🌹21 فروردین ، سالروز شهادت امیر سرافراز ، شهید سپهبد علی صیاد شیرازی
🖤روحش شاد، نامش جاویدان و راهش پر رهرو باد
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🕊@mostazafa_14
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
📸 عکسی از دو سپهبد شهید در یک قاب
🔹"شهید حاج قاسم" همان کاری را با داعش کرد که سالها قبل "شهید صیاد" با منافقین کرده بود.
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🕊@mostazafa_14
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فناوری هستهای در کشورهای مختلف
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🕊@mostazafa_14
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اگر حوصله داشتید این کلیپ بسیار جالب را هم از سواد سیاسی برخی از جوانان کشورمان ببینید!
اینها همان کسانی هستند که کمتر از سه ماه دیگر می خواهند پای صندوق انتخاب رئیس جمهور جدید بروند، و طبیعی است نتیجه انتخابشان می شود سواری دادن به جریاناتی مثل دولت روحانی. با این شعور پایین، عقب مانده های سیاسی را انتخاب می کنند و کار که خراب می شود فحشش را به اسلام و جمهوری اسلامی می دهند!
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🕊@mostazafa_14
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
✅ روزهای ابتلائات و آزمون های سخت آخرالزمانی؛
امام محمدباقر علیه السلام درباره امتحان و غربال شدن مردم در این دوران می فرمایند:
«وَ اللَّهِ لَتُمَیزُنَّ وَ اللَّهِ لَتُمَحَّصُنَّ وَ اللَّهِ لَتُغَرْبَلُنَّ کمَا یغَرْبَلُ الزُّؤَانُ مِنَ الْقَمْح..
به خدا سوگند! آزموده می شوید؛ امتحان می شوید؛ غربال می شوید؛ آن سان که گندم غربال می شود و از شلتک جدا می گردد.»
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🕊@mostazafa_14
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
✅ جنگ یمن؛ #دست_بلند_ایرانی در #چشمان_کور_آمریکایی!
◀️ یکی از ابعاد جالب جنگ_یمن، #تقابل دو #تکنولوژی_نظامی است؛ یکی تکنولوژی #پهپادی و #موشکی #ایران و دیگری تکنولوژی #راداری و #ضدموشکی آمریکا.
تا چندسال پیش روی کاغذ و در فضای رسانه، تکنولوژی نظامی آمریکا #بی_بدیل، بسیار #پیشرفته و #غیرقابل_رقابت تصور می شد اما جنگ یمن، تمام تحلیل ها و گمانه زنی ها در این باره را تغییر داد.
در این جنگ، پهپادها و موشکهای چندهزار دلاری ایرانی، بر فراز سامانه های #تاد و نسخه های گران قیمت مختلف #پاتریوت آمریکایی به پرواز درمی آیند و #رینگهای_دفاع_هوایی سعودی را درمی نوردند و اهداف مختلف را هدف قرار می دهند درحالیکه این سامانه ها کور هستند و دست بلند ایرانی در چشم سعودی فرو می رود!
حالا دیگر کسی نمی تواند ادعای بی رقیب بودن تکنولوژی نظامی آمریکایی را تکرار کند. همه می پرسند سامانه های دفاع هوایی غربی که سعودی ها میلیاردها دلار پول برای آنها پرداخت کرده اند، چگونه است که توان #رهگیری و انهدام موفق پهپادها و موشک های یمنی را ندارند!؟
جنگ یمن هم #حیثیت #حقوق_بشر غربی را برباد داده و هم #اعتبار تکنولوژی نظامی غربی را نابود کرده است. هرچند در این میان نباید نقش #امداد_الهی جبهه مؤمنین را نادیده گرفت.
بزودی جنگ در یمن پایان خواهد پذیرفت و #افسانه شکست ناپذیری #غرب_وحشی هم به انتها خواهد رسید. اما کاش غربزده های ایرانی فهم کافی برای درک این واقعیت را می داشتند و دست از #خودتحقیری ایرانی برمی داشتند، کاش!
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🕊@mostazafa_14
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلتنگم ۅ دیدار تۅ درمان من است:)💔☘
#حاج_قاسم
#استوری
ساخت خۅدمۅن ڪپے با ذڪر صلۅات آزاد🌿
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🕊@mostazafa_14
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
✅ ناگفته های جالبی از دوران پهلوی؛
شاه پهلوی بمناسبت درگذشت ملک فیصل پادشاه عربستان سعودی، هفت روز عزای عمومی اعلام کرد، آن هم در ایام نوروز سال ۵۴!!!
منبع: تونل زمان
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🕊@mostazafa_14
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
✅ اعتراض استاد رحیم پور ازغدی به ستاد کرونا:
◀️ میگن کرونای انگلیسی اومده به جای اینکه سفر به انگلیس رو ممنوع کنند روحانی میگه مرز عراق؛ هوایی، زمینی و دریاییش رو ببندید! میگن توی ترکیه نوع جدیدی از کرونا یافت شده میگن نمیشه مرز ترکیه رو بست. بجاش آقای روحانی میگه مراسمات ماه رمضان تعطیل بشه! تصمیمات فلهای یعنی ببینی دیوار کی کوتاهتره هی به اون زور بگی! شماها دارید از قانونمندی بچههای مذهبی سوء استفاده میکنید!
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🕊@mostazafa_14
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
✅ افتضاحی به نام ستاد ملی کرونا!
ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به نظرم به یک افتضاح بزرگ ملی تبدیل شده است؛ درحالی که ویروس جهش یافته کرونا از اروپا و مخصوصا انگلیس و ترکیه به ایران وارد می شود، اما ستاد کرونا هیچ پروازی به این دو کشور را لغو نکرده و مدام برای مراسمات مذهبی و فعالیتهای اقتصادی محدودیت ایجاد می کند!
ظاهرا ویروس کرونا هم در ایران بسیار هوشمند عمل می کند مثلا در فصل اردوهای راهیان نور خوزستان را هدف قرار می دهد، در اعیاد شعبان قم و مشهد قرمز می شوند، حالا هم که نزدیک رمضان شده به ناگاه سراسر کشور قرمز می شود و تمام مراسمات مذهبی ممنوع می شود!
امروز شهرداری در یک اقدام علمی(!) در حال بستن منافذ بهشت زهرای شهر بود تا مبادا کرونای انگلیسی از مزار شهدا به مردم منتقل شود!
تصمیمات افتضاح ستاد انگلیسی کرونا ده ها هزار میلیارد تومان به اقتصاد کشور ضرر زده، فعالیت های آموزشی، فرهنگی دینی و ملی را مختل کرده و اضطراب و تنش روانی را در کشور گسترش داده است.
در این کشور چه خبر است!؟ این تصمیمات احمقانه و شاید خائنانه را چه کسی می گیرد!؟ آیا هدف نابودی اقتصاد کشور است!؟ آیا اهداف انتخاباتی پشت پرده است!؟
نمی دانم اما مدیریت کشور عملا دست ویروس کرونای واقعی انگلیسی افتاده است!!!
دوستان خانه ملت کجایند!؟
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🕊@mostazafa_14
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛