─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
✅یکی از مهمترین بخش های زندگی کودک :: آشنایی با کتاب و خواندن کتاب است::
✅کتاب های مصور جزء کتاب های مفید برای تمام سنین
🌼پنج شنبه است و ياد درگذشتگان
✍اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
شاخه گلی بفرستيم برای
تموم اونهايی كه در بين ما نيستند
و جاشون بين ما خالیه
شاخه گلی به زيبايی يك فاتحه و صلوات....
🌷در آخرین پنجشنبه اردیبهشت
✨به یاد مسافران بهشتی،
🌷تمام سفرکرده ها.....
✨پدران و مادران آسماني،
🌷پدر بزرگ ها و
✨مادر بزرگ های بهشتی
🌷وهمه درگذشتگان
✨بخوانیم فاتحه و صلوات
🌷پروردگارا تمام اسیران
✨خاک را ببخش و بیامرز 🌷
🆔
اگر والدین باور میکردند که نپرداختن به امور تربیتی میتواند فرزند آنان را در مسیر چه انحرافاتی (اعتیاد،...) قرار دهد، انگیزۀ کافی برای پرداختن به مسائل تربیتی را پیدا میکردند؛
البته همیشه لازم نیست انحراف تا این اندازه هم پیشرفت کند. همین که یک جوان با گرایش به مسائل ضداخلاقی، عمر خود را ضایع میکند و به جای این که بتواند کاری برای خود و جامعه انجام دهد، موجودی بیاستفاده میشود، ضرر بزرگی به خانواده و جامعه وارد شده است.
✅کلیدهای رفتار با نوجوان
📍برخورد با نوجوانان باید بگونه ای باشد که به تشدید عصبانیت و عناد منجر نگردد. زیرا چنین روحیاتی به اندازه کافی در سنین بلوغ وجود دارد.
📍مهمترین امری که والدین باید بخاطر داشته باشند این است که آنها نه دیگر با یک کودک بلکه با یک فرد بالغ روبرو هستند. بسیاری از شیوه هایی که در برخورد با کودکان کارآیی قابل ملاحظه ای دارند در صورت تجویز برای برخورد با نوجوان مساله ساز می شود.
📍یک نوجوان ممکن است انتظار داشته باشد که مانند فرد بالغ با او برخورد کنند اما رفتارش مانند کودکان باشد. از سوی دیگر والدین نیز ممکن است به فرزند خود نصیحت کنند که مانند افراد بالغ رفتار کند. ولی برخورد خود آنها با او مانند برخورد با کودکان باشد.
با فرزندم در دوران بلوغ چگونه رفتار کنم؟
یکی از با شکوه ترین و البته سخت ترین مراحل رشدی هر فرد، دوران بلوغش می باشد. در این مرحله فرد نه در دوران خردسالی هست و نه در دوران بزرگسالی، کم کم از کودکی فاصله می گیرد تا بزرگ شود. کودک کم توان دیروز، حالا احساس قدرت می کند و خود را بزرگ می بیند. هر روز احساس های جدیدی را تجربه می کند و دوست دارد مستقل تر بشود. این درحالی هست که ممکن است والدینش جلوی استقلال او را بگیرند و همین امر باعث ایجاد خشم و پرخاشگری در او شود. والدینی که نوجوان در حال بلوغ دارند، باید سطح اطلاعات و آگاهی های خودشان را نسبت به بلوغ و تغییراتی که در نوجوان ایجاد می کند، بالا ببرند تا بتوانند ارتباط بهتری را با نوجوانشان برقرار کنند و همچنین با او همانند یک دوست باشند.
💐 امام جعفر صادق (عليه السلام) :
🔹پدرم مرا به سه چيز #ادب_آموخت ، و از سه چيز نهی فرمود .
🔹سه نكته #ادب اين بود كه فرمود :
فرزندم ! هركس با #دوست_بد بنشيند سالم نمى ماند ،
و هر كس گفتارش را كنترل نكند پشيمان مى شود ،
و هر كس به جايگاه هاى بد وارد شود مورد #بدگمانى قرار مى گيرد .
🔹و آن سه چيز كه مرا از آن #نهى فرمود :
دوستى با كسى كه چشم ديدن نعمت كسى را ندارد ،
️ و با كسى كه از #مصيبت ديگران شاد مى شود ،
و دوستی با #سخن_چين .
📚 #تحف_العقول ، ص 376
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 ویژگیهای منحصر بهفرد دختران از نگاه امام صادق(ع)
✅ @khabareForiy
🌹
🌹الهی دراین شب
🎊زیبای میلاد
🌹خانم حضرت معصومه(س)
🎊هرچی خوبیه وخوشبختیه
🌹براتون رقم بخوره
🎊الهی
🌹دختران سرزمینم را
🎊درپناه خودت حفظ بفرما
🌹و سلامتی خوشبختی
🎊وآرامش و لب خندان
🌹به آنها عنایت بفرما
شبتون بخیر و عیدتون مبارک 🎊💐
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
اثر محبت افراطی در بچه ها
عبارت است از:
🔸خودخواهی
🔸کم طاقتی
🔸اتکای به غیر یا وابستگی به دیگران
🔸جسارت به دیگران
🔸ضعف نفس و شکوفا نشدن استعدادهای پنهان
اگر قرار است جیغ نزنم، داد نزنم، کتک نزنم، و… پس چکار کنم؟!
💠 انتظارات خود را تعدیل دهید. شادی کودکانه آن ها را فدای نظم و انضباط نکنید. بگذارید کودک درونتان با دیدن آن ها دوباره کودکی کند. در آخر سوال کنید «خب حالا چطور خونه رو به شکل اول برگردونیم؟
💠به فرزندتان یاد دهید از اشتباهاتش بیاموزد نه آن که به اشتباهاتش بیاویزد، اگر به خاطر هر اشتباه او داد بزنید تهدید کنید یا تنبیه کنید فرزندتان بخشندگی و مهربانی با خود و افراد زندگیش را نمی آموزد. گاهی اجازه دهید اشتباهات بی خطر کند و بعد بدون منت به او بیاموزید چگونه جبران کند.
#کانال_تربیتی_نوردیده
#سیاست_رفتاری
🔑 پنج كليد رابطه موثر :
۱- به جای پنهان كردن ، "تعمير" كنيد. از مشكلات ، ناراحتی ها و دلخوری ها فرار نكنيد. آنها روی هم تلمبار شده باعث ميشود منفجر شده يا نا اميد شويد.
۲-"با یکدیگر همكاری" كنيد. رابطه يک كار دو نفره است. یک نفر به تنهايی نميتواند رابطه را به موفقيت برساند.
۳- نشان دهيد قابليت شنيدن گله و "انتقاد" را داريد. اگر گلايه همسرتان به شما بربخورد به مرور رابطه رو به سردی خواهد گذاشت.
۴- تمركز خود را بر قسمتهای "مثبت "رابطه بگذاريد نه قسمتهای منفی آن
۵-برقراری "درست" رابطه را بیاموزیم.
پیش ثبت نام الکترونیکی در مـدارس شاهـد (سـال ۱۴۰۲)
1⃣ابتــدایی: ۱ خـرداد تـا ۲۰ خـرداد مـاه.
2⃣متـوسطـه اول: ۲۱ خرداد تا ۱۰ تیرماه.
3⃣متـوسطـه دوم: ۱ تیرماه تا ۲۰ تیـرماه.
⏮میــان پایـــه: ۱ مرداد تا ۱۰ مرداد ماه.
🖥آدرس پیش ثبت نام الکترونیکی
مــدارس شــاهـــد: my.medu.ir
💕💕
- برخلاف باور بیشتر مردم که بازی رو فقط وسیله ای برای صرف انرژی مازاد میدونند، کودک هنگام بازی بخشی از نیروی ذهنی و بدنی خودش رو به کار میگیره و اون رو بخشی از زندگی خودش میدونه، اما نباید این نکته رو فراموش کرد که بازی یک عملکرد هدفمنده که حتی اگر نتیجه ای هم نداشته باشه، کودک ازش لذت می بره.
کودکان با بازی کردن با اطرافیان خودشون ارتباط برقرار می کنن. خیلی از بازی هایی که کودکان در طول رشد شون انجام می دن، تاثیر زیادی روی تجربه های بزرگسالی اونها داره.
- به بیان دیگر، بازی و اسباب_بازی میتونه رابطه ای بین کودک و فرهنگ جامعه اش برقرار کنه و باعث آماده سازی جسمی، فکری و عاطفی کودک برای ورود به دنیای بزرگسالان باشه. کودک از راه بازی دنیای پیرامون خودش رو می شناسه و اون رو تجربه میکنه.
- بازی موثرترین عامل در رشد شناختی کودک هست و بازی های تخیلی حافظه کودک رو توانمند می کنه و در بازی های نمایشی از کلمه های توصیفی بیشتری نسبت به دایره لغات روزمره استفاده میکنه.
- نکته بسیار مهم دیگه اینه که کودک در جریان بازی احساساتش رو بیان می کنه، آرزوهاش رو به واقعیت نزدیک و بر نگرانی ها و اضطرابش غلبه می کنه پس یادمون نره که به عنوان پدر و مادر حتما زمانی رو برای بازی با فرزندمون اختصاص بدیم یا سعی کنیم تا جایی که میتونیم بستر مناسبی برای بازی کردن فرزندمون با همسالانش مهیا کنیم.
فرزند شما چه بازی و بیشتر از همه دوست داره؟؟؟
┄┄┅┅✿❀♥️❀✿┅┅┄┄
یکی از ویژگیهای اصلی انسان سالم این است
که به بن بست نمیرسد.
همیشه "ضمن واقع بینی" بگویید،
باز هم راهی وجود دارد.
" بزرگترین بلا،نا امیدیست"
«خود رای» شدن نوجوانان نتیجه رفتارهای متضاد والدین
هماهنگ نبودن والدین در نحوه رفتار با نوجوان: در بعضی خانواده ها، والدین در تربیت نوجوان شان یک صدا نیستند. یعنی رفتار پدر و مادر با نوجوان شان شبیه هم نیست. در این خانواده ها نوجوان راه خودش را می رود و پدر و مادر هم به فکر مشکلات خودشان هستند.
در این حالت والدین و فرزندان فقط یک «هم خانه بودن» را در کنار یکدیگر تجربه می کنند. در این خانواده ها به جای این که والدین در رفتار با نوجوان شان وحدت رویه داشته باشند، خود نوجوان موضوع اختلاف می شود. مثلا مادر می گوید فرزندش اصلا این کار را انجام ندهد و پدر اصرار می کند که نوجوان حتما باید این کار را انجام دهد و نوجوان هم کاری را که دوست دارد، انجام می دهد. این موارد دست به دست هم می دهد تا نوجوان احساس آرامش نکند و به دوستان نامناسب پناه ببرد. اگر در یک خانواده بین اعضای خانواده، احترام متقابل برقرار باشد، نوجوان کمترین خطر را احساس می کند و در نتیجه رفتارهای پر خطر او هم به کمترین میزان ممکن کاهش می یابد.
بچهها رو ببخشید
👀 در زندگی امروز فرزند شما در معرض محتوای نامناسب با سنش قرار خواهد گرفت بنابراین علاوه بر نظارت بر آنچه آنها میبینند و میشنوند باید به کودکان آموزش دهید با آنچه که نباید ببینند یا بشنوند چطور برخورد کنند.
⚡️ایجاد محیطی در خانه که فرزندانتان احساس راحتی کنند و بتوانند به شما مراجعه کنند، کار ساده ای نیست اما امکان پذیر است. یکی از مهمترین مسایل این است که انتظار کامل بودن از آنها نداشته باشید. وقتی اشتباه کردند ببخشید. اگر فرزند شما گمان کند اگر اشتباهش را به شما بگوید دچار دردسر بزرگتری میشود، فکر میکنید در آینده احساس راحتی میکند و در مورد مسائلی که با آنها مواجه میشود به شما مراجعه میکند؟
✍️ لیلا ذوالقدرنیا؛ درمانگر کودک و نوجوان
کودک و نوجوان چه موفق بشود چه نشود بخاطر سعی و تلاشش باید تحسین و تشویق شود.
🔸 اگر والدین تنها زمانی که فرزندشان استعداد و شایستگی از خود نشان می دهد ، او را قبول و تأیید کنند ، آنگاه رسیدن به کمال ، برای بچه ها به کاری یکنواخت و کسل کننده تبدیل می شود.
Join @nooredideh
حضرت علی علیه السلام:
✅هنگامى كه در پيش آمدى احتياج به مشورت داشتى ابتدا به جوانان مراجعه نما زيرا كه آنان ذهنى تيزتر و حدسى سريع تر دارند.
✅سپس (نتيجه) آن را به نظر بزرگسالان و پيران برسان تا پيگيرى نموده، عاقبت آن را بسنجند و راه بهتر را انتخاب كنند زيرا تجربه آنان بيشتر است.
⬅️شرح نهج البلاغه ج20 ص337