24.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 گزارش رصد نجومی ۲۹ تیرماه ۱۴۰۱
• #رصد_نجومی • #مسافران_کهکشان
پ؛ن : آقای جیمزوب رو خیلی خوب گفت 😂
@mosaferanekahkeshan 🔭
2019-10-09_14-50-35-astronautebook.pdf
6.71M
سلام به همه شما دوستان همیشگی
عید غدیر گذشت و بعضی از شما دوستان در خواست عیدی از بنده حقیر را کردید و خوب فکر کردم و گشتم و به این کتاب کوتاه جذاب و خواندنی رسیدم
این هم عیدی من به شما دوستان عزیز ( البته با تاخیر 😅 )
نام کتاب : چگونه فضانورد شویم
#معرفی_کتاب
#فقط_به_عشق_علی ❤️
📲 #PDF
،، @mosaferanekahkeshan ،،
💢تصویر اینه آسیب دیده جیمزوب
🔰 ناسا عکسی از آینههای “جیمز وب” منتشر کرد که به یکی از ۱۸ آینه این تلسکوپ بنام C3 آسیب وارد شده است. در گزارش ناسا آمده است: «برخورد ریزشهابسنگی که بین ۲۲ تا ۲۴ مه ۲۰۲۲ رخ داد، بیش از انتظار بود.
🔰مهندسان موقعیت و انحنای هر بخش از آینه را تغییر دادند و از این طریق توانستند خطا را به ۱۷۸ نانومتر بر ثانیه کاهش دهند پیش از این ماموریت، مهندسان انتظار داشتند که “جیمز وب” تقریباً هر ماه یک بار مورد اصابت ریزشهابهایی با جرم ناچیز قرار گیرد.
🔰این گزارش میگوید از میان مواردی که رخ دادهاند، «پنج مورد تأثیرات ناچیزی داشتند، که در مجموع کمتر از ۱ نانومتر از خطای کلی جبهه موج را تشکیل دادند.» ۱۹ برخورد دیگر هیچ اثر قابل تشخیصی بر خطای جبهه موج نداشتهاند. اما یک برخورد بسیار بزرگتر از پیشبینیهای قبلی بود
🆔@astropole
💢قدیمی ترین کهکشان کشف شده در کیهان توسط جیمز وب رصد شد
♦تلسکوپ جیمز وب توانسته است تصویری از قدیمی ترین کهکشان یافته بشر ارسال کند. به گفته دانشمندان این کهکشان ۳۰۰ میلیون سال پس از انفجار بزرگ تشکیل شده است. به عبارت دیگر ۳۰۰ میلیون سال پس از بیگ بنگ آغاز عمر این کهکشان محسوب می شود.
♦پیش از این نیز یک کهکشان با قدمت ۴۰۰ میلیون سال پس از انفجار بزرگ کشف شده بود که در آن زمان توسط تلسکوپ فضایی هابل انجام گرفت. اکنون وب توانسته است رکورد هابل را بشکند و در کشف جدید آن را صد میلیون سال بهبود بخشد. دانشمندان ناسا به دنبال دریافت داده های بیشتر از این کهکشان قدیمی هستند تا بتوانند اطلاعات خود را کامل کنند
🆔@astropole
● کشف عناصر سازندۀ حیات در سیارک ریوگو
🔸 محققان ژاپنی بیش از ۲۰ آمینو اسید را در نمونههای بدست آمده از “سیارک ریوگو” یافتند که توسط فضاپیمای هایابوسا۲ به زمین آورده شده است.
🔹 ریوگو بهعنوان یک سیارک کربندار حاوی مقدار زیادی مواد آلی غنی از کربن است که احتمالاً بیشتر آن از همان سحابی که خورشید و سیارات منظومه شمسی حدود ۴.۶ میلیارد سال پیش در آن متولد شدند، سرچشمه گرفته است.
🔸 برخلاف مولکولهای آلی موجود در زمین، نمونههای سیارک ریوگو تیرهرنگ هستند و تنها ۲ تا ۳ درصد از نوری که به آنها برخورد میکند را منعکس میکنند. همچنین این مواد در اثر فعل و انفعالات با محیط زیست زمین تغییر نکردهاند و ترکیب شیمیایی آنها بسیار نزدیک به دوران اولیه منظومه شمسی است.
🔹 در ابتدا، تجزیه و تحلیل نمونهها، ۱۰ نوع آمینو اسید را شناسایی کرد، اما اکنون به گفتهی وزارت آموزش ژاپن، این تعداد به بیش از ۲۰ عدد رسیده است. آمینو اسیدها عناصر سازندۀ اساسی تمامی پروتئینها هستند و پیشنیازهای ضروری برای وجود حیات در سیاره ما به شمار میروند...
• ترجمه: سحر اللهوردی/سایت بیگ بنگ
#اخبار_نجومی
@mosaferanekahkeshan ♡
مسافران کهکشان
▪︎ #رصد_نجومی 🎯انجمن نجوم دانش آموزی مسافران کهکشان شهرستان بیرجند با همکاری کانون فرهنگی هنری خات
سلام مسافران کهکشانی عزیز 🌸
• قرار بود خلاصه مطالب گفته شده در #کارگاه_نجومی شب رصدی که داشتیم گذاشته بشه ... منتها یکم تاخیر افتاد و پوزش مطلبیم
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
سوالات رصد نجومی.pdf
207K
🏁 #مسابقه_نجومی
▪︎ این سوالات از مطالب گفته شده در برنامه شب رصدی طرح شده است
👨🏫 پاسخش رو برای خادم کانال ارسال بکنید و جایزه بگیرید :)
• @ebne_sahra
@mosaferanekahkeshan ♡