🌹
#مشاوره پیش از ازدواج💕
👌تلنگر مهم
🔺هر قدر هم که با هم خوب باشید، هر قدر هم که خانواده یکدیگر را بشناسید، حتی اگر از بچگی با هم بزرگ شده باشید، باز قبل از ازدواج باید مشاوره بروید.
در این (باید) هیچ شکی وجود ندارد. مشاوره نرفتن قبل از ازدواج، ممکن است به قیمت مشاوره های پیش از طلاق تمام شود.
پس این کار مهم را نادیده نگیرید. مشاور به شما خواهد گفت که با توجه به تیپ های شخصیتی تان چه چالش هایی انتظار شما را می کشد و چطور باید با آنها مواجه شوید.
@golbarg_ezdevaj
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🤣 #طنزانه
‼️ برا دختره #خواستگار اومده بود
مامان و باباش بهش میگن :
میخوای #درس بخونی📖 یا #شوهرت 💍 بدیم؟
سرشو انداخت پایین و گفت:
"هر چی میخونم یاد نمی گیرم "😁😂
🌺🍃🌸🌷🌸🍃🌺
@moshavereh_alborz
🌹
💠 وقتی خواستگار دیگه نمیاد و نمیدونم چرا نمیاد، دنیا رو سرم خراب میشه...
📝 وقتی فردی زنگ میزند و میگوید جهت امر خیر و یا #خواستگاری میخواهیم خدمت برسیم، برخی از دختر خانم ها متاسفانه فکر میکنند که شخصی او را پسندیده است و او را میخواهد و صرفا قرار است که خودش آری یا نه بگوید.
🔹از این رو زمانی که از مراحل شناخت، توسط آقا پسر و یا خانواده اش متوقف میشود، دختر به حالت افسردگی دست پیدا میکند و از خود میپرسد که "مگه من چِم بود که منو میخواست و دیگه نمیخواد؟؟؟". همه این ها به این دلیل است که نمیخواهیم بپذیریم به کار بردن لفظ خواستگار و خواستگاری در چنین تماس ها و صحبت هایی اشتباه است.
‼️خواستگار کسیست که شخص دیگر رو میخواهد، منتظر جواب است.
‼️خواستگاری مرحله ایست که بزرگان خانواده آقا پسر برای گرفتن پاسخ "بله" از دختر خانم به منزلشان میروند؛ در واقع همان "بله برون" است.
در واقع زمانی که میگویند میخواهیم بیاییم خواستگاری، منظورشان "معارفه" است، نه خواستگاری! یعنی دخترتان را نمیشناسیم، میخواهیم بیاییم دخترتان را ببینیم، بشناسیم، بررسی کنیم، در موردش پرس و جو کنید، نسبت به خانواده ها شناخت پیدا کنیم و در صورت وجود تفاهم و تمایل، بیشتر آشنا شیم!
🔥و اینجاست که دختر خانمی که متوجه نیست به کار برده شدن لفظ خواستگاری صرفا بخاطر این است که این کلمه جا افتاده است و در واقع معنایش همان معنای خواستگاری در قدیم را نمیدهد، به محض مطلع شدن از منصرف شدن آقا پسر روی خود هزار نوع عیب میگذارد و اعتماد به نفسش را از دست میدهد.
در صورتی که هنگام پرس و جو از دلایل انصراف خود آقا پسر ها، متوجه میشویم خیلی از آنان، دلایلی غیر از خوب یا بد بودن خود دختر خانم، باعث انصرافشان شده است.
🔸چند نمونه از دلایلی که آقایان را از ادامه حضور در جلسات منصرف میکند:
- تفاوت فرهنگی شدید
- تفاوت در تفکرات
- تفاوت مزاج
- تفاوت در اعتقادات
- تفاوت اقتصادی زیاد (چه آقا بالا تر باشد، چه خانم)
- مقدار مهریه
- رسوم خانواده دختر
و هزاران دلیل دیگر که برای هر شخص متفاوت است.
پس خانم های محترم، با کوچک ترین اتفاقی، بدنبال این نباشید که روی خود عیب بگذارید. فقط خود را اذیت میکنید در حالی که جهان چه شما به خود سخت بگیرید چه نگیرید، میگذرد و میگذرد و میگذرد و روزی خواهد رسید که از حرص خوردن های بیجا، از تفکرات اشتباه و بیجا پشیمان میشوید در حالی که فرصت هارا از دست داده اید.
🆔 @golbarg_ezdevaj
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
گفت و گوی خواستگاری
تنظیم زمان گفت و گو، به اندازۀ فهم معیارها و روحیّههای یکدیگر
برخی از این طرف بام و برخی از آن طرف بام میافتند!
❌ برخی دوستی بین دختر و پسر را برای پیدا کردن همسر مناسب، نه تنها جایز، بلکه لازم میدانند. اینها به فرزندشان اجازه میدهند قبل از ازدواج، با کسی که به نظرش میرسد مورد خوبی برای ازدواج است، ارتباط برقرار کند.
❗️برخی هم فرزندشان را حتّی از گفت و گوی خواستگاری هم محروم میکنند.
♨️ نه به آن شوریِ شور، نه به این بینمکی!
✅ دختر و پسر حق دارند با هم صحبت کنند و چیزهایی را که برایشان مهم است، از هم بپرسند.
📛 محروم کردن آنان از این حق، خود، یکی از عوامل هل دادن جوانها به سوی ارتباطهای نادرست است.
⚠️جوان که میبیند فرصت شناختن طرف مقابل و شناساندن خودش به او را ندارد، تصمیم میگیرد خارج از چارچوب خواستگاری رسمی، در کوچه و خیابان و پارک و کافی شاپ و رستوان و ساندویچی و ... طرف مقابلش را بشناسد.
📚نیمه دیگرم، کتاب اول، ص۷۵
@entkhab7eshgham
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌸
#اخلاقی
#امام_زمان
❇️چهل سال انتظار:
✳️مرحوم شیخ محمد اسماعیل دولابی میفرمودند:
💠شخصی را سراغ دارم که بیش از چهل سال در طلب امام زمان عجلالله تعالی فرجه بود.
💠بعد از چهل سال ریاضت و عبادت به محضر منور حضرت مهدی عجلالله تعالی فرجه مشرف شد.
🔰وقتی خدمت آقا رسید از حضرت گلایهی عاشقانه کرد: شما که سرانجام مرا به محضر پذیرفتید، ای کاش یک مقدار زودتر مرا میپذیرفتید و من این همه غصه نمیخوردم و عذاب نمیکشیدم...
♦️حضرت فرمودند:
⭐️اگر زودتر ما را میدیدید از ما نان و سبزی میخواستی! حالا که چهل سال زحمت کشیدهای میفهمی که چه بخواهی؟؟!!!
📚برگرفته از زندگی نامه مرحوم حاج اسماعیل دولابی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌐 #سماح (مرکز مشاوره اسلامی حوزه علمیه)
@moshavereh_alborz
#اخلاقی
#حدیث
💎قالَ عَلی عَلَیه السَلام:
🌺عوِّدْ لِسانَكَ لينَ الْكَلامِ وَ بَذْلَ السَّلامِ، يَكْثُرْ مُحِبّوكَ وَ يَقِلَّ مُبْغِضوكَ؛
💠امام على عليه السلام :
🌸زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
📚غررالحكم، ح ۶۲۳۱
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌐 #سماح (مرکز مشاوره اسلامی حوزه علمیه)
@moshavereh_alborz
🌱🌱🌱
آن کسی که تو را از درون با خشم، حسد، ناراحتی بر می انگیزاند...
بهترین گزینه برای شناخت نقاط ضعف توست...
هر گاه از هیچ چیزی نرنجیدی...
آن زمان معلمان زندگیت ناپدید خواهند شد..
🌺@sipa313
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌷🌷🌷
اگر کسی درون خود یک من محکم و استوار نداشته باشد، نمی تواند تغییرات زندگی را تحمل کند.
کلید توانایی تحمل تغییرات این است که
خودت را "بشناسی"،
بدانی که چه "ارزشی" داری،
و از زندگی "چه می خواهی"
این سه باید در ذهن تو ثابت باشند و فقط با اراده تو تغییر کنند،
نه با تغییرات بیرون...
🌱@sipa313
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
☘اعتماد به فضای مجازی برای ازدواج آری یا نه!
💠معمولا نمیتوان از طریق فضای مجازی به ویژگیهای فرد مقابل پی برد. چون هيچ شناختي راجع به افرادي كه توسط اين مراكز معرفی میشوند وجود ندارد و اینگونه انتخابها در فضای مجازی بیشتر جنبه احساسی و عاطفی دارد و قطعاً انتخابی که فقط برخواسته از احساسات باشد، بیشتر در معرض شکست خواهد بود.
✳️ امام علی(علیهالسلام) درباره درگیر شدن احساسات و عواطف میفرماید: «حُبُّ الشِّیء یُعمی وَ یُصمّ؛ دوست داشتن چیزی، انسان را كور و كر میكند.»
👤 درمیان این همه افراد که فقط چند خطی از آنها میخوانیم یا چند کلمهای را میشنویم، چگونه میتوان ابعاد شخصیتی، احساس، اندیشه و رفتارشان را بشناسیم و باور کنیم؟! آن هم در مهمترین انتخاب زندگی یعنی همسرگزینی و ازدواج، انتخابی که در عالم واقعی هم با مشکل روبرو است. تحقیقات نشان میدهند که بیشتر ازدواجها در فضای مجازی، به جدایی و طلاق کشیده میشوند.
👈چنان چه به دادگاههای خانواده و مراکز قضایی نیز مراجعه کنیم، به سادگی با چند زوج روبرو میشویم که از طریق اینترنت با یکدیگر ازدواج کردهاند و حال برای جدایی به این مکانها آمدهاند.
👌پیشنهاد ما این است که برای بدست آوردن شناخت کافی از طرف مقابل حتما به صورت حضوری و زیر نظر خانوادهها اقدام کنید و تا زمانی که به ویژگیهای شخصیتی فرد مقابل پی نبردهاید، در مورد ازدواج با او اقدام نکنید.
@golbarg_ezdevaj
🌷✨🌷✨🌷
@moshavereh_alborz
#حدیث
🦋 #پیامبر_اکرم_ص:
🌷 ازدواج کنید؛
که ازدواج کردن روزی شما را بیشتر میکند.
میزان الحکمه ج5، صفحه 85
#ازدواج
🌺🍃🌸🌷🌸🍃🌺
@entkhab7eshgham
👇👇👇👇👇👇👇👇👇@moshavereh_alborz
🌹
🔴 #رهبر_انقلاب:
💠 برخلاف تصور بعضی كه خیال میكنند اینهایی كه بیرونِ خانه كار میكنند، كارشان #سخت است، آنهایی كه در خانهاند راحتند؛ نه، #خانم داخل خانه كار جسمانیاش هم سخت است، كار فكریاش هم سخت است؛ چون #مدیر داخلی خانواده، خانم است ، طبعاً چالشهایی دارد. این چالشها تلاطمهایی در روح او به وجود میآورد.
به مجرد اینکه #شوهر میآید در خانه، مثل اینکه فرشته نجات از آسمان نازل شد برایش. برای هر دوتان، این محیط میشود بهشت. بَد است؟ این اساسیترین نیاز انسان است. این را سعی کنید تأمین کنید.
💠 البته خب شرایطی دارد، زحماتی دارد، البته خیلی زحمتی ندارد، #عقل یک خردهای میخواهد؛ هم زن باید عقل به خرج بدهد، هم مرد باید عقل به خرج بدهد.
@hamsardarl
👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
✨ لـطفا هـمسرتان را تـغییر نـدهید!
زوجین بهتر است درک کنند که نیازهای زنان و مردان متفاوتند.
شما و همسرتان نیازها، خواستهها، علایق و سلایق متفاوتی دارید. بنابراین سعی نکنید با همشکل خود کردن همسرتان؛ از تنها بودن و تنها شدن خودتان جلوگیری کنید.
تفاوت ها باعث تکامل می شود. همسرتان را همانگونه که هست بپذیرید. به تفاوت ها احترام گذاشته و با کمک آن ها خودتان را تقویت کنید و رشد دهید.
🆔 @golbarg_ezdevaj
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌺🌱🌺
ریشههای بدبینی به همسر
خیلی اوقات بدبینی و شک بین زوجین از علاقه و عشق زیاد به یکدیگر نشات میگیرد. خانم همسرش را تنها متعلق به خود میداند و طبیعتا هر نوع رفتار خارج از منزل برایش سخت و غیر قابل هضم است. بتدریج این عشق و علاقه به نوعی احساس شکست از دیدگاه خودش تبدیل میشود و هر آن فکر میکند که زندگی اش در حال فروپاشی است. عدم شناخت کافی از همسر، اساس بدبینی و شک به وی است. وقتی مرد از همسر آیندهاش تصویری دیگر را در ذهن میپرورانده با ورود به زندگی مشترک متوجه میشود که در انتخابش اشتباه کرده و این خود نوعی نفرت و انزجار را در وی نسبت به همسرش ایجاد میکند و طبیعتا این موضوع مهمترین دلیل میشود برای پیدایش بهانه گیریها و بدبینیهای بیمار گونه.
فرزندان والدین بدبین و شکاک در طول زندگی یاد میگیرند که در آینده نیز نسبت به همسرشان و اطرافیان خود بدبین و شکاک باشند. این موضوع نقش تربیت خانواده را براحتی روشن میکند، اینگونه که فرزندتان از شما بدبینی و شک به همسرش را یاد میگیرد.
@sipa313
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🔮صمیمیت گریزی
برخی از افراد نمیتوانند رابطه ای صمیمانه و عمیق را تاب بیاورند و اگر احساس کنند صمیمیت در حال شکل گیری است، فرار را بر قرار ترجیح میدهند و به نوعی روابط سطحیِ پر رنگ و لعاب یا افرادی که هیچگونه سنخیتی با آنها ندارند، برایشان ارجحیت دارد.
چنین الگوی رفتاری میتواند نشات گرفته از ترسی ناهشیار باشد که به صمیمت گریزی و اجتناب از صمیمیت منجر می شود. چرا که وقتی صمیمت شکل میگیرد، افراد بخشهای پنهان و تاریک یکدیگر را میبینند، ترس از پذیرفته نشدن، پس زده شدن، از دست دادن، رها شدن و آسیب دیدن.
برای این افراد، صمیمی شدن مساوی است با آسیب دیدن. و بعضا برای فرار از این آسیب ذهنی و خیالی، ممکن است خود را بارها از تجربه ی رابطه ای ناب و اصیل محروم کنند. و بار احساس عمیق تنهایی و رهاشدگی را بر دوش کشند.
🌱@sipa313
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz