#نهج_البلاغه
▫️فَإِنَّهُ يُنَادِي مُنَاد يَوْمَ الْقِيَامَةِ: «أَلاَ إِنَّ کُلَّ حَارِث مُبْتَلىً فِي حَرْثِهِ وَ عَاقِبَةِ عَمَلِهِ، غَيْرَ حَرَثَةِ الْقُرْآنِ فَکُونُوا مِنْ حَرَثَتِهِ وَ أَتْبَاعِهِ
🟤چرا که روز قيامت، منادى صدا مى زند: آگاه باشيد! امروز هر کس گرفتار بذرى است که افشانده و در گرو عاقبت اعمال خويش است ; جز آنان که بذر قرآن افشاندند. شما نيز از بذر افشانان قرآن و پيروان آن باشيد
✍اين سخن اشاره به حديث معروف «الدنيا مزرعة الآخرة» است که هر کسى در اين سرزمين، بذرى مى افشاند، محصول آن را روز قيامت درو مى کند. امام عليه السلام مى فرمايد: شما در اين مزرعه بذرهاى آيات قرآن را بپاشيد ; چرا که تنها بذر مفيد و پرثمر، همين بذر است و ديگران گرفتار زيان و خسران اند. آن ها که اعمالشان با تعليمات قرآن هماهنگ است، بذر افشانان قرآنند و آن ها که رفتارشان بر خلاف قرآن است، از قرآن بيگانه و مبتلا و گرفتارند.
📘#خطبه_176
🕊 #نهج_البلاغه ای شویم
@nahjolbalaghe5
🕯 #پنجشنبه
«زیارت اهل قبور»
السَّلامُ عَلَى أَهْلِ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ مِنْ أَهْلِ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ یَا أَهْلَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ بِحَقِّ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ کَیْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ مِنْ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ یَا لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ بِحَقِّ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ اغْفِرْ لِمَنْ قَالَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ احْشُرْنَا فِی زُمْرَهِ مَنْ قَالَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ عَلِیٌّ وَلِیُّ اللَّهِ...
🌺با قرائت یک #فاتحه روحشان را شاد کنیم.
🌹
🌸پنج شنبه است
🕯و دلمان براى آنهایى که
🌸دیگر نداريمشان تنگ است
🕯پنج شنبه است
🌸جاى خالى عزیزان
🕯دوباره احساس میشود
🌸ارزش داشتن همه عزيزانمان
🕯را بدانيم فرصت بيش از آنچه
🌸فكرش را ميكنيم كوتاه است
🕯روح تمامى درگذشتگان شاد
🌸 يادشون گرامى و قرین رحمت الهی
یادشان کنیم با فاتحه و صلواتى🌸
#بددهنی_کودکان
🔴برخورد با بد دهنی در کودکان
📝 بد دهنی کودکان موضوع کمیابی نیست و خانواده های زیادی از آن شکایت دارند. بچه ها دائما از طریق بزرگترها، تلویزیون و مدرسه کلماتی را می شنوند و بدون آنکه معنی دقیقش را بداند به عنوان حرف بد یاد می گیرد و تکرار می کند. اما اینکه شما به عنوان پدر و مادر و یا مربی کودکان چگونه با چنین مواردی برخورد نمایید، نیاز به کمی مهارت و صبر و حوصله دارد.
🔑 اگر شما هم با این مشکل مواجه شده اید ، توصیه هایی که در ادامه آمده است را مطالعه کنید.
🔹 الگوی خوبی برای بچه ها باشید.
احتمالا بسیاری از والدین می دانند فرزندانشان از آنها الگو می گیرند و از خودشان حرف های بد را یاد می گیرند ولی عجیب آن که وقتی کودکشان حرف بدی می زند باز هم او را سرزنش و تنبیه می کنند.
🔹 توجه بیش از حد نداشته باشیم.
توجه بیش از حد به اعمال بدی که کودکان انجام می دهد باعث می شود آنها به تکرار رفتارهای بد ترغیب شوند.
🔹 تعجب زیاد نکنیم .
بسیاری از ما عادت کردیم وقتی کودکمان حرف بدی می زند با گفتن کلماتی مانند: «ای وای! چه حرف زشتی!» «آخ آخ!» و … او را متوجه اشتباهش بکنیم اما با این کار احتمال این که او به گفتن این کلمات حریص تر شود زیاد است زیرا معمولا وقتی ما را از انجام کاری منع می کنند به امتحان کردن آن مشتاق تر می شویم.
🔹 جایگزین های مناسب را یاد دهیم.
برای این که به کودکتان بیاموزید که موقع عصبانیت حرف بد نزند، به او بگویید به جای گفتن حرف بد، احساسش را بیان کند، مثلا در مقابل تمسخر دیگران احساسش را این طور بیان کند: من از دست تو خیلی عصبانی هستم چون منو پیش دیگران مسخره کردی.
📚 البته باز هم تاکید می نماییم که این تمام راه حل های ممکن در برخورد با بد دهنی کودکان نیست و لازم است شما مهارت خویشتن داری و خلاقیت در پیدا کردن جایگزین مناسب برای عبارت نامناسب را تمرین و تقویت نمایید.
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز
مداحی_آنلاین_دعای_ماه_رجب_مهدی_صدقی.mp3
1.39M
🌙دعای هر روز #ماه_رجب
🤲یا من ارجوه لکل خیر ...
🎙حاج #مهدی_صدقی
📡
یکی از ویژگی های نوجوانان، تنهایی ، انزوا و پس زدن والدین است.
نوجوانان تمايل دارند بيشتر وقت خود را در اتاق خود به تنهايي بگذرانند، شايد به اين دليل كه نمي خواهند با والديني كه مسايل آنها ار درك نمي كنند مواجه شود.
نوجوان در اين دوره بر خلاف گذشته كه درباره همه چيز با والدين صحبت مي كرد، حرف كمتر و تمايل كمتري براي صحبت كردن دارد ، به پرسش هاي والدين خيلي كوتاه، بافشردگي پاسخ مي دهد و ديگر رازهايش را با والدين در ميان نمي گذارد.
کسانی که در سن نوجوانی قرار دارند همسالان خود را عاقلتر از والدین خود میدانند بر این اساس پاسخ سؤالهای خود را در گروه دوستان جستجو میکنند.ایجاد برخی محدودیتهای غیرقابل توجیه، محیط خشن، نبود رابطه دوستانه بین والدین و فرزند، ترس از والدین و... از جمله مهمترین دلایل کمرنگ شدن ارتباط میان فرزند و والدین است
.
کودکان بهتدریج بزرگ میشوند و به دنبال استقلال و آزادی میگردند اما در مقابل، والدین هر روز نگرانتر میشوند و در حالی که میخواهند فرزندشان را زیر نظر داشته باشند حس میکنند نوجوان آنها را پس میزند و هر روز از آنها دورتر میشود. این پسزدگی در هر خانواده با توجه به سطح فرهنگی و اجتماعی خود را به یک شکل نشان میدهد. بیتوجهی و حرفناشنوی از والدین، دعوا و بحث کردن یا گوشهگیرشدن همگی از جمله نشانههای ورود کودک به نوجوانی است.نوجوانان معمولا برای رسیدن به استقلال و اثبات تواناییهای خود خواستههایی دارند که گاه مورد پسند خانواده نیست و پدر و مادرها نمیتوانند آنها را بپذیرند یا نمیدانند با وجود خطرهای موجود، چطور آنها را حل کنند.
#رفتاربانوجوان_نوردیده 👇
join @nooredideh_nojavan
⬅️ كودک و نوجوانی كه پيوسته نگران قهر و بی مهری والدينش باشد ،
❌ به واكنش های اضطرابی مثل :
ناخن جويدن
بی اختياری ادرار
بهانه جويی
وابستگی شديد
دچار می شود.
#تربیت_کودک #تربیت_فرزند #تربیت_دینی
#کانال_تربیتی_کودکِ_من 👇
Join @koodake_ma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر گرفته بوی غم هوای سامرا
میتپه دلم تو این شبا برای سامرا
⚫️شهادت ابن الرضای دوم حضرت امام هادی علیه السلام تسلیت باد.
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
❌از دیگر تاثیرات دعوای والدین بر فرزندان
که میتواند روی سلامت روانی، عاطفی و اجتماعی فرزندان اثرات منفی داشته باشد. میتواند به موارد زیر اشاره کرد
1⃣ احساس بی ارزشی و افسردگی
2⃣ پرخاشگری، خشونت و متخاصم بودن
3⃣ گوشه گیری، انزوا و اجتناب از ارتباط با دیگران
4⃣ اختلال در خواب و اشتها
5⃣ ایجاد رفتارهای مخرب و خطرناک مانند
مصرف مواد، خودآزاری و خودکشی
6⃣ احساس گناه و مسئولیت برای دعوای والدین
7⃣ اختلال در تشکیل هویت و شخصیت
8⃣نارضایتی از خود و زندگی در حال و آینده
9⃣ اختلال در رابطه با والدین و کمبود احساس عشق و امنیت
0⃣1⃣ احساس تنهایی، بیکسی و نیازمندی به تأیید و توجه دیگران
1⃣1⃣ ایجاد الگوهای ناسالم در روابط عاطفی و اجتماعی
2⃣1⃣ اختلال در تنظیم هیجانات و مهارتهای حل مسئله
و.....
✅ این اثرات ممکن است بسته به سن، جنسیت، شخصیت و شرایط فرزندان متفاوت باشد.
❌ تذکر ۱: لطفاً برای جلوگیری از این اثرات، دعواهای خود را در حضور فرزندان کنترل کنید و با آرامش و احترام به حل مشکلات بپردازند
❌ ۲. همچنین باید به فرزندان خود اطمینان دهید دعوای آنان به معنای جدایی و طلاق نیست.
🚼 بچه ها خوبن ما بلد نیستیم
✍#پورحاتم
کارشناس خــ🌱 ـــانواده و استاد دانشگاه
.
.
.
تو این دنیا کسی تماما بد و کسی تماما خوب نیست ، همه ی ما ترکیبی از سیاهی و سفیدی هستیم ، پس بهتره بیشتر از سیاهی تمرکزمون رو سفیدی های همدیگه باشه و همو بپذیریم تا بتونیم رابطه خوبی داشته باشیم
.
.
.
اضطراب را ریشه کن کنید
اضطراب در کودکان در دوره هایی در طی رشد قابل انتظار هستند و این حالتها طبیعی در نظر گرفته میشوند. (برای مثال روز اول مدرسه) برخی کودکان ممکن است از کمرویی بیش از اندازه و یا دشواری در تطابق با موقعیت جدید در رنج باشند. با رفتار مناسب در مقابل کودکان خود اضطراب را در آن ها ریشه کن کنید.
از جمله عواملی که در افزایش اضطراب کودکان تاثیر دارد:
1- اختلافات پدر و مادر
2- دیدن فیلمهای ترسناک
3- تحقیر و سرزنش کودک
4- تهدید به تنبیه بدنی
5- بیتوجهی به کودک به هنگام تولد نوزاد جدید
بچه های مظلوم و تو سری خور در جامعه بچه هايی هستند كه هرگز اجازه دفاع از خود در خانه را نداشتند. اگر نميخواهيد فرزندتان در مدرسه و جامعه كتك بخورد مورد ظلم قرار بگيرد و ساكت گوشه ای گريه كند كار را از منزل شروع كنيد.
هر گاه از كار اشتباه فرزندتان عصبانی يا ناراحت شديد، قبل از هر اقدام و حرفی به او اجازه دهيد از خود دفاع كند. اين اقدام شما هم به شما فرصتی ميدهد از روي عصبانيت اقدامی اشتباه نكنيد هم فرزندتان می آموزد ميتواند از خود دفاع كند و در محيط بيرون مظلوم نباشد.
با عصبانيت فرياد نزنيد چرا اين كار رو كردی! دليل كارش رو بپرسيد و تا پايان حرفش گوش كنيد، به او بياموزيد با تمام اشتباهاتش هنوز ارزشمند است.
بچه ها در اشتباه نباید سرزنش شوند.
وقتی لقب های "بی شعور و کودن و احمق" به کودک می دهیم، تحقیر می کنیم و وقتی لقب های "دکتر، مهندس، هنرمند و فرشته"می دهیم، خود شیفته اش می کنیم. بدون اینکه عملی انجام داده باشه و بدون اینکه به کارش اشاره کنیم و کارش را نقد یا تأیید کنیم.
تأیید برای کار است، نه برای ذهنیت او.
کودک باید عمل کند و تأیید شود و حتی وقتی عمل کرد و عملش اشتباه بود، اشتباهش هم تأیید می شود ولی بعدازاشتباه به اومسولیت می دهیم تاجبران کند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
🌹
🌸پنج شنبه است
🕯و دلمان براى آنهایى که
🌸دیگر نداريمشان تنگ است
🕯پنج شنبه است
🌸جاى خالى عزیزان
🕯دوباره احساس میشود
🌸ارزش داشتن همه عزيزانمان
🕯را بدانيم فرصت بيش از آنچه
🌸فكرش را ميكنيم كوتاه است
🕯روح تمامى درگذشتگان شاد
🌸 يادشون گرامى و قرین رحمت الهی
یادشان کنیم با فاتحه و صلواتى🌸
🕯 #پنجشنبه
«زیارت اهل قبور»
السَّلامُ عَلَى أَهْلِ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ مِنْ أَهْلِ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ یَا أَهْلَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ بِحَقِّ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ کَیْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ مِنْ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ یَا لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ بِحَقِّ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ اغْفِرْ لِمَنْ قَالَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ احْشُرْنَا فِی زُمْرَهِ مَنْ قَالَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ عَلِیٌّ وَلِیُّ اللَّهِ...
🌺با قرائت یک #فاتحه روحشان را شاد کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 #میلاد_امام_جواد(ع)
🌼 #میلاد_حضرت_علی_اصغر(ع)
💐از باب الجواد تا باب المراد
💐از صحن پدر تا صحن پسر
🎙 #سید_مجید_بنی_فاطمه
👏 #
#ترس_کودک
🌺 پذیرش احساس ترس کودک و طبیعی شمردن آن موجب می شود که کودک خود را #ضعیف ،#کم_عقل و یا #بی_لیاقت به حساب نیاورد.
✅ والدین باید ترس کودک را بپذیرند و او را درک کنند. پدر و مادر می توانند با حمایت و اطمینان دادن به کودک و البته ایجاد شرایطی که موجب راحتی خیال او شود، از میزان ترس او کم کنند.
👿 زمانی که کودکی از چیزی می ترسد، در چنین شرایطی نباید به او بگویند: "نترس ،شجاع باش ،دیگه بزرگ شده ای و نباید بترسی ...." چون این کار نه تنها مشکلی از او حل نمیکند ،بلکه تنها ، مشکل او نادیده گرفته شده و مشکلات بعدی برای او بوجود می آید.