فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جهانگیری: آقای رییسی حامل های انرژی را افزایش میدهید!!
🔺این کلیپ باید دست به دست و خانه به خانه بگردد.
#یادآوری
#مناظرات
✅ @motalebegari
❌ می گویند پولهای آزاد شده از #برجام، خرج #سوریه و #عراق شده!
✅ اما نمیگویند تمام سرمایه کشور و پول برجام با هم را ریخته اند در حلقوم #اروپا و #واردات از انگلیس و فرانسه و آلمان. حتی سوزن قفلی را از انگلستان وارد کردند! و حتی وقتی #آمریکا از برجام خارج شد و واردات پسته #ایران را هم به آمریکا #تحریم کرد، وارداتش به ایران 3 برابر شد. فقط در سال 97 مبلغ 7 میلیون دلار ارز 4200 تومانی برای واردات غذای #سگ و گربه‼️ رفت و هیچکس نگفت چرا پول ما خرج غذای سگ شد!🤔
سرمایه داران سیاسی به عده ای پول می دهند تا به مردم بگویند؛ پول های شما را می برند سوریه و عراق...بعد خودشان در همین داخل با تبانی مسئولان لیبرال می چاپند..
#غربگداها #اصلاحات_آمریکایی
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#رانت #ویژه_خواری #اشرافیت
#منفعت_طلبی #تبانی
✅ @motalebegari
⭕️ آشوبگران نقابدارِ عراقی در حال تخریبگری
🔹 دقیقا پوششی شبیه آشوبگرانِ نقابدارِ ایرانی، این نشان میدهد که آخور هردو یکیاست!
👈 فرق مهمّ بین دو ملّت (ایران و عراق) ایناست که مردمِ ایران بارها(سال۸۸ و ۹۸) حضور دشمن را احساس کردن و به موقع باحضورشان در سراسر کشور، آتش فتنهها هارا یکی پس از دیگری خاموشکردند!
✅ @motalebegari
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کنایه مجری صدا و سیما به صحبتهای وزیر صنعت
♦️شما با این تدبیر و درایتی که دارین، باید وزیر نمیشدین که شدین!
🔹 آقایان دولتی، مگه خودتان نگفتید که با دادن تسهیلات به رانندگان جلوی افزایش کرایهها را میگیرید؟!
👈 بگذارید حداقل ۱ ماه از شعارهایتان بگذرد😒
✅ @motalebegari
🔺ما باید از شما سوال بپرسیم آقای مرعشی!
🔹آقای حسین مرعشی(برادر همسر مرحوم هاشمی رفسنجانی) که زمانی با صدای بلند سال ۹۲ را دوره جدید اصلاحطلبی خوانده و گفته بود "روحانی ۴ درصد رای داشت، ما او را رئیس جمهور کردیم"، در اظهار نظر جدیدی گفته است "دولت گفته تمام منابع حاصل از اصلاح قیمت بنزین به حساب مردم واریز میشود. اگر قرار نیست دولت از محل افزایش قیمت بنزین پولی به دست بیاورد، پس چرا اقتصاد کشور را وارد شوک جدید میکند؟ اگر مسئولان میخواهند صد درصد پول را به خانوارها برگردانند چه هدفی از بالا بردن قیمت داشتند؛ نهایتا میخواهند بگویند از طبقات ثروتمند میگیرند و به طبقات فرودست کمک میکنند. همان مقداری که به طبقات فرودست کمک میشود باعث ایجاد تورم بیشتری خواهد شد".
🔹ایشان سوالات خوبی پرسیدهاند. جوابهای روشنی هم دارد این سوالات. اما سوال اصلی را ما باید بپرسیم که ملت خسارات این "دوره جدید اصلاحطلبی" را که شما رقم زدید و یک کاندیدای چهار درصدی را رئیس جمهور کردید، چگونه باید جبران کنند؟ چگونه باید این همه مسیر غلطی که با دست فرمان شما پیموده شده را #به_عقب_برگردیم و در مسیر درست قرار گیریم؟ انتظار از آقای مرعشی و امثال ایشان این است که به جای پرسش از آقای روحانی، پوزش از ملت بخواهند و بگویند "مردم عزیز ایران! یادتان هست ما ایشان را رئیس جمهور کردیم؟ یادتان باشد دیگر کسی را رئیس جمهور نکنیم!"
✅ @motalebegari
⭕️ کاهشِ قدرت خرید همهی دهکها
🔹مرکز آمار ایران با انتشار شاخص قیمت مصرف کننده براساس دهکهای هزینهای آبان ماه اعلام کرد، قدرت خرید همه دهکها در ماه قبل کاهش یافته است.
🔹محدوده تغییرات تورم دوازده ماهه در گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» بین ٥٣,٦ درصد برای دهک اول تا ٦١.٥ درصد برای دهک دهم است.
⭕️ بیتوجهیِ دولت!
🔹 زمانی که منتقدان، دلسوزانه دولت را نقد میکردند، برخی از مسئولین اجرایی کشور آنها را با الفاظ ناشایست خطاب میکردن و حالا هم اکثر مسئولین، اقتصاددانان و مردم معتقدند که ریشه اصلی مشکلات ما داخلاست، الان هم با بیتوجهی از آن عبور میشود😔
✅ @motalebegari
🔴 #مقاومت تنها راه ضد تحریمی است
به اعترافات امروز عباس عراقچی به خوبی دقت کنید
دقیقا همان بیانات رهبری و مطالبه دلواپسان که 6سال قبل،ایشان و #دولت_تخریب آن را نه تنها باور نداشتند، بلکه به تمسخر هم گرفته بودند.
6سال قبل اگر مسئولان به حرف انقلابی ها اهمیت میدادند، امروز مجبور نبودند اینگونه #اعتراف_به_شکست کنند.
آیا مردم برایشان تجربه شد؟!
#تدبیرم_آرزوست
✅ @motalebegari
🔴چه فرقی داره کی رئیس جمهور باشه؟
شاید قبلا اینطوری فکر میکردم که،
فرقی نداره کی رئیس جمهور بشه، هرکی بیاد وضعیت همینه یا بدتر از این
تا وقتی که آقای رئیسی با اون همه تخریب تو انتخابات قبلی، رئیس قوه قضائیه شد. عملکرد عالی چندماهه ایشون تحسین همه رو برانگیخت. که خیلی با دور قبلی قوه قضائیه فرق داشت
اینجا فهمیدم که اینطور نیست که هرکی باشه، فرقی نداره. انتخاب ما خیلی مهمه
سرگذشت آقای رئیسی و روحانی، تفسیر عینی از آیه 26سوره آل عمران هست که میفرماید، خدا هرکس را بخواهد عزت میدهد و هرکس را بخواهذ ذلیل میکند
وَتُعِزُّ مَن تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَن تَشَاءُ
خدا به بهترین وجه، آقای رئیسی رو در دوران ریاست جمهوری روحانی، عزت داد.
✅ @motalebegari
سید حسن آقامیری یه سخنرانی گذاشته و دو میلیون بازدید داشته! تو سخنرانی هم خیلی داغ کرده گفته بی شعورا مردم ندارن! از کسی هم نمیترسم از کسی هم پول نمیگیرم دو روز زنده ام مثل آدم میخوام زندگی کنم! قبول اقای آقامیری اما من با قسمت مثل ادم زندگی کردن حرف های شما مشکل دارم!
تا حالا شده از دوست نزدیک خودتان سیدحسن مصطفوی سوال کنید که ثروت میلیاردی اش را ازکجا آورده است؟ تاحالا شده از رفیق های گرمابه و گلستانتان مثل آقایان نقویان و آهنگران بپرسید چگونه با رانت ولابی مسئولیت های بالا گرفته اند؟خیلی خوب است انسان مردانه زندگی کند اما یادتان رفته سال ۹۶ و حمایت از دولت روحانی را؟ فسادهای قاضی زاده هاشمی، آخوندی، نعمت زاده، زنگنه، برادر رئیس جمهور را ندیدیدکه حمایت کردید ازاین افراد؟
آقای سید حسن آقامیری این ژست مردانه به شما نمی آید وقتی با نامردی تمام مردم را فریب می دهید!
یالطیف
"امیر مسعود"
✅ @motalebegari
🚨شنيديد ميگن "رو که رو نيست، سنگ پای قزوينه" دقيقا شده حکايت ايشون...☝️
🔺توییت صادق زیباکلام در واکنش به اظهارات دیروز رئیس جمهور
✍آقای زيباکلام شما نبوديد که علارغم ديدن بی کفايتی اين دولت و رييسش طی مدت 4 سال بازم از ايشون حمايت ميکرديد؟ پروژه عبور از #روحانی توسط شما و ساير اصلاح طلبان خيلی وقته برای مردم لو رفته...
مردم ديگه #فريب شما رو نخواهند خورد!
✅ @motalebegari
🔴 چرا شورش کردیم؟
🔹اعتراض سراسری به افزایش قیمت بنزین در آبانماه 1398 با خشونت آغاز شد و با خشونت از نظرها دور شد.
🔻"خشونت" کلیدواژه اصلی این رخداد بود.
🔹بدنه اصلی این اعتراضات نه احزاب، نه طبقه متوسط و نه قشر سرمایه دار بلکه ترکیبی از دو گروه بود:
آینده سازان + بازنده گان آینده.
1️⃣گروه اول: نوجوانان بودند. همانهایی که نسل آینده این کشور هستند. بویژه نوجوانانی که در حاشیه های کلان شهرها، انواعی از خشونت را هر روز تجربه می کنند. کسانی که تا خرخره از نفرت پر شده اند. آنها عقده همه چیز را دارند. رفاه. آرامش. خانواده مرفه، پدری که هیچ ابهتی برایشان نمانده و مادری که جلوی چشمانشان هر روز شکسته تر میشود. آنها تصویر روشنی از آینده ندارد. اوقات فراغتشان با بازی نهنگ آبی و نبرد ربات ها و جنگ زامبی ها می گذرد. تفریح سالمشان نارنجک دستی و شیشه شکستن و از سر و کول هم بالا رفتن است.
آنها دائما خود را با دیگران مقایسه می کنند. افراد و نوجوانان موفق را می بینند. ژن های خوب را در جامعه رصد می کنند. اخبار فساد را می شنوند و هر روز سرشکسته تر میشوند. به ظاهر مثل بقیه درس می خوانند. درس خواندنشان از سر ناچاری است.
آنها سهمی از آینده برای خودشان قائل نیستند از آمدن آینده وحشت دارند. از ازدواج کردن وحشت دارند از بیکار ماندن از اینکه شبیه پدر و مادرشان بشوند از اینکه هیچ امکاناتی نداشته باشند وحشت دارند. آنها حاضرند آینده را نابود کنند چون هیچ تصویر روشنی از آن ندارند.
🔻تلویزیون، ماهواره، شبکه های اجتماعی و تمامی رسانه ها ناامیدی را به اشکال مختلف در بین این افراد پمپاژ می کنند. آنها به بخشی از این ناامیدی تبدیل شده اند.
🔻نوجوانان شورشی و طغیانگری که بر خلاف طبقه متوسط جامعه و اقشار مختلف یاد نگرفته اتد تا بر مبنای سود و زیان رفتار کنند. آنها رفتار سیاسی را یاد نگرفته اند آنها هیچ آموزشی ندیده اند آنها هیچ فرصتی برای چنین یادگیری نداشته اند.
رفتارها و کنش هایشان تداعی گر بازی های رایانه ای و انعکاسی از خشونت های اجتماعی و مجازی است.
🔻آنها علیه آینده طغیان می کنند. دشمنان آینده هستند. چرا که یقین دارند اگر آینده بیاید به نفعشان نخواهد بود. پس آنقدر می جنگند تا یا آینده را نابود کنند یا خود نابود شوند.
2️⃣گروه دوم: اینها نوجوان نیستند اینها جوانان و افراد میانسالی هستند که کار ندارند. سرگرمی ندارند. جامعه آنها را فراموش کرده است. اغلب تحصیلات دانشگاهی ندارند و جامعه به این دلیل منزلت اجتماعی آنها را نادیده می گیرد. تجارب بدی دارند. تجربه اعتیاد، تجربه بیکاری، تجربه تردشدگی و انواع تجاربی که یک جامعه طبقاتی می تواند بر سر افراد بیاورد.
🔻آنها هم سهمی از آینده ندارند. مضطرب و نگران هستند و دائما از خود می پرسند که "چه خواهد شد؟" آینده برای آنها تیره و تار است. آنها از زندگی کردن با احساس "شرمساری" خسته شده اند. نه دولت، نه طبقه متوسط و نه مرفهین و ... انها را درک نمی کنند. آنها به شدت تحت فشار هستند. حقارت و شرمساری، آنها را به مرحله طغیان کشانده است. انها خود را "بازنده های آینده " می بینند.
اینها هم هر روز در معرض پمپاژ ناامیدی و نفرت هستند در واقع رسانه ها و طبقه متوسط و احزاب و گروه ها هر روز خشم و نفرتشان از همدیگر را به سمت این افراد پمپاژ می کنند. و آنها خشونت را تنها راه تخلیه می بینند.
🔹در واقع طغیان اخیر را باید طغیان علیه آینده بدانیم. کسانی که سهمی از آینده ندارند و تصویری از آینده ندارند و در عین حال بر مبنای سود و زیانی که کارگزاران از سال 1376 و اصلاح طلب ها از سال 1388 و اصولگراها از سال 1392 بر آن مبنا رفتار می کنند را یاد نگرفته اند طغیان می کنند و اعتراض خود را در قالب درگیری نشان می دهند.
تصاویری که از آینده در ذهن ما ساخته میشوند ما را به اقدام وا می دارند.
💢همیشه این کنش ها و واکنش ها مدنی و مسالمت آمیز نیستند. بویژه اگر معترضین فراموش شدگان جامعه باشند و آینده گان (نوجوانان و نسل آینده) مهمترین فراموش شدهگان این جامعه هستند.
✅ @motalebegari