🔸سن مالکیت تلفن همراه برای فرزندان
🔸#رده_بندی_سنی برای استفاده کودکان از فضای مجازی
🔻رده بندی سنی برای استفاده کودکان از فضای مجازی مهم است تا محتواهای مناسب با تواناییها و نیازهای رشدی آنها ارائه شود.
1️⃣ زیر 2 سال: استفاده کودکان از ابزارهای رسانهای و دارای صفحه نمایش و متصل به اینترنت #مطلقاممنوع است.
2️⃣ 2 تا 5 سال: محتواهای تعاملی و آموزشی، مانند اپلیکیشنها و ویدئوهای آموزشی، مناسب هستند.پیشنهاد میشود کمتر از یکساعت در روز ابزار کنترل شده در اختیار فرزند قرار بگیرد.بقیه ساعات روز بازیهای تعاملی در فضای حقیقی انجام شود.
3️⃣ 6 تا 9 سال: بازیها و فعالیتهای تفکری که توسعه مهارتهای اجتماعی و تحلیلی را تقویت کنند، پیشنهاد میشود.در این سن ابزار باید شدیدا کنترل شود. ۹۰ دقیقه در روز + استفاده برای تکالیف مدرسه پیشنهاد میشود.به هیچ عنوان ابزار نباید دارای محتوای بزرگسال باشد.
4️⃣ 10 تا 12 سال: دسترسی به منابع آموزشی، کتابهای الکترونیکی و بازیهای مناسب برای این گروه سنی و استفاده مشترک از ابزار با مادر یا ابزار اختصاصی با نصب نرم افزارهای کنترل خانوادگی در کنار روش های اقناعی...
🔸همچنین، نظارت مداوم والدین و توجه به محتوا و زمان صرف شده در فضای مجازی میتواند کمک کننده باشد.
توجه: خانوادهها با توجه به نحوه تربیت فرزندشان در این سنین استفاده کودکشان از فضای مجازی را مدیریت و کنترل کنند.
https://eitaa.com/moshavere_jz
♥️🍃
قدرت نه گفتن را یاد بگیریم....
چطوری «نه» بگیم؟
اگه نگرانید که چجوری نه بگید، برای شروع بهتره ازجملات زیر استفاده کنین؛
●می شه چند لحظه بهم فرصت بدید؟
●الان یه مقدار گرفتارم چطوره بعدا باهم صحبت کنیم؟
●اجازه میدید یه مقدار درموردش فکر کنم ,بعدا بهتون خبر میدم.
●خیلی دوست دارم بهتون کمک کنم، ولی متاسفانه نمیتونم.
با این جملات شما میتونید فرصت بیشتری برای تمرین نه گفتن به خودتون بدید.
❤️🕊احوال نیـک داشته باشید ◕‿◕
🌸 @moshavere_jz 🦢
اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ؛ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ؛ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ؛ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَة سوره المبارکهِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ🌹
شب جمعه است و شب رحمت و مغفرت بی کران الهی و شب زیارتی حضرت سید الشهداء علیه السلام؛
امام راحل(ره) شهدای والامقام بویژه شهید حاج قاسم سلیمانی، اموات؛ پدران و مادران، اساتید، حق داران و ...
همه درگذشتگان را یاد کنیم.
ارواح همه این عزیزان؛
✅همه را میهمان کنیم🌺🌺🌺
با ذکر فاتحه ای همراه با صلوات بر محمد و آل محمد.
التماس دعا
@moshavere_jz
روشهای مطالعه موثر . اخوی دی 1402.pdf
244.8K
باسلام و تحیات و آرزوی قبولی طاعات وعبادات بویژه در شب لیله الرغائب و التماس دعای ویژه خدمت شما همراهان گرامی کانال ،جزوه شیوه های مطالعه مفید و موثر تقدیمتان می گردد. موفق و سرافراز باشید.
مقدار پول تو جیبی فرزندان
(بایدها و نبایدها)
فرزندان همیشه شاکی از این هستند که مقدار پول تو جیبی شان کم است و همکلاسی ها و دوستانشان بیشتر از آن ها پول می گیرند و آن ها در مقابل دوستانشان خجالت می کشند. در مقابل والدین از نحوه ی خرج کردن فرزندانشان شاکی اند و می گویند که فرزندانشان ولخرجند. تمامی این موارد تشویش و درگیری در سطح منزل به وجود می آورد. اما مبلغ و نحوه مناسب برای دادن پول تو جیبی به فرزندان چیست؟
موضوعی که باید به آن توجه کنیم این است که پول تو جیبی از بسیاری از قشقرق ها و زیاده خواهی های کودکان جلوگیری می کند و به او اعتماد به نفس می دهد.
پول تو جیبی به پولی گفته می شود که کودکان با آن خرید روزانه خود مثل تنقلات را انجام می دهند. این پول نباید صرف هزینه های دیگر او مثل خرید وسایل مورد نیاز شود و شامل تنبیه نمی شود.
یعنی والدین نمی توانند برای تنبیه فرزندشان پول توجیبی او را قطع کنند.
برخی از خانواده ها برای دادن پول توجیبی سن خاصی را در نظر می گیرند مثلا تا فرزندشان به سن نوجوانی نرسد، لزومی نمی بینند که به او پول ماهیانه بدهند.
برخی دیگر از همان کودکی شروع به دادن پول توجیبی می کنند. اما واقعیت این است که هر خانواده ای می تواند با توجه به شرایط مالی، سطح اجتماعی و شیوه تربیتی که انتخاب می کند به فرزندان خود مقرری بدهد.
⚜نحوه خرج کردن را به کودکانتان آموزش دهید.
پیش از شروع فرایند دادن پول توجیبی به فرزندانتان سن او را در نظر بگیرید. نحوه خرج کردن، پس انداز و مواردی که می تواند پولش را صرف آن ها کند به او آموزش دهید. برای کودکان دبستانی مدیریت پول به مدت یک ماه سخت است.
برای همین می توان پول تو جیبی را به آن ها هفتگی داد و در نوجوانی ماهیانه کرد. در ابتدا برای او توضیح دهید که این پول تا زمان مقرر شارژ نمی شود. اگر زمانی پولت را تا زمان مقرر تمام کنی من نمی توانم به تو پول بدهم.
✨اگر به فرزندانتان پول توجیبی می دهید باید روی شیوه خرج کردن آنها هم نظارت داشته باشید.
باید به کودک، فرهنگ پس انداز کردن را هم یاد بدهید اما آزادی های فردی هم به او بدهید و بگذارید تا حدودی تصمیم گیری را با مدیریت پولی که در اختیار دارد، تجربه کند.
اگر چند فرزند دارید، هرگز یک شیوه خاص برای خرج کردن و استفاده از پول را به همه آنها دیکته نکنید. یادتان باشد که افراد با هم متفاوت هستند و هر یک رویکردی نسبت به پول دارند که جدی گرفتن آن به استقلال فکری و عملی کودک کمک می کند.
✨مقدار مناسب پول توجیبی برای کودکان
باتوجه به سن کودک و شرایط اقتصادی و مالی خانواده و نیاز بچه ها تعیین می شود. برخی از خانواده ها پول زیادی در اختیار فرزندان خود قرار می دهند و عقیده دارند از این طریق فرزندشان از همان ابتدا با حقیقت پول آشنا می شود و کمبود آن را در زندگی حس نمی کند. کودکان و نوجوانانی که پول توجیبی زیادی دریافت می کنند، به طور ناخودآگاه ولخرجی را می آموزند و هیچ گاه به مهارت مدیریت مالی دست نمی یابند.
در نهایت این کار سبب ایجاد روحیه زیاده خواهی در افراد می شود. از طرفی مقدار کم پول توجیبی ممکن است باعث بروز برخی رفتارهای اشتباه در کودکان و به ویژه نوجوانان شود؛ مانند برداشتن پول از کیف پدر و مادر بدون اجازه .
✨به فرزندان خود رشوه ندهید.
نباید به کودکان خود رشوه بدهید! یکی از اشتباهات رایج تربیتی این است که دادن پول توجیبی به فرزندان را به انجام وظایف و مسئولیت های او در منزل و مدرسه وابسته کنید. مثلا والدینی که به کودک او می گویند اگر تکالیفت را به موقع انجام دهی پول توجیبی ات را دریافت می کنی. در این شرایط کودک شرطی می شود و گمان می کند همیشه برای انجام وظایف و مسئولیت هایش مستحق دریافت پاداش است. این امر باعث شکل گیری شخصیت متوقع در کودک می شود. کودک باید بیاموزد که برخی از امور جزو وظایف او هستند و در صورت انجام ندادن مورد بازخواست قرار می گیرد. پاداش دادن به کودک باید به خاطر شخصیت کودک باشد و جنبه ی رشوه دادن نداشته باشد.
✨✨✨✨✨✨
🔹🔹🔹🔹🔹https://eitaa.com/moshavere_jz