🔶 نشر حداکثری
💠 من نمیدانم مترجم آذری سایت رسمی امام خامنهای «لیدر» چه کسی هست ولی خواسته یا ناخواسته به تحریفات وحشتناک و خطرناکی دست زده.
خصوصا در ترجمه واژگان «مردم سالاری دینی» «انتخابات» «حاکمیت دینی» «جمهوری» متاسفانه در ترجمه این واژگان تولیدی مکتب انقلاب اسلامی از مفاهیم غربی مانند «دموکراسی دینی» استفاده کرده.
رهبری به دفعات از این واژگان تبری جستن و فرمودند واژه سازی کنید و مفاهیم اسلامی تعریف کنید.
🔸 این تحریفات بخش آذری سایت رسمی مقام معظم رهبری مشکلات زیادی برای مبلغان منظومه فکری امام خامنهای در آذربایجان به وجود آورده و بهانهای خوبی به دست روحانی نماهای لیبرال و سکولار داده است.
🔸 در زبان آذری برای این مفاهیم گرانسنگ واژگانی خوبی تعریف شده است که متاسفانه مترجم از این کلمات استفاده نکرده است
⭕️ در این تصاویر چند نمونه تحریف آورده شده.
مرکز مطالعات آذربایجان
🌐 t.me/mutaliatazerb
صدای ظهور
🔶 نشر حداکثری 💠 من نمیدانم مترجم آذری سایت رسمی امام خامنهای «لیدر» چه کسی هست ولی خواسته یا ناخو
یکی از چیزهائی که در هر حرکت عمومی و در هر نهضت لازم است، این است که بر اساس تفکرات و مبانی پایهای این نهضت و این جریان، هم بایستی «واژهسازی» بشود، هم بایستی «نهادسازی» بشود. وقتی یک فکر جدید - مثل فکر حکومت اسلامی و نظام اسلامی و بیداری اسلامی - مطرح میشود، مفاهیم جدیدی را در جامعه القاء میکند؛ لذا این حرکت و این نهضت باید واژههای متناسب خودش را دارا باشد؛ اگر از واژههای بیگانه وام گرفت، فضا آشفته خواهد شد، مطلب ناگفته خواهد ماند.
ما مردمسالاری را قبول داریم، آزادی را هم قبول داریم، اما لیبرالدموکراسی را قبول نداریم. با اینکه معنای لغوی «لیبرالدموکراسی»، همین آزادی و همین مردمسالاری است، اما واژهی لیبرالدموکراسی در اصطلاح مردم عالم، در معرفت و شناخت مردم عالم، با یک مفاهیمی همراه است که ما از آن مفاهیم بیزاریم؛ نمیخواهیم آن اسم را بر روی مفهوم پاکیزه و سالم و صالح و خالصِ خودمان بگذاریم؛ لذا ما برای نظام مطلوب خودمان، اسم جدید میگذاریم؛ میگوئیم مردمسالاری اسلامی، یا جمهوری اسلامی؛ یعنی نام جدید انتخاب میکنیم. یا برای تقسیم درست ثروت و استفادهی همگان از ثروتهای عمومی، که یکی از اهداف والا و اساسی اسلام است، از واژهی «سوسیالیسم» استفاده نمیکنیم. با اینکه سوسیالیسم هم از لحاظ معنای لغوی ناظر به همین معناست، لیکن با یک مفاهیم دیگری همراه است که ما از آن مفاهیم بیزاریم؛ با یک واقعیتهائی در تاریخ و در جامعه همراه شده که ما آنها را قبول نداریم. لذا ما به جای استعمالات و اصطلاحاتی که بین چپروها و مارکسیستها و اینها معروف بود، اصطلاح «استکبار» را، اصطلاح «استضعاف» را، اصطلاح «مردمی بودن» را مطرح کردیم و آوردیم. ما آوردیم، یعنی انقلاب آورد، نه اینکه اشخاص خاصی در این زمینه تأثیر حتمی و قاطعی داشته باشند.
۲۲/۰۷/۱۳۹۰
https://t.me/mutaliatazerb
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سلام_فرمانده باکو
نیروهای ولایت مدار در جمهوری آذربایجان به هر نوعی که میتواند سعی میکنند که در حد توان سرود #سلام_فرمانده را بین نوجوانان نشر دهند و در همین زمینه کلیپهای متعددی به بخش آذری رسانه مرکز مطالعات آذربایجان ارسال شده است.
مرکز مطالعات آذربایجان
🌐 t.me/mutaliatazerb
عنصر پان ترکیست تبلیغاتچی باکو: حیدر علی اف به محض ورود به فرودگاه مشهد، خواستار زیارت قبر نادرشاه افشار شد!
جهاندار بای اوغلو از عناصر تبلیغاتچی پان ترکیسم در جمهوری آذربایجان که در تبلیغات ضدایرانی باکو به کار گرفته شده است، خواستار این شد که در برنامه سفر الهام علی اف، رییس جمهوری آذربایجان به ایران، سفر به تبریز نیز گنجانده شود.
بای اوغلو که وانمود می کند رهنمودهای مقامات ارشد باکو را بازگویی می کند، گفت اگر تهران حسن نیت دارد، رضایت بدهد که در برنامه سفر ابراهیم رییسی، رییس جمهوری ایران به جمهوری آذربایجان سفر به شهر گنجه و در برنامه سفر الهام علی اف به ایران، سفر به تبریز نیز گنجانده شود تا ببنیم که آیا تهران به این رضایت خواهد داد؟!
این عنصر تورانچی گفت : «حیدر علی اف بارها سفر خود به ایران را بخاطر مخالفت تهران با سفر وی به تبریز، به تعویق انداخت و نهایتا در برهه ای از سنّ و سیاست خود موافقت کرد که به ایران سفر کند. حیدرعلی اف این شرط را گذاشت که اگر نمی شود به تبریز سفر کند، سفر به مشهد در برنامه سفرش گنجانده شود. در ایران فکر می کنند که مشهد مقدس است و از مراکز بزرگ فارس گرایی است! اما، حیدر علی اف به محض ورود به فرودگاه مشهد، تاکید کرد که می خواهد قبر نادرشاه را زیارت کند. تهران که نمی خواست حیدر علی اف به تبریز سفر کند، مجبور شد که شرایط را برای زیارت قبر نادرشاه در مشهد توسط حیدر علی اف مهیاء کند و حیدر علی اف به زیارت قبر نادرشاه نایل شد!»
https://www.youtube.com/watch?v=3t7QgU6AP8k
نگرانی ها از ایجاد "مرکز امنیت سایبری" رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان
کارشناس آذربایجانی: همکاری های باکو و تل آویو در زمینه ایجاد "مرکز امنیت سایبری" اسراییل در باکو، بخاطر کارآیی در تشدید سرکوب مخالفان دولت الهام علی اف نیز نگران کننده است.
توفیق یعقوب لی، عضو شورای ملی مخالفان حکومت جمهوری آذربایجان در گفتگو با کانال "آذربایجان ساعاتی" گفت : « پس از ماجرای برنامه "پگاسوس" و شنود اشخاص سرشناس و سیاستمداران و اصحاب رسانه ، همکاری های باکو و اسراییل در زمینه امنیت سایبری نگران کننده است. در شرایط عادی امضای توافق نامه با اسراییل در زمینه امنیت سایبری می تواند به نفع کشورمان باشد. زیرا، هر دولتی و بخصوص جمهوری آذربایجان نیاز جدی به این کار دارد. اما، پس از واقعه جاسوسی "پگاسوس" دلایل جدی برای نگرانی ما وجود دارد. اکنون نیز ما نمی دانیم که آیا آن برنامه "پگاسوس" پس از افشا شدن، کنار گذاشته شد یا اینکه هنوز هم افرادی در حال شنود شدن هستند؟! اسراییل نیز باید در این باره توضیح می داد. همچنین همان شرکت پگاسوس نیز باید توضیح می داد. »
توفیق یعقوب لی افزود : « اما این بار وظیفه اسراییل است که به ملت و جامعه جمهوری آذربایجان تضمین بدهد که همکاری و برنامه امنیت سایبری که در جمهوری آذربایجان ایجاد می شود، به هیچ وجه ضد مردم استفاده نخواهد شد! یعنی امکان فنی را برای آن فراهم نخواهد کرد! اسراییل باید تضمین بدهد که این مرکز فقط برای حفظ جمهوری آذربایجان از دخالت های خارجی سایبری ایجاد می شود و از این مرکز ضد شهروندان و فعالان سیاسی استفاده نخواهد شد! »
توفیق یعقوب لی تاکید کرد : « اگر پس از ماجرای پگاسوس ، دولت جمهوری آذربایجان بار دیگر با اسراییل توافقی در همین زمینه امضاء می کند، باید در این خصوص توضیح داده شود. طبیعی است که توضیح دولت جمهوری آذربایجان در این باره قابل قبول نیست. بلکه باید حتی سازمان های بین المللی را هم وارد این مساله بکنیم. زیرا، اگر پس از ماجرای پگاسوس، مجددا اسراییل وارد چنین همکاری با دولت جمهوری آذربایجان شده است و همان برنامه های منفی و فناوری قبلی را ایجاد می کند، بدیهی است که اسراییل هم مخفی کاری و انکار خواهد کرد و احتمالا اگر توضیح هم بدهند، خواهند گفت که این بار مطمئن باشید که مثل دفعه قبل نخواهد شد! به همین خاطر، باید نظارت و رصد بین المللی بر همکاری باکو با اسراییل در زمینه امنیت سایبری وجود داشته باشد. زیرا، همگی خوب می دانیم که هدف اصلی الهام علی اف شنود و زیر نظر داشتن و سرکوب و مجازات و محدود کردن مخالفان است. اسراییل نیز باید توضیح دهد و روشن کند که این برنامه چه استفاده هایی می تواند داشته باشد. »
https://www.youtube.com/watch?v=QpjeWrVP6Ks
کریدور ترانس خزر در حال تبدیل شدن به یکی از مسیرهای کلیدی برای منطقه است.
کشورهای شرکت کننده در ITC در حال حاضر شروع به بررسی گزینه هایی برای گسترش ظرفیت خود کرده اند.
▪️به عنوان مثال آذربایجان و قزاقستان در حال کار روی سرمایه گذاری مشترک برای توسعه مسیر هستند.
در سال ۲۰۲۳ به طور رسمی ثبت خواهد شد.
▪️همچنین معرفی پلتفرم IT برای اتوماسیون کامل خدمات حمل و نقل بار نیز در برنامه ها قرار دارد.
▪️بانک های بین المللی آماده مشارکت در توسعه کریدور هستند.
https://t.me/mutaliatazerb
7 سال زندان برای تشکیل سفره نذری اباعبدالله الحسین در منزل شخصی
رژیم صهیونیستی الهام علیاف فعال مذهبی المان شیدایف را در تاریخ 16 تیر 1401 با اتهام ساختگی حمل و تولید مواد مخدر به 7 سال زندان محکوم کرد.
جرم اصلی این شخص برپایی سفره نذری اباعبدالله الحسین در منزل شخصی خود بوده است.
پیش از 30 سال هست که رژیم الهام علیاف فعالین مذهبی و سیاسی را با اتهامات ساختگی محکوم به زندان طولانی مدت میکند و غیر از شکنجه جسمی آنها به حیثیت این افراد ضربه میزند.
مرکز مطالعات آذربایجان
🌐 t.me/mutaliatazerb
مشاور فرماندهی معظم کل قوا در امور بینالملل: ایران اجازه نمی دهد ناتو در کنار مرزهایش فعال شود.
ولایتی: قفقاز جنوبی منطقه ای کنار مرز ما است و جمهوری اسلامی ایران درباره مرزهایش حساس است. ما مخالف دخالت هر نیروی خارجی در منطقه قفقاز جنوبی هستیم. نه تنها کمک کننده نیست بلکه جنگ افروزی می کند. آنچه مورد حمایت ایران بود ترکیب ۳+۳ است که کماکان نیز مورد حمایت ما قرار دارد.
برخی از کشورهای اطراف ایران فکر می کنند، ناتو امنیت می آورد در حالی که این طور نیست. ناتو دنبال تقویت و توسعه خودش است.
ناتو یک تهدید به شمار می رود. ببینید کار اوکراین به کجا رسید آن هم به خاطر سیاست های غلط اروپایی ها و در تبعیت اجباری از آمریکا. جمهوری اسلامی ایران اجازه نمی دهد ناتو در کنار مرزهایش فعال شود.
سه کشور قفقاز جنوبی (گرجستان ، جمهوری آذربایجان و ارمنستان) از یک طرف و ایران ، روسیه و ترکیه نیز از سوی دیگر دارای منافع مشترک در این منطقه هستند. معتقدم تنها راه ایجاد صلح پایدار در منطقه جلوگیری از تنش و اجرای فرمول ۳+۳ است. بنابراین نه ناتو و نه اتحادیه اروپا و دیگران نمی توانند هیچ کمکی در ایجاد آرامش در منطقه داشته باشند و برعکس، هر کجا ناتو وارد شده جز تنش و افزایش خصومت بین ملت ها به وجود نیاورده است.
مرکز مطالعات آذربایجان
https://t.me/mutaliatazerb