هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 قرب؛ گمشده انسان
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره ۲۰
#تا_اربعین
@mouood_org
@mouood_multimedia
🔘 برکاتِ کربلا
💧 مادرش علاقه داشت که به زیارت «بارگاه مطهّر امام حسین (ع)» برود و با توسّل به پیشگاه آن امام، راه تحصیل و طیّ مراحل کمال را برای نوجوان خود هموار سازد. وی همراه گروهی از زائران حسینی، «فشارک» را به قصد اقامت در «کربلا» ترک کرد و در این شهر پس از انجام آداب زیارت، زمینههای ادامه تحصیل سیّدمحمّد را فراهم ساخت و فرزند بزرگترش، یعنی سیّدابراهیم کبیر را موظّف ساخت که متکفّل امور وی گردد.
💧 سیّدمحمّد طباطبایی فشارکی در کربلا تحصیلات عربی، منطق و برخی مقدّمات دیگر را آموخت و از محضر حاج آقا حسنبن سیّدمحمّد مجاهد بهرهمند شد.
💧 در این زمان، حسینبن محمّد اسماعیل معروف به فاضل اردکانی که سالها از محضر صاحب «ضوابط»، صاحب «جواهر» و دیگر بزرگان استفاده نموده و به مقام اجتهاد و اجازه روایت رسیده بود، در حوزه «کربلا» به تدریس اشتغال داشت. سیّدمحمّد فشارکی به همراه مجتهدانی چون میرزامحمّدتقی شیرازی، سیّدمحمّد کشمیری و میرزا مهدی شیرازی به حوزه درسی او رفت و ضمن فراگیری فقه و اصول، وارستگی، بیاعتنایی به دنیا و سایر مکارم اخلاقی را آموخت.
💧آیتالله العظمی اراکی خاطر نشان نموده است:
ایشان [سیّدمحمّدفشارکی] با مرحوم محمّدتقی شیرازی همبحث بودند. پس از مدّتی از «اصفهان» به کربلا میآیند و در درس فاضل اردکانی شرکت میکنند؛ فاضل اردکانی آن وقت خیلی مُعَنون بود. میرزاحسن شیرازی در آن زمان، در نجف و فاضل اردکانی در کربلا بودند. روزی در اوقات زیارتی، زوّار عرب از اطراف کربلا به عنوان زیارت حضرت امام حسین (ع) مشرّف میشوند. آمد و رفت اینها به صورت هروله و با لباس مخصوص بود. سیّدمحمّد فشارکی در زمان مراجعت آنها وارد جمعیّت میشود؛ با اینکه لباسی متفاوت با آنان داشت. در این بین که به حالت هروله بین زوّار عرب میرفته است، در مراجعه به کجاوه پایش به پای آقا میرزاحسن شیرازی برخورد میکند. میرزاحسن شیرازی از داخل جمعیّت دستش را دراز میکند و میگوید: با من بیا! از همان ساعت اوّل، آقا سیّدمحمّد فشارکی به آقای میرزای شیرازی ملحق گردید و از خواصّ ایشان گشت. از او میپرسند: شما مدّتی در «کربلا» و در درس فاضل اردکانی بودید، چه تفاوتی بین او و میرزای شیرازی دیدی؟ او جواب داد: میرزای شیرازی در هوش و تواناییهای فکری بر فاضل اردکانی برتری دارد.
💧 همانگونه که آیتالله مصلحی از پدر بزرگوار خود آیتالله اراکی و ایشان از مرحوم آیتالله حاج شیخ عبدالکریم حائری نقل کرده است که مرحوم سیّدمحمّد فشارکی برای اینکه در یادگیری دروس، توفیق افزونتری به دست آوَرد و درجات علمی را بهتر طی کند، تصمیم میگیرد روز عاشورا همراه طایفه طویرجیها عزاداری کند و چون با اخلاص و نیّتی عالی به سوگواری پرداخت، امام حسین (ع) به او توفیق بزرگی اعطا کردند و چه اجری بهتر از اینکه سیّدمحمّد فشارکی با میرزای شیرازی آشنا شود! آشنایی مهمّی که تحوّل بزرگی در مسیر زندگی علمی و اجتماعی آن فقیه فرزانه ایجاد کرد و زمینههایی را برایش چنان مهیّا ساخت که جمع کثیری از معاریف و مشاهیر، حوزه درسی او را غنیمت شمردند.
📚 #مجموعه_کشکول
📗 #سودههای_الماس
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/Zf0QZ
#اخلاق_اسلامی
@mouood_org
🔘 عيسی(ع) و كربلا
▪️ عيسی(ع) كه در جمع حواريان بود و از سرزمين كربلا میگذشت، پس از شنيدن خبر قرار گرفتن شيری بر سر راه عابران، جلو آمد و رو به شير گفت: چرا در اين راه نشستهای و مانع رفت و آمد عابران هستي؟
▪️ حيوان به زبان آمد و گفت: يا نبیالله! نمیگذاريم از اينجا بگذری، مگر آن كه بر يزيد، قاتل حسين، لعن كنی.
▪️ عيسی(ع) پرسيد: قاتل او كيست؟
شير گفت: ملعون چرندگان و پرندگان و درندگان بيابانها است، به ويژه در ايام عاشورا.
▪️ عيسی(ع) به همراه حواريان دست به آسمان برداشت و يزيد و قاتلان امام حسين(ع) را لعن كرد. آنگاه شير از سر راه كنار رفت و آنان از آن سرزمين گذشتند.
📚 علاّمه مجلسی، بحارالانوار، ج۱۰، ص ۱۵۶ به نقل #ماهنامه_موعود، سال۱۳۸۵، شماره۷۲
#گذر_پیامبران_بر_کربلا
@mouood_org
🔘چرا بیوتروریسم؟
♦️در بین جنگ افزارهای نوین، سلاح و فناوری میکروبی بیشتر از سایرین، مورد توجه تشکل های تروریستی و تروریست دولتی ابرقدرت ها قرار گرفته است.
♦️شاید بتوان به جرئت گفت که سلاح های هسته ای دیگر یک خطر بالفعل نیستند و تنها یک قدرت بازدارنده بالقوه محسوب می شوند. کشورهای صاحب این سلاح ها، هرگز نخواهند توانست به راحتی از آنها علیه دشمنان خود استفاده نمایند؛ زیرا تبعات به کار گیری چنین سلاح هایی آن چنان گسترده است که قسمت بزرگی از جهان را در بر خواهد گرفت.
♦️سلاح های شیمیایی نیز چندان گزینه مناسبی برای فعالیت های تروریستی نیستند. مشکلات حمل و نقل و نگهداری و به کارگیری، عمر کوتاه، خطر نشت، تاثیر محدود و قابلیت ردیابی شبب شده اند که این گزینه نیز چندان مورد اقبال نباشد.
♦️ازین رو سلاح های میکروبی چه در عرصه جنگی و چه در عرصه تروریستی، وسیله ای بسیار مطلوب برای دشمنان شده است.
توان تولید بالا، نگهداری راحت، قابلیت انتشار، قابلیت مصون سازی نیروی خودی، قابلیت تکثیر برای عوامل میکروبی زنده، دشواری بسیار در ردیابی فرد یا افراد متخاصم، گستردگی عملکرد از انسان تا دام و محصولات کشاورزی و محسنات بسیار دیگر موجب شده اند که تشکل های تروریستی به این فناوری جدید به شدت کشش یابد، بدون آنکه بتوان گناهی را متوجه آنها نمود.
♦️سلاح های میکروبی، به خصوص در عرصه تروریسم دولتی و علیه ساختارهای صنعت کشاورزی در سالیان اخیر، بسیار به کار رفته است. اگر چه کشور هدف، هرگز نتوانسته است ادعای خود را علیه دشمنش به اثبات برساند.
📚 مجموعه مقالات #بیوتروریسم، انتشارات هلال
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/Js0ZJ
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 مسابقه قرب
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره ۲۱
#تا_اربعین
@mouood_org
@mouood_multimedia
🔘 منجی از نسل ناخدایان
🔸 محمّدبن بکیر گوید: بر زید بن علی وارد شدم و نزدش صالح بن بشر بود، به او در حالی که قصد رفتن به عراق را داشت، سلام کرده و عرض کردم: ای پسر رسول خدا! حدیثی برایم بازگو کن که از پدرت، امام سجّاد(ع) شنیده باشی.
🔸 زید گفت: پدرم از پدرش و از جدّش نقل کرد: رسول خدا(ص) فرمودند: «چهار کس را من در قیامت #شفاعت می نمایم:
1. آن که به ذریه من کرامتی نماید؛
2- حوایج ذریه مرا برآورد؛
3- سعی در امور ذریه من نماید وقتی که آنان گرفتاری دارند؛
4- دوست ذریه من باشد با زبان و دل.»
گفتم: یابن رسول اللَّه(ص) از نعمتهای خداوند به خودتان بگویید.
🔸 گفت: پدرم از پدرش و از جدّش رسول خدا(ص) نقل فرمودند:
«کسی که دوست ما اهل بیت باشد ما هم در قیامت او را شفاعت میکنیم، ای پسر بکیر! کسی که ما را برای خدا دوست داشته باشد با ما محشور شود و در بهشت وارد شود .
ای پسر بکیر! کسی که به ما متمسّک شود با ما در درجات اعلی است.
ای پسر بکیر! خدای تعالی پیامبرش محمّد(ص) را برگزید ما را به ذریه او اختیار نمود، پس اگر ما نبودیم خداوند دنیا و آخرت را، نمیآفرید.
ای پسر بکیر! به ما خدا شناخته شد و به وسیله ما حقتعالی عبادت کرده شد.
🔸 مائیم راه به سوی خدا، و از ماست برگزیده او، مصطفی(ص) و از ماست اختیار شده او، مرتضی (ع) و از ماست مهدی(عج)، #قائم این امّت.»
📚 برگرفته از کتاب « #صفات_و_خصال_امام_مهدی(عج)»؛ به نقل از «کفایة الاثر»
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/NjD8P
#امام_زمان_شناسی
@mouood_org
🔘 امیرالمؤمنین (ع) فرمودند:
«مرا میگویید که پیروزی را از راه ستم بجویم؟ نه، به خدا سوگند! تا خورشید میتابد و ستارهای در آسمان میدرخشد، دست به چنین کاری نمییازم. به خدا سوگند! اگر این اموال از خودم بود، هر آینه مساوات را در میان آنان مراعات میکردم، چه رسد به اینکه مال خودشان است.»
▫️ برای مطالعه به شناسه زیر مراجعه نمایید:
@mouood_ketabkhani
#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود
@mouood_org
@mouood_ketabkhani
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 مسیر تقرب
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره ۲۲
#تا_اربعین
@mouood_org
@mouood_multimedia
🔘 اثبات عمر طولانی امام
❓ چطور ممکن است یک نفر عمری، تا این حد طولانی داشته باشد؟ با چه دلایلی میتوان اثبات کرد که عمر مبارک حضرت مهدی(ع) طولانی است؟
🔅 برای اثبات طولانی بودن عمر امام آخرین، به چند دلیل میتوان اشاره کرد که ما به اختصار به آنها میپردازیم:
🔅 1. وجود افرادی با عمرهای طولانی در طول تاریخ:
با توجّه به اینکه عمر حضرت آدم(ع)، از 930 تا 1030 سال تخمین زده شده، یا حضرت حوّا(س) که ایشان نیز عمری حدود 931 تا 1031 سال داشتهاند، حضرت شیث (پسر حضرت آدم)(ع) بین 912 تا 1040 سال عمر کردهاند و ...، دور از انتظار نیست که عمر آخرین ذخیره الهی هم طولانی باشد؛
🔅 2. امکان علمی عمر طولانی:
در اینجا دو تفسیر از پیری، وجود دارد؛ یکی اینکه ناتواني و پيري، نتيجه نبرد و كشمكش با عوامل مشخّص خارجي است، معنايش اين ميشود كه از جنبه نظري امكان دارد وقتي بافتهاي تشكيلدهنده جسمِ انسان را از عوامل تأثيرگذار دور نگه داريم، حيات طولاني شود و در نهايت، بر پديده پيري فايق آيد.
دوم اینکه: بپذيريم پيري يك قانون طبيعي براي سلولها و بافتهاي زنده است و آنها زماني به مرحله ناتواني و پيري رسيده، در نهايت ميميرند. اگر اين نظريه را هم بپذيريم، معنايش اين نيست كه هرگز اين قانون طبيعي انعطافپذير نباشد، زیرا هستند کسانی که با وجود بالا بودن سنشان، نشانهای از آن را در تن و بدن خود ندارند (البته عکس این قضیه هم اتفاق میافتاد). بنابراین باید گفت: درباره عمر حضرت مهدی(ع) و در پاسخ به ابهامات، بايستي گفت طول عمر براي انسان، از نظر منطق و علم، امري ممكن است و علم تلاش ميكند به تدريج، اين امكان نظري را به امكان عملي تبديل سازد.
🔅 3. عمر طولانی با اعجاز الهی:
از طرفی بر ما ثابت شده است که تعداد پیشوایان حضرت رسول(ص)، دوازده نفر است؛ نه یک نفر بیشتر و نه یک نفر کمتر؛ از طرفی با شهادت امام حسن عسکری(ع)، استمرار این سلسله فقط با وجود حضرت مهدی(ع)، محقّق میشود. طبق آیات و روایات،حضرت مهدی(ع)، تحققبخش وعدههای الهی هستند و بر خداوند لازم است که عمر ایشان را طولانی کند و ایشان را سالم نگاه دارد تا زمینهها فراهم شود وروز موعود فرابرسد و وعده الهی حکومت مستضعفان، عملی شود ان شاءالله.
📚 #پرسش_از_موعود
📬 خرید از یاران شاپyon.ir/UZj1I
#پرسش_و_پاسخ
@mouood_org
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 مهدی بیا!
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره ۲۳
#تا_اربعین
@mouood_org
@mouood_multimedia