eitaa logo
پایگاه خبری تحلیلی مشتلق کتول
189 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1.1هزار ویدیو
21 فایل
جهاد تبیین واجب کفایی است
مشاهده در ایتا
دانلود
یادداشت به قلم : 《اضلاع ششگانهٔ آشوب امروز در چه شرایطی قرار دارند》 ۱. ضلع اول: رسانه به محوریت اینترنشنال مجبور شد از شدت فشار و تهدیدات، انگلیس را رها کند و به امریکا برود. در حالیکه عابر بانکش یعنی عربستان با ایران وارد توافق‌های جدیدی شد و برخی از زنان فعال و مؤثرشان چنان همکارانشان را افشا کردند که نه از زن نشانی ماند و نه از زندگی و آزادی! ۲. ضلع دوم: منافقین بودند. آن‌ها جدا از دستگیری‌های گسترده شبکه خرابکاریشان توسط سربازان گمنام در خیابان‌های ایران، کیس‌های رایانه‌شان هم از آلبانی به ایران رسید. دولت آلبانی رویه‌اش را در مقابل منافقین تغییر داد. ۳. ضلع سوم: تجزیه‌طلبان بودند. کومله و پژاک از همان روز اول اتفاقات وقتی قصد ورود نیروهایشان به درون ایران را داشتند هدف موشک و راکت سپاه قرار گرفتند و امروز ارتش عراق و حشدالشعبی، در حال اخراج آن‌ها از این منطقه هستند. ۴. ضلع چهارم: اپوزیسیون خارج از کشور بود که بدنبال تشکیل شورای رهبری اپوزیسیون بودند تا اغتشاش را حول آن سامان بدهند. حالا آن فیل، موش زایید و از آن جمع، فقط پهلوی مانده که در تل‌آویو به دیدار کودک کشان برود! ۵. ضلع پنجم: آمریکا، سعودی، فرانسه و انگلیس بودند. رابرت مالی، مسئول میز ایران درامریکا از کاربرکنار شد. امریکا بخشی از پول بلوکه ایران را برگرداندو واردمذاکرات با ایران شد.سعودی،سفارتش رادرایران بازکردو فرانسه که به قول مصی علینژاد،مکرون بهتر از پدرش بود،ناگهان واردتعاملات جدی با ایران شد. ۶. ضلع ششم: رژیم صهیونیستی بعنوان مغز ماشین اغتشاش بود که از یک سو زیر ضربات انواع عملیات‌های مقاومت درون سرزمین‌های اشغالی قرار گرفت و از طرف دیگر خود اشغالگران علیه مصونیت قضایی نتانیاهو درون اسراییل را به‌هم ریخته‌اند. ✅ پروژهٔ شش ضلعی آشوب با ضربات مقتدرانه جمهوری اسلامی روبرو شد تا دفع شر آن‌ها، مسیر پیشرفت کشور و حل مشکلات اقتصادی را هموارتر و زندگی برای ملت بزرگ ایران شیرین‌تر شود. ان شاءالله این ثمره مقاومت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌‎ 《بی‌توجهی مردم به بیش از یک ماه تبلیغات شبانه‌روزی ضدانقلاب برای آخرین شنبۀ تابستان》 🔸شاید بدبین‌ترین عناصر ضدانقلاب هم چنین بی‌توجهی از جانب مردم برای فراخوان پُرسروصدای ۲۵ شهریور را باور نداشت. جایی که خلوتی روز و سکوت شب در هیچ یک از شهرهای ایران تفاوتی نکرد. 🔹یک ماه تلاش شبانه‌روزی و دعوت همه‌جانبۀ سلطنت‌طلبان،منافقین و تجزیه‌ طلبان غرب و شرق ایران با استفاده از تمام رسانه‌های جیره‌خوارشان بی‌نتیجه پایان یافت. 🔹خیابان تهران امروز یکی از خلوت‌ترین روزهای خود را تجربه کرد، میدان امام حسین محل فراخوان ضدانقلاب در ساعت ۱۱ خالی‌تر از همیشه بود اما ساعتی بعد و در عزای امام هشتم شیعیان مملو از جمعیت شده بود. صف فست‌فودهای خیابان پیروزی هم از همیشه شلوغ‌تر بود. 🔹دروغ ضدانقلاب برای دستگیری خانوادۀ حدیث نجفی هم تغییری در وضعیت کرج نداشت. البته این دروغ‌ها با انتشار فیلم‌های قدیمی از آبدانان از شامگاه دیروز جمعه و برای القای تشنج در جامعه آغاز شده بود. 🔹خیابان‌های سنندج هم میزبان مسافران تابستانی بود، در مریوان، بیجار و سقز هم مردم روز تعطیل خود را کنار خانواده سپری کردند. حدود ۵ میلیون زائر در آستان مقدس امام رضا (ع)رفتند و جاده‌های قم و شیراز هم شلوغ بود. اقامت بیش از ۳ میلیون مسافر نیز در تعطیلات اخیر در مازندران ثبت شد. 🔹در بوکان بازار روز دام شلوغ‌تر از همیشه بود و مردم برای خرید ارزان‌تر دامی که انتخاب کرده بودند چانه می‌زدند. ماجرا در کانال‌های ضدانقلاب اما دوباره وارونه روایت می‌شد، ویدیوی‌های قدیمی که از مناطق مختلف تهیه می‌شد یا ویدیوی کوتاه شعار که در آن صدای یک مرد یا زن شنیده می‌شد اما با حجم گسترده به‌وسیله شبکه توزیع منسجم در تمامی کانال‌های کم‌جمعیت پان‌ترک و پان‌بلوچ تا کانال‌های متوسط ضدانقلاب با سرعت بالا پخش می‌شد تا با ایجاد توهم فضای کشور را برای مخاطب خود وارونه جلوه دهند. 🔹ویدیوهای متعددی از ایذه، کرمانشاه، ایلام و بسیاری از جاهای دیگر همگی به دروغ و برای گول‌زدن مخاطب منتشر شد. حتی بی‌بی‌سی فارسی نیز یک ویدیوی قدیمی از سنندج را منتشر کرد اما پس از اعتراض مخاطبان به قدیمی‌بودن این فیلم آن را از خروجی خود بدون هیچ توضیحی حذف کرد. 🔸شاید تمام اتفاقات امروز را در شعاردادن چند دختربچه در رشت یا اراک و یا آتش‌زدن ۲ لاستیک توسط چند پسربچه در جونقان چهارمحال و بختیاری یا حسن‌آباد سنندج خلاصه می‌شد. این اتفاقات در حدی بی‌ارزش بود که حتی خودروهای عبوری هم بی‌توجه به آنچه رخ داده است به‌سادگی از کنار ماجرا عبور می‌کردند. 🔷رسانه‌های ضد ایرانی هم مثل همیشه تعدادی از این ویدیوهای اغلب قدیمی یا مشخصا ساختگی را با توضیحات پُرملات بازنشر کردند. این ترفند همیشگیِ رسانه‌های ضدایرانی است؛ رسانه‌هایی که پارسال فقط ۵ تای آن‌ها در ۴۶ روز ۳۸ هزار دروغ منتشر کردند.
انتشار یادداشتی از با موضوع 《 قانون مهسا چیست و رسانه های معاند چه مشقی از روی دست سیاست بازان می کنند!؟》 در روزنامه کلام شمال تاریخ یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۲
« یک جرعه قرآن بنوشیم » « وَإِذَا أَنْعَمْنَا عَلَى الْإِنسَانِ أَعْرَضَ وَنَأَىَ بِجَانِبِهِ وَإِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ فَذُو دُعَاءٍ عَرِيضٍ » « سوره مبارکه فصلت - آیه شریفه ۵۱ » و هرگاه به انسان (غافل و بی‌خبر) نعمت دهیم، روی می‌گرداند و به حال تکبّر از حق دور می‌شود؛ ولی هرگاه مختصر ناراحتی به او رسد، تقاضای فراوان و مستمرّ (برای بر طرف شدن آن) دارد! نکته های آیه : كلمه ى «نَأى » به معناى دور شدن است؛ و هرگاه با واژه «جانب» بكار رود، كنایه از تكبّر و غرور است. «نأى بجانبه» یعنى به خاطر نعمت و رفاه مغرور شد و متكبرانه خود را كنار كشید. كلمه ى «عریض» به معناى پهن و كنایه از دعاى زیاد است. سؤال: درآیه 49 خواندیم: «اذا مسّه الشرّ كان یؤوسا» همین كه شرّى به انسان رسید دچار یأس مى شود ولى در این آیه مى فرماید: «اذا مسّه الشرّ فذو دعاء عریض» همین كه شرّى به انسان رسد، دعایى طولانى دارد، سؤال این است كه چگونه انسان مأیوس دعا مى كند؟ پاسخ: مفسّران به این پرسش، پاسخ هاى متفاوتى داده اند: در تفسیر روح البیان چنین آمده است: بعضى مردم به هنگام گرفتارى مأیوس مى شوند و بعضى دیگر دعا مى كنند. برخى در پاسخ این سؤال گفته اند: انسان از اسباب عادّى مأیوس مى شود ولى از خدا درخواست مى كند. ولى لحن آیه توبیخ است و یأس از اسباب عادّى و توجّه به خدا كار نیكویى است و توبیخ ندارد. در تفسیر نمونه آمده است كه انسان ابتدا دعا مى كند ولى كم كم مأیوس مى شود و این دعا و یأس در دو مرحله است. شاید بتوان گفت كه مراد از دعا، استمداد از خداوند نیست، بلكه همان یأس است كه به صورت جزع و جیغ و ناله اظهار مى كند و هر دو آیه یك مسأله را مطرح مى كند لكن در یك جا مى فرماید: مأیوس است و در جاى دیگر مى فرماید: به خاطر یأس جیغ و داد مى زند، نظیر آیه ى «اذا مسّه الشر جزوعا» پیام های آیه : -- رفاه یا سختى در میدان زندگى براى بروز و ظهور خصلت هاى آدمى و آفات روحى اوست. «اذا انعمنا... و اذا مسّه الشّر» - رفاه، مایه ى غفلت است. «انعمنا... اعرض» - نعمت ها از خداست «انعمنا» ولى حوادث تلخ نتیجه عملكرد یا خصلت هاى بد خود انسان است. «مسّه الشّر» (شرّ به خدا نسبت داده نشده است) - انسان تربیت نشده كم ظرفیّت است. «اذا مسّه الشرّ فذو دعاء عریض» - مشكلات و تنگناهاى زندگى در مقابل نعمت هاى اعطا شده از سوى خداوند به او اندك است. (براى نعمت كلمه «انعمنا» آمده، ولى براى شرّ كلمه «مسّه» آمده كه به معناى تماس ساده است.)