eitaa logo
موعود
2هزار دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
1.2هزار ویدیو
276 فایل
🔸کانال رسمی موسسه فرهنگی هنری موعود عصر «عج»🔸 🔹پایگاه اینترنتی موسسه موعود: 🔸fa.mouood.com 🔹فروشگاه اینترنتی: 🔸shop.mouood.com 🔹 ارتباط با موعود: 🔸Eitaa.com/mouood_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 حلم و بردباری 🔸روزی حضرت علی «ع» چند بار غلام خود را صدا زدند؛ ولی جوابی نشنيدند. ناگهان حضرت ديدند كه غلام دم در ايستاده است. به او فرمودند: «چرا جوابم را نميدهی؟» 🔹غلام عرض كرد: زيرا به حلم و بردباري شما اطمينان دارم و خود را از مجازات ايمن ميدانم. حضرت علی «ع» پاسخ غلام را نيكو شمردند و به همين جهت او را آزاد كردند. 🗒 || 📚 || 📔 || 📖 كشّاف، ج 4، ص 715. 📲 @mouood_org 🌐 www.mouood.org 🌐 www.yaranshop.ir
💠 گرچه یک نفر! 🔸آيت الله حسن‌زاده آملی «حفظه الله» فرمود: 🔹شبی درباره اين موضوع فكر می‌كردم كه چرا خداوند، انسانها را آفريد؟ آياتی مانند «وَ ما خَلَقتُ الجِنَّ وَ الإِنسَ إِلّا لِيَعبُدُون» را هم كه از نظر می‌گذراندم و اينكه در تفسيرش فرموده‌اند: لِيَعبُدُونَ يعني لِيَعرِفُونَ، باز اين اشكال به ذهنم می‌آمد كه عبادت، فرع معرفت است و ما كه معرفتی نسبت به خدا نداريم، پس چه عبادتی؟! و..! 🔹صبح، اوّل وقت، به حضور استاد علّامه طباطبايی «رض» رسيده و سؤال را با ايشان در ميان گذاشتم كه: حضرت استاد! پس چه كسی بناست خداوند را عبادت كند؟! 🔸ايشان در بيانی كوتاه فرمودند: 🔹گر چه يك نفر! تا اين جمله را فرمودند، من آرام شدم. همان دم به ياد وجود مقدّس امام زمان «عج» افتادم و خاطرم آمد كه زمين و عالم، هماره چنين شخصی را دارد. ديگران همگی طفيلی وجود انسانِ كامل (معصوم) هستند و گويی هدف از خلقت آنان، به خلقت موجود تام و كامل باز می‌گردد. 💌 همراهان مهدوی گرامی، از شما خواستار دعا جهت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان «عج» هستیم. التماس دعا 🗒 📚 || 📓 📲 @mouood_org 🌐 www.mouood.org 🌐 www.yaranshop.ir
هدایت شده از تاریخ فردا
▫️رخنه در كار عالم و آدم و به فساد كشاندن بندگان خدا، از شيطان به بني‌قابيل و از آنان به بني‌اسرائيل منتقل شد تا به امروز كه چون موريانه و موذيانه در كار رخنه، تباهي و سلطه‌جويي‌اند و جلوداري هم ندارند.
مناظره امام محمّد باقر (ع) با عمرو بن عبيد (يكى از بزرگان اهل سنّت) عمرو بن عبيد بر امام باقر (ع) وارد شد و مى خواست ايشان را به پرسش هاى خود آزمايش كند. پس به آن جناب عرض كرد: قربانت شوم! معناى گفتار خداى تعالى چيست كه مى فرمايد: «آيا نديديد آنان كه كفر ورزيدند كه آسمانها و زمين بسته بودند، پس شكافتيم آنها را.» 1 حضرت باقر (ع) فرمودند: «آسمان بسته بود، يعنى باران فرو نمى فرستاد و زمين بسته بود، يعنى گياه نمى روياند.» عمرو بن عبيد خاموش شد و جاى اعتراض به سخن آن حضرت نيافت و رفت و دوباره بازگشته، گفت: قربانت گردم! مرا از گفتار خداى تعالى آگاه كن كه فرمايد: «و آنكه خشم من بر او فرود آيد، همانا تباه گشت.» 2 خشم خداى عزّوجلّ چگونه است؟ يعنى اگر خشم به همين معناى عرفى باشد كه در اثر پيشامد ها تغييرى در حال شخص پيدا مى شود و از آرامى به حال خشم درآيد، اين معنا درباره خداى متعال جايز نيست؛ زيرا موجب تغيير در او شود و مانند بندگان از حالى به حال درآيد. امام باقر (ع) فرمودند: «اى عمرو! خشم خدا عقاب اوست؛ يعنى خشم در اين آيه، به معناى عقاب است و هركه پندارد كه خداى تعالى را چيزى تغيير دهد، همانا چنين كسى كافر شده است.» 3 پىنوشتها: __________________________________________________ (1). سوره انبياء، آيه 30. (2). سوره طه، آيه 81. (3). مفيد، محمّد بن محمّد، «الارشاد»، ج 2، صص 237- 238. سيّد حسن حرّ، «سبك اخلاقى مناظرات چهارده معصوم (ع)» از منظر قرآن و روايات»، فصلنامه قرآنى، كوثر، شماره 51، زمستان 93، صص 167- 168.
آيا مؤمنى نيست؟ امام باقر (ع) فرمودند: «خداى تعالى از ابتداى هر شب جمعه تا آخر آن، از بالاى عرش ندا در مى دهد: «آيا بنده مؤمنى نيست تا پيش از دميدن سپيده، براى دين يا دنيايش، مرا بخواند تا من اجابتش كنم؟ آيا عبد مؤمنى نيست كه تا قبل از طلوع فجر، از گناهانش توبه كند تا من او را بيامرزم؟ آيا بنده مؤمنى نيست كه روزى اش تنگ شده باشد تا قبل از طلوع فجر، از من زيادتر روزى درخواست كند و من روزى اش را زياد كنم و بر او وسعت دهم؟ آيا عبد مؤمن بيمارى نيست كه قبل از طلوع فجر، از من درخواست شفا كند، پس او را شفا دهم؟ آيا عبد مؤمن در بندى نيست كه تا قبل از طلوع فجر، از من درخواست آزادى از زندان كند و من او را برهانم و راهش را باز كنم؟ آيا بنده مؤمن ستم كشيده اى نيست كه تا قبل از طلوع فجر از من درخواست انتقام كند و من او را يارى كنم و برايش انتقام بگيرم؟» پس پيوسته اينگونه، مردم را مىخواند تا صبح شود.» منبع: «عدة الدّاعى و اجاعى السّاعى»، ص 52.
٫شعرـروز نگاه تو كيستم من؟ سائلى در پاى ديوار شما با همه فقر و تهيدستى خريدار شما ديده ام را شسته ام يك عمر از خون جگر در هواى لحظه اى از فيض ديدار شما چون درخت خشك دارم بر فلك دست نياز بلكه يابم حاصلى از نخل پر بار شما سر برون آورده ام چون رشته از شمع خموش تا مگر نورى نصيبم كرد از نار شما پيشتر از آن كه بگذارند نامى روى من بوده نامم با خطّ خوانا به طومار شما پاى تا سر دردم و باشد دوايم يك نگاه اى شفاى عالمى در چشم بيمار شما فخر بر بلبل فروشم، ناز بر گل آورم گر چو خارى سر برون آرم ز گلزار شما غلامرضا سازگار
سيماى اهل سلوك در نهج البلاغه استاد شهيد آيتالله مطهرى (ره): در «نهجالبلاغه»، مطالب مربوط به اهل سلوك و عبادت فراوان آمده است. به عبارت ديگر، ترسيم هايى از چهره عبادت و عبادت پيشگان شده است؛ گاهى سيماى عبّاد و شلّاك از نظر شب زندهدارى ها، خوف و خشيت ها، شوق و لذّت ها، سوز و گدازها، آه و ناله ها، تلاوت قرآن ها ترسيم و نقّاشى شده است، گاهى واردات قلبى و عنايات غيبى كه در پرتوى عبادت و مراقبه و جهاد نفس نصيبشان مى گردد، بيان شده است، گاهى تأثير عبادت از نظر گناه زدايى و محو آثار تيره گناهان مورد بحث قرار گرفته است، گاهى به اثر عبادت از نظر درمان پاره اى بيمارى هاى اخلاقى و عقده هاى روانى اشاره شده است و گاهى ذكرى از لذّت ها و بهجت هاى خالص و بى شائبه و بى رقيب عبّاد و زهّاد و سالكان راه به ميان آمده است. منبع: مجموعه آثار استاد شهيد مطهّرى، ج 16، صص 420- 421.