🔹راهکارهایی برای ایجاد پیوند معنوی با ساحت قدس مهدوی علیه السلام
◀️ راهکار نهم
ابراز علاقه و محبت به امام زمان علیه السلام
دیگر از راهکارهای ایجاد پیوند معنوی و قلبی با امام زمان علیه السلام ابراز علاقه و محبت به آن عزیز مصر وجود است.
اگر نیم نگاهی به کمالات و مقامات بی نظیر امام زمان علیه السلام و همچنین الطاف و نعمت هایی که به واسطه وجود ایشان به ما می رسد، داشته باشیم احساس ارادت و محبت ما به ایشان افزایش خواهد یافت.
یکی از مهمترین راهکارهای افزایش محبت، ابراز و اظهار علاقه و محبت به آن جناب است. بعضی راه های اظهار محبت و علاقه از این قرار است؛
گفتگو و صحبت کردن با امام زمان علیه السلام
نامه نگاشتن برای آن حضرت (عریضه نویسی)
اظهار محبت به آن حضرت با جملات محبت آمیز و شعرگونه و عاطفی
خواندن دعاهای مخصوصی که در این زمینه در منابع روایی وارد شده است؛ مانند دعای ندبه
معتقدیم که آن حضرت به اعمال و رفتار ما آگاهند و اگر با ایشان صحبت کنیم، صحبت های ما را می شنوند مانند هنگامی که با پدر یا دوست خود صحبت می کنیم.
برای حضرتش عریضه بنویسیم! بنویسیم که دوستشان داریم، بنویسیم از مشکلات و غم و اندوه و شادی هایمان! بنویسیم و ایشان را حاضر و ناظر بدانیم.
• اشعاری را در محبت حضرتش زمزمه کنیم یا بعضی فرازهای محبت آمیز دعای زیبای ندبه را؛ عَزِيزٌ عَلَيَّ أَنْ أَرَى اَلْخَلْقَ وَ لاَ تُرَى
مولای من! برایم سخت است که همه را ببینم اما شما را نه!
این راهکار نتایج عملی بسیاری خواهد داشت البته برای اهل عمل.
به امید کسب رضایت و تعجیل در فرجش.
@moudethaqalain
🔹راهکارهایی برای ایجاد پیوند معنوی با ساحت قدس مهدوی علیه السلام
◀️ راهکار یازدهم؛
خرج کردن برای امام زمان علیه السلام
از راهکارهای دیگری که می تواند باعث ایجاد پیوند معنوی و قلبی با امام زمان علیه السلام شود "خرج کردن برای امام زمان علیه السلام" است.
شایسته این است که در راه محبت محبوبمان از درآمد یا پس انداز خود هزینه کنیم. از آن جهت که انسان علاقه فراوانی به مال دنیا دارد هزینه کردن این مال در راه خدا یکی از امتحانات بسیار سخت است.
البته به این نکته توجه داریم که امام عصر علیه السلام نیازی به اموال ما ندارند؛ بلکه طبق روایات، تمامی زمین مِلک ایشان است (کافی؛ کتاب الحجه؛ باب اَنّ الارضَ کُلّها لِلاِمامْ) و منفعت حقیقی این خرج کردن نصیب خود ما خواهد شد.
طبق بیان معصومین علیهم السلام؛ یک درهم که به امام پرداخت شود مانند خرج کردن یک میلیون درهم در حج است. از آنجا که به خود امام زمان علیه السلام دسترسی نداریم، طبق روایات بهترین جا برای هزینه کردن، خرج کردن برای شیعیان صالح و خالص اهل بیت علیهم السلام است. (من لایحضره الفقیه ج۲ص۷۳).
هزینه در راه تالیف، چاپ، خرید و اهدای کتاب هایی که به معرفی امام زمان علیه السلام پرداخته اند نیز از بهترین موارد خرج کردن برای آن بزرگوار است. (البته این کتاب ها باید با مشورت متخصصین انتخاب شوند)
خرج کردن برای برگزاری مراسمات اعیاد و وفیات مذهبی خصوصا نیمه شعبان نیز از بهترین موارد صرف مال با نیت تقرب به حضرت بقیة الله الاعظم است. باید توجه داشت که در این مراسمات حداکثر استفاده جهت آشنایی مخاطبین با آن وجود مقدس و معرفت افزایی صورت پذیرد.
به امید کسب رضایت و تعجیل در فرجش.
@moudethaqalain
🔹راهکارهایی برای ایجاد پیوند معنوی با امام زمان علیه السلام
◀️ راهکار دوازدهم؛
زینت بودن برای امام زمان علیه السلام
از راهکارهای دیگری که می تواند باعث ایجاد پیوند معنوی و قلبی با امام زمان علیه السلام شود "زینت بودن برای آن عزیز غائب از نظر" است.
امام صادق علیه السلام می فرماید: کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم" مردم را به سوی خود دعوت کنید ولی نه با زبانتان! (کافی ج۲ ص۷۷)
مقصود این که یکی از مهمترین راههای معرفی امام زمان علیه السلام به دیگران، رفتار عملی نیکو و شایسته شیعیان است تا بدین وسیله زینت آن امام بزرگوار باشند.
با مراجعه با سیره عملی امامان علیهم السلام و اصحاب نزدیک ایشان در تاریخ متوجه می شویم که ایشان حتی در نزد مخالفین شان به رفتاری نیکو و شایسته شهرت داشته اند.
در فرمایش روشنگر دیگری پیشوای ششم علیه السلام بیان می نماید: "برای ما اهل بیت، زینت باشید و نه مایه ننگ و عار! ما را [با رفتارتان] نزد مردم محبوب نمایید و ما را مورد غضب مردم قرار ندهید. (وسائل الشیعه ج۱۲ ص۸)
این بیان نورانی نشان می دهد که فرد می تواند "اعتبار اجتماعیِ" خویش را با این نیت بدست آورده یا حفظ کند که از آن برای جلب محبت دیگران به امام زمان علیه السلام استفاده کند.
هر چند رفتار نادرست ما ارتباطی به عدم حقانیت مکتب اهل بیت علیهم السلام ندارد، اما کوتاه فکری عده ای از مردم باعث آن می شود تا بجای دقت و تامل و فهم بیانات علمی و نورانی دین، رفتار شیعیان را ملاک ارزیابی دین و امامان علیهم السلام قرار دهند.
همچنین باید توجه داشت بدست آوردن اعتبار اجتماعی به هر قیمتی صحیح نیست. بلکه تنها مواردی مقبول است که مورد پذیرش عقل و شرع نیز باشد.
به امید کسب رضایت و تعجیل در فرجش.
@moudethaqalain
🔹با امام حاضر
زندانی زندان غیبتیم، بایستی برای رهایی، عاجزانه دعا کنیم!
اباصلت میگوید: پس از دفن حضرت رضا علیه السلام به دستور مامون زندانی شدم. پس از یک سال از تنگی زندان و بیخوابی شبها به ستوه آمدم، دعا کردم و برای رهایی از زندان به محمد و آل محمد متوسل شدم از خداوند خواستم به برکت ایشان در کار من گشایشی حاصل کند هنوز دعایم به آخر نرسیده بود که امام زمانم حضرت جواد علیه السلام، نجاتبخش گرفتاران عالم وارد زندان شد و فرمود:
ای اباصلت از تنگنای زندان بیتاب شدهای؟
عرض کردم به خدا سوگند سخت بیتابم!
فرمود:
برخیز!
سپس دستی به زنجیرها زد و غل و زنجیرها از دست و پای من بر زمین افتاد. آن گاه دست مرا گرفت و از کنار نگهبانان زندان عبور داد. نگهبانان در حالی که مرا نظاره میکردند، توان سخن گفتن نداشتند و به راحتی از زندان خارج شدم.
سپس امام جواد فرمود:
برو در امان خدا که هرگز دست مامون به تو نخواهد رسید!
اباصلت میگوید: همان گونه که حضرت فرمود دیگر هرگز مامون را ندیدم!
📚 عیون اخبار الرضا علیه السلام
و این داستان امروز ماست...
شاید اگر زودتر از تنگنای این زندان غیبت بیتاب شده بودیم و حقیقتا با حال تضرع و استغاثه از خدا عاجزانه فرج صاحب الزمان را درخواست کرده بودیم... با ظهور حضرت، زودتر نجات می یافتیم.
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر
@moudethaqalain
🔹راهکارهایی برای ایجاد پیوند معنوی با امام زمان علیه السلام
◀️ راهکار سیزدهم؛
بزرگداشت نام امام زمان علیه السلام
از راهکارهای دیگری که می تواند باعث ایجاد پیوند معنوی و قلبی با امام زمان علیه السلام شود "بزرگداشت نام آن حجت حق" است.
علاقه به یک موضوع، باعث می شود که انسان نسبت به هر مطلبی که به آن موضوع مربوط است علاقه نشان دهد. مثلا فردی که از خانواده خود دور است عکس آنها را به دیوار اتاق خود نصب می کند. این امر نشانه علاقه است و دیدن آن عکس انسان را به یاد موضوع مورد علاقه اش می اندازد.
خب! ما که از امام زمان علیه السلام عکسی در اختیار نداریم، در عوض می توانیم یکی از نامهای زیبای ایشان را بنویسیم و در اتاق خود یا روی میز محل کارمان قرار دهیم تا هر وقت آن را دیدیم به یاد امام زمان علیه السلام بیافتیم.
بالای سرم نام تو را نقش نمودم
یعنی سر من باد فدای قدم تو
یعنی یا صاحب الزمان! ای پدر مهربان!
ما عکسی از شما نداشتیم تا دیدنش دیدگان گناه آلودمان را نوری دوباره ببخشد! اما نام دلربای شما را می دانستیم، آن را نوشته و بالای سرمان زدیم؛ ای نفس ها به فدای کف نعلین شما! اندکی تند قدم بردارید...
لازمه بزرگداشت نام آن عزیز این است که هر جا مطلبی راجع به ایشان گفته می شود، گوش دل فرا دهیم و از ذکر یاد و نام و فضائل آن حضرت لذت ببریم. هنگامی که ما کسی را دوست داریم علاقه مندیم که نام او را همه جا بشنویم و یا در مورد او صحبت کنیم. پس با حساسیت مطالبی را که به جنابش مربوط است پی بگیریم.
تصویر پروفایل ها، فرصت دیگری برای ابراز علاقه و بزرگداشت نام آن یوسف فاطمه سلام الله علیهما می باشد.
به پا خاستن از جا و دست بر سر نهادن در هنگام شنیدن لقب خاص امام زمان علیه السلام یعنی لقب "قائم"، سنت زیبایی است که وجود مقدس امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا صلوات الله علیه به ما آموخته اند.
به امید کسب رضایت و تعجیل در فرجش.
@moudethaqalain
🔹نسبت به "راهکارهای ایجاد پیوند معنوی و ارتباط قلبی و عاطفی" با ساحت قدس مهدوی علیه السلام، سیزده راهکار عملی ارائه شد که چکیده و عناوین اصلی آن ها را با هم مرور می کنیم؛
. صدقه روزانه به نیت سلامتی و تعجیل در امر فرج امام زمان علیه السلام
. انجام اعمال مستحبی مانند زیارت ائمه علیهم السلام به نیابت از جانب امام زمان علیه السلام
. خواندن روزانه دعای عهد و تجدید بیعت روزانه بوسیله این دعا با آن جناب
. خواندن زیارت نامه های مخصوص امام زمان علیه السلام مانند زیارت "آل یاسین"
. توجه دادن دیگران نسبت به وجود مقدس امام زمان علیه السلام
. توسل و تمسک دائمی به وجود نورانی آن جناب
. دعاء نمودن برای آن امام بزرگوار
. هدیه کردن ثواب قرائت قرآن به امام زمان علیه السلام
. ابراز علاقه و محبت به آن بزرگوار
. خرج کردن برای امام زمان علیه السلام
. زینت بودن برای حضرت ولیعصر علیه السلام
. بزرگداشت نام امام زمان علیه السلام
. عرض تسلیت و تبریک محضر حضرت ش در مناسبت های عزا و شادی اهل بیت علیهم السلام
اکنون زمان آن فرارسیده تا با نگاهی نسبت به رفتار خود، از خود سوال کنیم که تاکنون کدامیک از این راهکارها را و در چه حد و اندازه ای در زندگی روزانه مان پیاده نموده ایم و در مقابل توجه و محبت سرشار و پدرانه ای که از جانب امام زمان علیه السلام نسبت به ما وجود دارد، چه کرده ایم.
به امید کسب رضایت و تعجیل در فرجش.
@moudethaqalain
🔹با امام حاضر
امام، همراه همیشگی
در بستر بیماری افتاده و تب و لرز شدید امانش را بریده بود
روز جمعه کمی حالش بهتر شد
با خود گفت: بهترین کار این است که وضویی بگیرم و خود را به مسجد برسانم
وضو گرفت و حرکت کرد
وقتی رسید که آقا بالای منبر در حال سخنرانی بود
او نیز در میان جمعیت نشست و به سخنان آقا دل سپرد
ناگاه در این میان تب و لرزش بازگشت و شروع کرد به خود پیچیدن
سخنرانی که تمام شد آقا آمد کنار او و به او فرمود: تو را چه شده که دیدم به خود میپیچیدی؟
اشک از چشمانش جاری شد
عرض کرد: یا امیرالمؤمنین! مدتی است بیمارم و در خانه افتاده ام، امروز فقط به عشق دیدن روی شما به اینجا آمده ام.
حضرت به او فرمود:
بدان که هیچ شیعه ای در شرق و غرب این دنیا نیست که از ما غائب باشد (يعنی هر جا که باشد ما در کنار او هستیم) اگر بیمار شود ما از ناخوشی او ناخوش میشویم، اگر غمگین شود ما از غم او غمزده می شویم، اگر دعا کند ما دست به آسمان برده و برایش آمین می گوییم و اگر او دعا نکند ما برایش دعا میکنیم.
مولای من یابن الحسن!
شما فرزند همین امیرالمؤمنین هستید، امروز در سالروز ولادت جدتان امیرالمؤمنین، چون همیشه بر ما پدری کنید، دستان مبارکتان را به آسمان بالا برده و دیگر برای فرج خود دعا کنید که فرج شما فرج شیعیان و محبین و فرزندان شماست!
اللهم عجل لولیک الفرج
@moudethaqalain
🔹با امام حاضر
او همیشه منتظر توست!
ماجرا در آستانه سفر بیستمش به خانه خدا شروع شد،
بین رفتن و نرفتن مردد است؛ زیرا در نوزده سفر گذشته، علی رغم طلب و اشتیاق فراوان، موفق به دیدار امامش نشده بود.
شب هنگام اما در عالم رویا به او گفته شد؛ ابن مهزیار! به حج بیا که این بار به آرزویت خواهی رسید،
صبح بار و بنه را بست و با کاروانیان عازم حج شد.
از اهواز تا مکه راه زیادی بود
همه مسیر را به عشق دیدار محبوب طی کرد
منا و عرفات و مشعر و صفا و مروه هر کجا بیشتر جستجو می کرد کمتر نشانه ای می یافت
سفر به روزهای آخر رسیده بود
روزی هنگام طواف کسی دست روی شانه اش گذاشت و گفت ابن مهزیار اهوازی تو هستی؟
توفیق الهی رفیقش شد و با عنایت ویژه امام به سعادت ابدی رهیافت.
رفت و رفت تا به خیمه ی آرزوها رسید...
می گوید:
چون امام زمان علیه السلام در برابرم پدیدار شد، شتافتم تا خود را بدو رسانم و خود را به پایش افکندم و تمام بدنش را بوسه باران کردم؛
امام فرمود: «ابن مهزیار! روزگار مرا وعده مى داد كه با تو ديدار مى كنم،
و در قلبم همواره تو را مجسم مى نمودم، تا جایی كه گويا هيچ گاه از لذت همراهی و خیال مشاهده يكديگر خالى نبوده ایم!
و خدا را شكر مى گويم كه ملاقات ما را حاصل كرد و سختى و درد دورى را به آسايش و آگاهى مبدل ساخت...».
آری امام همیشه منتظر توست!
کمال الدین
@moudethaqalain
🔹با امام حاضر
گمان می کنی امام زمانت برایت دعا نمی کند!؟
نامش عبدالله و کارش روغن فروشی بود،
با امام زمان خود رابطه خوبی داشت،
نزد امامش جایگاهی داشت
روزی نزد امام آمد، درخواستی از امام زمانش دارد،
می گوید: خدمت آقا و مولایم حضرت علي بن موسی الرضا علیه السلام عرض کردم:
آقای من، ممکن است برای من و خانواده ام دعا کنید؟
امام اما نفرمود بله و نفرمود نه
جمله ای فرمود تا برای همه و برای همیشه یادگار بماند:
تو گمان می کنی برایت دعا نمی کنم!؟
عبدالله! به خدا سوگند تمامی کارهایی که شما در شبانه روز انجام می دهید در هر شب و روز بر ما عرضه و ارائه می شود،
قرآن نخوانده ای:
"ای رسول ما! به مردم بگو هر چه می خواهید انجام دهید که خدا و رسول و مومنون تمامی کارهای شما را می بینند"
و مومنون در این آیه همان امامان هستند.
امام زمانم هر صبح و شام مرا می بیند و برایم دعا می کند!
چه نیکوست من هم هر صبح و شام برای او دعا کنم.
کافی
@moudethaqalain
41.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸معنای سلام بر معصومین علیهم السلام؟
اللهم عجل لولیک الفرج
تا به حال به این فکر کرده ایم چه مقدار از مناسک ما مرتبط با امام آخر است؟
@moudethaqalain
🔹با امام حاضر
امام زمانت را خوشحال کن!
اهل کوفه است و کارش تجارت ابریشم
در کنار کارش دائما مشغول کسب علم و دانش بود و هیچگاه آن را ترک نکرد.
معتقد بود علم و دانش را باید از سرچشمه جوشان و پاک آن بدست آورد.
سالها در مدرسه علم و دانش، نزد دو معلم إلهي، یعنی امام باقر و امام صادق علوم وحیانی را فرا می گرفت.
روزی او و عده ای نزد امام صادق علیه السّلام نشسته بودند، ناگاه امام رو به جمعیت کرده و فرمود: ای مردم چرا رسول خدا را ناخشنود می کنید؟
گفتند: ما چگونه می توانیم رسول خدا را ناخشنود کنیم درحالیکه با زمان زندگی آن حضرت بیش از صد سال فاصله داریم؟
فرمود: مگر نمی دانید که اعمال شما بر رسول خدا عرضه می شود و اگر در پرونده اعمال شما معصیتی ببیند ناراحت و ناخشنود می شود، پس آن جناب را ناخشنود نکنید، بلکه او را خوشحال و خشنود سازید.
همچنین فرمود پس از رسول خدا اعمال شما بر ما امامان (و امروزه بر امام دوازدهم حضرت مهدی علیهالسلام) عرضه می شود.
حواست باشد، تو هم می توانی امام زمانت را خوشحال کنی! او تو را می بیند...
همین حالا تصمیم بگیر و با ترک یک معصیت و انجام یک کار خوب امام زمان علیه السلام را خوشحال و خشنود کن.
@moudethaqalain
🔹امام حاضر
امام زمانت را حاضر بدان!
می گوید: روزی با امام باقر علیه السلام وارد مسجد شدیم،
عده ای وارد مسجد می شدند و عده ای خارج می شدند.
امام به من فرمود: از مردم سوال کن که آیا مرا می بینند؟
از هر که می آمد سوال می کردم که تو امام باقر را ندیده ای؟ و همه می گفتند نه!
تا این که ابوهارون نابینا وارد شد.
امام فرمود از او سوال کن.
سوال کردم ابوهارون امام را ندیده ای؟
گفت: امام در کنار تو ایستاده.
گفتم: از کجا دانستی؟ (با اینکه تو نابینا هستی)
گفت: امام نور درخشان است.
در ادامه ماجرا امام فرمود:
ما امامان همیشه نزد شما شیعیان گوش های شنوا و چشم های بینا داریم و هیچ کدام از اعمال شما بر ما مخفی و پنهان نمی ماند، پس امام را حاضر بدانید و خود را به اعمال نیک عادت دهید و از اهل نیکی باشید تا به عنوان انسان های نیکوکار شناخته شوید.
امام زمان را حاضر بدانیم.
@moudethaqalain
🔹با امام حاضر
مشکلت را برای امام زمانت بنویس!
می گفت: میان من و همسرم مشاجره ای بسیار سخت روی داد،
این معضل مدت زیادی به طول انجامید، تا جائی که واقعا مرا پریشان نموده بود.
برای حل این مشکل، به واسطه نائب سوم امام زمان علیه السلام (حسین بن روح نوبختی) نامه ای به حضرتش نوشته و از آن حضرت التماس دعا نمودم.
پاسخ نامه با تاخیر به من رسید.
حسین بن روح طومار پیچیده ای را باز کرد و در فصلی از آن طومار توقف نمود،
آن قسمت را به من نشان داد که در آن نوشته بود: [و اما مشکل آن مرد و همسرش را خدای متعال حل نموده و میان آن دو صلح و آشتی بر قرار نمود].
از همان روز بود که دیگر اوضاع زندگیم به حال آرامش بازگشت و دیگر مسئله ای بین من و همسرم اتفاق نیافتاد.
تا جائی که گاهی کاری می کردم تا ببینم او ناراحت میشود یا نه، اما او ناراحت نمی شد!»
✔️عریضه نویسی خدمت امام زمان علیه السلام همواره بخشی از سبک زندگی شیعیان بوده است.
✔️شایسته است در عریضه خدمت حضرتش ابتدا عرض سلام، ادب، اظهار محبت، اظهار دلتنگی از دوری جنابش و دعا برای فرجش بنماییم و سپس حاجت خود را درخواست کنیم.
✔️همچنین شایسته است عریضه نویسی محضر ولی حی دوران و امام زمان علیه السلام را برنامه ی مستمره زندگی مان قرار داده مثلا هفته ای یک عریضه برای آن وجود مقدس بنگاریم.
@moudethaqalain
🔹با امام حاضر
رو سوی سامراء کن!
نامش سلیمان بود، پدرش از یاران امام صادق علیه السّلام بود
روزی پدرش خدمت امام صادق علیه السّلام رسید و سوال مهمی از آن جناب پرسید
گفت آقای من اگر شرایط برای آمدن مهیا نباشد چطور می توانم شما را که امام زمانم هستید زیارت کنم؟
فرمود هر گاه نتوانستی بیایی، روز جمعه غسل کن یا وضو بگیر، بالای بام برو، دو رکعت نماز بخوان، آنگاه به سمت و سویی که من در آن هستم رو کن و مرا زیارت کن.
علامه مجلسی می نویسد:
«این خبر بر زیارت 👈امام زنده👉 به شیوه ای که بیان شد دلالت می کند و لذا سندی برای زیارت حضرت قائم علیه السلام است، بدین صورت که می توان از هر مکانی رو به «سرداب مقدّس» نموده و حضرتش را زیارت نمود.»
مولای من یابن الحسن
رو سوی منزل منزل مطهر و مبارکتان در سامراء مقدسه شما را زیارت می کنم؛ السلام علیک یا صاحب الزمان! السلام علیک ایها الإمام المظلوم الغریب، عجل الله تعالی فرجک الشریف
@moudethaqalain
🔹با امام حاضر
زندانی بغداد برایش دعا کرده است!
نامش یحیی بود و از یاران امام کاظم،
می گوید هنگامی که هارون پلید حضرت را به بغداد آورد بر آن امام مظلوم وارد شدم،
وقتی رسیدم که آن جناب از نماز عصر فراغت یافته بود،
دستانش را به سوی آسمان بلند کرد و عرضه داشت:
پروردگارا تو آن خدایی هستی که معبودی غیر تو نیست...
تو را به آن نامی می خوانم که هر که تو را به آن بخواند ناامید نمی شود،
بر محمد و اهل بیت او درود فرست
وَ أَنْ تُعَجِّلَ فَرَجَ اَلْمُنْتَقِمِ لَكَ مِنْ أَعْدَائِكَ
و در فرج منتقم از دشمنانت تعجیل کن
و آنچه به او وعده داده ای عملی کن!
یحیی گفت: مولای من برای که دعا کردید؟
فرمود: برای مهدی آل محمد که پدرم فدای او
آن که دو ابرویش قرین و به هم پیوسته و شانه هایش ستبر است
چهره اش گندمگون است و به خاطر شب زنده داری های دائمی رنگ چهره اش به زردی گرائیده،
پدرم فدای آن که شبش را با سجود و رکوع در حالی می گذراند که گویی ستارگان را با شب زنده داری اش چوپانی میکند،
پدرم فدای آن که در راه طاعت خدا، ملامت هیچ ملامتکنندهای او را نمیگیرد.
اوست چراغ تاریکی ها...
ما نیز با امام کاظم علیه السلام دست به آسمان بالا برده و عاجزانه درخواست کنیم؛ بارخدایا
أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ اَلْمَكْنُونِ اَلْمَخْزُونِ اَلْحَيِّ اَلْقَيُّومِ
اَلَّذِي لاَ يَخِيبُ مَنْ سَأَلَكَ بِهِ
أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ
وَ أَنْ تُعَجِّلَ فَرَجَ اَلْمُنْتَقِمِ لَكَ مِنْ أَعْدَائِكَ
وَ أَنْجِزْ لَهُ مَا وَعَدْتَهُ 🤲
@moudethaqalain
🔹امام حاضر
حال امام زمانت را بپرس!
منهال بن عمرو از موالیان اهل بیت علیهم السلام بود که در شام زندگی می کرد. پس از واقعه کربلا اهل بیت علیهم السلام را به صورت اسیر وارد شهر شام کردند، منهال خدمت امام زین العابدین علیه السلام می رسد و این گونه، احوال امام را می پرسد: کیف اصبحت یابن رسول الله؟
چگونه شب را صبح کردید ای پسر پیامبر؟
امام سجاد علیه السلام قبل از پاسخ به سؤال او فرمود:
ویحک اما آن لک ان تعلم کیف اصبحت؟
وای بر تو! وقت آن نیست که بدانی من چگونه صبح کرده ام؟
سیدالساجدین علیه السلام به منهال که ادعای محبت اهل بیت علیهم السلام را داشته نهیب می زند که وای بر تو! چه طور شیعه ای هستی که از حال امام خود بی خبری؟ آیا وقت آن نرسیده که بدانی بر امامت چه گذشته است؟ آیا تو نباید بدانی که امام زمانت در چه حال است؟ مگر می شود دم از امامی بزنی ولی از حال او بی خبر باشی؟
نکند ما نیز به همان بلیه ای دچار هستیم که در آن روزگار، امثال منهال به آن دچار شده بودند. به راستی الان کدام یک از ما از حال امام زمان خویش با خبر است؟ چه کسی می داند بر امام زمانش چه می گذرد؟
اگر مدتی از پدر و مادر یا فرزند و بستگان خود دور باشیم و بی خبر بمانیم به تکاپو می افتیم، به هر دری می زنیم تا از آنها خبری به دست آوریم؛ اما گاه از خدا عمری می گیریم اما نمی دانیم که بر امام زمانمان چه گذشته است، از حال امام عصر علیه السلام بی خبریم.
همین الان نیت کنیم و هر روز صبح بعد از عرض سلام و ادب و ارادت خدمت آن جناب، حال امام زمان علیه السلام را بپرسیم، عرض کنیم یابن رسول الله حالتان چطور است، با این همه سال غیبت و غربت چه می کنید؟ پسر حضرت زهرا دلمان برای تان تنگ شده، خدا فرج شما را برساند!
@moudethaqalain