نگاهی به دعای روز بیست و ششم ماه رمضان :
اَللَّـهُمَّ اجْعَلْ سَعْيي فيهِ مَشْكُوراً، وَذَنْبي فيهِ مَغْفُوراً وَعَمَلي فيهِ مَقْبُولاً، وَعَيْبي فيهِ مَسْتُوراً، يا اَسْمَعَ السّامِعينَ.
1⃣خدایا کمکم کن تا تلاشهایم بگونه ای باشد که مورد رضا و قدردانی تو قرار گیرد.
و از آفتهای ریا و سمعه و حسد و.... در امان بماند.
2⃣خدایا گناهانم را پوشش ده و بیامرز تا مانعی برای قبولی اعمالم نشود.
3⃣خدایا عمل ناچیز و پر نقص من ارزشی ندارد، ولی تو با کرم و لطفت آن را بپذیر.
4⃣خدایا عیبها و نقصهایم را بپوشان تا اعمالم شایسته پذیرش تو گردد.
ای شنواترین شنوایان که دعاها و درخواستهایم را می شنوی و پاسخ می گویی.
#دعای_روزهای_ماه_رمضان
(ق/ ۲۱)
أمیرالمؤمنین (علیه السلام)- فَاتَّعِظُوا عِبَادَ اللَّهِ بِالْعِبَرِ النَّوَافِعِ وَ اعْتَبِرُوا بِالْآیِ السَّوَاطِعِ وَ ازْدَجِرُوا بِالنُّذُرِ الْبَوَالِغِ فَکَأَنْ قَدْ عَلِقَتْکُمْ مَخَالِبُ الْمَنِیَّهًِْ وَ انْقَطَعَتْ مِنْکُمْ عَلَائِقُ الْأُمْنِیَّهًِْ وَ دَهِمَتْکُمْ مُفْظِعَاتُ الْأُمُورِ وَ السِّیَاقَهًُْ إِلَی الْوِرْدِ الْمَوْرُودِ وَ کُلُّ نَفْسٍ مَعَها سائِقٌ وَ شَهِیدٌ سَائِقٌ یَسُوقُهَا إِلَی مَحْشَرِهَا وَ شَاهِدٌ یَشْهَدُ عَلَیْهَا بِعَمَلِهَا.
امام علی (علیه السلام)- بندگان خدا، از عبرتهای سودمند پند پذیرید، و از نشانههای درخشان عبرت گیرید، به خاطر بیمدادنهای رسا از گناهان باز ایستید، و از ذکر و موعظهها نفع ببرید. گویا چنگالهای مرگ به شما در آویخته، و دلبستگی به آرزو از شما قطع شده، و کارهای دشوار و راندن روحتان به جایی که وارد شدنی است شما را فرا گرفته، و هر انسانی [به محشر] میآید درحالیکه فرشتهای او را [بهسوی دادگاه عدل الهی] میراند و گواهی همراه اوست! راننده به سوی محشرش میراند، و گواهی دهنده بر اعمالش گواهی میدهد.
آیه وَ جاءَتْ كُلُّ نَفْسٍ مَعَها سائِقٌ وَ شَهِيدٌ [21]
و هر انسانى [به محشر] مىآيد درحالىكه فرشتهاى او را [بهسوى دادگاه عدل الهى] مىراند و گواهى همراه اوست!
۱(ق/ ۲۱)
(ق/ ۲۱)
الصّادق (علیه السلام)- السَّائِقُ أمیرالمؤمنین (علیه السلام) وَ الشَّهِیدُ رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله).
امام صادق (علیه السلام)- السَّائِقُ یعنی امیرالمؤمنین (علیه السلام) و الشَّهِیدُ یعنی رسول خدا (صلی الله علیه و آله).
الأئمّهًْ (علیهم السلام)- وَ جاءَتْ کُلُّ نَفْسٍ مَعَها سائِقٌ وَ شَهِیدٌ فَیَهْرُبُ مِنْکَ الْأَخُ وَ تَنْسَی أَخَاکَ وَ یَعْرِضُ عَنْکَ الصَّدِیقُ وَ یَرْفُضُ وَلَاءَکَ وَ یَتَجَافَاکَ صَاحِبُکَ وَ یَجْحَدُ آلَاءَکَ وَ تَلْقَی مِنَ الْأَهْوَالِ کُلَّمَا أَزْعَجَتْکَ وَ سَاءَکَ وَ تَنْسَی أَوْلَادَکَ وَ نِسَاءَک.
ائمّه (علیهم السلام)- وَ جاءَتْ کُلُّ نَفْسٍ مَعَها سائِقٌ وَ شَهِیدٌ و در آن روز هرکس با فرشتهای برای حساب به محشر آید و آن فرشته بر اعمال خوب و بدش گواهی دهد. پس در آن وقت است که از تو برادرت فرار مینماید و تو را فراموش میکند و رفیقت از تو رو بر میگرداند و دوستانت تو را از خود میرانند و تو را زن و فرزندت یاری نمینمایند، بلکه تو هم همهی آنان را از وحشت فراموش میکنی.
آیه إِذْ يَتَلَقَّى الْمُتَلَقِّيانِ عَنِ الْيَمِينِ وَ عَنِ الشِّمالِ قَعِيدٌ [17]
پیامبر (صلی الله علیه و آله)- از کتاب قصص القرآن هیصمبنمحمد نیشابوری نقل کرده: عثمان به حضور رسول خدا (صلی الله علیه و آله) رسید و عرض کرد: «برایم بفرمایید چند فرشته با بنده میباشند»؟ ایشان فرمودند: «فرشتهای بر طرف راستت، که کارهای نیکت را مینویسد و یکی هم بر طرف چپت؛ هنگامی که کار نیکی انجام دهی، ده برابر مینویسد و هنگامی که کار بدی میکنی، فرشتهای که در طرف چپ است به آنکه در طرف راست است میگوید: «بنویسم»؟ او میگوید: «شاید استغفار نماید و توبه کند»، هنگامی که برای بار سوّم این سؤال را از او کرد، میگوید: «آری، بنویس، خداوند ما را از [دست] او راحت کند! چه همدم بدی است و چه کم خداوند عزّوجلّ را مراقبت میکند و چه کم از او شرم مینماید». خداوند میفرماید: ما یَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَیْهِ رَقِیبٌ عَتِیدٌ و دو فرشته در مقابل و پشت تو هستند ... و فرشتهای پیشانی تو را گرفته است و هنگامی که برای خداوند فروتنی کنی، تو را بلند میکند و هنگامی که بر خداوند گردنکشی کنی، تو را به زمین میزند و رسوایت میکند، و دو فرشته بر روی دو لب تو هستند که فقط صلوات بر محمد (صلی الله علیه و آله) را ثبت میکنند، و فرشتهای بر روی دهانت ایستاده که نمیگذارد مار در دهانت داخل شود، و دو فرشته بر روی دو چشمت هستند که اینها همه با هم ده فرشته میشوند و [این ده فرشته] بر هر انسانی گمارده شدهاند و فرشتگان شب متفاوت از فرشتگان روز هستند که همگی در مجموع بیست فرشته میباشند که بر هر انسان گماشته شدهاند، به علاوه خود ابلیس در روز، و فرزندان ابلیس در شب، خداوند متعال فرمود: و بدون شک نگهبانانی بر شما گمارده شده است. (انفطار/۱۰) و فرمود: إِذْ یَتَلَقَّی الْمُتَلَقِّیانِ».
#سلام_امام_زمانم
چه خوش اسٺ اگر بمیــرم
به رهِ ولای #مهــــدی
سـَـر و جــان بَهــا نَــدارد
ڪه ڪُنم فَدای #مهــــدی
همـه نَقــدِ، هستـےِ خـود
بِدهَـم به #صــاحب_جـــان
ڪه یڪـی دَقیـقه بینَــم
رُخِ دلگشـــای #مهــــدی
#سلام_امام_زمانم
ﺍَﻟﺴَّﻼﻡُ ﻋَﻠَﯿﮏَ ﯾﺎ ﺑَﻘِﯿَّﺔَ ﺍﻟﻠﻪِ
السًّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمان
السًّلامُ عَلَیْکَ یاخَلیفَهَ الرَّحمن
السًّلامُ عَلَیْکَ یاشَریکَ القُرآن
السًّلامُ عَلَیْکَ یاقاطِعَ البُرهان
السًّلامُ عَلَیْکَ یااِمامَ الاِنْسِ والجانّ سَیِّدی ومَوْلای اَلْاَمٰان أَلْاَمان
برای سلامتی و تعجیل در ظهور و فرج آقا امام زمان و هدیه به روح مادر بزرگوارشان ۵ تا صلوات بفرستید
آمدم ای شاه پناهم بده
خط امانی ز گناهم بده
ای حرمت ملجأ درماندگان
دور مران از در و راهم بده
لایق وصل تو که من نیستم
اذن به یک لحظه نگاهم بده
أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی
ألسَّلامُ عَلَيْكَ يَا غَرِیبَ الغُـرّبٰا
ألسَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُعِینَ الضُعَفٰاء
أَلسَّلٰامُ عَلَیْکَ یٰا إِمٰامَ الرَّئُوف
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ
سلام من به حسین و به کربلای حسین
تمام عالم امکان شود فدای حسین
صَلَی اللّهُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِاللّه، صَلَی اللّهُ عَلَیکَ وَ رَحمَةُاللّهِ و بَرَکَاتُه
اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَآخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِک، اَللّهُمَ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَينَ، وَشايعَتْ وَبايعَتْ وَتابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ، اَللَّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعًا تِسْعًا وَ تِسْعينَ مَرَّةً«السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللّهِ وَ عَلَی الْاَرْواحِ الَّتِی حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللّهِ اَبَداً مابَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ، وَلاجَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، السَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ، وَ عَلَی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ، وَ عَلَی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ، وَ عَلَی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ وَ عَلٰی عَبّٰاسِ الْحُسَیْن علیه السلام تِسْعاً وَ تِسْعینَ مَرَّةً»
أَللّٰهُمَّ الرّْزُقنٰا فِی الدُّنیا زیارة الحُسین وَ فِی الٰاخِرةِ شفاعةِ الحُسین علیه السلام