🔻کوتاهی ما نسبت به مردم کشور آذربایجان این بود که برای تقویت بنیۀ محبت به امامحسین(ع) در آنجا اهتمام نکردیم
👈🏼حرم جعفربنموسی(ع)-پیشوای ورامین
هر نعمتی که خدا به ما میدهد برای بهرهبرداری از آن، باید زحمت بکشیم. بزرگترین نعمت ما محبت اهلبیت(ع) بهویژه امامحسین(ع) است؛ ولی ما چقدر برای شکرگزاری از این نعمت، زحمت کشیدهایم؟
ما در قدردانی از نعمت محبت امامحسین(ع) کوتاهی داریم؛ یک نمونهاش نسبت به کشور آذربایجان است که مردمش اینهمه ظرفیت عاشقی برای امامحسین(ع) دارند.
ما نسبت به تقویت بنیۀ محبت و عزاداریِ امامحسین(ع) در میان مردم این خطۀ شریف، در زمان خودش اهتمام نکردیم؛ اگر بعد از حاکمیت کمونیست در این خطه، این کار را کرده بودیم الان با یک دولت مُعوج در آنجا روبرو نبودیم.
در حکومت کمونیستی شوروی، عزاداری و اصلاً دینداری و امور معنوی تعطیل بود، اما وقتی مردم آذربایجان از ستم کمونیستها آزاد شدند، ما تلاش نکردیم که فضای آنجا را حسینی کنیم و الان نتیجۀ این بیاعتنایی را میبینیم.
الان ببینید دولت آنجا برای اینکه مردم عزاداری نکنند چهکار میکند! تقریباً عزاداری امامحسین(ع) ممنوع است؛ مگر در ایام محرم و صفر و بهطور محدود. حتی قانون گذاشتند که دانشآموزان حق شرکت در مجالس عزاداری را ندارند.
الان ما چهکار کنیم؟ تک تک عزاداران امامحسین(ع) در کشورمان، هیئات و روضهخوانها و کسانی که به زبان آذری برای امامحسین(ع) اشعار حماسی و عاطفی گفتهاند، باید یک احساس رسالتی بکنند برای انتقال فرهنگ عزاداری به آن خطۀ غریب و جدا افتاده از موطن اصلی.
ما هنوز هم مهمترین سرمایه و دارائیمان محبت امامحسین(ع) است و مهمترین انرژی و قدرت، از ناحیه عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) بهدست میآید؛ سربسته عرض کردم.
🔻علیرضا پناهیان
👈🏼 پیشوا - ۱۴۰۰.۰۷.۱۴
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️
http://eitaa.com/motaleat_Az
📌سیاست منفعلانه ما در آذربایجان به سود ما نيست
🔹آذربایجان یک گلوگاه ارتباطی است. برخی به دنبال تغییر ترکیب مذهبی آذربایجان هستند گسیل تکفیری ها از جمله کارهای عملیاتی در این زمینه است.
🔹آذربایجان به نظر می رسد برای رژیم صهیونیستی تبدیل به خیبری شده است که با فعالیت رسانه ای قوی اذهان عمومی آن را کنترل کرده اند.
#جغرافیایی_سیاسی
#گروه_خبری_جغرافیا
@GeographyNews_Group
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
احیای دوباره فرهنگ ایرانی اسلامی در کشورهای جدا شده از شوروی و اروپای شرقی فقط از طریق آذربایجان ممکن است
بخشی از سخنان اورخان محمد اف در سلسله نشستهای واحد بین الملل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل
اورخان محمد اف بیان کرد: در نتیجه سالها تبلیغات کمونیست و بعد از آن به خاطر تغییر هویت و تحریف تاریخ علیرغم اشتراکات قومی و زبانی آذربایجان با ایران مشترکات فرهنگی ما به حداقل رسید است.
ارتش سرخ پس از تسخیر آذربایجان و قفقاز تلاش کرد فرهنگ ایرانی_اسلامی را از مردم بگیرد، زیرا آذربایجان در آن زمان گلوگاه صدور فرهنگ اسلامی ایرانی به قفقاز بود.
عضو شورای مقاومت الاسلامیه الاذربایجانیه گفت: شوروی به مدت ۳۰ سال تلاش کرد تا فرهنگ و هویت دینی را در آدربایجان و متاطق قفقاز از بین ببرد و فرهنگ دینی را با نظرات فروید و لنینیسم جایگزین کند. تغییر فرهنگ مردم آذربایجان توسط شوروی در چند گام اتفاق افتاد، آنها سعی کردند به دلیل ترس از قیام مردم مسلمان با یک حرکت نرم فرهنگی نیاز جنسی را تبدیل به استعداد کنند سپس این برنامه را نیز در مدارس پیاده کردند مانند اختلاط دانش آموزان. آنها برای ممناعت از انتقال فرهنگ و تاریخ ایرانی اسلامی ۵ بار زبان این کشور را تغییر دادند. مردم آذربایجان پس از این سالها از نظر دینی به تضعيف شدند و اکثرا تحت تاثیر کمونیست اعتقاداتشان را از دست دادند و در دانشگاهها آتئیسم علمی تدریس میشد.
محمد اف افزود: شوروی در زمینه فرهنگی فوق العاده عمل کرد. در حدی که در جنگهایی که شوروی حضور داشت، چند هزار نفر از اهالی آذربایجان شرکت میکردند.
به گفته محمد اف؛ در سال ۱۹۸۰مردم دانستند دین توانایی اداره حکومت را دارد پس از آن اولین درگیریها با حکومت شوروی توسط جوانانی که تحت تاثیر امام بودند و از باکو شروع شد، اما بخاطر ضعف در کار فرهنگی_تشکیلاتی، پروژه اسلامگرایان در آدربایجان شکست خورد.
این تحلیل گر آذربایجانی بیان کرد: با آغاز زمینههای فروپاشی شوروی، در آذربایجان سال ۱۹۸۹ مردم پرچم شوروی را پایین کشیدند و در ۳۱ دسامبر همان سال مردم مرز ایران را شکستند آنها در تظاهرات خودعکس امام خمینی را بلند کرده بودند و کار به جایی رسید که تحلیلگران میگفتند آذربایجان به دست آخوندها افتاد در نهایت۲۰ ژانویه ۱۹۹۰ با کشته شدن ۱۷۰ نفر بی گناه توسط سربازان شوروی قیام مردم کمی خنثی شد. مردم آذربایجان اقبال و علاقه بسیار زیادی به امام خمینی و افکار او پیدا کرده بودند. عدم ورود و توجه ایران به منطقه قفقاز از لحاظ فرهنگی باعث شد تا این ظرفیت عظیم از بین برود.
وی ادامه داد: رسانههای بیگانه معجزه کردند، گفتند انقلاب خمینی، انقلاب فارس هاست و ما ترکیم. ترکها دانشگاهها را در دست گرفتند و نیرو تربیت کردند، اسرائیل رسانه را در دست گرفت و با معجزه تبلیغات اهداف خود را پیاده کرد. کار به جایی رسیده است که بعد از ۳دهه میبینیم، الان جمهوری آذربایجان استان اسرائیل است. آذربایجان در حال حاضر تامین کننده ۶۰% سوخت اسرائیل است.
محمد اف گفت: احیای دوباره فرهنگ ایرانی اسلامی در کشورهای جدا شده از شوروی سابق و اروپای شرقی فقط از طریق آذربایجان ممکن است. آن هم نه به واسطه دولت، بلکه توسط مردم و فرهنگ سازی. مردمی که کاملا بی دین هستند و در مدارس آنها آتئیست تدریس میشود، نمیتوان با آموزش دادن نماز و وضو با جایی رسید، باید کار فرهنگی عمیق کرد.
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️
https://t.me/mutaliatazerb
سید حسن نصرالله برای اولین بار اعلام کرد؛ فقط از لبنانی ها حزبالله ۱۰۰ هزار نیروی رزمنده آموزش دیده دارد.
(سید حسن نصرالله از تعداد نیروهای غیر لبنانی حزبالله سخنی به میان نیاورد.)
🔰القوات درباره قدرت حزبالله سخت در اشتباه است؛ حزبالله اشاره کند، ۱۰۰ هزار نیروی رزمنده آماده دارد؛ [سر جایت] بنشین و مؤدب باش!
🔰 این حرف رئیس حزب القوات که حزب الله الان از سازمان آزادیبخش فلسطین هم ضعیفتر است، «خطای بزرگی» است
🔰حزبالله در طول تاریخ خود هیچ گاه مثل امروز قدرتمند نبوده است. تو اشتباه میکنی [آقای جعجع].
🔰 حزب القوات سخت در اشتباه است. فقط درباره تعداد نیروهای حزبالله بخواهم بگویم، میگویم، فقط کافی است اشاره شود تا ۱۰۰ هزار نیروی رزمنده را ببینی
🔰 ما حساب و کتابمان درست است. اشتباه نکنید و عاقلانه سر جایتان بنشینید و مؤدب باشید و عبرت بگیرید.
🔰 حکومت لبنان باید مقابل این جنایتکار خونریز را بگیرد تا جنگ داخلی در لبنان راه نیندازد
🔰 ما برای نخستین بار شمار نیروهای رزمنده خود را اعلام کردیم؛ نه برای تهدید، بلکه برای جلوگیری است.
https://t.me/mutaliatazerb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دورویی الهام علی اف زمان جنگ و پس از جنگ
https://t.me/mutaliatazerb
📌مؤسس جنبش حسینیون در گفتوگو با آنا-۱:
🔴 علیاف در دوره روحانی برای محدود کردن شیعیان جمهوری آذربایجان تلاش بسیار کرد/ ملت آذربایجان قوی شوند، صهیونیستها و تکفیریها پیشروی نمیکنند
دشمنشناسی و بصیرت افزایی در اولویت فرهنگی «حسینیون»
توحید ابراهیمی با بیان اینکه دولت الهام علیاف به دنبال تعطیل کردن تریبونهای مجازی شیعیان آذربایجان بود تصریح کرد: علیاف در دولت روحانی برای برچیدن این تریبونها تلاش بسیار کرد اما ما با روشنگری اجازه چنین کاری را ندادیم.
گروه جهان خبرگزاری آنا- محمد جعفری؛ تاریخ معاصر جمهوری آذربایجان فعلی که دو سده پیش در پی معاهدهای خیانتکارانه از خاک ایران دوره قاجار به روسیه تزاری واگذار شد را اگر بخواهیم از سال ۱۹۹۱ به بعد بررسی کنیم شاهد خواهیم بود که این کشور در پی استقلال از اتحاد جماهیر شوروی بیش از بقیه جمهوریهای استقلالیافته موردتوجه رژیم صهیونیستی و سپس تفکرات نوعثمانی آنکارا نشینها قرار گرفته است. روشن است که این استراتژی مشترک تلآویو و آنکارا به دو دلیل برای رسیدن یک هدف مشترک اعمال شده است. در ابتدا رژیم صهیونیستی برای نفوذ به قلب حاکمیت در باکو و همسو ساختن مقامات ارشد این کشور برای پرهیز از ایجاد روابط نزدیک راهبردی با تهران دست به هر توطئهای زدند تا نه تنها یک کشور شیعه نسبتاً ثروتمند به ایران نپیوندد بلکه در جبهه مخالف جمهوری اسلامی ایران بهویژه اسرائیل قرار گیرد.از طرفی، طیف قدرتمند نوعثمانی به رهبری رجب طیب اردوغان رئیسجمهور ترکیه سالها به دنبال این است که با کمرنگ کردن نقش ولایتفقیه در جوامع شیعه، خود را بهعنوان منجی جمهوری آذربایجان جلوه داده و رهبری افکار در این کشور را بر عهده بگیرند.
این در حالی است که در جنگ ۴۴ روزه سال قبل که به خروج نیروهای ارمنستان از قرهباغ کوهستانی انجامید شاهد حمایت و تسلط کامل اسرائیل و ترکیه بر مقامات باکو بودیم.
پساز آن هم ادعاها و یاوهگوییهای الهام علیاف رئیسجمهور آذربایجان علیه تهران و اقدامات ضد ایرانی رژیم باکو از طرفی و قدرت گرفتن جنبشهای مردمی شیعی علیه حکومت ضد دینی علیاف از طرف دیگر، دلایلی بودند که برای روشنتر شدن نگاه به زمان حال و آینده جمهوری آذربایجان پای صحبت حجتالاسلام توحید ابراهیمی، مؤسس جنبش حسینیون بنشنیم تا بدانیم که جنبش حسینیون که سالها علیه تروریستهای داعش جنگیده هماکنون چه برنامهای برای دفاع از حقوق مردم شیعه آذربایجان در مقابل رژیم علیاف دارد. ابراهیم بایلی در اواخر سال 2013 و اوایل سال 2014 با چند نفر از طلبههای اهل جمهوری آذربایجان که در قم و مشهد در حال تحصیل دینی بودند، قصد خود را مبنی بر دفاع از حرم و برای مبارزه با تکفیری ها در سوریه بود، آشکار ساخت و زمینه تأسیس جنبش حسینیون را فراهم کرد.
بخش اول از مصاحبه با توحید ابراهیمی به شرح ذیل است:
آنا: این امری عادی است که انسان با شنیدن کلمه تیپ به یاد یک واحد نظامی با انگیزههای دفاعی و هجومی بیفتد و شاید کمتر کسی بتواند تصور کند تیپ حسینیون که به جنبشی با همین نام وابسته است برای حال حاضر و آینده جمهوری آذربایجان راهبردی همهجانبه داشته باشد؛ در خصوص این برنامه مدون بگویید و اصلاً اینکه مبنای کار شما چیست و میخواهید کشورتان چه سبک حکومتی داشته باشد؟
ابراهیمی: در همین ابتدای امر تأکید میکنم که اهداف جنبش همان اهداف کلی محور مقاومت است. محور مقاومت اعم از حزبالله لبنان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، تیپ زینبیون پاکستان، تیپ فاطمیون افغانستان، جنبش انصار الله یمن و هر جنبش دیگری ازایندست از استراتژی کلی و اهداف یکسان برخوردار هستند که البته با توجه به وضعیت میدانی هرکدام قالب خاص خود را برای تحقق اهداف محور مقاومت دنبال میکنند. در کل، اجزاء محور مقاومت تحت امر مقام معظم رهبری آیتالله سید علی خامنهای عمل میکنند.
اهداف بلندمدت محور مقاومت که جنبش حسینیون هم بخشی از آن است در بیانات مختلف و نیز در بیانیه گام دوم انقلاب معظم رهبری و همچنین در چشماندازی که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برای این جنبشها تعریف کرده بودند، انشاءالله محقق خواهند شد
اهداف جنبش حسینیون برای آینده جمهوری آذربایجان همان اصول کلی محور مقاومت است
لازم میدانم تصریح کنم که جنبش حسینیون یک جبهه فرهنگی را در جمهوری آذربایجان بهعنوان یک جریان ایجاد کرده است. به این مفهوم که جنبش حسینیون غیر از بُعد نظامیاش دفاع از حریم را در اولویت قرار داده است.
آنا: پس جنبش حسینیون که با تیپ ضد تروریستی حسینیون خود را معرفی کرد در مبحث فرهنگی- سیاسی هم حرف برای گفتن دارد.
ابراهیمی: بله ما هم مثل مقام معظم رهبری معتقدیم اگر بتوانیم در جبهه فرهنگی پیروز شویم، جهاد کبیر انجام دادهایم. دشمنشناسی، بصیرت افزایی و توانمندسازی اعتقادی شیعیان در اولویت فرهنگی جنبش ما قرار دارند.
اگر ما کشور و ملت خود را از منظر فرهنگی قوی نکنیم مطمئن باشید حضور رژیم صهیونیستی چند برابر بیشتر از اینکه هست خواهد شد، تکفیریها با خانوادهشان در خاک سرزمینی ما علنیتر حضور پیدا خواهند کرد، ترکیب مذهبی در آذربایجان به هم خواهد خورد و شیعیان، بیشتر سرکوب خواهند شد. در حال حاضر، این احساس قدرت در جامعه شیعی از بابت تفکراتی و فرهنگی پیش نیامده و درست به همین دلیل است که دشمن، قدرت بازدارنده مقابل خود نمیبیند و پیشروی مداوم دارد.
به بیانات مقام معظم رهبری که توجه کنیم به عمق موضوع پی میبریم. ایشان جایی فرمودند: «مردم مسلمان جمهوریهای تازه استقلالیافته که از زیر بار حکومت کمونیستی شوروی خارج شدند، بهطور طبیعی بهطرف اسلام گرایش پیدا کردند. البته اینکه بعداً داعیان و مبلغان اسلام، بتوانند کار کنند، نتوانند کار کنند، چطور کار کنند یا با چه عمقی کار کنند، باز مسئله بعدی است.»
متأسفانه ما کلام آیتالله خامنهای را درک نکردیم و درواقع کم گذاشتیم، یعنی دشمن بیشتر از ما کار کرد. دشمن بیشتر از ما در فضاهای مجازی و حتی بهصورت رو در رو و شبانهروزی برای پیشبرد اهداف ضد شیعی تلاش کرد. رسانهها، اخبار، سریالها، فیلمها، برگزاری محافل هنری و ... همه در ۳۰ سال گذشته در دست دشمن بوده اما ما در این عرصه کمکاری کردیم. اگر هم مردم حرکتی بهسوی اسلام داشتند خودجوش بود. خود مردم میرفتند نماز میخواندند و مراسم دهه محرم و ماه رمضان را انجام میدادند. وقتی میبینیم که ما این حس مردمی بهسوی دین را در زمان خفقان شوروی هم داشتیم، متوجه میشویم که چقدر کمکاری کردهایم.
آنا: فکر میکنم همین حس کمکاری بود که درنهایت باعث شد جنبش حسینیون بهصورت علنی و رسمی و با برنامهای مدون پا به میدان بگذارد.
ابراهیمی: بله کاملاً درست است. ما متوجه شده بودیم که باید یک عمقی به حس دین طلبی و شیعه دوستی مردم بدهیم. تشیع باید یا به قدرتی میرسید و به حاکمیت دست مییافت و حکومت اسلام را در آذربایجان برقرار میکرد یا به حدی توانمند میشد که قدرت بازدارندگی علیه حاکمان رژیم باکو ایجاد میکرد تا هم دولت حساب دستش بیاید، هم رژیم صهیونیستی جرئت حضور پیدا نکند.
ما آنقدر جدی کارکردهایم که دولت علیاف شدیداً فشار آورده تا تریبونهای جنبش حسینیون را تعطیل کند اما چون هسته این رسانههای اجتماعی، سیاسی در خارج از خاک آذربایجان است، دولت نتوانست هستهها را تعطیل کند
اعتراف میکنم که در ابتدا، کار خیلی دشوار بود زیرا همه تریبونها یا در اختیار دولت یا مخصوص مخالفین غربگرا رژیم بود اما بهتدریج، اوضاع بهتر شد. ببینید جمهوری آذربایجان نزدیک به ۲ هزار طلبه و روحانی داشت اما یک طلبه و روحانی که بتواند با استفاده از تکنولوژیهای رایج در فضای مجازی مسائل اجتماعی و سیاسی را برای مخاطبین در کشور تبیین و روشنگری کند، حوادث جهان اسلام را برای مردم آذربایجان آنگونه که هست تحلیل کند و حقیقت را بگوید، قدرت تحلیل این مردم را بالا ببرد، وجود نداشت. ما با تأسیس جنبش حسینیون آمدیم و این تریبونها را درست کردیم.
جنبش حسینیون اجازه نخواهد داد حاکمان باکو از حب مردم به ائمه(ع) سوءاستفاده کنند
الآن چند تریبون در فضای مجازی برای عمق دادن به حس شیعه دوستی مردم کشور داریم که هرکدام از آنها توسط هزاران نفر از شیعیان و مسلمانان آذربایجان رصد میشود. عملکرد این تریبونها به قدری جدی بود که دولت الهام علیاف شدیداً فشار آورده تا این تریبونها را تعطیل کند اما چون هسته این رسانههای اجتماعی در خارج از خاک آذربایجان و در کشورهایی مثل روسیه، ایران و جاهای دیگر است، دولت نتوانست هستهها را تعطیل کند. باکو حتی بر کشورهای میزبان این کانالهای ارتباط رسانهای هم فشار آورد تا آنها را تعطیل کند اما ما ایستادگی کردیم و گفتیم این، مسئله بودونبود تشیع است و نباید بر سر تشیع معامله کرد. دولت علیاف در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی خیلی برای برچیدن این تریبونها تلاش کرد اما ما حسینیون فریاد زدیم که ایران امّالقراء اسلام است، اینجا چشم امید جهان اسلام و تشیع و مستضعفان دنیاست و نگذاشتیم این تریبونها برچیده شوند.
آنا: از موفقیتهای هسته های مقاومت و بالا بردن قدرت بازدارندگی شیعیان در مقابل مقامات دینستیز باکو صحبت کنید.
ابراهیمی: از پیروزی های مقاومت شیعیان بحث اجرای قانون بیحجابی اجباری، پروژه تخریب مساجد، ممنوعیت صدای اذان بود که با تلاش هسته های مقاومت و روحانیون شجاع این برنامه ها عملی نشد. بخصوص برگزاری گردهمایی همجنسگرایان و زمینهسازی برای قانونی کردن این تفکر در جمهوری آذربایجان بود که باز به خاطر مقاومت مردم به این هدف محقق نشد. مورد دیگر از تلاش شیعیان، برنامه دهه محرم و شهادت اباعبدالله الحسین(ع) بود. در نتیجه دولت که قدرت تعطیلی این مراسمات را نداشت به فکر مدریت این مجالس افتاد و به مردم گفت خیلی خب، شما میخواهید مراسم داشته باشید ما حرفی نداریم اما آنگونه که دولت حسین(ع) را تعریف میکند باید از حضرت یاد کنید.
لازم میدانم که بگویم اداره مسلمانان قفقاز به ریاست شیخ شکور پاشازاده در زمینه مدیریت علاقه شیعیان به ائمه از سالها پیش مشغول به کار بوده. این اقدامات در دوره قدرت ولادیمیر لنین بنیانگذار اتحاد جماهیر شوروی هم انجام میشد. افرادی که برای اداره مسلمانان قفقاز کار میکنند افسران سابق دستگاه امنیتی شوروی بودند. اگر به اعلامیههای اداره مسلمانان قبل از آغاز محرم توجه کنیم درخواهیم یافت که میخواهند به مردم تلقین کنند که امام حسین علیهالسلام با یزید ملعون آشتی کرده بود
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️
http://eitaa.com/motaleat_Az
4_6012738572682005395.opus
772.2K
شیخ اورخان محمداف
🔸آیا حیدر علیف واقعا می خواست آذربایجان را به جمهوری اسلامی ایران ملحق کند؟
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️
https://t.me/mutaliatazerb
صدای ظهور
شیخ اورخان محمداف 🔸آیا حیدر علیف واقعا می خواست آذربایجان را به جمهوری اسلامی ایران ملحق کند؟ کانا
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 حجتالاسلام سید احمد حسینی الست، رایزن فرهنگی ایران در اروپای شرقی و مسئول ستاد سابق آذربایجان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر حقایقی از چهره واقعی حیدر علیف را بعد 30 سال بیان فرمودند.
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
وقتی ما این مسائل را می گفتیم شاید خیلی ها باور نمی کردند ولی الان دوستان ایرانی خود معترف این حقایق هستند
https://t.me/mutaliatazerb
📌سید حسن نصرالله: ما بیش از ایرانیها به ولایت فقیه اعتقاد داریم
🔹دبیر کل حزب الله لبنان: اعتقاد ما به ولایتفقیه با بسیاری از ایرانیها که ولایت را قبول دارند فرق میکند اعتقاد ما قویتر است.
🔹ما اعتقاد داریم اگر، ولی فقیه فرمود: پیشنهاد و نظر من این است (دستور نداد) ما باید اطاعت کنیم. در ایران میگویند ایشان دستور ندادند پیشنهاد کردند/ ما بالاتر از قانون اساسی به ایشان اعتقاد داریم
🔹ما در لبنان وقتی در شورای حزب الله بحث میکنیم اگر احتمال بدهیم اینکار را بکنیم حضرت آقا ناراحت میشوند بدان عمل نمیکنیم اگر احتمال بدهیم خوشحال میشوند بدان عمل میکنیم.
https://t.me/mutaliatazerb