eitaa logo
موعود
2هزار دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
1.2هزار ویدیو
276 فایل
🔸کانال رسمی موسسه فرهنگی هنری موعود عصر «عج»🔸 🔹پایگاه اینترنتی موسسه موعود: 🔸fa.mouood.com 🔹فروشگاه اینترنتی: 🔸shop.mouood.com 🔹 ارتباط با موعود: 🔸Eitaa.com/mouood_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
به امید اولین صبح دولت کریمه امام مهدی علیه السلام بوى فصلى نو رسيده است؛ اگرچه از ميان دود و غبار بى عشقى. عروس سپيد محبّت، قدم بر صحن چمن و لاله مى گذارد؛ با دامنى از شكوفه هاى بادام و سيب. نه ديوارها و نه پنجره ها هيچ كدام را ياراى ماندن در گذر اين عروس سپيده ها نيست. آنگاه كه پاى از جويبارى برمى گرداند، بوى نسترن و نسرين در فضاى دشتها و چمنزاران مى پراكند و پروانه هاى رنگارنگ را به پرواز رنگين بهارى فرامى خواند. السلام على ربيع الانام! نغمه هاى هزاران و قمريان يادآور ناشكيبايى دلدادگانى است كه فسردگى دى ماه را توان زدودن ياد بهار و شقايق از دلهايشان نبوده است و اينك بى سرودستار، به هواى محبّت سر به كوه و صحرا مى نهند. افسوس! كه قلب آدمى به وقت غيبت عشق مى پژمرد، پژمرده تر از زمستان سرد. گويا روح، محبّتى است كه به وقت غيبتش همه چيز معنى خود را از دست مي دهد. سوز فراق، لهيب انتظار و شوق ديدار، گلهاى رنگارنگ سرزمين عشق و دلدادگى اند، همان كه دشت فسرده وجود آدمى را بدل به گلستانى خوش رنگ و بوى مى سازد. السلام على ربيع الانام! اى شبهاى پرستاره! اى نسيم دل انگيز صبحگاهى! ما را قلبى مملو از ياد اوست. آيا شما را رخصتى هست تا پيام ما را به ديار او بريد؟ اى فرشتگان كه از بارگاه پاك خداوندى بهره مى بريد! شما را از قلب او و تپش مهربانانه اش آگاهى هست؟ ما را با شما سخنى است! پيغامى براى او. بدو برسانيد كه: در همه ى خلوت شبهايمان، با ياد گلبرگ هاى سرخ، عطر گلهاى مريم و نرگس، رنگ آبى آسمان و رويش جوانه هاى بادام و سيب به ياد اوييم. السلام على ربيع الانام! سردبير
گرسنگى در برابر دلار مك دونالد يكى از چند شركت عظيم تجارى است كه در زمين هاى بزرگ كشورهاى فقيرسرمايه گذارى كرده است. اين زمين ها بهوسيله حاكمان آنها كه از دو حربه پول و گرسنگى بهره مى گيرند و اغلب نظامى اند يا حاكمان مرفّه، فروخته شده است. آنها كشاورزان كوچكى را كه در آن زمين ها، زندگى و غذايشان را تأمين مىكنند، اخراج مى نمايند. قدرت دلار آمريكا به اين معنى است كه جهت خريد تكنولوژى و كالاهاى توليد شده، كشورهاى فقير در دام توليد بيشتر و بيشتر غذا، جهت صدور به آمريكا مى افتند. از ميان فقيرترين 40 كشور دنيا، 36 كشور، صادركننده محصولات غذايى بهثروتمندترين كشور، «ايالات متّحده»، هستند.
نامه سيدبن طاووس به فرزندش و «سيد اجل على بن طاووس» رضى الله عنه در كتاب «كشف المحجة» فرزندش را سفارش و امر كرده به انجام امورى كه مربوط به آداب و وظايف او نسبت به مولايمان صاحب الزمان (ع) است، تا آنجا كه گفته: «... پس در پيروى و وفادارى و تعلق خاطر و دلبستگى نسبت به آن حضرت (ع) به گونه اى باش كه خداوند و رسول او (ص) و پدران آن حضرت و خود او از تو مى خواهند، و حوائج آن بزرگوار را بر خواسته هاى خود مقدم بدار! هنگامى كه نمازهاى حاجت را به جاى مى آورى، و صدقه دادن از سوى آن جناب را پيش از صدقه دادن از سوى خودت و عزيزانت قرار ده، و دعا براى آن حضرت را مقدم بدار بر دعا كردن براى خودت، و نيز در هر كار خيرى كه مايه وفاى به حق آن حضرت است آن بزرگوار را مقدم بدار، كه سبب مى شود به سوى تو توجه فرمايد و به تو احسان نمايد ...».
تلنگری به زائران بیت الله الحرام سال هاست كه به زمين هبوط كردهاى! تو را با آن حريم، آن بهشت امن فرسنگ ها راه است. اينك تو نيز بايد چونان پدر، راهى صحرا شوى، از عرفات بگذرى و به مشعر شوى. منا را دريابى تا ديگر بار اذن دخول به خانه و بهشت را به دست آورى. گويا كه فراموش كرده اى كه در زمره عصيان كنندگان و عهدشكنندگانى! از يادبرده اى كه از بهشت دورافتاده اى و بر پهنه خاك گام بر مىدارى. بازگشتى دوباره خواهى داشت؟ تو را چارهاى جز انابه، صبورى و ندبه نيست.
#شعر_روز اي آنکه در نگاهت حجمي زنور داري کي از مسير کوچه قصد عبور داري؟ چشم انتظار ماندم، تا بر شبم بتابي اي آنکه در حجابت درياي نور داري من غرق در گناهم، کي مي کني نگاهم؟ برعکس چشمهايم چشمي صبور داري از پرده ها برون شد، سوز نهاني ما کوک است ساز دلها، کي ميل شور داري؟ در خواب ديده بودم، يک شب فروغ رويت کي در سراي چشمم، قصد ظهور داري؟
این جنگ سخت و جنگ نرم (فرهنگی و فکری)، جنگ اقتصادی وجود دارد و مهم ترین جنگ اقتصادی جنگ بیکاری است. استراتژیست‌های جنگ اقتصادی در دنیا بر این نظر استوارند که برای از بین بردن یک کشور، کافی است پول این کشور را ضعیف کنید و از بین ببرید. از آنجایی که «ایران» در عرصه‌ی جنگ سخت قوی عمل می‌کند، دشمنان تصمیم گرفتند که ضعیف ترین قسمت ایران که همان پول اوست، بزنند. تصمیم گیران نظام مالی ایران غالبا فراورده‌های دانشگاه‌های خارج از مرزها و حاصل و نتایج دانش آنان نشخوار مطالب آنان است و نیروی انقلابی، نتوانسته است روش جدید و نوینی را برای نظام ما پیش بینی کند؛ بنابراین این مسئله به ضعف کشور بدل شده است.