جملاتی زیبا ازحضرت علی علیه السلام
1.مردم را با لقب صدا نکنید.
2.روزانه از خدا معذرت خواهی کنید.
3.خدا را همیشه ناظر خود ببینید.
4.لذت گناه را فانی و رنج آن را طولانی بدانید.
5.بدون تحقیق قضاوت نکنید.
6.اجازه ندهید نزد شما از کسی غیبت شود.
7.صدقه دهید،چشم به جیب مردم ندوزید.
8.شجاع باشید،مرگ یکبار به سراغتان می آید.
9.سعی کنید بعد از خود،نام نیک بجای بگذارید.
10.دین را زیاد سخت نگیرید.
11.با علما و دانشمندان با عمل ارتباط برقرار کنید.
12.انتقادپذیر باشید.
13.مکار و حیله گر نباشید.
14.حامی مستضعفان باشید.
15.اگر میدانید کسی به شما وام نمیدهد،از او تقاضا نکنید.
16.نیکوکار بمیرید.
17.خود را نماینده خدا در امر دین بدانید.
18.فحّاش و متلک گو نباشید
19.بیشتر از طاقت خود عبادت نکنید
20.رحم دل باشید
21.با قرآن آشنا شوید
22.تا میتوانید بدنبال حل گره مردم باشید.
23.گریه نکردن از سختی دل است
24.سختی دل از گناه زیاد است
25.گناه زیاد از آرزوهای زیاد است
26.آرزوی زیاد از فراموشی مرگ است
27.فراموشی مرگ از محبت به مال دنیاست
28.محبت به مال دنیا سرآغاز همه خطاهاست
( نهج البلاغه
♡اَللهُمّ عَجّل لِوَلیّکَ الفَرَج♡
🌺🍃
🏖
🌹دستود العمل شیخ حسنعلی نخودکی🌹
آیت الله حاج شیخ حسنعلی نخودکی فرمود:
می خواین یه چیزی بهتون یاد بدم که قدرتش از علم کیمیا هم بالاتر باشد.
بعد از هر نماز این پنج کار را انجام بدید :
1⃣👈🏻 آیت الکرسی تا هو العلی العظیم
2⃣👈🏻 تسبیحات حضرت زهرا(سلامالله علیها)
3⃣👈🏻 سه تا قل هو الله.
4⃣👈🏻 سه تا صلوات.
5⃣👈🏻 آخر آیه 2 سوره طلاق از من یتق الله و آیه 3 .👇
🌺 وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکِّلْ عَلَی الله فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرا. 🌺 3 مرتبه
🌹شیخ حسنعلی نخودکی فرمود:
من هرچه دارم از عمل کردن به این 5 مورد بعد از هر نماز دارم.
__________________________
سعی کنیم بعداز هرنماز به این سفارش عمل کنیم یا حداقل بعداز یک نماز در شبانه روزانجام بدیم ، کم کم اثراتش رو که در زندگی دیدیم ، عادت به خوندنش میکنیم .
خییلی پرفضیلت هست .بعضی چیزها ارزش یادگرفتن رو دارندساده از کنارشون نگذریم.
#اوخواهدآمد
✨آید ز سفر نگارم انشاءالله
آن نورِ دو چشم تارم انشاءالله...
✨سوگند خورم که صبحِ روز فرجش
جان در قدمش سپارم انشاءالله...
صبحتان مهدوی🌹
#اللهمعجللولیکالفرج🤲
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
#امام_زمان❤
#عکس_نوشت | انسان متحیر میماند که
این زنان واقعا از چه چیز آزاد شدهاند؟!
✍کارولین گراگلیا
📚منبع: کتاب زن، ستم تاریخی، ستم برابری
42.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روایت ایمان و امید بانوی قهرمان مازندراني
🍃🌹🍃
✅ روایتی از دیدار و قدرداني سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا و رئیس هیئت کشتي بسیج کشور از خانم سپیده بابایی"بانوی قهرماني که مدالش را تقدیم سردار شهید حسن تهراني مقدم کرد"
چگونه میتوان افراد را نسبت به شبکه های ماهوارهای معاند بدبین کرد و این شبکه ها را از چشم آنها انداخت؟
کافیست با سند و مدرک ، چند نمونه از دروغگوییها و تحریفهای این رسانه ها را به مخاطبین نشان دهید و بر دروغ گویی و مزدور صفتی آنها تاکید کنید!
به طور مثال ماجرای «تیتر فعلا این باشه» در شبکه ایران اینترنشنال
شاید فکر کنید همهی افرادی که پای شبکههای معاند مینشینند به رذالت و دورویی این شبکه ها واقفند و نسبت به اسناد دروغگویی آنها توجیه هستند ، اما چنین نیست! این اسناد باید به آنها نشان داده شود و برای آنها تبیین گردد.
البته نمیتوان امیدوار بود که با نشان دادن این مدارک افراد به طور کلی دور رسانه های معاند را خط بکشند ، اما با این کار بذر بی اعتمادی در دل دنبالکنندگان این رسانه ها کاشتهاید!
از همین امروز پوشهای در تلفن همراه یا لپتاپ خود ایجاد کنید و مدارک دروغگویی شبکههای معاند را در آن گردآوری نمایید و بدانید حتما این پوشه روزی به کار شما خواهد آمد!
راهبرد جمهوری اسلامی در سیستان و برخورد با جریانهای آن منطقه چیست!؟ چرا رویکرد ایران در برخورد با کانون های قدرت در شرق (سیستان) با غرب (اقلیم کردستان)متفاوت است!؟
همانطور که در این سالهای اخیر در خبرها دیده و شنیدهایم ایران در یک کنشگری فعال به سمت تشکیل یک اتحاد بزرگ اقتصادی در شرق حرکت میکند. بازنمایی تشکیل یک فرادست (هژمونی) اقتصادی در شرق و آسیا با حضور و نقش آفزینی ایران از حیث جغرافیای سیاسی (ژئوپلوتیکی) خیلی دور به نظر نمی رسد.
از طرفی سلطه و حضور هژمونی غرب به رهبری آمریکا تا حد زیادی در این منطقه خصوصا در مرزهای شرقی ایران کاهش پیدا کرده و کارشناسان دیگر نقشی برای آمریکا در بازیگریهای آسیای میانه متصور نیستند.
از طرفی دیگر منطقه سیستان در حال تبدیل شدن به یک پایانه(هاب) جهانی برای اتصال ابرقدرت اقتصادی و فرادست تشکیل شده آن به آسیای غربی ،روسیه ،اروپا و آفریقاست بدان معنی که شاهراهها (کلیدرها)یی که غالبا از سمت سیستان و بلوچستان وارد کشور می شوند نقطه عطف تثبیت قدرت و پایداری هژمونی اقتصادی آسیاست.
همچنین باید در نظر گرفت که اساس رقابت سیاسی در منطقه آسیای میانی خصوصا پاکستان و افغانستان تا پیش از این رقابتی مرامی (ایدئولوژیک) خصوصا از حیث مذهب و با نقشآفرینی عربستان و جریان وهابیت به کمک سلطه نظامی آمریکا در این منطقه بود.
حال آنکه امروز دیگر نه حرفی از دعواهای مذهبی_مرامی در این منطقه و نه حرفی از حضور نظامی آمریکاست و همه معادلات به سمت کنشهای اقتصادی چرخیده است و در این میان جمهوری اسلامی ایران به واسطه جغرافیای سیاسی و نقش و راهبرد سیاسی خود (غرب و استکبارستیزی) به مهمترین بازیگر صحنه اقتصادی این منطقه تبدیل شده است.
این بدانمعنی است که منطقه سیستان و بلوچستان و در نگاه کلانتر آسیای میانی برای جهان و خصوصا ایران دیگر نقش امنیتی ندارد و همه معادلات را در چهارچوب اقتصادی بهگزینی میکند.
به عنوان شاهد مثال می توان به دیدار خارج از عرف رئیسجمهوری اسلامی ایران با شهباز شریف (نخستوزیر پاکستان) در بازارچه مرزی (مند-پیشین) اشاره کرد.
بنابراین مهمترین شاخصه اقتصادی که ثبات سیاسی و امنیتی است برای ایران مهمترین راهبرد جمهوری اسلامی در منطقه سیستان است.
در این میان مولوی عبدالحمید که تنها ابزار برای قدرتش یعنی نقش راهبری در جنگ ایدئولوژیک را در طی این تبدیل فضای امنیتی به اقتصادی در خطر می بیند و با کاهش توجه از سوی حامیان اصلیاش یعنی حاکمان عربی منطقه مواجه شده است، برای بقای خود و نجات قدرت چاره ای جز تلاش برای نشان دادن جریان مذهبی و قومی در این محدوده ندارد و با آشوب و برهمزدن جریان ثبات می کوشد سرعت تبدیل شدن سیستان به هاب اقتصادی منطقه را بکاهد و خود را همچنان دارای عمق نفوذ و اثرگذاری نشان دهد.
باید توجه داشت که اساسا کسی که در قدرت است نیاز به آرامش، ثبات و امنیت دارد و هرگز به دنبال آشوب و برهمزدن شرایط امنیتی برای تثبیت قدرت یا نشان دادن اثرگذاری خود نیست.
همچنین همانطور که خبرهای این روزها بسیار می بینیم گروههای تروریستی و اشرار در مناطق شرقی پرتحرکتر شده و تلاش دارند که فضای مرزهای ایران را ناامن نشان دهند و ایران را وادار به تحرکات سنگین نظامی و امنیتی کنند. این جریان هم میتواند همسو با دیگر اتفاقات منطقه با تحریک و حمایت کسانی باشد که از برقراری امنیت و رشد اقتصادی منطقه متضرر خواند شد.
در سوی دیگر کشور یعنی در غرب ایران معادلات به نحو دیگری است، باقی مانده جریان فکری_سیاسی بعث عراق، تودههای فکری تکفیری_داعشی که از غرب تغذیه می شوند و احزاب سیاسی و جدایی طلب کرد وابسته به آمریکا در کنار بقای جنگ اخوانی-وهابی-شیعی سه قدرت ترکیه، عربستان و ایران همچنان فضای مرزهای غربی ایران با همسایگان و را سیاسی و کنترل شرایط را امنیتی کرده و اساسا هرگونه تحرکی در این منطقه نیازمند کنش سیاسی محکم و یا حتی پاسخ نظامی قاطع است.
بهعنوان یک راه حل بنظر میرسد جمهوری اسلامی میتواند در آینده نزدیک و پس از اجرای مقدمات نقشه اقتصادی خود در منطقه و تکمیل کلیدرهای اقتصادی از طریق استان سیستان و بلوچستان با تقسیم این استان بزرگ به سه یا حتی چهار استان و با تمرکز مدیریتی و افزایش بودجه به تقویت زیرساختی و افزایش رضایتمندی مردم این استان و درنتیجه افزایش امنیت و رونق اقتصادی بپردازد.
🌹 @enerjimoosbat
فوقالعاده زیبا و مفهومی!
آيت الله مجتهدي تهراني:
وضو ميگيري، اما در همين حال اسراف ميکني
نماز ميخواني اما با برادرت قطع رابطه ميکني
روزه ميگيري اما غيبت هم ميکني
صدقه ميدهي اما منت ميگذاري
بر پيامبر و آلش صلوات مي فرستي اما بدخلقي مي کني
دست نگه دار بابا جان!
ثوابهايت را در کيسهٔ سوراخ نريز.....
چه تعبیر زیبایی...