قرآن ترجمه المیزان
سوره 28
سوره مبارکه القصص
صفحه 391
وَمَا كُنْتَ بِجَانِبِ الْغَرْبِيِّ إِذْ قَضَيْنَا إِلَىٰ مُوسَى الْأَمْرَ وَمَا كُنْتَ مِنَ الشَّاهِدِينَ (44)
و زمانى که امر [رسالت] موسى را به انجام رسانديم تو در جانب غربى [وادى طور] حضور نداشتى و از شاهدان [آن صحنه] نبودى. (44)
وَلَٰكِنَّا أَنْشَأْنَا قُرُونًا فَتَطَاوَلَ عَلَيْهِمُ الْعُمُرُ ۚ وَمَا كُنْتَ ثَاوِيًا فِي أَهْلِ مَدْيَنَ تَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِنَا وَلَٰكِنَّا كُنَّا مُرْسِلِينَ (45)
ولى ما نسل هايى به وجود آورديم و روزگار درازى بر آنان گذشت [و مقتضى وحى موجود شد و اکنون داستان موسى را به تو وحى کرديم] و تو در ميان اهل مدين ساکن نبودى که آيات ما را بر آنان بخوانى ولى ما بوديم که [تو را] به رسالت فرستاديم [و اخبار اهل مدين را به تو وحى کرديم]. (45)
وَمَا كُنْتَ بِجَانِبِ الطُّورِ إِذْ نَادَيْنَا وَلَٰكِنْ رَحْمَةً مِنْ رَبِّكَ لِتُنْذِرَ قَوْمًا مَا أَتَاهُمْ مِنْ نَذِيرٍ مِنْ قَبْلِكَ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ (46)
و زمانى که [موسى را] ندا کرديم، تو در کنار طور نبودى ولى به خاطر رحمتى از پروردگارت [داستان موسى را به تو وحى کرديم] تا به مردمى که پيش از تو اخطار کننده اى برايشان نيامده بود، اخطار کنى باشد که هشيار شوند. (46)
وَلَوْلَا أَنْ تُصِيبَهُمْ مُصِيبَةٌ بِمَا قَدَّمَتْ أَيْدِيهِمْ فَيَقُولُوا رَبَّنَا لَوْلَا أَرْسَلْتَ إِلَيْنَا رَسُولًا فَنَتَّبِعَ آيَاتِكَ وَنَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ (47)
واگرنه اين بود که به سبب کارهايى که پيش تر به دست خود کرده اند مصيبتى [مانند عذاب استيصال ]به آنان برسد، پس بگويند: پروردگارا! چرا رسولى به سوى ما نفرستادى تا از آيات تو پيروى کنيم و از مؤمنان شويم [پيامبرى براى آنان نمى فرستاديم]. (47)
فَلَمَّا جَاءَهُمُ الْحَقُّ مِنْ عِنْدِنَا قَالُوا لَوْلَا أُوتِيَ مِثْلَ مَا أُوتِيَ مُوسَىٰ ۚ أَوَلَمْ يَكْفُرُوا بِمَا أُوتِيَ مُوسَىٰ مِنْ قَبْلُ ۖ قَالُوا سِحْرَانِ تَظَاهَرَا وَقَالُوا إِنَّا بِكُلٍّ كَافِرُونَ (48)
پس وقتى که حقّ از نزد ما براى آنان آمد گفتند: چرا مانند آنچه به موسى داده شد (تورات) به او داده نشده است؟ آيا قبلاً به آنچه به موسى داده شد کفر نورزيدند؟ گفتند: [تورات و قرآن] هر دو سحرند که کمک يکديگرند و گفتند: ما منکر هر دو هستيم. (48)
قُلْ فَأْتُوا بِكِتَابٍ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ هُوَ أَهْدَىٰ مِنْهُمَا أَتَّبِعْهُ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ (49)
بگو: [اکنون که منکر هر دو هستيد] پس اگر راست مى گوييد کتابى از نزد خدا بياوريد که هدايت بخش تر از اين دو باشد تا من از آن پيروى کنم. (49)
فَإِنْ لَمْ يَسْتَجِيبُوا لَكَ فَاعْلَمْ أَنَّمَا يَتَّبِعُونَ أَهْوَاءَهُمْ ۚ وَمَنْ أَضَلُّ مِمَّنِ اتَّبَعَ هَوَاهُ بِغَيْرِ هُدًى مِنَ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (50)
پس اگر تو را اجابت نکردند بدان که از هوس هاى خود پيروى مى کنند و کيست گمراه تر از آن که بدون هدايتى از خدا، از هوس خود پيروى کند؟ بى ترديد خدا مردم ستم کار را هدايت نمى کند. (50)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
#منتظران_حضرت_مهدی_عجل_الله_تعالی_فرج_الشریف
#تک_تک_اعمالمون_به_نیت_سلامتی_و_ظهور_امام_زمانمون_
به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
نکته تفسیری صفحه ۳۹۱:
اگر راست می گویید، کتابی هدایت بخش تر از قرآن بیاورید!:
از آیات قرآن استفاده می شود که یکی از مهم ترین عوامل مخالفت کافران با پیامبران، تعصّب بیجا بر عقاید و آداب و رسوم گذشتگان شان بوده و هست. قرآن بارها به این واقعیت اشاره کرده و آن را نکوهیده است. برای نمونه، در آیهی 23 سورهی زخرف می خوانیم: «بدینسان، پیش از تو، در هیچ شهر و دیاری، پیامبر هشداردهنده ای نفرستادیم مگر این که ثروتمندان مست و مغرور آن گفتند: ما نیاکان خود را بر آیین و راه و روش خاصّی یافتیم و پا جای پای آنان می گذاریم.» تمام پیامبران با این تفکّر جاهلانه به شدّت مبارزه کردند. پیامبر اسلام نیز با پیروی از وحی الهی، این اندیشهی باطل را رد کرد و مردم را به آزاداندیشی و پرهیز از تعصّب های بیجا فرا خواند. آیهی مورد بحث، در پاسخ به کافرانی که دو کتاب آسمانی تورات و قرآن را سحر و جادو می خواندند، به پیامبر اسلام صلوات الله علیه دستور می دهد که به آنان بگوید: اگر شما تورات و قرآن را بافتهی بشر می دانید و برای سعادت او مفید نمی شمارید، ایرادی ندارد؛ بیایید کتابی بهتر از این دو به بشریّت عرضه کنید؛ کتابی که مردم را بهتر راه¬نمایی می کند و راه سعادت را بهتر به آنان نشان می دهد. آری، این نهایت آزاداندیشی یک مکتب است که از همگان می خواهد که همهی اندیشه ها را به خوبی ـ و البتّه بدون تعصّب و لجاجت ـ بررسی کنند و اگر برنامه ای بهتر و جامع تر از برنامهی اسلام پیدا کردند، آن را بپذیرند. البتّه اسلام به همگان اطمینان داده که هیچگاه راه و روشی بهتر از آن را نخواهند یافت، و به هر سو روند، دوباره نزد آن باز می گردند و در پیشگاهش زانو خواهند زد.
به راستی کدام مکتب و آیین بشری، به دقّت و جامعیت اسلام برای سعادت انسان در زندگی برنامه ریزی کرده که برای از پیش از تولد تا پس از مرگ انسان، برنامه ریزی و دستورالعمل دارد، و برای همه ی روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نظامی برنامه ارایه کرده، و به همه ی نیازهای بشر مانند تغذیه، ازدواج، تفریح و استراحت توجّه نشان داده است، و برای ایجاد روابط سالم در میان انسان ها، دستورهای فراوانی دارد. اسلام به بشر گفته است که از کجا آمده، در کجای هستی قرار دارد و به سوی کدام مقصد در حرکت است، و برای رسیدن به خوشبختی، در منزلِ گذرای دنیا و دست یابی به سعادت ابدی آخرت چه کار باید کند. اسلام، انسان را با آفریدگار هستی آشنا کرده و غبار اوهام و خرافات شرک آلود را از فکر و ذهن بشر زدوده است. اسلام، دست انسان ها را در دست پیشوایان معصومی قرار داده که هیچ خطا و اشتباهی در گفتار و کردارشان یافت نمی شود و بشریّت را مستقیماً به سوی سعادت راهنمایی می کنند. با این حال، اسلام همهی انسان ها را به مطالعه و بررسی عقاید و افکار گوناگون دعوت می کند و از آن ها می خواهد که بدون تعصّب، بهترینِ آن ها را بپذیرند. حتّی بنیانگذار بنای اسلام ـ یعنی پیامبر اسلام ـ اعلام می کند که اگر راه بهتری پیدا کردید، نشان دهید تا من هم از آن پیروی کنم. پیشوای پنجم ما شیعیان، امام محمّد باقر علیه السلام با کمال شجاعت می فرماید: «به شرق و غرب عالم بروید؛ ولی بدانید که هیچ دانش صحیحی را [در مورد دین و برنامهی زندگی¬تان] نمی یابید مگر این که از ما اهلبیت علیهم السلام صادر شده باشد. »
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
#منتظران_حضرت_مهدی_عجل_الله_تعالی_فرج_الشریف
#تک_تک_اعمالمون_به_نیت_سلامتی_و_ظهور_امام_زمانمون_
به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللَّهِ عَلی مَنْ فِی الْأَرْضِ وَ السَّمآءَ...
🌱سلام بر تو ای مولایی که با آمدنت حجّت را بر اهل زمین و آسمان تمام می کنی.
سلام بر تو و بر روزی که با آمدنت، زمین و آسمان غرق نور می شوند.
📚 بحار الأنوار، ج99، ص 117.
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
☀️صبح خودرابا سلام به 14معصوم (علیهم السلام)شروع کنیم...
💞بسْمِﺍﻟﻠَّﻪِﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢ 💞
⃟ ⃟💛ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺭﺳﻮﻝَ ﺍللّه
⃟ ⃟💜ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺍﻣﯿﺮَﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ
⃟ ⃟❤️ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏِ ﯾﺎ ﻓﺎﻃﻤﺔُ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍﺀ
⃟ ⃟💚ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻤﺠﺘﺒﯽ
⃟ ⃟🧡ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺳﯿﺪَ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ
⃟ ⃟💛ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﺍﻟﺤﺴﯿﻦِ ﺯﯾﻦَ ﺍﻟﻌﺎﺑﺪﯾﻦ
⃟ ⃟❤️ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺒﺎﻗﺮ
⃟ ⃟💜ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺟﻌﻔﺮَ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﺼﺎﺩﻕ
⃟ ⃟💚ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦَ ﺟﻌﻔﺮٍ ﻥِ ﺍﻟﮑﺎﻇﻢُ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎته
⃟ ⃟🧡ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﻮﺳَﯽ ﺍﻟﺮﺿَﺎ ﺍﻟﻤُﺮﺗﻀﯽ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭﺑﺮﮐﺎﺗﻪ
⃟ ⃟💛ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺠﻮﺍﺩ
⃟ ⃟💙ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﻬﺎﺩﯼ
⃟ ⃟❤️ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻌﺴﮑﺮﯼ
⃟ ⃟💚السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدی و مَولایْ الاَمان الاَمان...
ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎﺗﻪ
التماس دعای فرج🌹
به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
🌼هرکس صبح سه مرتبه بگوید:
«اَلْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ اَلْحَمْدُ لِلّهِ حَمْداً كَثيراً طَيِّباً مُباركاً فيهِ»
هفتاد بلا از او دور می شود که کمترین آن اندوه است...
به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
🕊╰🦋❀✰﷽✰❀🦋╮🕊
#نیایش_صبحگاهی
🌸ای بی نیاز...🙏
زنگار دلم را بزدا،
به من بال پرواز و پای
رفتن عطا کن.
🌸ای منتهای آرزویم،
از خودم چه بگویم که همه را دانی
و از تو چه بگویم که فراتر از آنی.
🌸محبوب من
به من توجه کن ،
که از غم و سختی به سوی
تو گریخته ام
و در حال درماندگی و زاری
در برابرت ایستاده ام ...
🌸بارالها
چون همیشه دستم را بگیر..
" الهی آمیـن "
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید
به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
━═━⊰⊰❀💞❀⊱⊱━═━
#شکرگزاری🤲🌸
#معجزه_سپاسگزاری
وقتی از ته دل بخندی...
وقتی سپاسگزار آنچه که هست باشی...
وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی...
آن زمان است که واقعا زندگی میکنی...
بازی زندگی، بازی بومرنگهاست
اندیشهها، کردارها و سخنان ما دیر یا زود با دقت شگفتآوری به سوی ما باز میگردند.
زمانی که آدمی بتواند بیهیچ دلهرهای آرزو کند هر آرزویی بیدرنگ برآورده خواهد شد.
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید
به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
━═━⊰⊰❀💞❀⊱⊱━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿🌸سـ😊✋ـلام
🌿🌸صــبـحتون به زیــبــایـی
🌿🌸طـبــیـعــت تــابـسـتــانـی
🌿🌸سلام به آغاز دوباره ات
🌿🌸سلام به بودن دوباره ات
🌿🌸سلام بــــه زنـــدگـــی
🌿🌸امروز، یه روز شاد پُراز انرژیه
🌿🌸لـبـخـنـد بـزن دوسـت مـن
🌿🌸و بــــا عـــشـــق
🌿🌸به استقبال روز جدیدت برو
🌿🌸شـروع روزتــون پـر بـرکــت
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید
به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
━═━⊰⊰❀💞❀⊱⊱━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه علاقه ام را به #امام_زمان بیشتر کنم؟
🔵 دستورالعمل مشترک آیت الله بهجت و آیت الله اراکی رحمة الله
🎙#حجت_الاسلام_راجی
به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
Salavat Bar Hazrat Zahra .mp3
3.31M
🔘هر مشکلی داری مادر را صدا بزن...
توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها در گرفتاری ها
👌بسیار شنیدنی
👈بشنوید و نشر دهید.
#توسلات_مهدوی #امام_زمان
به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
❌❌❌❌❌
دوستان یک پیام مشکوک مبنی بر اینکه عصر به بعد برید رای بدید در فضای مجازی پخش شده لطفاً هوشیار باشید
❌اول ما گوش به فرمان رهبری هستیم همیشه برای رای دادن میگن اول وقت برید السابقون السابقون
❌دوم احتمال خدعه و نیرنگ هست مثل تمام شدن تعرفه ها، هنوز خاطره تلخ ش از یادمون نرفته
داخل بعضی از روستاها هفته پیش فقط دو ساعت صبح صندوق برده بودن و بعد جمع کرده بودن رفتن
❌سوم ما اگه صبح تا ظهر نریم احتمالا خیلیهارو دلسرد کنیم. و اون شور انتخاباتی کم بشه
پس لطفاً نه این پیامها رو پخش کنید و نه عمل کنید
خودتونم هرجا دید روشنگری کنید
نفوذ همیشه در کمین است ⚠️
#انتخابات