🍃 سَبَّحَ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿۱﴾
🌸 آنچه در آسمانها و زمين است خدا را به پاكى مى ستايند و اوست ارجمند حكيم
• سوره حدید
#قرآن_نجوم 🔅
@mosaferanekahkeshan ♡
17.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ_نجومی
👤 استاد #رائفی_پور
🔸 این کائنات یک امام داره و مردمی که باید مقدمات ظهور این امام رو فراهم کنند...
🪐 تمام این کائنات درگیر ماها شده، کجای این ماجراییم؟
@mosaferanekahkeshan ♡
🔭تلسکوپ #جیمز_وب که هماکنون در فاصلهی ۱.۵ میلیون کیلومتری از زمین قرار دارد، طی فرآیند تراز کردن آینهی اصلی، یک سلفی فضایی هم ثبت کرد.
✅این سلفی که توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب از آینهی اصلی خود گرفته شده است، توسط یک دوربین مهندسی نصب شدهی جداگانه گرفته نشده است بلکه با یک لنز ویژه توسط ابزار دوربین نزدیک فروسرخ ثبت شده است.
آنچه در این عکس دیده میشود، آینهی اصلی تلسکوپ فضایی جیمز وب است که هماکنون مشغول رصد هدف مهندسی خود، یعنی ستارهی درخشان HD 84406 است. این ستاره با توجه به درخشندگی زیاد برای فرآیند دقیق تراز کردن تلسکوپ انتخاب شده است و مهندسان از آن استفاده میکنند تا در نهایت ۱۸ نقطهی شکل گرفته توسط بخشهای هجدهگانهی آینهای اصلی را بر روی یک نقطه متمرکز کنند و آینه را در حالت کاملا یکپارچه قرار دهند.
▫️▪️همهی بخشهای آینهی اصلی هماکنون ستارهی درخشان را میبینند اما نقطهی روشنتر به این دلیل شکل گرفته است که از نگاه دوربین نزدیک فروسرخ، این بخش مستقیما همسو با ستاره قرار گرفته است.
طی 3⃣ ماه آینده، مهندسان ناسا هر بخش آینه را بهصورت جداگانه تراز خواهند کرد تا تمام ۱۸ بازتاب ستاره، دقیقا روی هم قرار بگیرند تا زمانی که مجموعهی تلسکوپ تنها یک تصویر از ستاره را بهصورت متمرکز ببیند.
#اخبار_نجومی
#جیمز_وب
@mosaferanekahkeshan
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤔یه سوال¿
💢فضا نوردان در فضا چطوری غذا میخورن!؟
این فیلم📽 رو نگاه کن تا جواب سوال رو ببینی🙃
#دنیای_فرازمینی🎇
@mosaferanekahleshan
مسافران کهکشان
🌀 دانشمندان ناسا تو مریخ دنبال زندگی می گردن ، ☺️ ...من روی زمین دنبال تو 😍 🍃 ولادت آقا سیدالشهدا
ولادت آقامون ابوالفضل عباس (ع) رو خدمت شما مسافران کهکشانی تبریک میگیم :) 🍃
مسافران کهکشان
📜 تمدن چین 🔰 چینی ها برای اینکه آسان تر به رصد آسمان بپردازند ، ستاره ها رو از نظر قرارگرفتن ظاهری
📜 تمدن مصر
💢 آموزش نجوم ، مانند سایر علوم ، در مصر باستان برای عموم مردم میسر نبود و تنها گروه خاصی که افراد و کاهنان دربار بودند اجازه ی یادگیری این علم رو داشتند ؛ به همین دلیل منجمان جایگاه ویژه ای در مصر داشتند و اطلاعات خودشون رو بروز نمی دادند ؛ به همین دلیل اطلاعات زیادی در مورد دانش مصریان در دست نداریم ، اما مشخص است که آنها برای محاسبه و پیش بینی زمان طغیان رود نیل که هرساله و همزمان با پیدایش ستاره شباهنگ در آسمان رخ می داده تقویمی خورشیدی-قمری داشته اند و به دقت ، تغییر اهله ی ماه رو ثبت می کردند .
💢 مصریان نخستین ساعت آفتابی رو اختراع کردند و همچنین ابزارهای اندازه گیری زاویه های آسمانی نیز داشتند که به کمک اونا محل صورت های فلکی و اجرام آسمانی و حرکت سیارات رو ثبت و بررسی می کردند .
💠 | #سفر_به_تاریخ_نجوم
کاری از انجمن نجوم مسافران کهکشان
3⃣ قسمت سوم
@mosaferanekahkeshan ♡
مسافران کهکشان
📜 تمدن مصر 💢 آموزش نجوم ، مانند سایر علوم ، در مصر باستان برای عموم مردم میسر نبود و تنها گروه خا
📝 دست به کار بشو ... 😚
• در مورد سیر تحول و اختراع انواع ساعت ها اطلاعات ، فیلم و... بدست بیارین ... ببینیم اصلا کی و چگونه ظهور کردند و چه تغییراتی داشتند :) 🍃
• اگه بازخوردی نبینم وای به حالتون 😁 ... معلوم میشه خوابید ...
• واسه پیام ناشناس بفرستید یا هم ان شاءالله روز چهارشنبه تو گروه مسافران کهکشان ارسال کنید 😇
فرزندانخودرا
براۍآینـدهتربیٺڪنید'! 👨🚀
#پروفایل_نجومی
@mosaferanekahkeshan ♡
هدایت شده از قطب کشوری نجوم
🔰به استحضار همکاران و دانش آموزان محترم می رساند، قطب کشوری نجوم مجموعه وبینارهایی با محوریت تبیین گرایش های سومین دوره مسابقات نجوم کشوری پژوهش سراهای دانش آموزی برای استفاده دانش آموزان و همکاران برگزار می کند. لطفا نسبت به اطلاع رسانی این امر به علاقمندان، اقدامات لازم را مبذول فرمایید.
💠قطب کشوری نجوم