📌تعارضهای نوجوانی
🔻در اجتماع ما نوجوانان به کسانی تشبیه می شوند که بین دو صندلی نشسته اند، نه کودک هستند نه بزرگسال، نه بارند نه به دار، و نه این طرفی هستند نه آن طرفی. آن ها، هرچند می توانند تولید مثل کنند و از نظر جسمی به اندازه والدین خود رشد کرده اند، اغلب کودک به حساب می آیند. وقتی دبیران از دانش آموزان دوره دبیرستان خود می پرسند که چه آرزوهایی دارند، اکثر آن ها پاسخ می دهند: (داشتن یک ماشین، داشتن یک آپارتمان و دور شدن از پدر و ماد). با توجه به محدودیت هایی که بر نوجوانان تحمیل می شود و با توجه به آرزوی استقلال و تمایلات جنسی بسیار شدید آن ها، که در اثر هورمون های جنسی به وجود می آید، جای تعجب نخواهد بود که بین نوجوانان و خانواده ها، تعارض های زیادی دیده شود.
🔻مبارزه اصلی نوجوانان عبارت است از کسب هویت و احساس استقلال در مقابل بزرگسالان، بزرگسالانی که به این سادگی میدان را خالی نمی کنند. اگر این نیازها به راحتی برطرف نشود و نوجوان نتواند استقلال و شغل مورد نظر خود را به دست آورد، به. #بحران_هویت دچار خواهد شد.
@moshaveremava
💢 هشت پند جالب روانشناسی از قرآن:
1⃣ اگر قصد راهنمایی و تربیت کسی را دارید، در قدم اول از گفتار نرم و با محبت بهره گیرید؛ حتی اگر مخاطب شما فرعون سرکش یا سران لجوج کفار جاهلی باشند؛ (طه/۴۴ و شعرا/۲۱۵).
2⃣ گفتار و رفتار آدمی در هر زمان و مکان، در حافظه الهی محفوظ است؛ مراقب باشید؛ (لقمان/۱۶ و کهف/۳۰)
3⃣ نسبت به انسان های اطرافت، احساس مسئولیت کن و آنها را از کارهای بد بازدار و به کارهای خوب تشویق کن. این لازمه استحکام یک پیکر است و بنی آدم اعضای یکدیگرند؛ (لقمان/۱۷).
4⃣ در رفتارهای اجتماعی دقت کن! مبادا با غرور، رویت را از دیگران برگردانی یا مثل متبکران راه بروی؛ مبادا تندرو و کندرو شوی؛ میانه روی، بهترین روش است؛ مراقب باش صدایت را بر سر کسی بلند نکنی و خلاصه در یک کلام، آدم باش؛ (لقمان/۱۸و ۱۹).
5⃣ قرآن کریم به شدت با پیروی از جمع (خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو) و حرکت به دنبال اکثریت، مخالف است.
قرآن می گوید: اگر بخواهی از اکثریت مردم فقط به این خاطر که اکثریت هستند، پیروی کنی، بدون شک از راه خدا دور می شوی؛ همیشه با چشمان باز تصمیم بگیر؛ (انعام/۱۱۶ و اسراء/۳۶).
6⃣ امانت داری یکی از ارزشمندترین ارزش های قرآنی است. حضرت موسی (علیه السلام) را به خاطر امانتداری و قدرتش، در خانه حضرت شعیب پناه دادند؛ (قصص/۲۶)
و حضرت یوسف را به خاطر امانتداری و علمش، بر خزانه مصر نشاندند؛ (یوسف/۵۵)
و حتی رسول خدا (صلی الله علیه و آله) که از سوی خداوند برگزیده شد، مشهور به امانتداری و به محمد امین معروف بود.
7⃣ اگر می خواهید مخاطبان به سوی شما جذب شوند، ابتدا به خودتان بپردازید!
روح خشک و سنگین و بی لطافت، هیچ گاه در امر تربیت موفق نمی شود. مهربانی، دلسوزی و رقت قلب را در خود بپرورید تا مردم بی آنکه شما متوجه شوید، در اطراف شما جمع گردند؛ (آل عمران/۱۵۹)
8⃣ آیا دوست دارید که دشمن خود را به یک دوست تبدیل کنید؟ به هر بدی که در حق شما کرد، با خوبی پاسخ گویید. این را قرآن تجویز می کند؛ آیه ۳۴ سوره فصلت را بخوانید.
@moshaveremava
#فرزند_پروری
🔻زمانی را برای بودن روزانه در کنار فرزند تان در نظر بگیرید.
🔻در جوامع امروزی بسیاری از والدین آنچنان غرق کار و مسائلی مربوط به خود هستند که هیچ زمانی برای کودک در نظر نمی گیرند و غافل از این هستند که بچه ها احتیاج به حضور والدین دارند و حضور والدین از لجاجت و کله شقی کودک می کاهد.
👈به کودک تان نزدیک شوید. مثلا با او در رابطه با مسائل مختلف و روزمره، کارتون ها و بازی های متفاوت صحبت کنید.
@moshaveremava
🔹سالروز میلاد با سعادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) مبارک.
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
🔶توجه به نیازهای فرزندان
نگاهی به زوایای زندگی حضرت زهرا(س) نشان میدهد که ایشان بخشی از عبادت را در نقش مادری میدانستند. اختصاص زمانهایی برای رسیدگی به فرزندان، بازی با آنان، خواندن اشعار آموزشی و تربیتی، مراقبت و دقت در رشد جسمی کودکان و نیز توجه به الگوپذیری کودکان در زمینههای مختلف، همگی حاکی از موفقیت و توانمندی دختر رسول خدا در این نقش است. حضرت، اهتمام ویژهای به این مهم داشتند و هیچگاه مشغلههای عبادی، اجتماعی و شرایط حاکم بر زمانه، ایشان را از ایفای این وظیفه باز نداشت.
@moshaveremava
مرکز مشاوره ماوا
🔶توجه به نیازهای فرزندان نگاهی به زوایای زندگی حضرت زهرا(س) نشان میدهد که ایشان بخشی از عبادت را د
📌پرورش کودکان مقتدر و مؤثر
🔻فارغ از نگاه قدسی به فرزندان حضرت فاطمه(س) باید گفت که روش تربیتی بانو، سبب شد تا فرزندانی موفق، اثر گذار، مقاوم در برابر مشکلات، موحد، مبارز و با سطح بالایی از همکاری اجتماعی پرورش یابند. نمونهای از این موفقیت را در روحیه و شخصیت عقیله بنیهاشم حضرت زینب(س) مشاهده میکنیم که با درک صحیح از موقعیتهایی که در زندگی با آن روبرو بودهاند، توانستند از عهده نقشهای گوناگون به خوبی برآیند و جامعه را به سمت صلاح و سعادت سوق دهند. نقش آموزشی و تربیتی این دختر گرانمایه در جامعهای که میزیستند، خود نمونهای از تربیت موفق است.
@moshaveremava
✅خیلی از اتفاقای بد، مثل تيكههای پازلِ زندگی میمونن،
بهتنهايی گُنگ و آزاردهنده...
اما وقتی تيكههای بیمعنی كنار هم قرار ميگيرن و تصوير كامل ميشه، میفهمی تماشاگرِ چه تابلوی زيبای معناداری هستی...
@moshaveremava
#انتخاب_عاقلانه
👈روزهای انتخاب را با مراقبت از زبان، به روزهای بندگی تبدیل کنیم.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
💢 شاخصه نماینده اصلح از نگاه رهبر معظم انقلاب
1⃣قوی و کارآمد برای مدیریت اجرایی کشور
🔹نخستین ویژگی که یکی از اصلیترین ویژگیهای یک نماینده مجلس است و باید در انتخابات جزو رئوس کار قرار گیرد، قوی و کارآمد بودن برای مدیریت اجرایی کشور است. با دقت و تفکر در این شاخص مشاهده میکنیم هرگاه فردی به عنوان نماینده به مجلس راه یافته و فاقد این شاخصه بوده است، در بزنگاههای حساس که کشور برای ادامه راه خود به فردی نیاز دارد که باید با قدرت تصمیمات خاص خود را اتخاذ کند.
2⃣ دارای تفکر معقول و شجاعت در عمل
🔹این ویژگی یکی دیگر از خصوصیاتی است که باید در نمایندگان وجود داشته باشد تا با تفکرات معقول و سنجیده طرحهای مربوط را ارائه کرده و سپس قوانین لازم را به تصویب برسانند. این ویژگی هنگامی اهمیت پیدا میکند که یکی از نمایندگان مجلس گفته بود که به دلیل اشتباههای نمایندگان مجلس در تصویب قوانین نیمی از دوران چهار سالع نمایندگی مجلس به اصلاح قوانین اشتباه میگذاشت. از سویی دیگر باید نمایندگان مجلس در عملکردهای خود شجاعت داشته باشند تا در برابر عوامل زور و زر و تزویر ایستادگی کرده و حقوق مردم را استیفا کند.
3⃣ خستگی ناپذیر و دارای همت جهادی
🔹نماینده مجلس در مواجه با مشکلات مردم باید خستگی ناپذیر بوده و برای حل این مشکلات همت جهادی داشته باشد. نمایندههایی که در مواجه با مشکلات، همت حل آنها را نداشته باشند نباید در مجلس حضور داشته باشند، چراکه صندلی و مکان یک فرد دغدغهمند را اشغال کرده و هزینه بیت المال را هدر میدهند.
4⃣ حاضر در بین مردم و دانای نیازهای جامعه
🔹یک نماینده خوب و طراز انقلاب اسلامی از دیدگاه رهبر انقلاب فردی است که همواره در میان مردم حاضر شده و با شناسایی نیازهای آنها در صدد رفع این نیازها برآید.
5⃣ بصیر، هوشمند، با تدبیر و با برنامه
🔹نمایندهای یک نماینده خوب و قوی است که امور و مشکلات مردم را با بصیرت و هوشمندی برای حل مشکلات و مسائل مردم تدبیر کرده و آنها را با برنامه ریزی مناسب و از راههای قانونی حل و فصل کند تا علاوه بر خداوند مردم هم از او راضی باشند.
@moshaveremava
#انتخاب_عاقلانه
🔹اهل ایمان از بیهوده گویی در روزهای انتخابات هم پرهیز می کنند.
🔹انتخابات، روزهایی برای سنجش اهل ایمان.
🔹هدف پاک با انتخاب درست، مسیر پاک و همراهان نیک به دست می آید.
🔹سلامت معنوی خود را با گفتار ناروا درباره کاندیداهای انتخاباتی، به مخاطره نیاندازیم.
🔹پرهیز از گمان های بد و نسبت های ناروا نسبت به نامزدهای انتخابات، گامی در سلامت روان و ایمان.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
💥۱۰ قانون موفقیت
۱- حقیقتا به یک فرد جدید تبدیل شوید.
۲- هدف داشته باشید.
۳- روز به روز کامل تر شوید و تکامل یابید.
۴- محیط خود را ایجاد کنید.
۵- مداوم در حال تصویر سازی باشید.
۶- خود را متهم به موفقیت کنید.
۷- دانستن اینکه چرا شما ؟
۸- روی فعالیت های ارزشمند تمرکز کنید.
۹- استاد تکان دادن احساسات خود باشید.
۱۰- دلیلی برای ماندن در این حرفه پیدا کنید.
✅مرکز مشاوره مأوا
@moshaveremava
📌مقابله روانی با کرونا ویروس
🔻اضطراب یکی از عوامل مهم موثر در کارکرد سیستم ایمنی بدن است.پژوهش ها ثابت کرده است زمانی که افراد مضطرب و نگران هستند، احتمال ابتلا آنها به بیماری ها بیشتر می شود.
🔻 تقویت سیستم ایمنی بدن مهمترین راه مقابله با کرونا ویروس است، در صورتی که بدن شما خواب کافی، تغذیه مناسب و مهمتر از همه آرامش داشته باشد، حتی اگر ویروس وارد بدنتان شود، به صورت سرماخوردگی معمولی عبور می کند و مشکل خاصی ایجاد نمی شود.
🔻سفره دعوت کرونا ویروس به مهمانی خانه شما و پذیرایی از او با غذای اضطراب و نگرانی چیده شده است!
🔻بنا بر این برای کاهش نگرانی ها:
۱. مراقب فکرهای خود باشید و آنها را شناسایی کنید. هر وقت حال خوبی ندارید از خودتان بپرسید: "دارم به چی فکر می کنم؟"
۲. اگر فکرتان نگران کننده است، مثلا " نکنه کرونا ویروس بگیرم و بمیرم" با توجه به واقعیت های موجود( و نه شایعات و فکرهای غیر منطقی خودتان یا دیگران)، به سوالات زیر پاسخ دهید:
احتمال وقوع حادثه ای که نگرانش هستم چقدر است؟ (می دانید که آمار مرگ بر اثر این ویروس فقط ۳ درصد گزارش شده است. فقط به آمار فوت شده ها توجه نکنی. در نظر بگیرید که از بین چه تعداد بیمار این آمار مرگ و میر گزارش شده است..)
چه شواهدی نشان می دهد که احتمال ابتلای من(یا اعضای خانواده ام)زیاد است؟( عدم رعایت بهداشت فردی، رفتن به فضای عمومی با وجود ابتلا به بیماری قلبی و ...، تماس فیزیکی با دیگران و ....)
۳. اگر شواهدی نشان دهنده احتمال ابتلا به این بیماری است، به راه حل فکر کنید و آن را بکار بگیرید.
۴.به یاد داشته باشید ما زمانی که به راه حل فکر می کنیم ارامش داریم ولی اگر ذهن ما آکنده از نگرانی ها(نکنه...) باشد دچار اضطراب و نگرانی خواهیم شد.
۵.وقتی متوجه شدید فکرهای نگران کننده شما غیر منطقی و احتمال وقوع مشکل اندک است، هر بار این فکرها به ذهنتان می آید حواس خود را به آنچه در اطرافتان می بینید، می شنوید، لمس می کنید، می بویید و ... پرت کنید و برای اثربخش بودن این کار تا جایی که می توانید به جزئیات توجه کنید.
۶. از خواندن و پخش شایعات و اخبار غیر موثق خودداری کنید. لازم نیست هر لحظه در جریان آمار مرگ و میر در اثر کرونا ویروس قرار بگیرید.
۷. اگر مستعد اضطرابید، ارتباط خود را با افرادی که ذهنیت منفی گرا دارند، موقتا کم کنید و در صورتی که فاصله گرفتن از آنها ممکن نیست، از انها به طور صریح بخواهید در مورد موضوعات نگران کننده با شما حرف نزنند و در صورتی که تذکر شما بی فایده بود، به حرفهایشان بی توجه بمانید و به چیزهای دیگر فکر کنید و یا حواستان را پرت کنید.
۸. با افکار نگران کننده دیگر خود نیز با روش بالا مقابله کنید.
۹. روزی حداقل سه بار به عضلات نواحی مختلف بدن خود (دستها، پاها، گردن و ...) توجه و آنها را از نظر میزان رها بودن یا آرامش وارسی کنید و اگر انقباضی در آنها می بینید، آگاهانه آنها را شل کنید و به احساس راحتی آنها توجه کنید.
۱۰. از روش های یوگا و ارام سازی عضلانی کمک بگیرید و بدن خود را به آرامش مهمان کنید.
۱۱. سعی کنید این روزها بیکار نباشید. وقتی بدنتان به استراحت نیاز ندارد، بیهوده در رختخواب نمانید یا یک جا ننشینید و چمباتمه نزنید و به روبرو خیره نشوید،خود را در دریای خیالات منفی غرق نکنید و به هر شکلی که ممکن است به کاری مشغول شوید.
🍃مرکز مشاوره مأوا🍃
@moshaveremava
🔹روانشناسی شایعه
🌐 آدرس مقاله:http://mava.iki.ac.ir/articles
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
🌺میلاد با سعادت حضرت امام محمد باقر(علیه السلام) و حلول ماه رجب را خدمت حضرت امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و شما همراهان گرامی ماوا تبریک عرض می نماییم.
💐💐💐💐💐💐💐
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
👈قابل توجه مراجعان محترم مرکز مشاوره مأوا:
نظر به شرایط کنونی و بسیج همگانی برای مقابله با کرونا، مرکز مشاوره مأوا تا اطلاع بعدی، فقط در شیفت صبح به ارائه خدمات مشاوره ای خواهد پرداخت.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
◾️ سالروز شهادت امام هادی(علیه السلام) تسلیت باد.
✔️مرکز مشاوره ماوا✔️
@moshaveremava
❓سوال: دختر 8 سالهای دارم که خیلی کم حوصله است و از دشواری کارها میترسد و شانه خالی میکند. با دخترم چگونه رفتار کنم؟
👈روان شناس مرکز مشاوره مأوا پاسخ می دهند:
بیحوصلگی کودکان دلایل مختلفی دارد:
1. تأمین نشدن نیازهای روانی و عاطفی
2. امر و نهی زیاد والدین
3. کاملنگر بودن والدین
4. بیتوجهی به نکات مثبت آنان
5. ناسازگاری والدین و اضطراب ناشی از آن
6. باجخواهی از والدین
7. استفاده افراطی از رسانه
8. نداشتن همبازی و دوست مناسب سن
9. احساس حقارت ناشی از کمبودها و مقایسه ناشی از آن
10. مشکلات جسمی
راهکارها:
🔹سعی کنید دلایل بیحوصلگی را بر اساس لیست بالا کشف کنید.
🔹اساس تجربههای قبلی خود اقدام کنید.
🔹تغذیه مناسب، اختصاص زمان کافی به کودک و ایجاد رابطه خوب با وی را به عنوان سه عامل اصلی در نظر بگیرید.
🔹بگذارید کودک شما درباره بیحوصلگی خود با شما حرف بزند.
🔹روش جایزه را برای بهتر شدن رفتار حذف و هدیه را جایگزین نمایید.
🔹با دادن مسئولیتهای کم، شخصیتش را احیا کنید.
🔹درباره نقطه ضعف او با دیگران صحبت نکنید.
🔹خودتان الگوی یک مادر پرحوصله باشید.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
❓سؤال:
چه راه هایی برای شاد زیستن پیشنهاد می کنید؟
👈روان شناس مرکز مشاوره مأوا پاسخ می دهند:
احساس شادی، یکی از هیجانهای مثبتی است که خداوند به ما هدیه میکند. این احساس، پیشنیازهایی دارد که با فراهم شدن آنها، تولید شده و با کم شدن یا نبودنشان، کمرنگ یا محو میشود. در پاسخ به پرسش شما مخاطب گرامی، چند نکته را تقدیم میکنم.
1️⃣روحیه خوب از فکر خوب ایجاد می شود.
بخش زیادی از احساسات ما، ریشه در نگرش ما به خودمان، زندگی و دیگران دارد. اگر بتوانیم خود را از اسارت فکرهای منفی و بدبینی نجات دهیم، حتما روحیه بهتری را تجربه خواهیم کرد. افکار منفی مانند قفل و بندهایی است که به دست و پای ما بسته شده باشد. در این شرایط، هر قدر تلاش میکنیم، نتیجهای نمیگیریم و احساس گیر افتادن در یک بنبست بزرگ را داریم. افکار منفی نسبت به خود، دیگران، جامعهای که در آن زندگی میکنیم و هر چه که مثل آنها باشد، سبب میشود که احساس حرکت و رضایت در ما شکل نگیرد. افکار منفی، ویروسهایی هستند که فایلهای شاد بودن ما را خراب میکنند و آنها را غیرفعال میسازند. میتوانیم با گفتگو درباره فکرهای خود، مطالعه کتابهایی که مثبتاندیشی را به ما یاد میدهند و در موارد خاص با کمک گرفتن از مشاوران، خود را از این نگاههای منفی آزاد کنیم. دو روان شناس به مدت سی سال دریافتند که حدود ده فکر سمی، روحیه ما را منفی می کند. برای آشنایی با این فکرها می توانید کتاب "از حال بد به حال خوب" دیوید برنز را مطالعه کنید.
2️⃣با برنامه زندگی کنید تا شاداب باشید.
یکی از اسرار شاد بودن، داشتن برنامه در زندگی است. وقتی شما هیچ برنامه و نقشهای برای زندگی و روزهای آن نداشته باشید، مانند فردی هستید که در شهری بزرگ گم شده و نمیداند کدام مسیر را برود. طبیعی است که در چنین شرایطی، احساس شادی برایش معنا نخواهد داشت. روزی که در آن برنامههای متنوعی را از قبل پیشبینی کردهایم، روز متفاوتی خواهد بود. برخلاف زمانی که از باز کردن چشمهای خود میترسیم، چون یاد روزی خستهکننده و کسالتبار میافتیم که در آن هیچ برنامهای را در نظر نگرفتهایم و یکنواختی و تکرار، دو مزاحمی هستند که انتظار بیداری ما را میکشند. زمانی که شبانهروز ما با برنامههای متنوع پر میشود، احساس خوبی از آن پیدا میکنیم. ورزش، مطالعه، افزایش اطلاعات... وقتی زندگی از یکنواختی بیرون بیاید، شادی را هم مهمان ما خواهد کرد و زمانی که تلاش میکنیم بر دانستههای خود بیافزاییم، همین احساس تکرار میشود.
3️⃣نزدیک شدن به هدف، شما را سرحال می کند.
داشتن هدف مهم در زندگی، شادیآفرین است. از آن جدیتر، زمانی اتفاق میافتد که احساس کنیم به هدفمان نزدیک میشویم. هر قدمی که ما را به سوی هدف اصلی ببرد، سبب رضایت خاطر و احساس خوش شاد بودن میشود. اگر هم عکس این اتفاق بیافتد، حال بدی در خانه احساس ما را خواهد زد. یکی از بدترینهای آن زمانی است که احساس کنیم عمرمان را بیهوده میگذرانیم و کارهای فعلی ما هیچ ربطی به هدف اصلی ما ندارد. وقتی هدفهای بزرگ خود را در چند گام تعریف میکنید و هر گام را در زمان مخصوص خود انجام میدهید، یعنی برای هر روز خود، قطعهای از جورچین بزرگ را در نظر گرفتهاید. در این شرایط، شادابی شما مثال زدنی خواهد شد.
4️⃣خودتان را از خصوصیات بد رها کنید.
اگر لکه بزرگی روی صورت ما باشد یا بخشی از موهای ما ریخته شده باشد، احساس بدی داریم. حال اگر، اشکالی در شخصیت و خصوصیات فردی ما باشد، چه؟ مثلا زمانی که پرخاشگر باشیم و سطح تحمل ما پایین باشد، نسبت به خود احساس بدی داریم. بداخلاق، قبل از اینکه به دیگران آسیبی بزند، حال خودش را میگیرد و خود را شکنجه میدهد. وجود خصوصیات اخلاقی بد که به اختیار ما اجازه ورود در زندگی را یافتهاند، سبب میشود تا روحیه بدی پیدا کنیم و از ساعتهای زندگی خود لذتی نبریم.
5️⃣گناه روزگار ما را سیاه می کند.
زمانی که به قانون خدا پشت میکنیم، در واقع به احساس خوب بودن خودمان پشت کردهایم. وقتی خلاف دستور خدا زندگی میکنیم، احساس محاصره شدن و از دست دادن پشتیبان به سراغ ما میآید. اضافه بر آن، احساس شرمندگی از رفتار نامناسبی که در مقابل این همه خوبیها و هدیههای خداوند داشتهایم، ما را رها نمیکند. با پیشگیری از گناه و جایگزین کردن رفتارهای خوب مانند انس با عبادت، حتما شادی بیشتری نصیب ما خواهد شد. همچنین با عذرخواهی جدی از رفتار بدی که با دستورات خداوند داشتهایم و تصمیم بر فاصله گرفتن از آنها، شادابتر زندگی میکنیم.
6️⃣همنشینی با افراد مثبتاندیش را از یاد نبرید.
مثبتاندیشان، به ما انرژی تازهای میدهند و همنشینی با آنان و افرادی که در زندگی خود دنبال هدفهای مشخص و مهمی هستند، روحیه ما را بسیار مطلوب می سازند. در مقابل، افراد منفیباف که روز را مانند شب سیاه میبینند، سبب رکود و بیحالی ما میشوند. هر قدر اطراف خود را از انسانهایی با فکرهای بلند و روشن پر کنیم، لطف بیشتری به خودمان و احساسهای خوبی که انتظار ما را میکشند، خواهیم کرد.
7️⃣در استفاده از فناوری روز، روزه بگیرید.
فناوری روز علاوه بر محبتهایی که به ما دارند، میتوانند ضررهایی هم برای ما داشته باشند. ارتباط با تلفن همراه، رایانه و بازیهای رایانهای و حتی ارتباط با تلویزیون، استانداردهایی دارد که عبور از آن و زیادهروی در استفاده از این ابزار، میتواند شادی را از ما دور کند و ما را به سوی شادیهای خیالی و آبکی ببرد.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
#یک_صفحه_از_یک_کتاب
💢پدرها از نظارت و مراقبت غافل نشوند💢
دکتر عباس آیینه چی؛ روانشناس
✅پدر مهرباني که خواستار فرزنداني صالح، پاک و موفق است، نبايد از نظارت و مراقبت کردن از فرزندان خود غافل شود؛ چرا که فرصت تربيت کردن و پرورش دادن فرزندان بسيار محدود و زودگذر است و فرزندان ما خيلي زودتر از آنکه ما فکر کنيم بزرگ ميشوند و راه خود را پيدا ميکنند. لطفا به نکات زير توجه کنيد:
1⃣در درجه اول مراقبت مستمر بر رفتار، گفتار و کردار خود داشته باشيد و نقش الگويي خود را فراموش نکنيد. مطمئن باشيد که فرزندان شما در درجة اول با شما همسان سازي ميکنند و از شما ميآموزند که چگونه رفتار کنند، چگونه با ديگران ارتباط برقرار کنند، خشم و ناراحتي و شادي خود را به چه نحوي بروز دهند، تکنيک حل مسأله را از شما ميآموزند و به طور کلي شما راه و رسم زندگي را به صورت يک کارگاه عملي به آنها آموزش ميدهيد.
2⃣مراقب کيفيت ارتباط با همسرتان باشيد. فراموش نکنيد که همسر شما بازوي توانمند شماست؛ اگر او را تضعيف و تحقير کنيد، توجه و محبت لازم را به او نداشته باشيد و امنيت و آرامش جسمي و رواني او را تأمين نکنيد، فرزندان شما تباه خواهند شد.
3⃣مواظب تغييرات فرزندتان باشيد. هرگونه تغييري در جسم، روح و عملکرد فرزند خود ديديد، به دنبال ريشهيابي و علت آن باشيد و قبل از آنکه فرصت طلايي اصلاح از دست برود براي درمان آن اقدام کنيد.
4⃣از معاشرت و رفت و آمدهاي فرزندتان غفلت نکنيد.
@moshaveremava
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1⃣ مقابله با #کروناویروس
👈شیوه های مبتنی بر #سلامت_روان و #سلامت_معنوی
🔹حجت الاسلام#دکتر_رضا_مهکام، #روان_شناس_بالینی
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava