کسانی که خواهان رفراندوم هستند ۳۲ سال سابقه حکمرانی در ایران دارند و در عمل ثابت کردند که قانون و خواست عمومی و منافع ملی در پارادایم آنها هیچ جایگاهی ندارد. هاشمی افتخارش این بود که کشور را به تنهایی اداره می کرد، خاتمی با توهم توسعه سیاسی و گفتگوی تمدن ها اقتصاد و معیشت مردم را به محاق رکود کشید و روحانی به نام برجام ۸ سال انحطاط و سقوط را با کابینه تریلیونر ها به نمایش گذاشت .
اتفاقاً در دولت کوپنی موسوی تند ترین و خشن ترین گفتمان حاکم بود و کارگزارانش الان تئوریسینهای رفراندوم ادعایی هستند.( حجاریان، تاجزاده ، عباس آخوندی ، عباس عبدی ، اکبر گنجی، سازگارا ، جلایی پور)
شارلاتانیزم سیاسی آن است که
با عوام فریبی و گزاره های پوپولیستی با تحریف مبانی مسلم دینی و حقوقی و قیاس های باطل به دنبال بازگشت به حکومت و ادامه رانت خواری باشند .
غالب این مدافعان رفراندوم و حجاب آزاد رسوا ترین و افراطی ترین وسیاه ترین کارنامه فکری و عملی را در پیشینه خود دارند .
پونز کوبیدن به پیشانی دختران شل حجاب بوسیله اکبر گنجی مشهور است .
شاید از نظر روانی با مکانیزم دفاعی به دنبال شستن کارنامه سیاه خود هستند
صد البته این پوست اندازی بمانند از چاله به چاه افتادن است.
این جماعت بنیانگذاران رانت خواری و خصولتی سازی و تبعیض و فساد همه جانبه هستند و در چهل و چهار سال بعد از انقلاب اسلامی از بیشترین رانت تحصیلی تجاری مالی مدیریتی برخوردار بوده و هستند.
جان کلام آن است که
این جماعت به نیابت از صهیونیسم به بهانه رفراندومی که در هیچ کجای جهان برگزار نشده ،
اقتدار و اتحاد ملی را نشانه گرفتهاند و تا سکولاریسم و لائیک های وطن فروش را بر ایران حاکم نکنند
دست بردار نیستند .
برای غرب و غرب گرایان ظهور تمدن نوین اسلامی
قابل تحمل نیست .
غربی ها خاطره تلخی از
تمدن های اسلامی نیم بند ، مثل عثمانی و صفوی دارند .
این موضوع برای آنها
مرگ و زندگی یا بود و نبود را تداعی می کند .
4_5915555484386987538.mp3
9.49M
🎙صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در خطبههای نماز عید فطر
@Motalefe_khorasane_Razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 به حرف های رهبری اصلااا گوش نکنید،چون حرفهای رهبری تکراریه🙄
📌 @Motalefe_khorasane_Razavi
🌹عید فطرتون مبارک😊
🔰معمولا هر وقت میخواد از خرابی وضع حجاب و مسائل ضد فرهنگ یا حتی انقلاب حرفی زده بشه اصولا تهران به دلایل مختلف همیشه زبانزد هست.
✋اما با این همه یه نگاه به نماز عید فطر به امامت امام جامعه و نایب امام زمان که بندازیم . (اونم زمانی که خیلی از تهرانیها مسافرت هستند و...) بازم با این جمعیت عظیم ولایتمدار روبرو میشی!
🙂خوبه برخی که به اشتباه میگن اول انقلاب مردم دیندار تر بودن. یه نگاه به آمار و جمعیت اعتکاف ها و راهیان نور و شبهای قدر و نمازاعیاد و راهپیمایی ها و تشییع شهدا مثل حاج قاسم و اعیاد غدیر و نیمه شعبان و.... بندازند.
ألیس الصبح بقریب؟
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#عیدفطر۱۴۰۲ _ #شکوه_ولایت
@Motalefe_khorasane_Razavi
سه شنبه ۵ اردیبهشت ماه-۱۴۰۲-روزنامه-شماره-۲۲۱۶
http://www.shoma-weekly.ir/fa/special/2904
چهارشنبه ۶ اردیبهشت ماه-۱۴۰۲-روزنامه-شماره-۲۲۱۷
http://www.shoma-weekly.ir/fa/special/2905
دوشنبه ۴ اردیبهشت ماه-۱۴۰۲-روزنامه-شماره-۲۲۱۵
http://www.shoma-weekly.ir/fa/special/2903
ویژه- آیت الله عباسعلی سلیمانی عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده سابق ولی فقیه در کاشان و سیستان و بلوچستان در بانک ملی بابلسر هدف سوءقصد قرار گرفت و جان خود را از دست داد
🚨توپخانه مجلس با چراغ سبز چه کسی دولت رئیسی را تخریب میکند؟
🔹این روزها بازار تخریب دولت توسط برخی از نمایندگان مجلس، رسانهها و شبهرسانههای وابسته به رییس مجلس داغِ داغ است. همچنین بنظر میرسد دستیار سیاسی-رسانهای مجلس در پشتپرده توپخانهی مجلس علیه دولت در حال کارسازی باشد.
🔹این آش آنقدر شور میشود که رهبر معظم انقلاب هم نسبت به آن واکنش نشان میدهند. همدلی قوای سهگانه یکی از دستورات رهبری در خطبههای نماز عید فطر بود که ناظر به عملکرد مجلس مطرح شد. ایشان دراینباره فرمودند: «قوای سهگانه باید همدلی کنند، همکاری کنند، همافزایی کنند؛ قانون اساسی برای تشکیل این سه قوّه ترتیب خوبی داده است. اگر چنانچه این سه قوّه با هم بهطور کامل همکاری کنند، کارها به هیچ وجه گره نمیخورد، مشکل پیدا نمیکند. [مسئولان کشور] مانع همدیگر نشوند؛ راه را برای همدیگر هموار کنند، باز کنند. خود مسئولان کشور، چه نمایندگان مجلس، چه مدیران قوّهی مجریّه و قضائیّه که در بین این جمعیّت حضور دارند، متوجّهند که این همکاری و همافزایی و همدلی را چگونه میتوان به وجود آورد؛ این امروز یک راهبرد کلّی است».
🔹ایشان در بخش دیگری از سخنان خود تمرکز بر حل مسائل کشور را راهبرد دیگر دانستند و فرمودند: «یک راهبرد مهمّ دیگر، تمرکز بر حلّ مسائل و سرگرم نشدن و مشغول نشدن به حواشی است. حواشی ایجاد میشود؛ همیشه هم دشمن نیست که حاشیه ایجاد میکند؛ گاهی از روی غفلت و با عوامل گوناگون و انگیزههای گوناگون، یک حواشیای در اطراف یک کاری، یک حرکتی، یک شخصی، یک مدیری ایجاد میشود؛ سرگرم این حواشی نباید شد. نه مردم به این حواشی اهمّیّت بدهند، نه مسئولان خودشان را مشغول کنند؛ [همه] متمرکز بشوند روی مسائل اساسی کشور».
🔹اکنون مجلسی که رئیسش زمانی میگفت «امروز دیگر مردم از دعوا کردن و شعار دادن خوششان نمیآید. اگر ما به مجلس برویم حتما دولت را وادار به کار میکنیم و ایستادگی میکنیم تا دولت مسیری را که باید طی کند» نه توانست دولت فشل روحانی را به کار وادار کند و نه امروز به شعار خود پیرامون «دعوا کردن» عمل میکند!
🔹ایام انتخابات به سرعت نزدیک میشود و نمایندگانی که کارنامهشان خالی است با تمام توان به سنگاندازی در مسیر دولت مشغول شدهاند تا شاید با دستاوردسازیهای کاذب باز هم بتوانند مردم را فریب بدهند! به بیانی دیگر ریشهی اصلی فرافکنیها، تهمتها و حملههای برخی از نمایندگان مجلس به دولت نه بخاطر «مردم» و «مشکلات» آنها، بلکه برای ماهی گرفتن از این آب گِلآلود در انتخابات پیشرو و کسب رای است. دعواهایی که علیرغم تحلیل نمایندگان مجلس نهتنها باعث محبوبیت آنها نخواهد شد بلکه مردم را نیز به نیات آنها آگاه خواهد کرد چرا که برای همه مشخص است دلیل تغییر رویه این نمایندگان، درد رای است نه درد مردم!
🔹اما سوال اساسی اینجاست که این توپخانه به دستور چه کسی فعال شده است؛ توپخانهای که یک روز اجازه بیادبی و بیاحترامی علیه رئیسجمهور منتخب ملت را از تریبون خانه ملت پیدا میکند و روز دیگر از زبان نماینده جوان نزدیک به قالیباف به رئیس ستاد امر به معروف و امام جمعه تهران میتازد و با گستاخی ایشان را فاسد العقیده میخواند!
🔹از طرفی دیگر رسانههای منتسب به رییس مجلس و برخی نمایندگانی که «زبان منفصل» قالیباف هستند در ماههای اخیر تبدیل به شعبه دیگری از رسانههای اصلاحطلب شدهاند که به تخریب چهره دولت میپردازند و عملا دستانشان را به دست یکدیگر دادهاند!
🔹اما آیا قالیباف مسئولیت تخریب دولت در روزهای مهم و حساسی که دشمن مترصد فرصت برای ضربه زدن به نظام است را برعهده میگیرد؟ اگر نه، باید روشن شود که چه کسی یا کسانی در مجلس شورای اسلامی درصدد مخدوش کردن چهره رییسجمهور و هئیت دولت هستند و نفع و فایده این اقداماتشان به نفع چه گروههایی است.
🔹همچنین چرا رئیس مجلسی که ادعا داشت میتواند موتور پیر و از کار افتاده دولت سالمند حسن روحانی را به کار بياندازد؛ نمیتواند ترمز ماشین تخریب دولت را بگیرد و آن را متوقف کند؟
🔹با همهی این اوصاف توپ در زمین رئیس مجلس است که آیا میخواهد ترمز ماشین تخریب علیه دولت را بگیرد و یا با ادامه تخریبها و ایجاد حواشی، تمرکز دولت از حل مسائل اصلی کشور را به خاطر چند رای سلب کند؟
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
@Motalefe_khorasane_Razavi
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایجاد تنش نماینده رژیم صهیونیستی در شورای امنیت
🔹نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، در اعتراض به برگزاری نشست ویژه شورای امنیت برای بررسی اوضاع فلسطین به ریاست وزیر امور خارجه روسیه، این نشست را ترک کرد، اما این نشست بدون توجه به رفتار او و هیئت همراهش، به کار خود ادامه داد
🔸پیشبینی جایگاه قدرتهای اقتصادی جهان در سال آینده میلادی ۲۰۲۴
چین از آمریکا سبقت میگیرد؛ و از پنج قدرت اول اقتصادی جهان، چهار مورد در آسیا خواهد بود جایگاه ششم هم روسیه خواهد بود و سپس آلمان، برزیل، انگلستان و فرانسه.
ایتالیا از ۱۰ قدرت اقتصادی برتر جهان حذف میشود و پرجمعیتترین کشور مسلمان یعنی اندونزی در جایگاه پنجم خواهد ایستاد. هند هم ژاپن را پشت سر میگذارد.
بنگلادش، کانادا، مکزیک و ویتنام هم به رقابت با ایتالیا خواهند پرداخت برای کسب جایگاه یازدهم تا چهاردهم که البته در این نمودار نیست و احتمالاً کانادا، ترکیه، اسپانیا، استرالیا و پاکستان هم برای جایگاه پانزدهم تا نوزدهم خواهند جنگید.
نیجریه، فیلیپین، آفریقای جنوبی، عربستان، مصر، لهستان و به احتمال زیاد، ایران، آرژانتین و مالزی نیز برای حفظ یا کسب رتبههای زیر و نزدیک بیست در تکاپو خواهند بود
وستانیوز
@Motalefe_khorasane_Razavi
اثرات راهبردی و دلایل توافق ایران و عربستان
🔸️عربستان و ایران بعد از ۸ سال قطع روابط، بالاخره باهم به توافق رسیدند .
🔸️در خصوص این توافق چند نکته باید ذکر کرد؛
1️⃣ روابط ۲ کشور بعد از تسلط انصارالله متحد جمهوری اسلامی بر پایتخت یمن تیره شد؛ با روی کار آمدن ملک سلمان و ولیعهدی بن نایف و وزارت جنگی محمد بن سلمان، رویکرد پادشاهی سعودی بر تهاجمی شدن اقدامات علیه تهران متمرکز شد و با شروع جنگ یمن و اعدام شیخ باقر النمر و متعاقب آن حمله خودسرانه به سفارت سعودی، تنش ها به اوج رسید و عربستان سفارتش را بست و قطع روابط را رسما اعلام کرد.
🔸️پس از چندی نیز بن سلمان که شکست هایش در جنگ یمن را نتیجه حمایت ایران می دانست، اعلام کرد جنگ را به داخل ایران می کشاند.
2️⃣ بعد از گذشت ۸ سال از شروع جنگ یمن و سیاست تهاجمی سعودی در منطقه که همراهی با ترامپ اوج آن بود ، باید دید کدام طرف از مواضعش کوتاه آمده که زمینه ساز توافق شده است ؟
🔸️آیا ایران در حمایت از متحدانش در یمن ، لبنان ، عراق و سوریه تجدید نظر کرده یا ریاض سیاست های خود را علیه تهران اصلاح کرده است؟
3️⃣ ایران در سالهای اخیر با وجود تحریم های شدید ، علاوه بر گسترش توان موشکی و پهپادی خود، در زمینه هسته ای نیز از نقطه گریز عبور کرد و در قامت یک قدرت هسته ای قد علم کرده است.
🔸️از طرفی سعودی نیز که در یمن ، لبنان ، عراق و سوریه تمام توان خویش را معطوف ساخته بود ، نتوانست در برابر متحدان ایران کاری از پیش ببرد.
🔸️آخرین تلاش سعودی ها ، تحریک اغتشاشات در خیابان های ایران داخلی از طریق شبکه ماهواره ای وابسته به خود (اینترنشنال) بود که آن هم به شکست انجامید .
4️⃣ متحدان ایران امروز در یمن قدرتمند تر از همیشه اند ،تاجایی که نسبت به ۸ سال پیش هم از لحاظ تسلیحات بسیار پیشرفت کرده اند و هم بیش از ۷۰ درصد جغرافیای انسانی یمن تحت سیطره آنهاست و صدهها میلیارد دلار سعودی ها در همسایه جنوبی خود بدون دستاوردی دور ریخته شد.
🔸️پس از حمله پهپادهای یمنی به آرامکو و کاهش تولید نفت سعودی به نصف ، ریاض از دولت ترامپ برای واکنش علیه ایران کمک خواست اما با پاسخ منفی آمریکا مواجه شد و همین امر بن سلمان را بسیار پریشان خاطر کرد.
5️⃣ بن سلمان تحولات جدید بین الملل را خوب درک کرده است ؛ ایران قصد کوتاه آمدن در برابر آمریکا را ندارد و تحریم ها نیز جمهوری اسلامی را از پا در نخواهد آورد و ادامه این روند و احتمالا از سر گیری جنگ با یمن، اثرات ویران کننده ای بر سعودی خواهد گذاشت .
🔸️پس بن سلمان که کیفیت تسلیحات ایرانی را در نبردهای مختلف از اروپا تا آسیا و آفریقا دیده است ، هیچ تمایل ندارد در برابر چنین تسلیحاتی مقاومت کند.
6️⃣ آنهایی که برجام را کلید حل روابط با دنیا می دانستند ، باید ملتفت گردند که مولفه های قدرت جمهوری اسلامی شامل توان هسته ای ، موشکی و پهپادی ، متحدان منطقه ای و حمایت مردمی موجب بهبود روابط با دنیا می گردد ، نه خالی کردن دست کشور از عناصر قدرت.
🔸️قطع روابط ایران و عربستان در اوج اجرای برجام انجام شد و از سرگیری روابط در دوران نابودی برجام.
7️⃣ بدون شک باید گفت برقراری مجدد روابط ایران و سعودی نشانه دیگری از تغییرات اساسی در عرصه روابط بین الملل است و عربستان متوجه آن گشته که اتحاد با آمریکا مثل گذشته برایش منفعت نخواهد داشت و باید با قدرت های دیگری نظیر چین و ایران نیز مستقلا بر سر یک میز بنشیند و روابطش را ارتقا بخشد.
8️⃣ اسرائیل نیز یکی از متضرران احتمالی از توافق ایران و سعودی است و بسیار دور از ذهن می نماید که ریاض دیگر به توافق ابراهیم بپیوندد و سعی در اتحاد با تل آویو برای ضربه زدن به تهران باشد.
9️⃣ در پایان باید گفت جمهوری اسلامی با صبر و حوصله و بدون کوتاه آمدن از مواضعش و بلکه تقویت مولفه های قدرت خود ، پس از ۸ سال پادشاهی سعودی را به این نتیجه رسانید که در مناسباتش در قبال ایران تجدید نظر کند .
🔸️ به زودی اثرات این توافق بر شبکه اینترنشنال و سایر رفتارهای سعودی روشن خواهد شد.
@Motalefe_khorasane_Razavi