4⃣
شلوار های نپوشیده!
قسمت ۴👇
👈در مسیر خونه می دیدم که همه روستاییا هم به سمت خونه ما میرن. رسیدم دم در دیدم بردارم رفعت جلوی در نیست.
وارد حیاط خونه شدم همه اهالی روستا جمع شده بودن و مادرم روی زمین افتاده بود و گریه می کرد و می گفت: بچه ی کوچک منو بدید.
♦️تازه فهمیدم اتفاقی افتاده و پیرمردی با تراکتور از جلوی خونه ما رد میشده و رفعت بردار کوچیک منو ندیده و اونو زیر گرفته و مُرده!
♦️دقیقا اون روزی که می خواستم شلوارمو بدم بپوشه رفعت مرده بود، پدرم نتونست به ما دوست داشتنش رو نشون بده. اون از دو سالگی خودش یتیم شده بود و از میان ۱۱ بچه دیگه پدرم کوچکترینشون بود.
♦️نکته:
ما در دوست داشتن #مشکلی نداریم ولی در #نشان_دادن و #ابراز_کردن مهربانی و عشق و دوست داشتنمون مشکل داریم. 😔
👈اون موقع ها عمو و مادر بزرگ و... داشتیم اما بلد نبودیم با بغل کردنشون بگیم که دوستشون داریم.
👈اون روز بابام جنازه برادرم را بغل کرد و با گریه گفت: رفعت پسرم من می خواستم ببرمت بازار خرید نه این که ببرمت تو مزار. پاشو بابا... پاشو با هم بریم خرید کنیم!
ادامه دارد...
🖊حانیه مازارچی
@khrshidkhane
💠🌀💠🌀
#یکشنبه_های_توانمندسازی
#هفته_بیست_هفتم
#ابراز_محبت
🌷مشاوره موسسه فرهنگی تبلیغی بشری:
@Moshaveriin
5⃣
شلوار های نپوشیده!
قسمت پایانی👇
👈 من اون موقع یک بچه ی ۹ ساله بودم . رفتم شلواری که پام بود رو درش آوردم و شلوار کهنه رو پوشیدم و شلوار تازه رو زدم زیر بغل و دویدم پشت تابوت و به دایی ام گفتم: رفعت امروز قرار بود شلوار منو بپوشه الان میشه بدم بپوشه؟
دایی ام گفت معلومه که نمیشه بدو برو.
👈 همانطور که من و همهی بینندگان و مرد ۵۳ ساله ای که این داستان واقعی را تعریف می کرد و اشک می ریختند، گفت:
"من امروز به جوانان اینو میگم اونایی که با هم قهر هستید و دعوا می کنید، اونایی که با پدر و مادر و خواهر و برادرتون رفتار درستی ندارید. من یه زمانی برادر داشتم و شلوار نداشتم اما الان کلی شلوار دارم و برادرم رفعت را ندارم. از همین امروز برای ابراز علاقه به خانواده و دوستان تون خجالت نکشید!"
✅ واقعیت این است که آنقدر در مشغله های زندگی غرق شده ایم که «چرایی» بودن مان در این دنیا را فراموش کرده ایم.
هنوز عشق و محبت ها و ابراز دوست داشتن های باقیمانده ای داریم که به اطرافیان دور و نزدیک خود نگفته ایم.
هنوز #فرصتهایی داریم تا #مفید و #موثر و #انسان_تر رفتار کنیم.
تصویر باز شود.👆امام صادق علیه السلام:
وقتی کسی را دوست داری...
🖊حانیه مازارچی
@khrshidkhane
💠🌀💠🌀
#یکشنبه_های_توانمندسازی
#هفته_بیست_هفتم
#ابراز_محبت
🌷مشاوره موسسه فرهنگی تبلیغی بشری:
@Moshaveriin
اولین نکته و به جرات مهم ترین نکته اینست که همانطورهمدیگر را بپذیریم که هستیم و با این هدف که قابل تغییر دادن شخص مقابل هستیم وارد زندگی نشویم که نه تنها موفق نمی شویم بلکه روز به روز نامید و از زندگی دل زده میشویم پس همانطور که هستیم همدیگر را بپذیریم.
مشاور:زارع
@Moshaveriin
سلام و ادب
همراهان عزیز با شما هستیم با دوشنبه های همسر داری
قبل از اینکه به بحث در مورد بپردازیم جا دارد که بدانیم به تعبیر قرآن ازدواج وسیله ای هست برای به آرامش رسیدن انسان پس برای بالا بردن سطح آرامش به مهارت آموزی در حیطه های مختلف نیاز داریم زندگی زیر یک سقف چالش ها وفراز نشیب های بسیار دارد هرچه شما این فراز و نشیب ها و چالش ها را بهتر بشناسید آرامش بیشتر وزندگی لذت بخش تری خواهید داشت.
مشاور:زارع
@Moshaveriin
هیچوقت همسر یا همسفر زندگی خود را به خاطر عقایدش سرزنش نکنیم خواسته باشیم به او بفهمانیم که تا زمانی که با من هم عقیده نشوی ادامه ی سفر زندگی با اختلال روبه رو میشود باید بدانیم عقیده ی هرکس برایش محترم هست پس به عقاید همراه خود احترام بگذاریم.
مشاور:زارع
@Moshaveriin
#روانشناس_عباسی
🌲 تکنیک های آموزش رفتار درست به کودکان
۱- در هنگام گفتگو با کودک و داشتن درخواستی از او از کلمات مودبانه ای همچون “لطفا” و “ممنونم” به صورت مکرر استفاده کنید. اجازه دهید کودک کلمات مودبانه را از زبان شما مرتب بشنود، با این روش کودک رفتار شما را الگوی خود قرار داده و در گفتگوهایش مانند شما عمل خواهد کرد.
۲- از کودک بخواهید تا رسیدن به نوبتش صبر کند. ریشه رفتار خوب احترام به دیگران است، ادعا کردن و بیان کردن نظر یکی از ویژگی های خوب رفتاری است ولی باید مودبانه و با احترام صورت گیرد. کودک شما باید یاد بگیرد که تا وقتی نوبت او نرسیده نباید صحبت دیگران را قطع کند.
۳- به کودک خود نشان دهید چگونه در زمان تعارف دیگران مودبانه عمل کند. از او بخواهید در موقع پذیرش تعارفات با احترام از طرف مقابل در زمان مناسب تشکر کند.
۴- به او آموزش دهید که احساسات می تواند بخشی از احترام باشد، رفتار خوب و مناسب بازتاب دهنده شخصیتی دوست داشتنی و باملاحظه است.
۵- از رفتارهای خوب کودک خود قدردانی کنید. این کار به کودک شما کمک خواهد کرد که بفهمد به او بها داده می شود و برای انجام رفتارهای خوب تشویق می شود.
۶- اهمیت دادن به رفتار خوب باید طبیعی باشد، کودک را به زور اجبار به داشتن رفتار خوب نکنید. با سپری شدن زمان و استفاده از تکنیک یادآوری کودک کم کم رفتار خوب را یاد می گیرد. درست نیست که از کودک مان انتظار داشته باشیم همیشه بهترین رفتارهای ما را تقلید کند، در حالیکه اغلب رفتارهای معمولی ما را می بیند. ما ناخواسته به او می آموزیم که چگونه خوب یا بد رفتار کند، ولی زمان زیادی لازم است تا او بتواند رفتار درست را یاد بگیرد.
@Moshaveriin
#روانشناس#کودک_نوجوان
#روانشناس_عباسی
🌹 سوالاتی که به تربیت فرزندان شاد کمک می کنند:
۱- بهترین قسمت امروزت چی بود؟
این سوال خوبی قبل از خواب است. با پرسیدن این سوال فرزند شما قبل از خواب احساس رضایت و شادی می کند. این سوال عادت تمرکز روی بهترین بخش روز را در فرزندان ایجاد می کند و اگر به صورت منظم پرسیده شود به بخشی از طبیعت آن ها تبدیل می شود.
۲- چه چیزهایی هستند که به خاطرشون شکرگزار هستی؟
بهترین موقع پرسیدن این سوال هنگام صرف شام است. همه اعضای خانواده به صورت نوبتی می توانند به خاطر چیزهایی که در آن روز داشتند و اتفاق های خوبی که افتاده شکرگزاری کنند. یک رابطه بسیار قوی بین شادی و سپاسگزار بودن وجود دارد.
۳- خودت چطوری می خوای این مسئله را حل کنی؟
وقتی فرزندتان مشکلی را پیش شما مطرح کند، به نرمی و گرمی این سوال را از او بپرسید. سعی نکنید مشکل او را حل کنید. در طولانی مدت این به ضرر آن ها خواهد بود. به آن ها فرصت دهید خودشان مسائل خودشان را حل کنند و از تلاش برای حل کردن مسائل و حل کردن آن ها حس اعتماد به نفس به دست بیاورند. این هدیه ای ارزشمند است که می توانید به آن ها بدهید. اگه فرزندتان به شما گفت که نمی دانم چطور این مسئله را حل کنم، پاسخ دهید که من هم دقیقاً نمی دانم چه کار باید کرد، بیا با هم مسئله را حل کنیم. آدم های شاد کسانی هستند که مسائل پیش روی خود را حل شدنی می دانند و به توانایی خودشان در حل مسائل اعتماد دارند.
۴- چه احساسی داشتی؟
یکی از اساسی ترین بخش های شاد بودن، توانایی فهمیدن و بیان احساسات است. اگر بتوانید احساسات خود را بیان کنید یعنی می توانید آن ها را درک کرده و از دیگران درخواست پشتیبانی کنید. وقتی فرزندتان مشکلی برایش پیش آمده و از چیزی ناراحت است و پیش شما می آید از او در مورد چیزی که ناراحتش کرده سوال بپرسید و با بی توجهی نگویید که” این که چیزی نیست "یا "بیا این بستنی رو بخور”. صحبت کردن در مورد چیزهایی که فرزندتان را ناراحت کرده او را نسبت به احساساتش آگاه تر می کند و موجب می شود از دانسته هایش در مورد احساسات خود به شکل موثر استفاده کند.
@ Moshaveriin
# روانشناس#کودک_نوجوان
🙋♀🙋♂️
#روانشناس_عباسی
💢اگر می خواهید #نوجوانتان را هدایت کنید.
✅ اولین قدم این است که ارتباطتان را، هرگز قطع نکنید.
✅اگر می خواهید نوجوانتان، با شما همراه باشد، به علائقش توجه نشان دهید و در ارتباط با او بیشتر #شنونده باشید.
❌اگر ارتباطتان قطع شود، پنهان کاری فرزند شروع می شود.
❌ اگر زیاد سخنرانی کنید، او دیگر حرف نخواهد زد، گوشها و دهانش را می بندد.
🌼 Moshaveriin
#روانشناس#کودک_نوجوان