هم_داریم 😌
#عکاسی_نجومی 📸
●•@mosaferanekahkeshan •●
▪︎ منبع : کانال تکرنگ
#پروفایل_نجومی
۴ اسفند ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدگاه "جرالد شودر" فیزیک کوانتوم
در کشف خدا
عاقلبهقوانینخردراهتوپوید ....
📚 #قرآن_نجوم
@mosaferanekahkeshan ♡
۴ اسفند ۱۴۰۰
﷽
§ داݩســـٺنے ہاي نجومــے ꥃ
🔻 یخچال های طبیعی
▫️ ماموریت ذوب اقیانوسهای ناسا در گرینلند برای آگاهی از چگونگی ذوب شدن یخچالهای طبیعی از طریق آب اقیانوس، خط ساحلی بزرگترین جزیره جهان را بررسی کرد. ماموریت هوابرد نشان داد که یخچالهای گرینلند که در اقیانوس خالی میشوند، مانند یخچال Apusiaajik که در اینجا نشان داده شده است، بیشتر از آنچه قبلاً تصور میشد، در معرض خطر از بین رفتن سریع یخ هستند.
▫️ ماموریت گرینلند ناسا شش سال نقشه برداری از زمین های ناشناخته را تکمیل کرد
🌃 اعتبار تصویر: NASA/JPL-Caltech
🔭 کاری از انجمن نجوم مسافران کهکشان
☕️ #یک_فنجان_نجوم
• @mosaferanekahkeshan •
۴ اسفند ۱۴۰۰
هدایت شده از بُرنا پِلاس
🧠امروز روز جهانی تفکّره!
یه تشکری کنیم از کسانی که قسمت تفکر و تعقل خودشونو آکبند نگه نداشتن.😅😂
🌀حالا از شوخی گذشته، شما رو دعوت میکنم به حدیثی از امام علی علیه السلام درباره تفکر:
✨تفکر، نورانیّت مى بخشد و «غفلت» تاریکی.
📚بحار الانوار، جلد ۷۴، صفحه ۲۳۷
☄کانال واحد نوجوان مؤسسه مصاف(برنا پلاس)
🔗 تلگرام | ایتا | سروش | اینستاگرام | توییتر
☄ https://eitaa.com/borna_pluss
۴ اسفند ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅رصدخانه دینامیک خورشیدی 🌝که به طور مداوم خورشید را رصد می کند، این تصاویر را از این رویداد گرفته است. شراره های خورشیدی این شراره ها انفجارهای قدرتمند انرژی هستند، آنها معمولاً در مناطق فعال رخ می دهند، مناطقی در خورشید که با حضور قوی میدان های مغناطیسی مشخص شده اند.
🔳همانطور که این میدانهای مغناطیسی تکامل مییابند، میتوانند به نقطهای از ناپایداری برسند و انرژی را به اشکال مختلف آزاد کنند، از جمله تابش الکترومغناطیسی، چیزی که به عنوان شرارههای خورشیدی مشاهده میشود. شعلهها و فورانهای خورشیدی میتوانند بر ارتباطات رادیویی، شبکههای برق، سیگنالهای ناوبری تأثیر بگذارند و خطراتی را برای فضاپیماها و فضانوردان ایجاد کنند.
#نکته_نجومی
@mosaferanekahkeshan♡
۴ اسفند ۱۴۰۰
با سلام خدمت همه مسافران عزیز😁😁😊
✅ چابهار برای ایجاد پایگاه پرتاب فضایی مهیا میشود
🔰 مسئول اداره سازمان منطقه آزاد چابهار با اشاره به اهمیت موقعیت راهبردی چابهار، از آمادگی برای ایجاد پایگاه پرتاب ماهوارههای سنجشی و تحقیقاتی در این شهر خبر داد.
🔰 در منطقه آزاد چابهار : «تاسیس این پایگاه موجب تقویت روابط بین ایران و کشورهای هدف از جمله چین و هند در زمینه بهرهمندی از علوم فضایی میشود و بر این باوریم که منطقه آزاد چابهار این ظرفیت را دارد که برای پرتاب ماهوارهها مهیا شود.»
🔰 «موقعیت چابهار را برای پرتاب ماهوارههای تحقیقاتی و انواع کاوشگرها مناسب ارزیابی کردیم و میخواهیم در این منطقه راهبردی و اقیانوسی این موضوع مهم را دنبال کنیم.»
#سازمان_فضایی_ایران
#اخبار_نجومی
@mosaferanekahkeshan ♡
۴ اسفند ۱۴۰۰
۵ اسفند ۱۴۰۰
پنجم اسفند روز مهندس گرامی باد 🌺🌺🌺
برای مهندس بن بستی وجود ندارد
آنان یا راهی خواهندیافت،یا راهی خواهند ساخت🔧🔩⚙⚓️🚀
👨🔧مهندسین آینده روزتان پیشاپیش مبارک🎉
@mosaferanekahkeshan ♡
۵ اسفند ۱۴۰۰
۵ اسفند ۱۴۰۰
﷽
§ داݩســـٺنے ہاي نجومــے ꥃ
🔰 این تصویر مربوط به سال 2020 شعلهای را نشان میدهد که یکی از شعلههایی است که به عنوان بخشی از تحقیقات طراحی شعله در داخل قفسه یکپارچه احتراق (CIR) برای بررسی میزان دوده تولید شده در شرایط مختلف مشتعل شده است. لکه های زرد خوشه های دوده ای هستند که وقتی گرم می شوند زرد می شوند. این خوشه ها در ریزگرانش نسبت به زمین بزرگتر می شوند زیرا دوده مدت بیشتری در شعله باقی می ماند. CIR در سال 2008 ایجاد و به ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب شد.
🔰 ناسا به مطالعه رفتار آتش در فضا ادامه می دهد. به لطف مطالعات و استانداردهایی که مواد بسیار قابل اشتعال را در لباس ها، تخت ها و مبلمان حذف کرده اند، اکنون آمریکایی ها نسبت به دهه های قبل می توانند در خانه های خود احساس امنیت بیشتری داشته باشند. ناسا برای محافظت از فضانوردان هنگام انتخاب مواد برای لباسهای فضایی و فضاپیماها، به مطالعات و استانداردهای مشابهی متکی است .
🔰 اما آتش در فضا رفتار متفاوتی دارد. تغییرات در جاذبه و جریان هوا می تواند نحوه انتشار آن را تغییر دهد و خاموش کردن آن را دشوارتر کند.
پروژه احتراق و انقراض سوخت جامد (SoFIE)، مجموعهای از آزمایشها که در هفدهمین مأموریت تامین بار نورث روپ گرومن به ایستگاه فضایی بینالمللی راه اندازی شد و میتواند راه را برای درک عمیقتر آتش در فضا روشن کند .
🌃 اعتبار تصویر: NASA
🔭 کاری از انجمن نجوم مسافران کهکشان
☕️ #یک_فنجان_نجوم
• @mosaferanekahkeshan •
۵ اسفند ۱۴۰۰
۵ اسفند ۱۴۰۰
🔶 جایگاه علمی خواجه نصیرالدین طوسی
➕ خواجه نصیر طوسی را در علم، همتای بوعلی سینا دانستهاند؛ با این تفاوت که ابن سینا در طب 🌿 سرآمد بود و خواجهنصیر در ریاضیات 📐
➕ برخی معتقدند دفاع خواجه نصیرالدین طوسی از ابن سینا در برابر انتقادات فخر رازی، در کتاب شرح اشارات، موجب احیای فلسفه 🗣 در آن عصر شدهاست.
➕ همچنین خواجه نصیر را مبتکر روش فلسفی در کلام شیعه دانستهاند. به باور مرتضی مطهری ، تمام آثار کلامی بعد از خواجه نصیر، از کتاب تجرید الاعتقاد 📖 تأثیر پذیرفتهاند . براساس برخی پژوهشهای معاصر، خواجه نصیر طوسی، از یک سو شارح و مکمّل فیلسوفان 👨🏫 و دانشمندان 👨🔬 پیش از خود بوده، و از سوی دیگر سرمشق دانشمندان پس از خود شده است . بسیاری از دانشمندان مسلمان و همچنین اسلامشناسان غربی، از او ستایش کردهاند .
📖 منبع : ویکی شیعه
📚 کاری از انجمن نجوم مسافران کهکشان
👨🏫 #نجوم_دوره_اسلامی
• @mosaferanekahkeshan •
۵ اسفند ۱۴۰۰
۵ اسفند ۱۴۰۰
۶ اسفند ۱۴۰۰
﷽
§ داݩســـٺنے ہاي نجومــے ꥃ
☀️✨
#خوشه_کروی با علامت اختصاری M2 یا NGC 7089
🔰این خوشه توسط جین دومینک مارالادی و در سال ۱۷۴۶ کشف شد و یکی از بزرگترین و غنیترین خوشههای ستاره ای شناخته شدهاست.
در فاصله ۳۷٬۵۰۰ سال نوری از ما قرار دارد و دارای قطری معادل با ۱۷۵سال نوری است. با این اوصاف یکی از بزرگترین خوشههای ستاره ای شناخته شدهاست.
🔭 کاری از انجمن نجوم مسافران کهکشان
☕️ #یک_فنجان_نجوم
• @mosaferanekahkeshan
۶ اسفند ۱۴۰۰
🛰سازمان فضایی اروپا تصویر یک شراره خورشیدی غولآسا را منتشر کردفضاپیمای مدارگرد خورشیدی هفته گذشته از جلوی ستاره منظومه ما عبور کرد تا تصویری 🎇از یک شراره خورشیدی را به ثبت برساند. تاکنون شرارهای به این اندازه در یک تصویر همراه با خود خورشید🌞 مشاهده نشده بود.
#اخبار_نجومی📻
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
@mosaferanekahkeshan
۶ اسفند ۱۴۰۰