✅ منشأ رسیدن به همه سعادتها چیست؟
🌷 امام خمینی:
#عبوديّت منشأ همه سعادات است.
📚 آداب الصلاة، متن، ص: 23
✍️ توضیح: #عبودیت یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ تنها راه رسیدن به معراج معنوی چیست؟
🌷 امام خمینی (ره):
جز با قدم #عبوديّت نتوان به معراج حقيقى مطلق رسيد.
📚 آداب الصلاة، متن، ص: 10
✍️ توضیح: #عبودیت خدا یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش. این، تنها راه رسیدن به معراج معنوی است.
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ منحرفها چرا منحرف شده اند؟
🌷 امام خمینی:
دو راه بيشتر نيست؛ يا #عبوديت خدا، يا #عبوديت نفس امّاره، اين دو راه است. اگر انسان از #عبوديت ديگران آزاد بشود و #عبوديت خدا را بپذيرد- كه لايق اين است كه انسان عبد او باشد- كارهايى كه انجام مى دهد انحراف ندارد؛ يعنى انحراف عمدى نخواهد كرد.
تمام اينهايى كه انحرافى هستند- چه عقايد انحرافى و چه اعمال انحرافى و چه قلمهاى انحرافى و چه نطقهاى انحرافى- اينها براى اين است كه از كانال #عبوديت اللَّه عبور نكرده اند، اينها بنده هواهاى نفسانى هستند.
📚 صحيفه امام، ج14، ص: 38
✍️ توضیح: #عبودیت خدا یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش. این، تنها راه منحرف نشدن است.
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
🔹 واجب ترین واجب چیست؟
🌷 امام خمینی:
حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر - و لو امام عصر (عج) باشد - اهمیتش بیشتر است؛ برای اینکه امام عصر (عج) هم خودش را فدا میکند برای اسلام.
📚 صحیفه امام، ج ۱۵، ص ۳۶۵
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
✅ چه کنیم که همه کارهایمان عبادت باشد و عبد هیچ کس جز خدا نباشیم؟
🌷 امام خمینی:
انسان اگر #عبوديت خدا را فقط، بندگى خدا را فقط بپذيرد و از #عبوديت ساير چيزها يا ساير اشخاص احتراز كند، (و) از كانال #عبوديت خدا در دنيا وارد بشود، در طبيعت وارد بشود، از كانال #عبوديت خدا مدرسه برود، در وزارتخانه وارد بشود، در جامعه وارد بشود؛ هر كارى كه انجام بدهد عبادت است، براى اينكه مبدأ، #عبوديت خداست. شما ملاحظه كرديد كه در قرآن شريف، و همين طور در نماز وقتى كه مىخوانيد (تشهد) نماز را، نسبت به رسول اكرم «عبد» را بر «رسالت» مقدّم داشته اند. و ممكن است كه اصل اين، اشاره به اين باشد كه (پیامبر اکرم) از كانال #عبوديت به رسالت رسيده است. از همه چيز آزاد شده است، و عبد شده است. عبد خدا؛ نه عبد چيزهاى ديگر.
📚 صحيفه امام، ج14، ص: 38
✍️ توضیح: #عبودیت خدا یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
✅ تنها دستورالعمل رسیدن به مقامات کمال و درجات آخرت چیست؟
🌷 امام خمینی:
بدون معرفت و #عبوديت حق، هيچ يك از بندگان به مقامات كماليه و مدارج اخرويه نرسند.
📚 چهل حديث (اربعين حديث)، ص: 224
✍️ توضیح: #عبودیت حق یا #عبودیت خدا یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
✅ مقدمه همه مقامات سالکین چه دستورالعملی است؟
🌷 امام خمینی:
(در تشهد نماز، انسان باید) از تقدّم مقام «#عبوديّت» بر «رسالت» متنبّه شود كه قدم #عبوديّت مقدّمه همه مقامات سالكين است، و رسالت، شعبه #عبوديت است.
📚 آداب الصلاة، متن، ص: 365
✍️ توضیح: #عبودیت یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
✅ مکاشفات عرفانی با چه دستورالعملی حاصل می شود؟
🌷 امام خمینی:
اگر عبد سالك إلى اللّه به اين وظيفه #عبوديّت قيام نمود و حق ربوبيّت را به قدرى كه در سعه او است اداء نمود، حق تعالى نيز حق عبد را كه فتح باب مراوده و مكاشفه است به الطاف خاصّه ازليّه ادا فرمايد.
📚 آداب الصلاة، متن، ص: 219
✍️ توضیح: عبودیت یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش. این، مقدمه مکاشفات عرفانی است.
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پرسش و پاسخ از آیت اللَّه خوشوقت
🔻 آیا در #زمان_غیبت شیعیان اصلا #وظیفه دارند که #حکومت_اسلامی تشکیل بدهند؟
🔻 آیا انقلاب اسلامی با عنایت حضرت حجت عج بوده است؟
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
📣 داستان کوتاه (13)
✅ #تقوای زن
بانویی خدمت پیغمبر اسلام (ص) رسید و عرض کرد:
یا رسول الله! حق شوهر بر زن چیست؟
حضرت فرمود:
1️⃣ زن باید از شوهرش اطاعت کند و از فرمان او خارج نشود.
2️⃣ زن نباید بدون اجازه شوهرش از مال او خرج کند.
3️⃣ زن نباید بدون اجازه شوهرش روزه مستحبی بگیرد.
4️⃣ زن باید در همه حال، خودش را به شوهرش عرضه کند و در اختیارش قرار گیرد.
5️⃣ زن نباید بدون اجازه شوهر از منزل خارج شود و اگر بدون اجازه از منزل شوهر خارج گردد، مورد لعن فرشتگان آسمان و زمین و فرشتگان غضب و رحمت قرار می گیرد تا وقتی که به خانه اش برگردد.
📚 داستانهای بحارالانوار، ج 5 ص 34
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
✅ نتیجه اطاعت از سیاستهای یهودیان و مسیحیان در عرصه بین الملل چیست؟
🌹 سخن خدا در قرآن:
ای مسلمانان! مراقب باشید که اگر از دستورات هر گروهی از این یهودیان و مسیحیان اطاعت کنید، پس از این مدّتی که مسلمان بودهاید، شما را از اطاعت خدا برمی گردانند و کافرتان می کنند.
📖 يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنْ تُطيعُوا فَريقاً مِنَ الَّذينَ أُوتُوا الْكِتابَ يَرُدُّوكُمْ بَعْدَ إيمانِكُمْ كافِرينَ (آل عمران، 100)
آیه شماره 68
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
🔻 پرسش و پاسخ از آیت الله خوشوقت
س: چگونه انسان متوجه میشود که در مسیر درست خودسازی گام برمیدارد؟
ج: اگر گناه نمیکند، در مسیر است؛ اما اگر گاهی گناه میکند، هنوز در مسیر نیست.
س: کند رفتن یا تند رفتن در این مسیر چه علائمی دارد؟
ج: انسان خودش میفهمد. کسی که به واجب و حرام اکتفاء میکند، همین کافی است؛ اما کسی که چیزی بر این اضافه میکند، این تند رفتن است. آن اضافه ها هم با یکدیگر فرق میکنند. گاهی کارهای سخت را اضافه میکند و گاهی کارهای آسان را. همه ی این ها تندی و کندی را مشخص میکند.
س: آیا تمایل به شرب و اکل غذاهای لذیذ مانع سیر و سلوک می شود؟
ج: نه؛ اگر انسان به اندازه بخورد، طوری نیست.
س: آیا لذت جوییِ حلال مانع کمال انسان خواهد شد؟
ج: وقتی خودِ خدا لذتی را حلال اعلام کرده است، معلوم میشود آن لذت برای انسان لازم و واجب است و عبادت محسوب میشود؛ اما اگر شما بخواهی مرتباً دنبال لذت بروی، آن وقت آن لذت، حرام میشود. انسان مریض میشود و از کار می افتد. هر چیزی اندازه دارد.
📚 منبع: آثار بندگی، آیت الله خوشوقت
✅ ادامه دارد ...
🔹 درباره تقوا (شماره 97)
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ معنای تقوا و مصادیق امروزی آن چیست؟
🌷 امام خامنه ای:
محصول عمده دیگر این ماه (رمضان)، #تقواست؛ که فرمود: «لعلّکم تتّقون». «دستی که عنان خویش گیرد»؛
معنای #تقوا این است. عنان دیگران را گاهی درست میتوانیم بگیریم؛ اگر بتوانیم عنان خودمان را بگیریم، خودمان را از چموشی، از وحشیگری، از عبور از خطوط قرمز الهی باز بداریم، این هنر بزرگی است.
#تقوا یعنی مراقبت از خود برای حرکت در صراط مستقیم الهی؛ یافتن علم و معرفت و بصیرت، و بر اساس علم و معرفت و بصیرت، حرکت کردن.
خوشبختانه جامعه ی ما در ماه رمضان از این افراد باسعادتی که توانستند این برکات را کسب کنند، بسیار داشت.
میشود گفت چهره ی غالب کشور و مردم ما بحمدالله چنین چهره ای بود. در مجالس گوناگون، در مجالس ذکر و دعا، در مجالس تلاوت قرآن، در شبهای قدر، در مراسم گوناگون - آنجوری که ما خبرهایش را دنبال کردیم، تصویرهایش را دیدیم، اطلاع پیدا کردیم - جوانهای ما، مردان و زنان ما، طبقات مختلف ما، گروه های مختلف اجتماعی ما، با رویّه های مختلف، با سلیقه های مختلف، همه بر سر این سفره ی ضیافت الهی در ماه رمضان جمع شدند و همه بهره بردند.
اگر شاعر یک روزی میگفت «دستی که عنان خویش گیرد / امروز در آستین کس نیست»، اما در زمان ما دستهائی که عنان خود را بگیرند، کم نیستند.
این جامعه ی جوان کشور، این مجموعه ی نسل باطراوتِ بر روی کار آمده ی کشور، در راهِ درست حرکت میکنند، تمرین #تقوا میکنند؛ این برای آینده ی این کشور، بلکه آینده ی امت اسلامی مژده ی بزرگی است. (9/6/1390)
✍️ شرح: #تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #محرمات
پند 247
🔹@mottagheen
✅ مسلمان واقعی در برابر احکام خدا چه موضعی دارد؟
🌹 کلام خدا در قرآن:
مسلمانان واقعی وقتی به پذیرش حکمرانی خدا و پیامبرش دعوت می شوند تا در اختلافاتشان بینشان حکم دهد، حرفشان فقط این است: «سمعاً و طاعتاً».
خوشبخت فقط اینها هستند.
✍️ شرح: اطاعت از خدا و پیامبرش یعنی انجام #واجبات و ترک #حرامها
📖 إنَّما كانَ قَوْلَ الْمُؤْمِنينَ إِذا دُعُوا إِلَى اللَّهِ وَ رَسُولِهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ أَنْ يَقُولُوا سَمِعْنا وَ أَطَعْنا وَ أُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ (نور، 51)
آیه شماره 70
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ 15 خرداد سالروز آغاز ولایت امام خامنه ای
❓س: آیا #ولایت_فقیه از ضروریات دین است؟
🔻 آیت الله خوشوقت:
ج: از #ضروریات_مذهب است، چون امام صادق ع فرموده است، هر کسی شیعه است باید بپذیرد. سنیها چون امام را قبول ندارند، بی خیالند.
🔸🔸 البته آنها هم تازه دارند بیدار میشوند، یکیشان که از عربستان فرار کرده و آمده است قطر، اخیرا گفته بود که چرا ما سنیها قیام نمی کنیم؟! گفته بود شیعه دو چیز دارد و امتیاز است که ما نداریم؛ یکی، ولایت فقیه که ما نداریم و یکی هم ظهور حضرت مهدی عج.
به فکر هستند که این دو تا را یک جوری جبران کنند.
⬅️ حالا اینکه چه کسی را بیاورند ولی فقیه کنند در آن ماندهاند، خیلی هم رویشان نمیشود اینجا بیایند و بگویند شما ولی فقیه ما باش. ماندهاند چه کار کنند، و الا میدانند که اگر کار بخواهد درست بشود و ادامه پیدا کند باید این بیاید، نیاید نمیشود.
⬅️ مصریها خیلی زحمت کشیدند، خیلی کشته دادند، اما هنوز لنگ هستند، ولی فقیه ندارند.
🔆 تازه فهمیدهاند این ولایت فقیه چه حرف خوبی است، در مسائل اجتماعی حرف اول را میزند، و الا اختلاف میافتد و به هم میخورد. لذا آنها (غربیها) هم سعی میکنند که این ولایت فقیه به آن جاها نرود، تا آنها مثل ایران مستقل نشوند و قدرت و اختیار پیدا نکنند.
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ 15 خرداد سالروز آغاز ولایت امام خامنه ای
🌹امام خمینی:
اگر #ولايتفقيه نباشد، ديكتاتورى مى شود. آن كه جلو مى گيرد از اينكه رئيس جمهور ديكتاتورى نكند، آن كه جلو مى گيرد از اينكه رئيس ارتش ديكتاتورى نكند، رئيس ژاندارمرى ديكتاتورى نكند، رئيس شهربانى ديكتاتورى نكند، نخست وزير ديكتاتورى نكند؛ آن #فقيه است.
آن #فقيهى كه براى امّت تعيين شده است، و امام امّت قرار داده شده است، آن است كه مى خواهد اين ديكتاتوريها را بشكند و همه را به زير بيْرَق اسلام و حكومت قانون بياورد.
اسلام، حكومتش حكومت قانون است؛ يعنى قانون الهى، قانون قرآن و سُنَّت است. و حكومت، حكومتِ تابع قانون است؛ يعنى خود پيغمبر هم تابع قانون، خود امير المؤمنين هم تابع قانون، تخلّف از قانون يك قدم نمى كردند و نمى توانستند بكنند.
خداى تبارك و تعالى {به پیامبر} مى فرمايد كه اگر چنانچه يك تخلُّفى بكنى، يك چيزى را به من نسبت بدهى، تو را اخذ مى كنم، و وَتينَت را قطع مى كنم. اسلام ديكتاتورى ندارد، اسلام همه اش روى قوانين است.
📚 صحيفه امام، ج11، ص: 23
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ 15 خرداد سالروز آغاز ولایت امام خامنه ای
🌹امام خامنه ای:
همه - مخصوصاً كسانى كه زبان و حنجره شان براى گفتن و حرف زدن باز است - مراقب باشند با هيچ حركت و اشاره اى، موجب اختلاف بين مردم نشوند. همه بايد وحدت را بر محور اصول انقلاب و جريان صحيح نظام اسلامى و #ولايتفقيه حفظ كنند. اين، اساس قضيه است. اگر وحدتِ با انسجام و استحكامى كه تا كنون بوده است، محفوظ بماند، مطمئناً اين ملت و كشور به هدفهاى انقلاب خواهد رسيد. (19/ 07/ 1368)
پند 151
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ در مقابل گنهکارانی که می گویند «خدا ارحم الراحمین است و همه گناهان را بدون توبه می بخشد، پس سخت نگیرید و راحت گناه کنید،» چه پاسخی بدهیم؟ (اسلام رحمانی)
🌹 سخن خدا در قرآن:
بى ترديد باغهای پرنعمت بهشتی مخصوص #متقین است نه اهل گناه. آيا ما متقین را که تسليم دستورات ما هستند، مثل اهل گناه قرار دهيم؟ شما را چه شده؟ چگونه داورى مى كنيد؟! آيا شما سندی مکتوب از طرف خدا دارید که در آن نوشته در قیامت هر نعمتی که شما بخواهيد و انتخاب كنيد، براى شما که اهل گناه هستید، خواهد بود؟! آيا قولی که تا قیامت ادامه خواهد داشت، از خدا گرفته اید که هر چه را به سود خود حكم كنيد، سهم شما باشد؟!
ای محمد! از کسانی که مدّعی اند کسانی که تسلیم دستورات خدا هستند، با گنهکاران مساوی اند، بپرس كدامشان ضامن این ادعاست كه مسلم و مجرم يكسانند؟!
📖 إنَّ لِلْمُتَّقينَ عِنْدَ رَبِّهِمْ جَنَّاتِ النَّعيمِ * أَ فَنَجْعَلُ الْمُسْلِمينَ كَالْمُجْرِمينَ * ما لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُونَ * أَمْ لَكُمْ كِتابٌ فيهِ تَدْرُسُونَ * إِنَّ لَكُمْ فيهِ لَما تَخَيَّرُونَ * أَمْ لَكُمْ أَيْمانٌ عَلَيْنا بالِغَةٌ إِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ إِنَّ لَكُمْ لَما تَحْكُمُونَ * سَلْهُمْ أَيُّهُمْ بِذلِكَ زَعيمٌ (قلم، 34 تا 40)
آیه شماره 71
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ از علی آموز ... (107)
🔹 کاسب گنهکار است مگر ...
🌷 اصبغ بن نباته می گويد: از امير مؤمنان (ع) شنيدم كه سه بار بر منبر فرمود:
📣 اى کسبه! اول احكام واجب و حرام کاسبی، بعد خود کاسبی!
📣 اول احكام واجب و حرام کاسبی، بعد خود کاسبی!
📣 اول احكام واجب و حرام کاسبی، بعد خود کاسبی.
به خدا سوگند! يقين داشته باشيد كه ربا در اين امّت از راه رفتن مورچه بر روى سنگ صيقلى و برّاق پنهان تر و نامرئى تر است.
قسم خوردنتان در کاسبی را با راستگويى بياميزيد و قسم دروغ نخوريد. کاسب، گناهکار است و گناهکار، جهنمی است، مگر آن کاسبى كه بر اساس احکام واجب و حرام، حقّ بگيرد و حقّ بپردازد.
📖 عنِ اَلْأَصْبَغِ بْنِ نُبَاتَةَ قَالَ سَمِعْتُ أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَقُولُ عَلَى اَلْمِنْبَرِ: يَا مَعْشَرَ اَلتُّجَّارِ اَلْفِقْهَ ثُمَّ اَلْمَتْجَرَ اَلْفِقْهَ ثُمَّ اَلْمَتْجَرَ اَلْفِقْهَ ثُمَّ اَلْمَتْجَرَ وَ اَللَّهِ لَلرِّبَا فِي هَذِهِ اَلْأُمَّةِ أَخْفَى مِنْ دَبِيبِ اَلنَّمْلِ عَلَى اَلصَّفَا شُوبُوا أَيْمَانَكُمْ بِالصِّدْقِ اَلتَّاجِرُ فَاجِرٌ وَ اَلْفَاجِرُ فِي اَلنَّارِ إِلاَّ مَنْ أَخَذَ اَلْحَقَّ وَ أَعْطَى اَلْحَقَّ.
📚 الکافي , جلد۵ , صفحه۱۵۰
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
📣 داستان کوتاه (14)
✅ علم امام زمان به اعمال ما
در محضر امام صادق (ع) بودم. بدون اینکه سخنی بگویم، فرمود: «اي داود رقّی! روز پنج شنبه هنگامی که برنامه اعمالتان را پیش من آوردند، در آن دیدم که تو درباره پسر عمویت، فلانی، خوبی کرده اي. از این کار تو خوشحال شدم و فهمیدم همین صله رحم تو با وي (و قطع صله رحم از جانب او) باعث مرگ زودرس پسر عمویت خواهد شد.»
من پسر عمویی داشتم بسیار بدفطرت و دشمن سرسختم بود. هنگامی که شنیدم او و خانواده اش در فقر و ناداري شدید، روزگار بدي را به سر می برند، برایش مقداري مخارج فرستادم و سپس به سوي مکه حرکت نمودم ـ او بعد از من فوت شده بود ـ موقعی که در مدینه خدمت امام صادق (ع) رسیدم، بدون اینکه حرفی بزنم، امام (ع) آن جریان را به من خبر داد .
📚 داستانهای بحارالانوار، ج 5 ص 110
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
✅ جوانان انقلابی امروز #باتقواتر هستند یا جوانان انقلابی آغاز انقلاب؟
🌷 امام خامنه ای:
من به چشم می بینم و می توانم گواهی بدهم که جوانان انقلابی امروز ما، از جوانان انقلابی آغاز انقلاب، اگر از لحاظ #ایمان و #تقوا و استحکام عقیده بهتر نباشند، عقب تر نیستند.
من از صمیم قلب و از بن دندان گواهی می دهم و اعتقاد دارم که بهترین نقش را مردم ایفاء کرده اند؛ ارزشها را نگه داشته اند، حفظ کرده اند و پای آن ایستاده اند؛ مردم بودند که نقشه های دشمنان ما را خنثی کردند. (14/3/1390)
✍️ شرح: #تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #محرمات در زندگی فردی و اجتماعی
پند 248
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
✅ درس اخلاق آیت الله خوشوقت
🌷 آیا در اسلام آزادی بیان و عقیده داریم؟
نمیشود همین طور قلم آزاد، بیان آزاد و عقیده آزاد باشد. در اسلام آزادی قلم و عقیده و اینها نیست. اینها برای غربیها است. غربیها میگویند: «اگر کسی به خدا فحش بدهد یا به عیسی (ع) فحش بدهد، طوری نیست.» چون قبول ندارند و دین و کلیسا همه را کنار گذاشتند. ولی ما این طور نیستیم.
ما میگوییم: «همه چیزِ ما دین ماست. آن همه شهید برای چه به جبهه رفتند و شهید شدند؟ برای دین رفتند. اگر مسألهی اسلام نبود که کسی نمیرفت. برای ریاست و پست دیگران که کسی نمیرود شهید شود. مسأله اسلام بود. اگر او میآمد و اینجا را میگرفت، اسلام از بین رفته بود؛ لذا مردم رفتند و جان دادند و الّا اگر بنا بود عقیده آزاد باشد و عمل هم آزاد باشد، چرا میرفت که شهید شود.
صد و سی و چند هزار انسان در این جنگ شهید و چند برابر آن مجروح و معلول شد، برای چه؟ برای اسلام رفتند؛ ولی غربیها دین ندارند. آنها میگویند: «اگر به خدا فحش بدهی، طوری نیست.» چون خدا را قبول ندارند.
میگویند: «اگر به عیسی فحش بدهی، طوری نیست.» کلیساها را دارند یکی یکی میفروشند و مسلمانها مسجد میسازند؛ چون کسی به کلیسا نمیرود و دیگر آن را قبول ندارند و میگویند: «آنها چهارصد سال است که کنار گذاشتهاند.»
ولی ما این طور نیستیم. آنها غربی هستند. اساس فکر آنها این است که دین از دنیا جداست، ولی ما معتقدیم دین از دنیا جدا نیست و دنیای ما را دین تنظیم میکند. ما برای همهی حرفهای دین احترام قائلیم؛ برای عقیدهاش، رفتارش، کردارش و همه چیزش.
بنابراین آن حرفها جا ندارد به اینجا بیاید. عقیدهی آزاد برای غرب است. هر کس میخواهد این حرف را بگوید، باید به غرب برود. اینجا مجاز نیست. فتوای مرحوم امام این بود. ادیان باطله حق ندارند اینجا کتاب چاپ کنند و منتشر کنند و مسلمانها را به دین باطل خودشان دعوت کنند. مجاز نیستند. ممنوع است. این فتوای مرحوم امام است.
بنابراین با این مزخرفات نمیشود کسی جوانهای مسلمان را گمراه کند. اینها میدانند و عمل نمیکنند؛ لذا انسان نه باید کتاب آنها را بخواند، نه به مجالس آنها برود؛ بلکه باید فاصله بیفتد. آنها بیدینی را پذیرفتهاند. ولی اینها معتقدند که دنیا و آخرت ما زیر سایهی دین است؛ بنابراین معنا ندارد کسی به آنجا برود و کسی یا کتابی را ترویج کند.
📚 منبع: آثار بندگی، آیت الله خوشوقت
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ غیر مسلمانها در قیامت چه حسرتی می خورند؟
🌷 سخن خدا در قرآن:
ای منکران قیامت! ما هشدار مجازاتی نزدیک را به شما دادیم؛ مجازات در روزی که هر کس به پرونده اعمال واجب و حرام خودش نگاه می کند و کافر با دیدن پروندهاش می گوید:
«ای کاش خاک بودم و این پرونده پر از گناه به دستم داده نمی شد و عاقبتم سوختن در جهنم ابدی نبود.»
📖 إنَّا أَنْذَرْناكُمْ عَذاباً قَريباً يَوْمَ يَنْظُرُ الْمَرْءُ ما قَدَّمَتْ يَداهُ وَ يَقُولُ الْكافِرُ يا لَيْتَني كُنْتُ تُراباً (نبأ، 40)
آیه شماره 406
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ کافران در قیامت، حسرت چه کار نکرده ای را می خورند؟
🌷 سخن خدا در قرآن:
هنگامی که ﺟﻬﻨﻢ ﺭﺍ برای شکنجه طاغوتیان آماده کردند، ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ با دیدن جهنم تازه می فهمد که وعده مجازات گنهکاران، حقیقت داشته؛ ﻭﻟﻲ ﺍﻳﻦ تنبّه، ﺩﻳﮕﺮ ﭼﻪ ﺳﻮﺩی ﺑﺮﺍﻳﺶ ﺩﺍﺭﺩ؟
در آن روز، کافر با حسرت ﻣﻲﮔﻮﻳﺪ: «ای کاش در دنیا با انجام واجبات و ترک حرامها، برای زندگی آخرتم توشه تقوا فرستاده بودم.»
📖 و جيءَ يَوْمَئِذٍ بِجَهَنَّمَ يَوْمَئِذٍ يَتَذَكَّرُ الْإِنْسانُ وَ أَنَّى لَهُ الذِّكْرى * يَقُولُ يا لَيْتَني قَدَّمْتُ لِحَياتي (فجر، 24)
آیه شماره 407
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ چه کنیم که عدالت در قوه قضائیه جریانی فراگیر شود؟
🌷 امام خامنه ای:
اگر بخواهیم عدالت در قوه ی قضائیه جریان دائمی و عمومی و فراگیر پیدا کند، بایستی #تقوا و نگاه بی طرفانه در حوادث کوچک و بزرگی که به قوه ی قضائیه ارجاع میشود، حاکم شود؛ این را باید همه رعایت کنند، از بالا تا پائین. این یک نکته ی بسیار مهمی است. این، اعتماد ایجاد خواهد کرد. (6/4/1390)
✍️ شرح: #تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #محرمات در زندگی فردی و اجتماعی
پند 250
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
🔹 از علی آموز ... (106)
✅ بافضیلت ترین کار در دنیا چیست؟
🌷 امام علی (ع):
ملتزم به اطاعت از دستورات #واجب و #حرامِ خدا باش. چون اطاعت از خدا از همه کارها بافضیلت تر است.
📖 علَيْكَ بِطَاعَةِ اللَّهِ سُبْحَانَهُ فَإِنَّ طَاعَةَ اللَّهِ فَاضِلَةٌ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ.
📚 تصنيف غرر الحكم و درر الكلم، ص: 181
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
📣 داستان کوتاه (15)
✅ راههای شناخت امامان
حمیري می گوید:
روزي خدمت امام کاظم (ع) رفتم و گفتم: فدایت شوم! یک امام را چگونه می توان شناخت؟
امام فرمود: با چند صفت:
1. پدر او امامت او را به مردم خبر دهد.
2. او را به مقام امامت نصب کنند و معرفی کنند و مردم او را بشناسند و حجت بر آنان تمام شود. چنانچه پیغمبر اکرم (ص) علی (ع) را به امامت نصب کرد و او را به مردم معرفی نمود.
3. هر چه از او بپرسند، جواب دهد و عاجز نشود.
4. اگر نپرسند، خودش بیان کند.
5. از آینده خبر دهد.
6. همه زبانها را بداند و با هر زبانی بخواهد، با مردم سخن بگوید.
امام (ع) سپس فرمود: بنشین تا علامت امامت خود را به تو نشان دهم تا خاطر جمع شوي.
در این حال مردی خراسانی وارد شد و به عربی از حضرت سؤالی کرد. اما حضرت به فارسی پاسخ سخنش را داد. مرد خراسانی گفت: من خواسته ام را به فارسی نگفتم. گمان می کردم شما فارسی نمی دانید.
امام (ع) فرمود: سبحان الله! اگر من نتوانم به زبان تو جواب دهم، آیا فضیلتی بر تو خواهم داشت؟
آن گاه امام (ع) به من فرمود: زبان هیچ یک از مردم و زبان مرغان و حیوانات و هر صاحب روحی بر امام (ع) مخفی نیست او همه را می داند. با این علامتها می توان امام را شناخت و چنانچه این صفت ها در او نباشد او امام نیست.
📚 داستانهای بحارالانوار، ج 5 ص 130
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
✅ محکم ترین دستاویز در زندگی دنیا که انسانها را از سقوط نجات می دهد، چیست؟
🌹 سخن خدا در قرآن:
فقط کسی که خودش را تسلیم خدا کند و به دستورات واجب و حرامش خوب عمل کند، قطعاً به مطمئنترین دستگیره متمسّک شده و از سقوط نجات پیدا می کند؛ نه دیگران.
ثانیاً سرانجامِ همه امور به خدا برمی گردد؛ پس باید فقط تسلیم او شد؛ نه تسلیم غیر او.
📖 و مَنْ يُسْلِمْ وَجْهَهُ إِلَى اللَّهِ وَ هُوَ مُحْسِنٌ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى وَ إِلَى اللَّهِ عاقِبَةُ الْأُمُورِ (لقمان، 22)
آیه شماره 72
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
🔻 پرسش و پاسخ از آیت الله خوشوقت
س: در نامه اي كه یکی از عرفا نوشته اند، آمده: «ملا حسين قلي همداني در ابتدا دستور به فكر كردن درباره ی مرگ مي دادند تا جايي كه به شاگرد، حالت گيجي دست مي داد.» نظر شما چیست؟
ج: در روايات هم زياد دستور رسيده است. اگر فكر دنيا بر شما غلبه كرد و حالت قساوت پيش آمد، به قبرستان برويد و ببينيد که ثروتمندان و صاحبان پست و مقام دارند مي ميرند. اين دستور را داده اند. قبرستان براي كم كردن غفلت، چيز خوبي است.
س: غايت این دستور مورد سؤال است که به شاگرد حالت گيجي دست مي داد و سپس دستور مي دادند که بايد صُور موهومات و خيالات را به وسيله ی فكر كردن در عدم پاك كرد؛ نظر شما چیست؟
ج: ما اين ها را نمي گوييم. ما مي گوييم: «گناه نكن و بعد ان شاء الله كارهايت را با اخلاص انجام بده.» ما اين را مي گوييم. فعلاً كلاس ما اين است. ما فعلاً در عدم نيستيم. ما مي گوييم طبق دستور خدا «يَا أيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ» و بعد هم «يَا أيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْراً كَثِيراً». ما اين دو آيه را دو بال تلقي مي كنيم و شروع مي كنيم ان شاء الله، تا ببينيم به عدم مي رسيم یا نمي رسيم. جای اين ها اينجا نيست. اينجا جاي ترك گناه است. ان شاء الله.
س: پس آن كلاس ها هم وجود دارد؟
ج: فعلاً بنا شد كلاس ما كلاس قرآن و حديث باشد ان شاء الله. قرآن اين را به ما مي گويد. اگر شما دلت مي خواهد، عمل كن! بسم الله! اگر فكر مي كني كم است، معلوم مي شود شروع نكرده اي. اگر شروع كني، مي فهمي كم است يا زياد. الان معلوم نمي شود که اين كم است. هر وقت وارد شديم و فهميديم چه خبر است، آن وقت مي فهميم كه چيست. همين را هم نه تنها توده ی مردم نمي توانند، بلکه بعضی از خواص هم نمي توانند و گير هستند. شما این را كم تلقي نكن. زياد است.
س: منظورم اين نيست كه اين كم است؛ منظورم كلاس بالاتر ...
ج: اگر شما گرسنه اي و سير نمي شوي، بله؛ براي شما غذا دارند.
س: پس صحيح و غلط آن بيانات چیست؟
ج: غلطش اين است كه جايش اينجا نيست؛ چون ما به اينجا آمده ايم که قرآن و حديث بگوييم. جاي آن، جاي ديگری است. شما اگر اين را تحويل دادي، به آنجا هم راهت مي دهند و الّا نه. اگر در اين لَنگ باشي، آنجا هم نبايد بروي.
س: از بيانات حضرت عالي اين را برداشت مي كنم كه يعني آن كلاس، از اين کلاس بالاتر است؟
ج: من نگفتم بالاتر. گفتم ما فعلاً در این کلاسیم. طبق اين آيه ی شريفه در اين كلاس هستيم. شما هم زياد به آن ور نرو. اگر راست مي گويي، اين را انجام بده. آن وقت معلوم مي شود که چيزي هست يا نیست؛ اما الان، نه.
📚 منبع: آثار بندگی، آیت الله خوشوقت
✅ ادامه دارد ...
🔹 درباره تقوا (شماره 98)
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen