هدایت شده از محمد
1_4703821300.mp3
6.99M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز صد و هفتاد و نهم خطبه ۱۴۳
🌹ختم نهج البلاغه در ۲۷۰روز. سهم روز صد و هفتاد و نهم
┄┄┅✿✦❀✨🦋✨❀✦✿┅┄┄
📜 #خطبه143 : در طلب باران
1⃣ نظام آفرينش برای انسان
♦️آگاه باشيد! زمينی که شما را بر پشت خود می برد و آسمانی که بر شما سايه می گستراند، فرمانبردار پروردگارند و برکت آن دو به شما نه از روی دلسوزی يا برای نزديک شدن به شما و نه به اميد خيری است که از شما دارند، بلکه آن دو مأمور رساندن منافع شما بوده، اوامر خدا را اطاعت کردند، به آنها دستور داده شد که برای مصالح شما قيام کنند و چنين کردند.
2⃣ فلسفه آزمايشها
♦️خداوند بندگان خود را که گناهکارند، با کمبود ميوه ها و جلوگيری از نزول برکات و بستن دَرِ گنج های خيرات آزمايش می کند، برای آنکه توبه کننده ای بازگردد و گناهکار دل از معصيت بکند و پندگيرنده پند گيرد و بازدارنده راه نافرمانی را بر بندگان خدا ببندد. و همانا خدا استغفار و آمرزش خواستن را وسيله دائمی فروريختن روزی و موجب رحمت آفريدگان قرار داد و فرمود: «از پروردگار خود آمرزش بخواهيد، که آمرزنده است، برکات خود را از آسمان بر شما فرو می بارد و با بخشش اموال فراوان و فرزندان، شما را ياری می دهد و باغستان ها و نهرهای پرآب در اختيار شما می گذارد.» پس رحمت خدا بر آن کس که به استقبال توبه رود و از گناهان خود پوزش طلبد و پيش از آن که مرگِ او فرا رسد اصلاح گردد.
3⃣ نيايش طلب باران
♦️ بار خداوندا! ما از خانه ها و زير چادرها پس از شنيدن ناله حيواناتِ تشنه و گريه دلخراش کودکان گرسنه به سوی تو بيرون آمديم و رحمت تو را مشتاق و فضل و نعمت تو را اميدواريم و از عذاب و انتقام تو ترسناکيم. بار خداوندا! بارانت را بر ما ببار و ما را مأيوس برمگردان! و با خشکسالی و قحطی ما را نابود مفرما و با اعمال زشتی که بی خردان ما انجام داده اند ما را به عذاب خويش مبتلا مگردان. ای مهربانترين مهربان ها! بار خداوندا! به سوی تو آمديم از چيزهايی شکايت کنيم که بر تو پنهان نيست و اين هنگامی است که سختی های طاقت فرسا ما را بيچاره کرده و خشکسالی و قحطی ما را به ستوه آورده و پيش آمدهای سخت ما را ناتوان ساخته و فتنه های دشوار کارد به استخوان ما رسانده است. بار خداوندا! از تو می خواهيم ما را نااميد برمگردانی و با اندوه و نگرانی به خانه هايمان باز نفرستی و گناهانمان را به رخمان نکشی و اعمال زشت ما را مقياس کيفر ما قرار ندهی. خداوندا! باران رحمت خود را بر ما ببار و برکتِ خويش را بر ما بگستران و روزی و رحمتت را به ما برسان و ما را از بارانی سيراب فرما که سودمند و سيراب کننده و روياننده گياهان باشد و آنچه خشک شده دوباره بروياند و آنچه مرده است زنده گرداند. بارانی که بسيار پرمنفعت، روياننده گياهان فراوان، که تپّه ها و کوه ها را سيراب و در درّه ها و رودخانه ها چونان سيل جاری شود، درختان را پربرگ نمايد و نرخ گرانی را پايين آورد. «همانا تو بر هر چيز که خواهی توانايی.»
🌹 اللهم عجل لولیک الفرج والنصر والعافیه
اللهم احفظ ثورتنا و امامنا الخامنه ای الی ظهور الحجه آمین 🌹
┄┄┅✿✦❀✨🦋✨❀✦✿┅┄┄
هدایت شده از میثم تـمّار
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥نکته مهمی که در کارتون پینوکیو بود و خیلی از ماها بهش توجه کافی نکردیم!
#سواد رسانه ای
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
هدایت شده از هیئت امین الزهرا (سلام الله علیها)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
جلسه هیئت هفتگی
- سخنران: حجت الاسلام یعقوبی
-مداح: کربلایی مصطفی اللهیاری
🗓 یکشنبه چهاردهم آبان ماه ۱۴۰۲
🕗 شروع مراسم ساعت ۲۰
📍اسلامشهر- آستان امامزاده عقیل ابن عباس (علیهما السلام)
هیئت امین الزهرا (سلام الله علیها)
[ @aminozahra ]
هدایت شده از جهان خبر
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از جهان خبر
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دههی هفتاد و هشتاد و نود باعث افتخار ما هستند برای همین «آتش دشمن» رو سر این بچههاست.
گشایش دست اینهاست...
فرج دست اینهاست...
مراقبشون باشیم...
کمکشون کنیم...
فکر نکنیم اینها عقبترن، ضعیفترن، بیخیالترن...
#محور_مقاومت
♨ کانال جهان خبر
📡 @jahan_khabar