💡خاطرات خواندنی یک مرد از ازدواج موقت
♨️بخش اول
💠 این مصاحبه با مردی30 ساله است که اکنون متأهل است؛ کسی که دغدغههایی درباره ازدواج موقت دارد. او درباره نحوه آشناییاش با ازدواج موقت توضیحاتی میدهد: در حقیقت برای حل مشکل خانمی وارد ماجرا شدم و بعد از اینکه مشکل او را حل کردم، یک رابطه عاطفی شکل گرفت.
زنان پرس: این همه سال نشستیم و منتظر شدیم. منتظر شدیم تا ببینیم پایان تمام فیلمها و سریالهای مردان دو زنه و زنهای صیغهای به کجا ختم میشود. تازگیها هم درگیرش بودیم؛ در سریال خداحافظ بچه.
درگیر «خسرو»یی که با وجود داشتن زن تحصیلکرده و امروزی مثل «شهناز»، «نازنین» را صیغه میکند. این بار هم برای آرزوهای کوچک «زن صیغهای» سریال دلمان سوخت و برای«زن دائم» سرافسوس تکان دادیم.
درست مثل آن سالها که برای مظلومیت هدیه تهرانی در فیلم شوکران که زن صیغهای فریبرز عربنیا بود، آه کشیدیم. یا همان قدر که از رضا کیانیان فیلم همیشه پای یک زن درمیان است، بدمان میآمد. خواهی نخواهی در گیرش هستیم. همهمان. چه آنهایی که میخواهند از دست روابط نامشروع خلاص شوند و چه آنهایی که روابط مشروعشان دیگر لذت بخش نیست. چه مردمیکه اعتقادات مذهبی محكمي دارند و چه آنهایی كه اينگونه نيستند.
از یک طرف بخش بزرگی از هرم جامعه ایرانی را جوانان تشکیل دادهاند و به خاطر شرایط سخت ازدواج، «ازدواج موقت» درحال تبدیل شدن به ضرورتهاست و از طرف دیگر بعد از سالها همچنان عرف جامعه ایرانی چشم دیدن «زنان صیغهای» را ندارد. ماجرا 10 سال بعد از انقلاب شروع شد.
ماجرای صیغه، دوستداران و دشمنانش. پشتیبانان ازدواج موقت، مواضع مشخصي داشتند و دشمنانش هم همینطور. این پرونده همیشه در کش و قوسهای فراوان اسیر بوده است وطی دو سال گذشته مجلس دوباره موضوع را مطرح كرده است. مثل هميشه؛ عدهاي سفت و سخت ايستادند و از فوايد ازدواج موقت سخنرانيهاي پر تاب و عتاب به راه انداختند و عدهاي ديگر در صف مخالف، صيغه را با مذمومترين واژگان تاريخ یکی کردند اما بازهم خبری نشد.
این همه قیل و قال و باز هم کسی قاطعانه نگفته است: قانون ازدواج موقت؛ مفيد است يا نه مصاحبهای که پیش رو دارید، به نقل از زنانپرس، تجربههای مردی است که به قول خودش «نگاههای سنگین جامعه را نادیده گرفته» و بارها تجربه ازدواج موقت داشته است. ما تنها نقل کننده این تجربهها هستیم؛ قضاوت به عهده خود شما.
این مصاحبه با مردی30 ساله است که اکنون متأهل است؛ کسی که دغدغههایی درباره ازدواج موقت دارد. او درباره نحوه آشناییاش با ازدواج موقت توضیحاتی میدهد: در حقیقت برای حل مشکل خانمی وارد ماجرا شدم و بعد از اینکه مشکل او را حل کردم، یک رابطه عاطفی شکل گرفت و از آنجا که از طرف اوهم احساس خلأ عاطفی از قبل وجود داشت و از طرف دیگر هردو در خانواده مذهبی بزرگ شده بودیم، از راه حل شرعی استفاده کردیم.
🔹وقتی تن به ازدواج موقت میدادید، نگران نگاه دیگران نبودید؟
اینقدر به نگاه دیگران اهمیت دادیم که خیلی از مستحبات و بعضا واجبات رو کنار گذاشتهایم. کافی است دودوتا چهارتا کنیم ببینیم که نتیجه توجه به نگاه و حرف مردم برای ما سودمند هست یا نگاه و توجه خدا؟
🔹 فکر میکنید تجربه صیغه، راضیکننده است؟ یعنی کسانی که به سمتش میروند راضی هستند و ناراحتیهایی برایشان ایجاد نمیشود؟
برای من راضیکننده بود. به این خاطر که مورد خوبی را پیدا کردم. شخصی که قصدش آزار و اذیت و صدمه زدن به من نبود، در حقیقت وجود ما برای همدیگر همچون مکملی بود در برههای از زندگی. در مورد این مسئله مطالعه لازم را انجام داده بودیم و من به عنوان یک مرد متأهل تمام تلاشم را کردم که همسرم احساس کمبودی در آن زمانی که من متعه دارم نکند.
🔹 متعه را به کسی پیشنهاد میکنید؟
برای این جواب فقط بهاین سفارش امام صادق علیهالسلام اکتفا میکنم: «متعه حلال نیست مگر بر کسی که شناخت دقیق نسبت به آن دارد و حرام است بر کسی که جاهل به [احکام و شرایط] آن است.» و یا این در کلام دیگری از محمد بن عیص آمده که از امام صادق (عليه السلام ) سوال کردم از متعه، امام فرمود: «نعم اذا کانت عارفة، قلنا: فان لم تکن عارفة. قال فاعرض علیها….» که در این روایت امام معصوم اهمیت دانش زن را نسبت بهاین موضوع تبیین میفرماید و توجه به این مسئله که اگر زن آگاهانه این امر را پذیرفت، او دیگر نسبت بهاین امر و عواقب آن مغبون به شمار نمیآید.
📄ادامه دارد...
#کرونا #در_خانه_بمانيم 💞
#كرونا_را_شكست_ميدهيم
@moteeh 🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 مستند: مثل خواهر
💠 قسمت : دهم
📣 این مستند در خصوص ۴ همسر یک مرد ایرانی است که با هم در یک خانه زندگی میکنند و از خواهر به هم نزدیک تر هستند...
#كرونا #در_خانه_بمانيم 💞
#كرونا_را_شكست_ميدهيم
@moteeh 🌿
ساعت ازدواج
💡خاطرات خواندنی یک مرد از ازدواج موقت ♨️بخش اول 💠 این مصاحبه با مردی30 ساله است که اکنون متأهل است
خاطرات خواندنی یک مرد از ازدواج موقت 💡
♨️ بخش دوم
🔹نگاه خانوادهتان بهاین ماجرا چطور بود؟ نگران نبودید که اگر متوجه شوند برایتان دردسر درست شود؟
نگاه عمده افراد بهاین مسئله متاسفانه منفی است. به نظر من هم به خاطر کمکاری جامعه مذهبی نسبت به تبلیغ این مسئله است. البته نمیشود گلهمند بود. شما میبینید بعضا یک طلبه حوزه علمیه با این امر کاملا مخالفت میکند و سریالها و فیلمهای تلویزیونی عواقب این کار را همچون گناهی کبیره به تصویر میکشند. خب عواقب تبلیغ بد هم کاملا مشخص است و چطور با این دید منفی من نمیتوانستم نگران این مسئله نباشم. تنها کاری که کردم این بود که دقت نظر به خرج دادم و سعی کردم که همسرم متوجه نشود.
🔹 مهریه را چه چیزی در نظر گرفتید؟
مهریهها به خاطر اینکه متعه هدف مادی به دنبالش نبود معمولا هدایایي همچون کتاب، سی دی و یا ختم قرآن و هدیه ثواب آن به حضرت صاحبالامر(عجل الله تعالی فرجه) بوده که همه پرداخت شده و یا بخشیده شده.
🔹 احساستان نسبت به کسی که روزی همسرتان بوده؟ بعد از جدا شدن حس وابستگی به آن شخص نداشتید؟
قطعا احساس خوبیست. کسی که یک مدت محدود برای شما یک دوست، همزبان، همدل و یار خوبی بوده قطعا برای نبودنش دلتنگی خواهید کرد و وابستگی هم بوده اما همینطور هم که قبلا اشاره کردم کاری کردیم که رضای خدا در آن بوده و این مشکلات را هم خود خدا برایمان حل کرد.
🔹 در زمان عقد موقت از نظر وظایف همسری سعیتان این بود که کامل رفتار کنید؟ یا چون عقدتان موقت بود برایتان اهمیت نداشت؟
راستش نگاه من به عقد موقت مثل عقد دائم هست. برای همین سعی خودم را کردم که او از نظر مالی و معنوی احساس کمبودی نکند.
🔹 نگران نبودید که در این مدت صاحب فرزند شوید و برایتان مشکلاتی به وجود بیاید؟
دسته دیگری از روایات است که توجه مردان را در نهی از اولاد به سبب «متعه» بیان مینماید. مثلاً امام صادق(علیه السلام ) روایتی را از پدر گرامیاش و سپس از رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم ) بیان مینماید که فرمود: «انالله اخذ میثاق علی سایر المومنین ان لاتعلق منه فرج من متعه» خداوند متعال پیمان گرفت بر سایر اهل ایمان که هرگز رحم زنی از او به جهت متعه تعلقی پیدا نکند و بارور نگردد و در ادامه آن میفرماید: «این امتحان سختی است که به سبب آن ایمان مومن از کفرش در تعلق رحم و باروری همسر متعهای پدیدار میگردد. سپس امام فرمود: «و قال رسولالله ولد المتعه حرام» که این حرمت همان شدت در کراهت و منع از این نوع باروری است. چون شریعت توجه تامی به حفظ حیثیت زن و مرد مسلمان دارد، لذا امیرالمؤمنین میفرماید: «اتقوا مواضع التهمة» از جمله مواضع تهمت موضع متعه است که در روایات بدان اشاره شده است و این مواضع تهمت رو میشود با راهکارهای جلوگیری انجامش داد.
🔹 بعضی افراد در مخالفت با متعه نظرشان این است که برخلاف حقوق زنان است و فقط در آن لذت جنسی مرد در نظر گرفته شده. نظرتان در این باره چیست؟
این مسئله را اگر از خانمهای صاحب تجربه بپرسید قطعا جوابی خلاف آن دریافت خواهید داشت. یعنی شما باور میکنید که از بین تمام کسانی که متعه میکنند فقط مردها لذت میبرند؟ پس زن برای چه هدفی متعه میکند؟ اگر بگویند که خب از سر نیاز مالی من نمیتوانم باور کنم.
🔹 به نظرتان متعه باعث فروپاشی خانوادهها نمیشود؟ با توجه بهاینکه اغلب مردان متاهل برای متعه اقدام میکنند؟
متعه برای متأهل شرعا مشکلی ندارد و اگر درست انجام شود حتی باعث ثبات بیشتر خانواده نیز میشود. بهاین خاطر که متعه خلأهایی را از مرد پر میکند که متاسفانه زنهای امروزی خیلی مایل و جاهد به پر کردن آن خلأها نیستند و به نظرم حتی توانایی این مسئله را ندارند. آن هم به خاطر عدم آموزش مناسب و عدم اختصاص وقت بهاین مسائل است.
@moteeh 🌿
#طلب_منجي_موعود
مبارک باد میلاد تو، ای معراج خاکیان و ای سراج افلاکیان؛ ای آینه ایمان، یا صاحب الزمان ❤️
مهدیا! ما در جشن میلادت به شور دعا میخوانیم و به شوق اشک میریزیم تا دیدارت.🌸
فرا رسیدن #نيمه_شعبان، سالروز ولادت باسعادت #امام_زمان علیه السلام بر شما عزیزان مبارک 🌹
@moteeh 🌿
namaz-jomea-qom_-96-09-24.pdf
315.4K
💯 بیانات آیت الله اعرافی در نماز جمعه قم ۱۳۹۶/۰۹/۲۴
- اعانه بر ازدواج از سوی خانواده
- تعجیل در تزویج فرزند
- تزویج فرزند از حقوق او بر پدر
- سهل انگار در امر ازدواج سهیم در گناه گنهکار
#كرونا #رزمايش_همدلي💕
#كرونا_را_شكست_ميدهيم
@moteeh 🌿
💠 چه نيازي به خواندن صيغه عقد است؟
فلسفه خواندن صيغه عقد از امور حقوقي، اعتباري و قراردادي است و با امور تكويني و طبيعي متفاوت است.
زندگي اجتماعي و روابط حقوقي بر اساس همين الفاظ و كلمات شكل مي گيرد.
اگر شخصي به ديگري بگويد «منزل تو را اجاره مي نمايم» و او قبول كند، رابطه خاصي بين آنها به وجود مي آيد (رابطه موجر و مستاجر) و اگر بگويد «منزل تو را مي خرم» و او قبول كند رابطه خاص ديگري بين اين دو به وجود خواهد آمد (رابطه فروشنده و خريدار).
بنابراين اين الفاظ و كلمات از قدرت تاثير و حمايت قانون برخوردار مي باشند.
اصولا شرع و قانون در صدد ضابطه مند كردن رفتارهاي فردي و اجتماعي هستند و اعتبارات در اين زمينه بناي وضع قوانين و پياده كردن آن است.
در تمامي نظام ها، حقوق بر اساس يك يا چند كلمه و يا يك مهر و امضا برقرار مي گردد.
اين مسأله درباره پيوند زناشويي به لحاظ ويژگيهاي خاص خود تأكيد و تشديد شده است، چون شرافت و حيثيت انساني، به مراتب ارزشمندتر است و با مال مادي قابل قياس نيست.
اصلا آیا فاصله بين كفر و مسلماني جز چند كلمه شهادتين است؟!
بنابراين نبايستي نقش كلمات و اعتبارات را اندك شمرد.
پذيرش زوجيت به واسطه عقد در حقيقت الزام طرفين به رعايت احكام و ضوابط شرعي و اعلام وفاداري به آن است و اين كم چيزي نيست.
از سوي ديگر تاثير اين كلمات بر امور واقعي هم غير قابل انكار است؛ همانند آنكه شنيدن نام ترشي تغييراتي در كام ايجاد مي كند.
و اینڪه برای لفظ نشستن استفاده از الفاظ بفرمایید یا بتمرگ تغییراتی در روحیات انسان ایجاد میڪند.
در دنیای امروز تاثیرگزاری الفاظ بر امور واقعی و معنوي اثبات شده است.
#ظهور #امام_زمان #صلوات
@moteeh 🌿
voice.ogg
213.1K
🔺معاونیان / درباره شیعهشدن فرزندان اعین (از جمله زراره و حمران که جزو عالمترین شاگردان امام صادق علیهالسلام شدند) بخاطر متعه نمودن تنها خواهرشان با ابوحمزه ثمالی 😃
#رزمايش_همدلي
@moteeh 🌿
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِيم
۞ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاءِ إِلَّا مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ۖ كِتَابَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ ۚ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاءَ ذَٰلِكُمْ أَن تَبْتَغُوا بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ ۚ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً ۚ وَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِيضَةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا - 24 / نساء
و زنان شوهردار (بر شما حرام است) مگر آنها را که (از راه اسارت) مالک شدهاید؛ (زیرا اسارت آنها در حکم طلاق است؛) اینها احکامی است که خداوند بر شما مقرّر داشته است. اما زنان دیگر غیر از اینها (که گفته شد)، برای شما حلال است که با اموال خود، آنان را اختیار کنید؛ در حالی که پاکدامن باشید و از زنا، خودداری نمایید.
و زنانی را که متعه [= ازدواج موقت] میکنید، واجب است مهر آنها را بپردازید.
و گناهی بر شما نیست در آنچه بعد از تعیین مهر، با یکدیگر توافق کردهاید. (بعداً میتوانید با توافق، آن را کم یا زیاد کنید.) خداوند، دانا و حکیم است.
۞ مَا يَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِن رَّحْمَةٍ فَلَا مُمْسِكَ لَهَا - فاطر / 2
(هر رحمتى را كه خدا براى مردم بگشاید، بازدارندهاى براى آن نیست )، امام صادق علیه السلام فرمود: یکی از مصادیق رحمت ازدواج موقت است .
وسائل الشیعه ج21 ص9
🔹بر اساس مستندات صريح #قران و روایات، ازدواج غير دائم همانند ازدواج دائم، امري مشروع و قانوني است و نه تنها اشکال و خدشه اي به اصل شرعي بودن آن نميتوان وارد کرد؛ بلکه بايد آن را راه حلّ منطقي، عقلاني، اخلاقي و ديني در جهت رفع پارهاي از مشکلات جنسي جوامع و جلوگيري از بيبندوباري دانست.
اللَّهُمَّ اكْفِنِا بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ
#رزمايش_همدلي #همسرانه
@moteeh 🌿
💠 نزديكی همزمان با دو همسر
🔹آیا مردی که چند همسر دارد می تواند همزمان با آنها نزدیکی کند؟
پاسخ حجت الاسلام یوسف وند:
مردی که چند همسر دارد روابط زناشویی او با آنها جایز هست، اما زنها نسبت به هم باید حریم شرعی را رعایت کنند چون رابطه آنها با هم در حکم و همانند سایر زنها هست، یعنی می توانند بدون قصد لذت و مفسده به بدن هم نگاه نمایند، اما نگاه به عورت همجنس حرام می باشد.
همبستر شدن مرد در یک اتاق با دو همسر اگر باعث نگاه دو زن به عورت هم باشد، قطعا حرام هست، در غیر این صورت هم اگر دارای مفسده ای باشد، مثلا میل به همجنس را در آنها ایجاد کند، این نیز حرام هست، در صورت نبود مفسده و نگاه و اعمال حرام، همبستری مکروه می باشد، اما حتما باید حریمها حفظ شود که بسیار سخت می باشد و نوعا هم به حرام آمیخته می شود!
لازم به ذکر است لذت بردن زن از زن مثل لذت بردن مرد از مرد حرام بوده و اگر در حد تماس جنسی و عورت به عورت باشد علاوه بر کبیره بودن موجب تعذیر و یا حد سحق خواهد بود، اگر دو زن به ارضاء جنسی و مساحقه بپردازند، حکم شرعی بر آنها ثابت می شود و اگر شوهر در چنین عمل حرامی آنها را تشویق یا وادار کند تعزیر می شود و نیاز هست چنین مردی از جهت روانپزشکی با چنین روحیاتی مورد معاینه و تحت درمان قرار بگیرد!
اگر به این قضیه از جهت اخلاق دینی هم نگاه شود، همبستری مرد با با یکی از دو همسرش در حضور همسر دیگر اصلا رفتار درستی نخواهد بود، آثار سوء عاطفی و اخلاقی را به دنبال خواهد داشت.
رعایت حیا بسیار توصیه شده و این در حالی است که چنین ارتباطاتی تاثیرات سوء اخلاقی به دنبال دارد و در روایات چنین اعمالی ناپسند شمرده شده و از آن نهی شده است.
در روایات از مجامعت مرد با همسر خود در حضور همسر دیگرش نهی شده است. رسول الله (صلی الله علیه و آله ): انه نهی ان توطأ الحرة و فی البیت اخری
پیغمبر (صلوةالله علیه و آله ) از جماع همزمان با دو زن در یک اتاق نهی فرموده اند.
📚 (مستدرک الوسائل،ج۱۴، ابواب مقدمات نکاح، باب ۵۰، ح۲)
امام باقر (علیه السلام ) میفرماید:
لاتجامع الحرة بین یدی الحرة.
مردی که دو زن دارد با یکی از آنها در مقابل دیگری جماع ننماید .
📚 (بحار الانوار،چاپ بیروت ،۱۴۰۳ه.ق، ج۱۰۰، ص۲۹۳، ح۴۲ )
اما باید توجه داشت که از نظر فقهی این نهی در لسان روایات، نهی تنزیهی است نه تحریمی؛ یعنی این روایات حمل بر کراهت می شوند. از این رو در عروه الوثقی چنین آمده است:
و یکره أن یجامع و عنده من ینظر الیه و لو الصبیّ الغیر الممیّز.
(العروه الوثقی مع تعالیق الامام الخمینی، ص۹۶۵، م۱۱) .
و امام خمینی(رحمه الله) در تحریر چنین میفرماید:
…و مکروه است که در وقت جماع کردن کسى نزد او باشد که به او نگاه مى کند حتى پسر بچه و دختر بچه.
📚 ( تحریر الوسیله ( ترجه فارسی) ج۲، ص۲۵۶، م ۸) .
البته باید توجه داشت که دیدن عورت زن بر دیگر زنان حرام است.
#كرونا فرهنگی #رزمايش_همدلي
#كرونا_را_شكست_ميدهيم 💕
@moteeh 🌿
سلام دوستان 🌹
چند روز قبل اطلاع یافتم که شمقدری سازنده مستند انقلاب جنسی، پخشزنده (لایو) در اینستاگرام داشته و در موضوع ازدواج موقت صحبتهایی شده.
با علاقه آنها را دانلود کردم که سر فرصت ببینم و اگر حرفهای خوبی داشت، اینجا نقل کنم.
امروز فرصتی شد و دیدم اما آه از نهادم بلند شد 😤
وی که در مستند سهبخشی انقلاب جنسی، به مترقیبودن حکم ازدواج موقت در اسلام تلویحا اشاره کرده بود (و در این لایو هم خانمی اعتراف کرد که دوستانش بخاطر همین مستند، سراغ ازدواج موقت رفتهاند!) اما در این لایو به شدت نظراتی کجوکوله و شخصی درباره شرایط ازدواج موقت بیان کرد و حرف کسی که به وی اعتراض کرد که نباید ملاکات شخصی را وارد اظهار نظراتش کند و نباید «محرمیت سهساعته» را «فحشای اسلامی» بنامد، قطع کرد و نگاه آن شخص را «افراطی» خواند 😳
تاکید وی در تمامِ این پخش زنده بر «ازدواج دائمِ زودهنگام» بود و از آفات این نگاهِ ناقص و اعورانه حرفی به میان نمیآورد و کل لایو بر همین منوال بود تا اینکه در دقایق پایانی لایو، بحمدالله خانمی وارد صحبت شد و حرفهای بسیار خوبی علیه تفکرات وی زد که در ادامه آن را میشنوید 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خواستگاری 👆 یک خانم مجری که شش ماه از همسرش خواستگاری می کرد!
🔻خانم نازنین پیرکاری مجری و تهیهکننده تلویزیون با حضور در برنامه ایرانیوم شبکه سوم با اشاره به شباهت «خانم لیلا» در سریال «پدر» به ماجرای ازدواج وی گفت: در دانشگاه عاشق مردی مذهبی شدم و ۶ ماه روزی ۵۰ بار به او زنگ میزدم و میگفتم با من ازدواج کن! (و الحمدلله عاقبت به خیر شد)
پ.ن :
🔻در قوانین بالنده اسلام، دختر هم میتواند عاشق شود، و اتفاقاً برای عاشق شدن و انتخاب شوهرش محدودیت هم ندارد، چه مرد مجرد و چه مرد متاهل؛ زنِ مجرد آزاد است که انتخاب کند.
❓اما چند سوال :
1⃣ چرا در فرهنگ غلط فعلی ایران، زنان مجرد (ازدواج نکرده، مطلقه یا بیوه) از طرف خود جامعه زنان محدود شده و دچار خود تحریمی شده اند؟
2⃣ چرا معمولا زنان متاهل این زنان مجرد را بعنوان خطر برای شوهرانشان قلمداد میکنند؟
3⃣ در اسلام زنان مجرد برای ازدواج حق انتخاب از میان تمام گزینه ها (مردان مجرد یا متأهل) دارند، اما چرا قانون ایران این #آزادی_دینی را نادیده انگاشته و موانع قانونی بسیار برای تحقق این حق انتخاب زنان محروم مانده از حق تاهل قرار داده است؟
4⃣ برای یکبار هم که شده، چرا مجلس شورای اسلامی قوانین مربوط به تعدد زوجات را از منظر تأمین حقوق زنان مجرد مانده نمیبیند؟ آنهم با وجود بحران بیش از ۴ میلیون زنان مجرد گذشته از سن ازدواج و مازاد بر مردان، و نیز بحران تکثیر نسل در ایران!!
⚠️کمی بیاندیشیم ...
#رزمايش_همدلي
@moteeh 🌿
🔆 حکم #عقیم_کردن به خاطر عدم توانایی بر ازدواج
💠 پرسش :اگر مردى به هیچ وجه قادر به ازدواج نباشد یعنى همیشه در امور زندگیش با شکست مواجه بوده و حتّى قادر به سبکترین نوع ازدواج هم نیست و ازدواج نکردن هم موجب اختلالاتى در بدنش مى شود، آیا مى تواند به وسیله خوردن دارو و یا عمل جراحى، مردى خود را از بین ببرد؟
✅ پاسخ :در فرض سؤال جایز نیست و باید صبر کند تا خداوند گشایشی براى او فراهم سازد.
#احکام #رزمايش_همدلي
https://bit.ly/2XUiY0y
@moteeh 🌿
یکی از رفقای ما که امیرکبیر درس خونده بود میگفت یه روز استادشون سر کلاس گفت یکی از دانشجوها که خارج تحصیل کرده بود وقتی برگشت گفت تو خوابگاه ما 3 تا اتاق نزدیک هم بود اتاق ما 2 تا ایرانی یه اتاق بغل ما 2 تا پسر آمریکایی و یه اتاقی یه خورده اونورتر 2 تا دختر فرانسوی.
میگفت ما هر شب 6 تایی تو یه اتاق جمع میشدیم گپ میزدیم کار درسی میکردیم و ...
بعد میگفت یه روز که خودم تنها بودم دیدم در اتاق دارن میزنن درو که باز کردم دیدم یکی از دخترای فرانسوی هست که ...(همون هیت لک خودمون) میگفت این پسره برام تعریف کرد منم شرم کردم سرمو پائین انداختم بدون اینکه حرفی بزنم از اتاق خارج شدم.
این #استاد میگفت من به دانشجو گفتم خاک بر سرت خب متعه رو برا همچین جاهایی گذاشتن دیگه😂
#عشق
@moteeh 🌿
🤲 توصیههای امام رضا(عليه السلام ) برای روزهای پایانی ماه شعبان
🔸 امام رضا(صلوةالله عليه) به اباصلت فرمودند بیشتر ماه شعبان گذشت، پس تلافی کن در انجام آنچه از این ماه باقی مانده
@moteeh 🌿
#تفکر_مثبت
💠ازدواج موقت يك ضرورت اجتماعى
اين يك قانون كلى و عمومى است كه اگر به غرائز طبيعى انسان، به صورت صحيحى پاسخ گفته نشود، براى اشباع آنها، متوجه طرق انحرافى خواهد شد؛ زيرا اين حقيقت قابل انكار نيست كه غرائز طبيعى را نمى توان از بين برد، و فرضاً هم بتوانيم از بين ببريم، چنين اقدامى عاقلانه نيست؛ زيرا اين كار يك نوع مبارزه با قانون آفرينش است.
🔹بنابراين، راه صحيح آن است كه: آنها را از طريق معقولى اشباع و از آنها در مسير سازندگى بهره بردارى كنيم.
اين موضوع را نيز نمى توان انكار كرد كه غريزه جنسى، يكى از نيرومندترين غرائز انسانى است، تا آنجا كه پاره اى از روانكاوان آن را تنها غريزه اصيل انسان میدانند و تمام غرائز ديگر را به آن باز مى گردانند.
🔹اكنون اين سؤال پيش مى آيد: در بسيارى از شرائط و محيطها، افراد فراوانى در سنين خاصى قادر به ازدواج دائم و همیشگی نيستند، يا افراد متأهل در مسافرت هاى طولانى و يا ماموريت ها با مشكل عدم ارضاى غريزه جنسى رو به رو مى شوند.
اين موضوع مخصوصاً در عصر ما كه سن ازدواج بر اثر طولانى شدن دوره تحصيل و مسائل پيچيده اجتماعى بالا رفته، و كمتر جوانى مى تواند در سنين پائين يعنى در داغ ترين دوران غريزه جنسى اقدام به ازدواج كند، شكل حادترى به خود گرفته است.
🔹با اين وضع چه بايد كرد؟
آيا بايد مردم را به سركوب كردن اين غريزه (همانند راهبان و راهبه ها) تشويق نمود؟
يا اين كه آنها را در برابر بى بند و بارى جنسى آزاد گذاشت، و همان صحنه هاى زننده و ننگين كنونى را مجاز دانست؟
و يا اين كه راه سومى را در پيش بگيريم كه نه دشواری ازدواج دائم را دارد و نه آن بى بند و بارى جنسى را؟
🔹خلاصه اين كه: «ازدواج دائم» نه در گذشته و نه در امروز، به تنهائى جوابگوى نيازمندى هاى جنسى همه طبقات مردم نبوده و نيست، و ما بر سر دو راهى قرار داريم:
يا بايد «فحشاء» را مجاز بدانيم (همان طور كه دنياى مادى امروز عملًا بر آن صحه گذارده و آن را به رسميت شناخته).
و يا طرح ازدواج موقت را بپذيريم.
معلوم نيست آنها كه با جواز الهی(متعه) مخالفند چه جوابى براى اين سؤال فكر كرده اند؟!
#رزمايش_همدلي #همسرانه
@moteeh 🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکم ازدواج (دائم و موقت) با اهل مذاهب و ادیان مختلف (مسیحیت، یهودیت، صابئین و...)
#رمضان #كرونا_را_شكست_ميدهيم
#ماهواره_نور
@moteeh 🌿
ميگه من با مردي ازدواج ميكنم كه حداقل بتونه شرايطي مثل خونه بابام رو برام فراهم كنه!
عزيزم پدر شما بعد از سي سال زندگي به اينجا رسيده، اون جوون تازه اول راهه سي سال پيش پدر شماس!
باهم شروع كنيد، پله پله بريد بالا...
#سخت_نگيريم
سلامتی و تعجیل #ظهور #امام_زمان علیه السلام صلوات 🌸
@moteeh 🌿
💠از اعمال ویژهی شب اول #رمضان نزدیکی با همسر است با آنکه نزدیکی در شب اول تمام ماههای دیگر مکروه است. چرا تنانهترین کار تنها در ابتدای روحانیترین ماه توصیه شده؟
پیوند امر جنسی و امر معنوی در اسلام در حدیث منسوب به پیامبر بازتاب یافته:از دنیای شما زن، عطر و نماز را دوست دارم.
ابن عربی در فتوحات مکیه میگوید ۱۸ سال از رابطهی جنسی منتفر و گریزان بودم تا این حدیث پیامبر را دیدم و از خدا خواستم که میل به رابطه را در من قرار دهد و خدا دعای مرا برآورده کرد و ابواب باطنی بسیاری بر من گشوده شد.
#رزمايش_همدلي
یاسر میردامادی
@moteeh 🌿