🎯 ۱۷ پروژه جدید و خلاقانه ناسا برای اکتشافات فضایی
🔻 ناسا طی برنامهای با نام طرحهای خلاقانه پیشرفته از مطالعات ابتدایی طرحهایی حمایت میکند که میتوانند فناوریهای جدیدی را برای ماموریتهای آینده کاوشهای فضایی ارائه دهند. تاکنون ۱۲ طرح برای مطالعه در فاز اول و ۵ طرح برای مطالعه در فاز دوم انتخاب شدهاند که به محققان این امکان را میدهد تا پروژههای خود را توسعه دهند. در حال حاضر این پروژهها در مراحل ابتدایی تحقیقاتی قرار دارند و جزو ماموریتهای رسمی ناسا محسوب نمیشوند .
《 برای دیدن جزئیات بیشتر 👇 》
• http://mosaferanekahkeshan.blogfa.com/post/47
🌀 #بروز_با_مسافران_کهکشان
@mosaferanekahkeshan ♡
🔺🔻دانشمندان پس از نیم قرن مدعی حل پارادوکس اطلاعات سیاهچاله استیون هاوکینگ شدند
🔰دانشمندان ثابت کردهاند که سیاه چاله ها میدانهای گرانشی دارند که اطلاعاتی در مورد چگونگی شکلگیری آنها را در خود نگه میدارند. آنها نشان دادهاند که فروپاشی ماده به داخل یک سیاه چاله، ردی در میدان گرانشی آن باقی میگذارد که به آن «موی کوانتومی» میگویند. در این قضیه که «مو، بله» نامیده میشود، شکاف بین مکانیک کوانتوم و نسبیت عام یعنی همان پارادوکس اطلاعات سیاه چاله پر میشود. به این ترتیب اطلاعاتی که به سیاهچاله وارد میشود، بدون نقض هیچ یک از این دو نظریه از آن خارج میشوند.
#اخبار_نجومی✅
@mosaferanekahkeshan👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_شبانه
🔸 توضیح " فیزیک کوانتوم " در آسانسور :/
@mosaferanekahkeshan ♡
#قرآن_نجوم
أَنْتَ كَهْفِي حِينَ تُعْيِينِي
تویی پناه من هنگامی که درمانده ام کنند...
@mosaferanekahkeshan ♡
💢 تلسکوپ هابل و برخورد با کهکشان مارپیچی
🔶 تصویر بالا، کهکشان مارپیچی NGC 4571 را نشان میدهد که تقریباً 60 میلیون سال نوری از زمین فاصله دارد. این تصویر بخشی از مشارکت هابل و سایر تلسکوپها برای جمع آوری اطلاعات بیشتر در مورد مجموعههای عظیم ستارگان است.
🔶 آژانس فضایی اروپا در بیانیه ای اعلام کرد که این کهکشان بخشی از خوشه کهکشانی Virgo است که شامل بیش از 1000 عضو است. این خوشه همچنین گروه محلی را در بر می گیرد، که مجموعه ای از کهکشان های نزدیک است و کهکشان راه شیری را هم شامل میشود.
@moaaferanekahkeshan ♡
🔸 نجوم چیست ؟
🎯 شما میتونید پُست های نجومی ما رو تو پیج صفحه روبیکا دنبال کنید ... از دستش ندید 😉
#نجوم_به_زبان_ساده
@moaaferanekahkeshan ♡
🔺 *زمین، فردا یک ساعت خاموش می شود*
🔹هر ساله در آخرین شنبه ماه مارس، میلیونها نفر در سراسر کره زمین چراغهای منازلشان و همه وسایل الکترونیکی را خاموش میکنند تا به زمین دست دوستی بدهند
#اخبار_نجومی📻
@mosaferanekahkeshan
🎯 مثل یه فضانورد گم شده تو فضا همون قدر کوچیک همون قدر سردرگم تو کهکشان بزرگ افکارم غرق شدم...
• #اشعار_نجومی
• #پروفایل_نجومی
@mosaferanekahkeshan ♡
📸مقایسه تصویر گرفته شده توسط تلسکوپ جیمز وب در برابر تصویری که یک تلسکوپ زمینی حرفه ای از یک نقطه مشابه در آسمان گرفته است
#اخبار_نجومی
@mosaferanekahkeshan ♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅لحظه آغاز اعتدال بهاری و تحویل سال نو ایرانی از دید ماهواره هواشناسی ژاپن Himawari-8
#استوری_نجومی
@mosaferanekahkeshan ♡
📚جمعیت ستارگان
🔺🔻ستارگان بر اساس سنشان به سه گروه تقسیم می شوند. ستارگان جمعیت اول، ستارگان جمعیت دوم و ستارگان جمعیت سوم. ستارگان جمعیت اول جوان ترین نسل از ستارگان هستند. خورشید ما نیز در این جمعیت می باشد. این نسل از ستارگان علاوه بر هلیوم و هیدروژن دارای ۲تا ۵ درصد عناصر سنگین تر می باشند. نسل قدیمی تر یا جمعیت دوم ستارگان دارای حدود۱درصد عناصر سنگین مانند کربن و اکسیژن می باشند و جمعیت سوم تاکنون هیچ ستاره ای از این نسل دیده نشده است، اساساً حاوی هیدروژن و هلیوم هستند.
#نجومبهزبانساده📙
@mosaferanekahkeshan✅
✅ میزان خمیدگی فضا_زمان تحت تاثیر اجرام مختلف.
#نکته_نجومی✒️
@mosaferanekahkehan🔺🔻
▪︎ قمرهاي اورانوس
🌙 #اقمار_منظومه_شمسی
✅ سیاره اورانوس هفتمین سیاره سامانه خورشیدی 🌌 دارای پنج قمر با نام های ميراندا 🌙 ، آريل 🌙 ، اومبريل🌙 ، تيتانيا🌙 و ابرون🌙 است که تمامی آنها در مداری موازی با صفحه استوایی سیاره در حال چرخش هستند و زاویه ای قایم بر مدار سیاره اورانوس را ایجاد می کنند و اندازه قمر های آن تقریبا از 240 کیلومتر تا هزار کیلومتر است و نزدیکترین قمر این سیاره در 120 هزار کیلومتری و دورترین آنها در 580 هزار کیلومتری از سیاره اورانوس جای گرفته است. 💫
⭐️@mosaferanekahkeshan
▪︎ ۵ فروردین سالروز تولد فیروز نادری
• فیروز نادری در پنجم فروردین 1325 در شیراز به دنیا آمد.
🔰 دکتر نادری در حدود 37 سال فعالیت در ناسا وظایف مختلفی را بر عهده داشته است. او در سال 1979 به «آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا» (JPL) پیوست و در این سالها در زمینههای مختلفی مثل مهندسی سامانهها، توسعهی فناوری، مدیریت برنامه و پروژهی سامانههای ارتباط ماهوارهای، رصدخانههای سنجش از دور زمین، رصدهای اخترفیزیکی و سامانههای سیارهای کار کرد .
#نجوم_دوره_اسلامی
@mosaferanekahkeshan ♡
یخ❄️ داغ🔥 هم وجود دارد‼️
در فاصله ۳۳ سال نوری🔅 از ما سیاره فراخورشیدی Gliese 436 b قرار دارد. این سیاره منحصر به فرد یکی از آفریدههای متناقض کائنات است. یخ❄️ سرد است و گرما🔥 نابود کننده آن، اما در این سیاره عجیب ما این دو را با هم داریم❕ دمای این سیاره ۴۳۲ درجه سانتیگراد بوده💥 اما با این وجود سطح آن پوشیده از یخ است❕دلیل این پدیده عجیب این است که این سیاره گرانش بسیار بالایی دارد، و چگالی یخی که آنجا وجود دارد بسیار بیشتر از چگالی یخی❄️ است که ما میشناسیم.
#نکته_نجومی
⚡️ @mosaferanekahkeshan ⚡️
اگر دنبال سکوت و آرامش😌 هستید به فضا🎆 بروید.
اگر به دنبال مکانی برای سکوت و آرامش😌 هستید، شما را به یک پیادهروی فضایی دعوت میکنیم.🚶🏻♂ معمولا در فضا صدایی به گوش نمیرسد.🔇 در حقیقت وقتی صدایی را میشنوید که ملکولهای هوای به ارتعاش درآمده به گوش شما برسد.🔊 روی زمین🌍 در هر یک سانتی متر مربع تقریباً ۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ (۳۰۰ میلیارد میلیارد) مولکول هوا وجود دارد❕ این در حالی است که در همان مساحت در فضا🎇، تنها ۵ پروتون وجود دارد. به همین دلیل احتمال اینکه صدایی به گوش شما برسد، خیلی کم است.
#نکته_نجومی
⭐️ @mosaferanekahkeshan