🔆 مسابقه عکاسی با موضوع فیزیک، آموزش آن و نقش آن در زندگی روزمره
اتحادیه بینالمللی فیزیک محض و کاربردی مسابقهی عکاسی با موضوع فیزیک، آموزش آن و نقش آن در زندگی روزمره را برگزار میکند.
🌐 برای کسب اطلاعات بیشتر:
https://b2n.ir/IUPAP
www.IYBSSD2022.ir
وبگاه انجمن فیزیک ایران http://www.psi.ir/
کانال خبری انجمن فیزیک ایران https://t.me/psinews
#مسابقات_پژوهشی
¤ @mosaferanekahkeshan ¤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدن این ویدئو جسارت میخواد . . .
آگاهی ناب √
💫 #سحرگاه_نجومی
@mosaferanekahkeshan ♡
1_988956650
4.53M
#شب_نهم
#مناجات_با_خدا 🤲
علی اکبر قلیچ 🎤
📻 #رادیو_فضا
• #نوا
@mosaferanekahkeshan ♡
پ؛ن : خیلی به دل میشینه این 🙃🎼 ...
• #صورت_فلکی
🔰 ستاره تیخو
صورت فلکی ذات الکرسی در سال ۱۵۷۲ ، تاریخ ساز شد . در ۱۱ نوامبر آن سال به ناگاه ستاره ای " نو " در این صورت ظهور کرد و به قدری روشن بود که در روز هم دیده می شد . تیخوبرائه منجم دانمارکی به مطالعه دقیق این ستاره نو پرداخت و جزئیات ماجرای آن را ثبت کرد . این ستاره تاریخی مدتی است که دیگر روشنی بسیار زیاد خود را از دست داده است . اما هنوز هم آن را ستاره تیخو می نامند .
@mosaferanekahkeshan
مسافران کهکشان
• #صورت_فلکی 🔰 ستاره تیخو صورت فلکی ذات الکرسی در سال ۱۵۷۲ ، تاریخ ساز شد . در ۱۱ نوامبر آن سال
اکنون ستاره تیخو را در زمره ابرنواختران می شمارند .
▪︎ ابر نواختران ستاره هایی هستند که روشنی آن ها به طور ناگهانی چندین میلیون برابر روشنی اولیه می شود . احتمالا افزایش شگفت انگیز نور آنها ، بر اثر بروز انفجار در ستار است . در این فاجعه ، ستاره بخش بزرگی از جرم خود را از دست می دهد .
خدمه ایستگاه فضایی🛰 اسکای پس از اینکه ب مدت۶هفته و هر روز۱۶ساعت بدون استراحت کار کردند،تصمیم گرفتند از قوانین تخطی کنندوتمام ارتباطات با زمین 🌍را قطع کرده ویک روزکامل استراحت 🛌کنند.
#اخبار_نجومی
⭐️@mosaferanekahkeshan
در روز سیزدهم آوریل📅 سال ۲۰۲۹ یک شهاب سنگ عظیم به عرض ۳۰۰ متر و با فاصله بسیار کم از کنار کره زمین🌍 عبور خواهد کرد و می توان آن را با چشم غیر مسلح👁 دید.
#اخبار_نجومی
⭐️@mosaferanekahkeshan
ابن هیثم (965 – 1040 میلادی)
ابوعلی محمد بن حسن بن هیثم بصری،معروف به ابن هیثم از بزرگترین ریاضیدانان📐، و بنا بر دائرةالمعارف الاسلامیه بیگمان بهترین دانشمند👳 مسلمان عرب بود.
بیش از بیست اثر بازمانده از ابن هیثم ویژه مسائل نجومی است. شهرت ابن هیثم در نجوم بیشتر به سبب تألیف رسالهای📚 است به نام مقاله فی هیئته العالم. ظاهراً این رساله از آثار جوانی او است، زیرا در آن از «پرتوی که از چشم👁 خارج میشود» سخن گفتهاست و ماه را جسمی صیقلی توصیف کرده که نور خورشید🌅 را «باز میتاباند».
سیارک شماره ۵۹۲۳۹ به افتخار این دانشمند ۵۹۲۳۹ ابن هیثم نامگذاری شدهاست.
#نجوم_دوره_اسلامی
⭐️@mosaferanekahkeshan
مسافران کهکشان
🌌 #عکاسی_نجومی 📲 عکس هلال ماه رمضان ، ارسال شده از از ایالت میشیگان آمریکا 🇺🇸 👩🏫 Mona 👤 #ارسا
#عکاسی_نجومی
📸 هلال ماه مبارک رمضان
👩🏫 ارسالی از خانم احمدی - البرز
@mosaferanekahkeshan ♧
اگر ساعت ها بشینیم از حضرت خدیجه(س) و خدمات ایشون بگیم کمگفتیم!
فلذا جان ها به فدای ام المومنین خدیجه کبری(س)
#پروفایل_نجومی
@mosaferanekahkeshan 🔭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_نجومی 🎬
🪐 اتفاقاتی که در مدت یک پلکزدنِ شما، در دنیا میافتد!
#سحرگاه_نجومی
@mosaferanekahkeshan ♡
Mohammad Hossein Pooyanfar - Be Hale Khodam Raham Nakon (128).mp3
10.61M
#شب_دهم
#مناجات_با_خدا 🤲
محمدحسین پویانفر 🎤
📻 #رادیو_فضا
• #نوا
@mosaferanekahkeshan ♡
پ؛ن : پیشنهاد ادمین 🙃🎼 ...
#صورت_فلکی
🔰 جوزا ( دوپیکر)
● راس پیکر پیشین و راس پیکر پسین ، دو ستاره روشن این صورت اند . نگاه کنید به شکل - این دو ستاره معمولا به دوپیکر نیز شهرت دارند .
● در نام گذاری علمی، راس پیکر پسین ، ستاره پرنورتر ، ( بتا ) - جوزا و راس پیکر پیشین ( آلفا ) - جوزا نامیده می شود ( حروف یونانی ) .
● در اساطیر یونان کاستور ( پیکر پیشین ) و پولوکس ( پیکر پسین ) فرزندان دو قلوی لیدا و ژوپیتر و برادران هلن تروا بودند . اعراب ، با مهربانی تمام آن دو را " طاوسان " می نامیدند . نزد هندویان به خدایان توام شهرت داشتند .
● قدر راس پیکر پسین ۱/۲ است و قدر راس پیکر پیشین ۱/۶ است .
@mosaferanekahkeshan ❗️
مسافران کهکشان
🌸 این چند روز آسمان کمی نزدیک است 😇 لحظه ها رو دریابید ؛ التماس دعا 🤲
• آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش
زمین نیست! سیاره رنجہ :)
تکرار کن!
سـیاره رنج
سـیاره رنج ...
--------------( 🌸 )---------------
~` @mosaferanekahkeshan
هدایت شده از وحید راغب / قطب کشوری نجوم
📣📣📣اطلاعیه 📣📣
با عرض سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
با توجه به تقویم اجرایی سومین دوره جشنواره علمی پژوهشی پژوهش سراهای دانش آموزی ، شرکت کنندگانی که آثار و مستندات مورد نیاز را مطابق شیوه نامه در سامانه همگام بارگذاری ننموده اند، می توانند با هماهنگی با پژوهش سرای منطقه آموزشی محل تحصیل، آثار خود را همراه با مستندات خواسته شده در شیوه نامه به صورت فایل فشرده ( ZIP ) تکمیل و تا هفته اول اردیبهشت ماه به صورت فیزیکی یا روش های تعیین شده به پژوهش سرای منطقه خود ارسال نمایند.
با تشکر
💠 قطب کشوری نجوم پژوهش سراهای دانش آموزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰ساخت بزرگترین تلسکوپ زمینی با قدرت ۲۰۰ برابر هابل
.
✅این تصویر کروی منحصر به فرد که در ژانویه 2022 گرفته شده است، با استفاده از طرح ریزی استریوگرافی ساخته شده است که در آن یک تصویر پانوراما بر روی یک صفحه، نمایش داده می شود. عکس پیچیده اولین نکات از گنبد کروی بزرگ ELT را نشان می دهد که آینه اصلی 39 متری M1 را در خود جای می دهد. این آینه از 798 بخش شش ضلعی تشکیل شده است و در زمان واقعی توسط سیستمی از سنسورهای با دقت بالا کنترل می شود تا آنها را کاملاً در یک راستا نگه دارد، تکنیکی به نام اپتیک فعال. آینه دیگر، M4، تا 1000 بار در ثانیه تغییر شکل می دهد تا اثرات تلاطم جوی را اصلاح کند. این فناوری که اپتیک تطبیقی نام دارد، به ELT اجازه می دهد تا تصاویری با جزئیات فوق العاده از اجرام آسمانی بگیرد.
🔺🔻این تصویر همچنین جدا شدن سایت ELT از آلودگی نوری ناشی از شهرهای مجاور را نشان می دهد. فلات سرو آرمازونز در ارتفاع 3000 متری قرار دارد و بیش از 320 شب بدون ابر در سال را تجربه می کند و این نقطهی ایده آل برای رصد کیهان است.
#اخبار_نجومی📻
@mosaferanekahkeshan
《❇️ماموریت احتمالی ناسا برای بررسی غول یخی❄️ و قمر آن🌒》
ناسا در فهرست ماموریتهای آینده خود، بررسی سیاره نپتون و یکی از قمرهای آن را نیز در نظر دارد اما مشکلات بسیاری بر سر راه این ماموریت قرار دارند.❌
کاوشگر "وویجر ۲"(Voyager 2) ناسا🛰 در سال ۱۹۸۹🗓، به نخستین کاوشگری تبدیل شد که توانست از سیاره "نپتون"(Neptune) عکس بگیرد.🖼
به نظر میرسد که در حال حاضر، وجود سیارات فراخورشیدی به اندازه نپتون که به دور ستارگان دیگر میچرخند💫، بسیار رایج است. این امر، درست به رغم وجود این احتمال است که یکی از قمر🌒های نپتون موسوم به "تریتون"(Triton)، یک سیاره کوتوله از "کمربند کویپر"(Kuiper Belt) به شمار برود.
آیا ناسا باید ماموریتی را برای بررسی نپتون و تریتون بفرستد⁉️ بررسی درست سیارهای شبیه به یک غول یخی مدتی است که در فهرست خواستههای ناسا قرار گرفته است.📄 ممکن است که ماموریت "ادیسه نپتون"(Neptune Odyssey)، اولویتهایی را طی ۱۰ سال آینده برای ناسا آماده کند.
#بروز_با_ناسا
⭐️@mosaferanekahkeshan