🖼بازخوانی به مناسبت ۹ دی؛
📩رهبر انقلاب: ۹ دی از ایامالله است
- راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است
- میخواهند نگذارند ایامالله زنده بمانند و نورافشانی کنند
✏️حضرت آیتالله خامنهای:
راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است؛ راهبردش این است که نگذارد اینجور روزها، اینجور حادثهها زنده بمانند و نورافشانی کنند.
✏️از نظر جبههی باطل این ایام غالباً کتمان میشوند یا حتی به انکار هم میرسد.
روز بیست و دوی بهمن کتمان میشود،
روز سیزده آبان،
روز نوزده دی،
روز ۹ دی،
روز بیست و نه بهمن قضیهی تبریز،
روز تشییع شهید سلیمانی،
روز تشییع شهید حججی، اینها همه ایاماللهاند.
✏️اینها را میخواهند کتمان کنند.
✏️اینها هر کدام یک مشعلی هستند که از نظر جریان باطل باید خاموش بشوند، جریان باطلی که در مقابل شما، در مقابل این ملت، در مقابل این انقلاب قرار دارد این مشعلها را بر نمیتابد، اینها را باید نابود کند، مشعلها را خاموش کند. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🖼 #۹دی
💻 Farsi.Khamenei.ir
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◽️ میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست...
💻 Farsi.Khamenei.ir
◽️ همیشه با وضو
استاد همواره با وضو در كلاس حضور مي يافت و حضورش آنچنان روحانيتي به مجلس مي بخشيد كه شنونده، با تمام وجود معنويت و قداست آن را در مي يافت. شهيد مطهري در بيست و چهار سالي كه در دانشگاه تدريس مي كرد، همواره به دانشجويان توصيه مي نمود كه دانشگاه به منزلة مسجد است، سعي كنيد بي وضو به دانشگاه نياييد. ايشان به يك از دانشجويان فرمود:«من هيچ وقت بدون وضو وارد دانشگاه (كلاس) نشده ام.
سایت تبیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 خطاب امام محمد باقر به یک ایرانی از قول شهید مطهری
🔹 اندوه امام
آقاي «احمد خميني» فرزند گرامي امام (ره) يك مرتبه در حضور ما و بار ديگر در مصاحبه با روزنامه كيهان، دو سال قبل از رحلتشان گفتند:«امام (ره) در هيچ حادثه از حوادث انقلاب اين مقدار ناراحت نشدند. آن زمان امام (ره) در منزل دامادشان آقاي اشراقي بودند، صبح نمي دانستيم كه اين خبر را چگونه به امام(ره) بدهيم. چون از علاقه ايشان به استاد مطلع بوديم، بالاخره با مقدمه چيني هاي زياد شهادت آقاي مطهري را به ايشان داديم. امام (ره) حالشان منقلب شد، از ناراحتي بسيار دستشان را محكم به محاسنشان كشيدند و فرمودند: «مطهري، مطهري، مطهري»
سایت تبیان