#فضیلت_سوره حمد
🔹الرّسول (صلی الله علیه و آله)- إِنَّ اللَّهَ مَنَّ عَلَیَّ بِفَاتِحَةِ الْکِتَابِ مِنْ کَنْزِ الْجَنَّهًِْ.
🔸پیامبر (صلی الله علیه و آله) خداوند با [نازلکردن] سورهی #حمد، از گنج بهشت بر من منّت نهاد.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۸
📚 بحارالأنوار، ج۸۹، ص۲۳۸/ مست
📜 @MosHaf_et
#آیات_الاحکام
#نماز
🔹حافِظُوا عَلَى الصَّلَواتِ وَ الصَّلاةِ الْوُسْطى وَ قُومُوا لِلهِ قانِتين؛
🔸در انجام [به موقع و کامل] همهی نمازها و [به خصوص] نماز وسطی(نماز) کوشا باشید و از روی خضوع و اطاعت، برای خدا به پاخیزی.
📚(#بقره/ ۲۳۸)
الصّادق (علیه السلام)- مُحَافَظَتُهُ عَلَی وَقْتِهَا حَتَّی لَا یُلْهِیَهُ عَنْهَا وَ لَا یَشْغَلَهُ شَیْءٌ.
📌امام صادق (علیه السلام) منظور محافظت و رعایت به پاداشتن نماز در اوّل وقت است؛ به گونهای که امری وی را از نماز غافل نساخته و به کار دیگر مشغول نکند.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۲، ص۲۲۲
📚 وسایل الشیعه، ج۴، ص۲۳/ العیاشی، ج۱، ص۱۲۷
📜 @MosHaf_et
آیت الله نوری همدانی (دامت برکاته):
✅ #قرآن_کریم علاوه بر اینکه معجزهی باقیه و خالدهی حضرت ختمی مرتبت رسول اکرم ص میباشد، کتاب قانون زندگی و سعادت دنیا و آخرت است، احادیث اهلبیت(ع) همهی زندگانی ما را نورانی ساخته و بدون آن، زندگی حقیقی و انسانی نمیتواند تحقّق پیدا کند چه از نظر عقائد و چه احکامی و اخلاق همه نیازمند به احادیث هستیم و احادیث جدای از قرآن نیست و مفسّر و مبیّن او میباشد و محتوای مطالب بالا از حدیث ثقلین به خوبی استفاده میشود.
#کلام_بزرگان
📜@MosHaf_et
#خادمان_قرآن
🔸 دکتر ابوالقاسم گرجی فرزند محمدحسن در دوم فروردین سال 1300 در شهر تهران دیده به جهان گشود. او پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی در مکتبخانه، وارد حوزه علمیه تهران شد و علوم مختلف حوزوی از جمله صرف و نحو، منطق، معانی و بیان، فلسفه، فقه و اصول را تا سطوح عالی، از استادان نامدار آن عصر از جمله محمدرضا تنکابنی، سید عبدالهادی شیرازی، محمدحسین کاشف الغطاء، شیخ محمدحسین بروجردی و میرزا محمدعلی شاه آبادی و محمدرضا تنکابنی فراگرفت. وی همچنین از شاگردان سیدابوالقاسم خویی بود و از او و محمدحسین کاشف الغطاء اجازه اجتهاد دریافت کرد. وی در سال 1322 شمسی برای ادامة تحصیل در شاخة فقه و اصول به نجف اشرف رهسپار شد و در آن سرزمین مقدس از محضر استادان و مراجع بزرگواری چون مرحوم شیخ محمدعلی کاظمینی، سید عبدالهادی شیرازی، شیخ محمد کاظمینی شیرازی و بیش ازهمه از آیت الله العظمی خویی استفاده کرد و به موازات تحصیل در نجف اشرف به تدریس رسائل، مکاسب و کفایه اشتغال داشت. در سال 1330 به تهران برگشت و به درخواست تعدادی از اهل فضل درمدرسة حاج ابوالفتح فیروزآبادی و مدرسة مروی به تدریس سطح و خارج پرداخت. وی در سال 1332 در دانشگاه تهران به تحصیل الهیات و معارف اسلامی مشغول شد. در سال 1335 دورة لیسانس منقول و در سال 1338 دورة فوق لیسانس فلسفه و حکمت اسلامی و سرانجام در سال 1342 دورة دکترا را با درجة ممتاز به پایان رساند.
و ...
📎دکتر گرجی از سال 42 با سمت استادیاری و از سال 1348 با سمت دانشیاری و از سال 1352 با سمت استادی دانشگاه دررشته های مربوط به حقوق اسلامی در دانشگاه تهران انجام وظیفه نمود. ایشان در حال حاضر یکی از مبرزترین استادان دانشگاه است و با سابقة استادی در حوزه و دانشگاه، نسبت به موضوعات گوناگون اسلامی از احاطة کافی علمی برخوردار است. دکتر ابوالقاسم گرجی علاوه بر شرکت و سخنرانی در مجامع علمی داخلی و خارجی، دارای تألیفات متعددی است که از ارزش ویژه ای برخوردارند.
📚آنچه از آثار ایشان در مسائل حقوقی، فقهی، اصولی، تاریخی، منطقی و ادبی به چاپ رسیده متجاوز از 20 جلداست. برخی از آثار قرآنی وی عبارتند از:
1⃣تصحیح «الذریعه الی اصول الشیعه»: قدیمیترین اصول فقه امامیه و از مهمترین تألیفات علم الهدی که دکتر گرجی آن را تصحیح و اعرابگذاری نموده و با حواشی و تعلیقات در دو جلد در سالهای ۱۳۴۶- ۱۳۴۸ در چاپخانه دانشگاه تهران به چاپ رسیده است.
2⃣تصحیح، تحقیق و تعلیق «مسائل هامّه من مسائل الخلاف«
3⃣تصحیح تفسیر جوامع الجامع
4⃣ترجمه و تلخیص کتاب عده الاصول شیخ طوسی
5⃣تاریخ پیامبر اسلام(ص)، تالیف محمد ابراهیم آیتی که گرجی با تجدید نظر و حواشی و اضافاتی در سال ۱۳۵۸ش در دانشگاه تهران به چاپ رسیده است. این کتاب در سال ۱۳۶۲ش، کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شناخته شده است.
6⃣علم اصول و نقش آن در میان علوم دیگر
7⃣تاریخ فقه و فقها
8⃣کتاب صرف و نحو
9⃣عموم عقود و ایقاعات (رساله دکتری گرجی)
0⃣1⃣آیات الاحکام
1⃣1⃣ کلیات حقوق اسلامی
✅کتاب تحقیقی «تصحیح جوامع الجامع» وی به عنوان کتاب برگزیدۀ ممتاز ده سالۀ اول انقلاب (۱۳۶۷ش) انتخاب گردید. همچنین وی برگزیده بخش علوم انسانی در همایش ملی چهرههای ماندگار در سال 1381 بوده و در سال 1375 موفق به دریافت نشان درجه یک علمی از رئیس جمهور وقت گردید.
▪️دکتر ابوالقاسم گرجی در هفتم اسفند سال ۱۳۸۹ش برابر با ۲۲ ربیع الاول ۱۴۳۲ق، در سن ۸۹ سالگی دیده از جهان بست و در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به خاک سپرده شد.
📜 @MosHaf_et
❤️ اگر شکر کنید (نعمتم را) بر شما خواهم افزود و اگر ناسپاسی کنید، مجازاتم شدید است!
📖 سوره #ابراهیم - آیه ۷
📜 @MosHaf_et
#داستان_قرآنی
✅داستان حضرت عیسی (ع)
🔹 روزی حضرت عیسی (ع) از راهی عبور میکرد. ابلهی با وی درگیر شد و سخنی پرسید.
حضرت جوابش را داد، اما آن شخص دوباره عربده کشی و نفرین میکرد، عیسی تحسین مینمود … ❗️
عزیزی بدان جا رسید، گفت: ای روح الله، چرا هم زبان این ناکس شده ای و هر چه او بد دهانی میکند، شما لطف می فرمایی و با آن که او جور و جفا پیش می برد، شما مهر نثارش میکنی ؟!
🔺عیسی گفت: ای رفیق موافق! «کلّ اناء یترشّح بما فیه؛ از کوزه همانبیرون آید که در اوست».
از او آن صفت ها کی میشنوی می آید و از من این صورت که مشاهده میکنی می آید.
من از او در غضب نمی شوم , من از سخن او جاهل نمی گردم و او از خُلق و خوی من عاقل می گردد .
📜 @MosHaf_et
🔸وقتی تلاوت به عنوان یک عبادت صورت می گیرد، طهارت هم شرط آن است و و رعایت ادب برخورد با قرآن، ایجاب می کند که با وضو قرائت کنیم.
⚜امیرمؤمنان علیه السلام میفرماید:
«لایَقْرَء الْعَبْدُ القُرآنَ إذا کانَ عَلی غَیرِ طَهُورٍ حَتَّی یَتَطَهَّر؛
بنده، وقتی که وضو ندارد، #قرآن نخواند تا آنکه وضو بگیرد و طهارت یابد».
❗️البته قرائت بی وضو حرام نیست؛ ولی رعایت احترام کلام خدا، به داشتن وضو هنگام تلاوت است.
📚بحارالانوار، ج 73، ص 130
📜 @MosHaf_et
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞نماهنگ|همخوانی استدیویی مناجات با خدا
⚜️لکَ الْحَمْد⚜️
🤲برگرفته ازمناجات منظوم بسیار زیبای حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام
⭕️جدیدترین اثر:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
📺مشاهده و دریافت فیلم با کیفیت بالا:
🌐 aparat.com/v/LaBq7
📜 @MosHaf_et