فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ طوری نشود که علیه شما نهضت کنند!
🎙 #رحیم_پور:
🔹 امام میگوید #صاحبان_ثروت_و_قدرت، نانخورِ مردم و بهخصوص #محرومین و پایینترین طبقات اقتصادی جامعه هستند، نه برعکس.
🔹 این قشر زحمتکش، جامعه را سرِ پا نگه داشته. ارزش اینها را بدانید. اگر پیوند شما با اینها قطع شود، کار برمیگردد به همانی که اول بود؛ یعنی دوباره لازم است علیه شما نهضت کنند.
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ آقای اژهای! آیا لازم نیست توضیحی داده شود؟ ◀️ اگر #دادستان، جای اینکه دادِ مردم را بستاند، دادِ
⭕️ امیدیهِ؟!
🖊 #حجت_الاسلام_نامخواه:
◀️ ناکارآمدیهای موجود در دستگاه قضایی در حال از میان بردن یکی از مهمترین سویههای امید است. طی چند سال اخیر، موضوع #امیدیه به نشانهای تبدیل شده که معنایِ امکان و الگوی #عدالتخواهی را به اذهان متبادر میکند.
🔹 امیدیه از معدود نقطههایی است که آرمانخواهی را میان #نهضت و #نظام، مفصلبندی میکند.
🔹 پیش از این ادراک ضرورت تغییر رویهها از سوی #قوه_قضاییه و اتخاذ تدابیر لازم، مانع از پایمال شدن این نشانه شده بود. اکنون اما با بازگشت وضعیت سابق در مورد پرونده عضو شورای شهر امیدیه و صدور حکم جلب برای ایشان، این نشانه در حال ملکوک شدن است.
🔹 نتیجه این رفتارها چیزی جز کشتن شعلهای از امید در دل علاقهمندان به انقلاب اسلامی و باورمندان به امکان اقامه قسط از طریق دستگاه قضایی نیست و گمان نکنید که این رفتار آتش بیاعتمادی را تنها به خرمن سرمایه اجتماعی قوه قضایه میافکند.
🔹 ای کاش آنانی که باید، این چند خط را گزارشی از آیندهای ناگوار تلقی کنند که جلوگیری از آن ممکن است.
➖ پ.ن:
🔸 عجیب است دوستان متعددی دعوت کردهاند که در ایام روز دانشجو، درباره چیزهایی صحبت کنم که هم کلیات ابوالبقا باشد و هم موضوع آن عدالتخواهی و امر به معروف و مطالبهگری باشد.
🔸 مثلا چه بگوییم؟ بگویم عدالت خوب است و دنبال بشود؟! نه عزیز دل؛ نمیشود؛ بحث نظری و الگوی فلان و بهمان به جای خود؛ الیوم که مصداقی چون امیدیه روی میز ماست، هر گونه بیتوجهی به این مسئله عین عدالتنخواهی است.
🔺 #همه_ما_مسئولیم که در برنامههای روز دانشجو و هر روز دیگر، در سخنرانی و دیدار با مسئولین و با هر امکان دیگر اجازه ندهیم، امید را ناامید کنند.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ آیا با وجود دستگاههای محافظهکارِ ملاحظهگرِ مصلحتاندیشِ غیرپاسخگوی بیرون از سازمان، امیدی به اصلاحِ صداوسیما میرود؟!
◀️ مستند "#جانور_گرسنه" (روایت پشت صحنه مهار یکی از پیچیدهترین حملههای سایبری قرن به سایت هستهای نطنز) که قرار بود دیروز، از شبکه سه سیما پخش شود، به دلایل نامعلومی پخش نشد!
🔹 #محسن_مقصودی (تهیه کننده و مجری برنامه تلویزیونی ثریا) در صفحه اینستاگرامش اینطور واکنش نشان داده:
💬 از روز گذشته نسخه نهایی مستند تحویل شبکه سه سیما شده بود و پس از بازبینی مکرر مجوز پخش دریافت کرده بود.
💬 ظاهراً بنابر #ملاحظات برخی #دستگاههای_بیرون_از_سازمان که حقیر علت و یا منطق آن را نمیدانم، این مستند، باز هم امکان پخش نیافت. مدیران شبکه سه ظاهراً تصمیم گرفتهاند، برای احترام به مخاطبان ثریا، مستند ماجرای نیمروز (در خصوص دانشمند شهید محسن فخریزاده) را جایگزین پخش آن کنند.
🔺 فارغ از بیاحترامیِ صورت گرفته به همه مخاطبان، آیا با وجود دستگاههای کذاییِ بیرون از سازمان، امیدی به اصلاحِ صداوسیما میرود؟! این نگاههای #امنیتی قرار نیست ذرهای کم شود؟
🎬 @Mostazafin_TV
🔹 سعید جلیلی در جلسات و متنِ #مذاکرات_هستهای شکست نخورد ولی در رسانه و عملیات روانی شکست خورد و زمینه شکست جریان انقلاب فراهم شد و روحانی و ظریف بر سر کار آمدند.
🔹 آقای #باقری_کنی! اشتباهات گذشته را تکرار نکنید؛ کلیگویی نکنید؛ محتوای #بسته_پیشنهادی خود را منتشر کنید!
🖊 #داود_مدرسیان (+)
🔺 پ. ن: وقتی آمریکا و انگلیس و اسرائیل هم از محتوای بسته پیشنهادی مطلع هستند واقعا چرا نباید #مردم خودمان از آن مطلع شوند؟!
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ آخرین میخ به تابوتِ آب در ایران
◀️ ضمن احترام به دانش و تخصص عزیزان، بلاشک، این راهکار آخرین میخ به تابوت جسم به کما رفتهی آب در ایران است.
🔹 سيستمهای آبی از چهار زیرسیستم تشکیل شده است:
۱- طبیعی
۲- اجتماعی_اقتصادی
۳- سازمانی، نهادی و حقوقی
۴- سیاسی و هیدروپلیتيكی
🔹 در مواجهه با مسائل و مشكلات آبی، #بخشی_نگری سبب وخیم و بدخیمتر شدن مشكلات و مسائل آبی میشوند. برای مثال، رويكردهای مهندسی تنها به بخش فنی و رويكردهای سازهای (زيرسيستم طبيعی) توجه میكنند و از ساير ابعاد و مسائل مهم و اثرگذار سيستمهای آبی غفلت میكنند.
🔹 رویکردهای صرفاً اقتصادی نيز -که نسخه خود را اصلیترين نسخه شفابخش اعلام میكنند- تنها به بخش و زيرسيستم اقتصادی توجه کرده و از اثرات بسیار مهم و جدی سایر زيرسيستمها غفلت جدی میكنند.
🔹 اين مسأله در خصوص سایر زيرسيستمها و بخشهای مدیریت یک سیستم آبی نیز صادق است.
🔹 چالشها و مشکلات امروز آبی کشور ناشی از همین بخشینگریها و تقلیلگراییها در مواجهه با یک سیستم درهم تنیده است.
🔹 #سادهسازی و #سادهانگاری در مواجهه با سیستمهای درهم تنیده و نگاه صرفاً بخشی به یک مسأله آبی، یکی از پیچیدهترین مسائل حوزه مدیریت آب است که سبب شده مدیریت منابع آب، بهعنوان یک منبع طبیعی از سایر منابع طبیعی مجزا و منفک شود.
🔺 عدم توجه به ابعاد اجتماعی، سیاسی، امنیتی، اقلیمی و بروز مشکلات و بحرانهای متعدد و مکرری كه هم در نقاط مختلف دنیا و هم در ایران مشاهده میشود، بخشی از تبعات و چالشهای این رویکردها و نگاههای تقلیلگرایانه به حوزه مدیریت سیستمهای درهم تنیده آبی است که بهتر است کمی نسبت به آنها هوشیارانه و آگاهانهتر عمل کنیم.
🖊 #حجت_میان_آبادی (+)
🎬 @Mostazafin_TV
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ از این حجم استبداد، انسان متعجب میشود!
🎙 حجتالاسلام #ریسمانسنج (معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوزستان) در برنامه #گفتگوی_ما:
🔹 در قالب معاونت ستاد به یکی از مجموعههای دولتی (احتمالا دستگاه قضایی است) رفته بودم؛ یکی از افراد آنجا تخلفاتی داشت و عدهای از همان مجموعه شروع کرده بودند #مطالبهگری و گزارش دادن.
🔸 بعد از کلی فشار آوردن و صحبت کردن، مسئول (بالاتر) آن مجموعه قبول کرد که آن شخص متخلف را صرفاً جابهجا کند.
🔹 بعد از این ماجرا حرف آن مسئول این بود که حاجآقا! به اینها (که مطالبه کرده و گزارش دادهاند) نگو که قرار است آن فرد متخلف را جابهجا کنیم که مبادا اینها فکر کنند که به خاطر اعتراضشان آن فرد را عوض کردیم!
🔸 تعجب کردم گفتم این یعنی چی؟!
🔹 گفت برای اینکه این آدمها پررو میشوند و فکر میکنند که اگر گزارش بدهند و اعتراض کنند، باید دستگاه دنبال نظر اینها برود و آن آدمها را عوض بکند!
🔸 گفتم از این حجم #استبداد در این دستگاه، انسان متعجب میشود!
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ روش امیرالمومنین اعتراضپرور بود!
🎙 حجتالاسلام #قنبریان:
💬 معاویه اعتراض میکرد و میگفت ابوالحسن دهان #مردم را باز کرد! اینها دهانشان بسته بود.
🔺 شاید #معاویه مرده باشد، اما شوربختانه رویکردهای معاویهای، در برخی دستگاهها همچنان موجود و زنده است.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نمایندههایی که یکباره فعال شدند!
🎙 #سید_یزدان_حبیبی (کارشناس حوزه پارلمان):
🔹 پس از اعلام رسمی مشارکت نمایندگان در جلسات و کمیسیونها، به یکباره میزان فعالیت برخی از آنها افزایش یافته و حتی بعضی که هیچ سؤال و تذکری در حدود ۱۸ ماه نمایندگی مطرح نکرده بودند، فقط در ۱۰ روز، ۱۵ سؤال و تذکر ثبت کردند!
#شفافیت
🎬 @Mostazafin_TV
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 سید محمدحسین #حسینی (تهیهکننده مستند امیدیهـِ) در برنامه #گفتگوی_ما:
🔹 فکر میکنم اگر دوباره به عقب برگردیم، اسم این مستند را "#امیدیهـِ" نمیگذاریم. شاید آخرش یک علامت سوال بگذاریم.
🔹 ما یک چیزهایی را در مستند نیاوردیم و بهنظرم اشتباه کردیم. اشتباه کردیم که #امام_جمعه_امیدیه را در مستند نزدیم! و خیلی خنثی از کنارش رد شدیم و روایتهای مثبتش را گرفتیم.
🔹 من اشتباه کردم #سپاه_خوزستان را در مستند نزدم! سپاه خوزستان میتوانست خیلی جدیتر و محکمتر از اینها حمایت کند؛ چون در جریان ماجرا بود و میدانست که چه خبر است؛ ولی چرا خودشان را کنار کشیدند و سکوت کردند، یا حمایت خیلی ضعیفی کردند؟!
🔺 پ. ن: برای دیدن فیلم کامل برنامه میتوانید اینجا کلیک کنید.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ نفتیها به این راحتی از منافعشان کوتاه نمیآیند!
◀️ عرب اسدی (معاون سرمایه انسانیِ سازمان استخدامی): #وزارت_نفت هنوز #هیچ اطلاعاتی از حقوق و مزایای کارمندانش وارد سامانه نکرده است!
🔹 اینکه وزارت نفت، حقوق و مزایای کارکنانش را در سامانه پاکنا وارد نکند اصلا چیز عجیبی نیست. ویدئو پایین را ببینید. مربوط به پارسال است.
🔸 محسن زنگنه (عضو کمیسیون برنامه و بودجه) میگوید ۹۰۰ هزار میلیارد تومان، بودجه #شرکت_نفت است و هیچ کس در این کشور به شما نمیگوید که درآمد شرکت ملی نفت چقدر است. سه ماه است از وزیر نفت (#زنگنه) میپرسیم، درآمد شرکت نفت چقدر است، پاسخی نمیدهد و میگوید محرمانه است!
🔹 کار ضروری و بجای سازمان اداری و استخدامی، واقعا جای تقدیر دارد اما حتما به #حمایت_جدی_رسانهای نیاز دارد تا بتواند با امثال شرکت نفت دربیفتد. نفتیها به این راحتی از منافعشان دست نمیکشند!
🔺 این، تازه اول کار است؛ فکر کنید اگر حقوق و مزایا، بخواهد به نفع #طبقات_محروم اصلاح شود، چه بلوایی به پا شود. احتمالا نفتیها پیشبینی چنین چیزی را میکنند که از اول پا نمیدهند!
🎬 @Mostazafin_TV
🖊 #حجت_میان_آبادی: (+)
◀️ یکی از مشکلات جدی #حکمرانی_آب در کشور، «عدم مسئولیتپذیری» و «عدم پاسخگویی» مسئولان نسبت به سیاستها و تصمیمهای اتخاذ شده است. مسئولان تصمیمات غلط میگیرند و افتتاح و اجرا میکنند؛ اما زمانیکه تبعات تصمیمات بیرون میزند، هزینههای این تصمیمات غلط را باید مردم محلی بدهند.
🔹 تقریباً هیچ مدیر و سیاستگذاری در حوزهی آب، نگرانیای در خصوص تبعات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، محیط زیستی و حتی امنیتی تصمیمات خود (چه در دولت و چه در مجلس) ندارد. زیرا مدیران میدانند پس از بروز تبعات مختلف این تصمیمات، هیچ مکانیزم #مسئولیت_پذیری و #پاسخگویی برای این تصمیمات غلط توسط آن مدیران وجود ندارد.
🔹 اما تأسفبارتر آنکه پس از بروز تبعات مختلف تصمیمات و سیاستهای غلط در جامعه، همان مدیران و سیاستگذاران که به نوعی مسبب ایجاد این وضعیت بودهاند بهعنوان:
۱- مسئول برای نجات آن تبعات یا
۲- کارشناس و متخصص حل آن بحران
انتخاب شده و در جلسات متعدد، ضمن انتقاد و نقد گذشتگان! همچنان به ارائه راهکارهای منبعث از رویکردهای غلط خود میپردازند. مثالها در این موارد آنقدر متعدد هستند که نیاز به نام بردن از یکایک آنها نیست.
🔹 مسئولی که علیرغم هزینههای چند ده هزار میلیاردی به اسم نجات آب، مطمئن است که این راهکارها نه تنها چارهای برای مشکلات آب کشور نیست، بلکه در میانمدت، چالشها و تبعات جدی ایجاد خواهد کرد؛ خیالش از این راحت است که بهدلیل عدم وجود این سازوکار حکمرانی، هیچکس در آینده سراغ او نخواهد رفت.
🔹 برای بهبود مدیریت آب در کشور، لازم و ضروری است که #سازوکارهای «مسئولیتپذیری» و «پاسخگویی» در حوزه حکمرانی آب به جد پیگیری و مطالبه گردد.
🔺 فراموش نکنیم: «کم آبی، بحران نیست. آنچه کم آبی را به #بحران تبدیل میکند، سوءمدیریت و حکمرانی بد آب است.»
🎬 @Mostazafin_TV