💠از اعمال ویژهی شب اول #رمضان نزدیکی با همسر است با آنکه نزدیکی در شب اول تمام ماههای دیگر مکروه است. چرا تنانهترین کار تنها در ابتدای روحانیترین ماه توصیه شده؟
پیوند امر جنسی و امر معنوی در اسلام در حدیث منسوب به پیامبر بازتاب یافته:از دنیای شما زن، عطر و نماز را دوست دارم.
ابن عربی در فتوحات مکیه میگوید ۱۸ سال از رابطهی جنسی منتفر و گریزان بودم تا این حدیث پیامبر را دیدم و از خدا خواستم که میل به رابطه را در من قرار دهد و خدا دعای مرا برآورده کرد و ابواب باطنی بسیاری بر من گشوده شد.
#رزمايش_همدلي
یاسر میردامادی
@moteeh 🌿
روش بنیامیه برای گسترش حرامزادگی
حجةالاسلام نیلی پور، مدیر بنیاد مهدی موعود اصفهان و مولف کتاب «خانواده مهدوی»، گفتگویی درباره نقش خانواده در تربیت سربازان امام زمانی داشته و در بخشی از آن گفته:
در صدر اسلام حزب اموی برای پرورش نسلی که دشمنی با امیرالمومنین را در دل داشته باشد، مردم را به سوی «حرامخواری» و «حرامزادگی» سوق میدادند.
از سوی معاویه، هدایا و خوردنیهای حرام برای برخی از مردم فرستاده می شد تا آنان با خوردن حرام، از محبت امیرالمومنین دست بکشند.
همچنین متعه زنان (ازدواج موقت) و متعه حج ممنوع شد که نتیجه اولی گسترش فساد و زنا شد و نتیجه دومی، این بود که حاجیان پس از حج، بر زنانشان حرام باقی میماندند.
#رمضان #قران #سبك_زندگي
@moteeh 🌿
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 صحبت های حاج آقای قرائتی در مورد ضرورت تشریع حکم تعدد زوجات و شرایط مرد برای ازدواج مجدّد
( تفسیر آیه ۳ سوره نساء)
#ماه_رمضان
@moteeh 🌿
💠واکنش حاج قاسم به ازدواج مجدد همسر شهید: ازدواجت جهاد بود.
🔹حاج قاسم تا مرا دید سلام و علیک گرمی کرد و آمد داخل. از بچه کوچکی که در آغوشم بود متوجه شد ازدواج مجدد هم کردم. گفت: چرا به من نگفتی ازدواج کردی و بچه دار شدید؟
🔹سردار پرسید: این همسرت را شهید کنی چه؟☺️
🔰آنچه خواهید خواند روایت سارا عجمی همسر شهید مدافع حرم محمود نریمانی است که خاطره مهمانشدن حاج قاسم سلیمانی را در خانهشان اینگونه روایت می کند. ⬇️
#رمضان
https://bit.ly/2KABwez
@moteeh 🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرف حق خیلی شیرینه 😂
توصیه های زناشویی این آقا را جدی بگیرید
حتما ببینید 👌
#ماه_رمضان #سبك_زندگي #کرونا
@moteeh 🌿
#حدیث_متعه
⭐️ آیا بر کسی که ازدواج موقت می کند ثوابی هم می دهند؟
"وَ رَوَى صَالِحُ بْنُ عُقْبَةَ عَنْ أَبِیهِ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ (سلام الله علیه ) قَالَ قُلْتُ لَهُ لِلْمُتَمَتِّعِ ثَوَابٌ قَالَ إِنْ کَانَ یُرِیدُ بِذَلِکَ وَجْهَ اللَّهِ تَعَالَى وَ خِلَافاً عَلَى مَنْ أَنْکَرَهَا لَمْ یُکَلِّمْهَا کَلِمَةً إِلَّا کَتَبَ اللَّهُ تَعَالَى لَهُ بِهَا حَسَنَةً وَ لَمْ یَمُدَّ یَدَهُ إِلَیْهَا إِلَّا کَتَبَ اللَّهُ لَهُ حَسَنَةً فَإِذَا دَنَا مِنْهَا غَفَرَ اللَّهُ تَعَالَى لَهُ بِذَلِکَ ذَنْباً فَإِذَا اغْتَسَلَ غَفَرَ اللَّهُ لَهُ بِقَدْرِ مَا مَرَّ مِنَ الْمَاءِ عَلَى شَعْرِهِ قُلْتُ بِعَدَدِ الشَّعْرِ قَالَ نَعَمْ بِعَدَدِ الشَّعْرِ".[1]
💠 در حدیثی از امام باقر (علیه السلام ) نقل شده که از حضرت سوال کردند:
آیا بر کسی که ازدواج موقت می کند ثوابی هم می دهند؟
و آن حضرت در پاسخ فرمودند :هر گاه کسی به خاطر رضایت خدا و مخالفت با تحریم کننده آن زنی را به عقد موقت خود درآورد، به خاطر هر کلمه ای که با آن زن سخن بگوید برایش حسنه نوشته می شود.
دستش را به سوی او دراز نمی کند مگر اینکه خداوند به خاطر آن ثوابی برای او ثبت می کند، و اگر به او نزدیک شد خداوند به میمنت آن گناهی از او می بخشد، پس اگر غسل جنابت نمود به عدد موهای بدنش که آب غسل از روی آن جریان پیدا می کند خداوند گناه از او می بخشد.
راوی با تعجب می پرسد: به تعداد موها؟ حضرت فرمودند: بله به تعداد موها.
🔹در ارتباط با این روایت نیز نکته ای قابل توجه است مبنی بر این که تمام ثواب های وعده داده شده موجود در روایت، هنگامی است که نیت الهی در انجام این عمل باشد و می دانیم که اعمال مباح نیز اگر با نیتی الهی انجام شود، انتظار پاداش از آن دور از انتظار نخواهد بود.
🔹در روایتی نقل شده است که پیامبر (صلوةالله وسلامهعليه و آله) به اباذر توصیه فرمود که با همسر دائم خود ارتباط جنسی برقرار کرده و منتظر پاداش اخروی آن باشد.
ابوذر با تعجب پرسید: از این کار هم پاداشی خواهم برد؟!
پیامبر (صلی الله علیه و آله ) پاسخ دادند: همان گونه که در روابط نامشروع باید منتظر مجازات بود، روابط مشروع نیز پاداش را به دنبال خواهد آورد.[2]
🔰 براین اساس، هیچ جای تعجب نیست که روابط مشروعی که در قالب عقد موقت شکل می گیرد نیز دارای پاداش و ارزش معنوی باشد.
#همسرداري #رمضان
📚 منابع:
[1] شیخ صدوق، من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 463، ح 4600، انتشارات جامعه مدرسین، 1413 هـ ق.
[2] کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، ج 5، ص 496، دار الکتب الإسلامیة، تهران، 1365 هـ ش.
@moteeh 🌿
#تفکرمثبت
💠 شهید مطهری (رحمه الله) می فرماید:
🔹ما طرفدار این قانون (متعه) با این خصوصیات هستیم، اما این که مردم ما به نام این قانون سوء استفاده هایی کرده و می کنند، ربطی به قانون ندارد. لغو این قانون، جلو آن سوء استفاده ها را نمی گیرد، بلکه شکل آن را عوض می کند، به علاوه صد ها مفاسد دیگری که از لغو قانون بر می خیزد.
🔹ما نباید آن جا که باید انسان ها را باید اصلاح و آگاه کنیم، به دلیل عدم عرضه و لیاقت در اصلاح انسان ها مرتبا به جان مواد قانونی بیفتیم، انسان ها را تبرئه کنیم و قوانین را مسئول بدانیم.
🔹 بستر جامعه برای وجود و امكان ازدواج موقت برای جوانانی كه شدیداً تحت فشار جنسی هستند و امكانات ازدواج دائم را ندارند، باید آماده شود.
📚منبع :
رجوع شود به: مطهری؛ مرتضی، نظام حقوق زن در اسلام، تهران، صدرا، 1379، ص 45 تا 69.
🌹شادی ارواح طیبه شهداء #صلوات
@moteeh 🌿