8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوق العاده است
نگذرید باز کنید
گوش کنید
❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دلیل اینکه چرخهای قطار کاملا استوانهای نیست و مقداری حالت مخروطی داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 چرا هیچکس این شخص رو نمیشناسه ⁉️
https://eitaa.com/malekshahr
📣 اوقات شرعی اصفهان
🔸يکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
اذان صبح: ۰۳:۴۱:۰۵
طلوع آفتاب: ۰۵:۱۴:۵۴
اذان ظهر: ۱۲:۱۰:۵۱
غروب آفتاب: ۱۹:۰۴:۲۷
اذان مغرب: ۱۹:۲۳:۳۴
نیمه شب شرعی: ۲۳:۲۳:۱۶
https://eitaa.com/joinchat/977469440C064eb01d9b
📣 اخبار ریزُ درشتِ استان اصفهان👆
📜 آغاز به کار رسمی دولت چهاردهم، فردا ۷ مرداد ۱۴۰۳ با تنفیذ و اعطای حکم رئیسجمهور منتخب توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔹️مراسم تنفیذ و اعطای حکم چهاردهمین دورهی ریاست جمهوری اسلامی ایران و آغاز بهکار رسمی رئیس جمهور منتخب، یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیهی امام خمینی(ره) برگزار و حکم منتخب ملّت برای ریاست جمهوری بر اساس بند ۹ اصل ۱۱۰ قانون اساسی، توسط ولیفقیه تنفیذ میشود.
🔹️در این برنامه وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ارائه میکند و پس از قرائت متن حکم تنفیذ رئیسجمهور منتخب و ایراد سخن توسط آقای دکتر مسعود پزشکیان، رهبر انقلاب سخنرانی خواهند کرد.
🔹️بیش از ۲۵۰۰ نفر از مقامات کشوری و لشکری، رؤسا و اساتید حوزه و دانشگاه، نمایندگان اصناف مختلف، جمعی از خانوادههای معظم شهدا و سفرای کشورهای خارجی مقیم در تهران در این مراسم حضور خواهند داشت.
🔹️مراسم #تنفیذ_چهاردهم از ساعت ۱۰ صبح یکشنبه ۷ مرداد بهصورت زنده و مستقیم از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای رادیویی و تلویزیونی رسانه ملی و بینالمللی پخش خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 هماکنون؛
رهبر معظم انقلاب طی حکمی، با تنفیذ رأی ملت ایران در انتخابات، جناب آقای مسعود پزشکیان را بعنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند🇮🇷
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: شاخص مهم حکومت پهلوی اول دیکتاتوری خشن و فشار به ملت و ذلت و انفعال در مقابل عوامل خارجی بود. ۱۴۰۳/۵/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir/live
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: محمدرضا پهلوی برای سرنگونی یک دولت ملّی متوسل به آمریکا و انگلیس شد. ۱۴۰۳/۵/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir/live
قلب سلیم
عن الصادق علیه السلام :القلب حَرَمُ الله فلا تُسکِن حَرَمَ الله غیرَ الله [۱]
« دل حرم خداست پس در حرم خدا جز خدا را جای مده »
چند نکته در این روایت شریفه قابل توجه است :
۱-قلب انسان می تواند جایگاه تجّلی انوار جلال و جمال حضرت حق باشد .
۲-ظرفیت دل انسان نامحدود است چرا که خداوند نامحدود است .
۳-هر دلی نمی تواند ، حرم و جایگاه خدا باشد ، قلبی می تواند جای خدا باشد که سالم باشد و غیر خدا در آن نباشد در روایتی از امام صادق علیه السلام درباره این آیه پرسیده شد «اِلاّ مَن اتی الله بقلبٍ سلیم» حضرت فرمودند : «القَلبُ السلیم الذی یلقی ربَّه و لیس فیه احدٌ سِواهُ»[۲]
یعنی قلب سلیم آن قلبی است که خدا را ملاقات کند و هیچ چیزی غیر از خدا در آن نیست .
۴- تلاش کنیم دلبستگی ها را کم کنیم مرحوم ملا مهدی نراقی در کتاب طاقدیس می گوید :
خلوت دل چون همایون خلوتی است خلوت سلطان صاحب حشمتی است
هر گدایی را در آنجا ره مده خاروخس در مسند سلطان منه
یعنی در جایگاه خدا که قلب است کسی جز او که بی نیاز است را ، راه نده .
[۱] جامع الاخبار، ص۵۱۸.
[۲] الکافی، ج۲، ص۱۶، حکمت۵.
در قرآن کريم خدای متعال می فرماید: «وَ لا تُخْزِنِي يَوْمَ يُبْعَثُونَ يَوْمَ لا يَنْفَعُ مالٌ وَ لا بَنُونَ إِلاَّ مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ» و روزي كه (مردم) برانگيخته ميشوند رسوايم مكن. روزي كه هيچ مال و فرزندي سود نميدهد. مگر كسي كه دلي پاك به سوي خدا بياورد.(1)
قلب در لغت داراي معاني مختلفي از جمله عقل و فهم است، «اين ذهب قلبُك؟ قلبت كجاست و كجا رفت؟» يعني «اينَ ذهَبَ عَقلُكَ؟ عقل و فهمت كجا رفت؟»(2) و در قرآن به معناهاي مختلف آمده است از جمله:
1. عقل و درك « إِنَّ فِي ذلِكَ لَذِكْرى لِمَنْ كانَ لَهُ قَلْب»(3) در اين مطلب تذكر و يادآوري است براي آنان كه نيروي عقل و درك داشته باشند.
2. روح و جان «ْ وَ إِذْ زاغَتِ الْأَبْصارُ وَ بَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَناجِر...» هنگامي كه چشمها از وحشت فرو مانده و جانها به لب رسيده بود.»(4)
3. مركز عواطف « سَأُلْقِي فِي قُلُوبِ الَّذِينَ كَفَرُوا الرُّعْب...» بزودي در دلهاي كافران ترس ايجاد ميكنم.»(5) از آنجا كه قلب با پسوند رعب همراه است و رعب و ترس مربوط به عواطف و احساسات آدمي است نه ادراكات او، قلب در آيه به معناي مركز عواطف ميباشد.
امّا با توجّه به اينكه مركز اصلي ادراكات و عواطف همگي روان و روح آدمي است. ولي تظاهرات و عكس العملهاي جسمي آنها متفاوت است عكس العمل درك و فهم، نخستين بار در دستگاه مغز آشكار ميشود، ولي عكسالعمل مسائل عاطفي از قبيل محبت شادي و غم در قلب انسان ظاهر ميشود نتيجه اين كه در قرآن مسائل عاطفي به قلب (همين عضو مخصوص) و مسائل عقلي به قلب (به معني عقل و مغز) نسبت داده شده و اگر از روح و جان و عقل انساني به قلب تعبير شده است علّت آن است كه همان طور كه قلب صنوبري كه در بخش چپ سينه قرار دارد نقش مهمي در حيات و بقاي انسان دارد روح و جان و عقل آدمي هم دارد بلكه بالاتر آن را دارا است.(6)
امام باقر(علیه السلام)فرمود: قلب ها چهار گونه است:
قلبى که در آن نفاق و ایمان است.
قلبى که وارونه است.
قلبى که مُهر بر آن خورده، هیچ حقى بر آن وارد نمى شود.
و قلبى که نورانى است و خالى (از غیر خدا).
سپس افزود: قلب نورانى قلب مومن است، هر گاه خدا نعمتى به او بخشد شکر مى گوید، و هر گاه مصیبتى به او رسد، صبر و شکیبائى مى کند، اما قلب وارونه قلب مشرکان است همان گونه که خداوند فرموده: « اَ فَمَنْ یَمْشِی مُکِبّاً عَلى وَجْهِهِ اَهْدى اَمَّنْ یَمْشِی سَوِیّاً عَلى صِراط مُسْتَقِیم»: «آیا کسى که به صورت بر زمین راه مى رود هدایت یافته تر است یا کسى که راست قامت بر صراط مستقیم گام برمى دارد»؟!(7)
پی نوشت ها:
1 . شعراء/ 89- 87.
2 . ابن منظور، لسان العرب، بيروت، دار احياء التراث العربي، چاپ اول، 1408 هـ ق، ج 11، ص 271.
3 . ق/ 37.
4 . احزاب/ 10.
5 . انفال/12.
6 . مكارم شيرازي، ناصر، تفسير نمونه، تهران، دارالكتب الاسلاميه، 1374هـ ش، ج 1، ص 89 ـ 88.
7. تفسیر نمونه، جلد 15، صفحه 298.