🔘 ورود فاطمه(س) به عرصه قیامت و گریه جانسوز او
▫️ ... از پیامبر اکرم(ص) نقل شده فرمود: «هنگامی که روز قیامت بر پا گردد، فاطمه(س) در میان جماعتی از بانوان وابستگانش وارد محشر گردد، از سوی خدا فرمان آید که وارد بهشت شو، فاطمه(س) سوگند به میگوید: «به بهشت نروم تا اینکه بدانم پس از من با فرزندم حسین(ع) چه کردند؟» خطاب رسد به قلب قیامت نظر کن، او به آن سو بنگرد حسین(ع) را با پیکر بیسر ببیند که بر پا ایستاده، پس شیونی کشد، و من از شیون او شیون کنم، و همه کرّوبیان از ناله و افغان ما بخروشند.»
▫️ برای مطالعه به شناسه زیر مراجعه نمایید:
@mouood_ketabkhani
#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود
@mouood_org
@mouood_ketabkhani
🔘 مسیحیت ارسطویی
💠 در قرن پنجم میلادی، تحوّلاتی در اروپا رخ میدهد و کشور روم زیر تهاجمات فراوان اقوام وحشی - که اروپاییان امروز باشند - از پای در میآید؛ به طوری که در اواخر قرن پنجم، شهرنشینی و تمدّن به کلّی از بین میرود و اروپا به دورانی نزدیک به عصر حجر باز میگردد که دوران ظلمت یا سیاهی قرون وسطی نام گرفته است، در این دوران که چند صد سالی طول کشید فقط کلیسا بود که چراغ بسیار کم سوی فرهنگ را همچنان برافروخته نگاه می داشت، هرچند که غالب کشیشان آن زمان به کلّی بیسواد بودند.
💠 در سال ۱۰۰۰ میلادی بود که آرام آرام اروپای امروزی شکل اوّلیه خود را پیدا کرد که البتّه به هیچوجه قابل مقایسه با دنیای متمدّن آسیایی و آفریقایی نبود.
شهرهای اروپایی رفته رفته شكل گرفتند و جمعیّت آنها افزایش یافت و تأسیسات جدیدی از قبیل مدارس وجود آمد و کتابهای فراوانی به تدریج از عربی به لاتین ترجمه شد.
💠 از آنجا که این متون تعلّق به کشور اسلامی اندلس (واقع در اسپانیا و پرتغال) داشت و فلاسفه آنجا از ارسطوییان (مشاییان) خشک بودند، مسیحیان نیز تمایل به فلسفه ارسطو پیدا کردند تا آنجا که فلسفه افلاطونی و نوافلاطونی را به کلّی کنار گذاشتند.
💠 میدانیم که فلسفه ارسطویی یک فلسفه کاملاً استدلالی و منطقی است و از عرفان و اشراق افلاطونی در آن خبری نیست، یعنی به جای آنکه به تفكّر «قلبي» هم ارزش بدهد، كلاً منحصر در «قالب» استدلال شده است. گسترش فلسفه ارسطویی در بین مسیحیان، سبب شد که تمایل به بحث عقلی و استدلالی خشک در باب مسائل مذهبی تشدید شده و برعکس گرایشهای قلبی و ایمانی تضعیف گردد و قریب سیصد سال، زمینهساز تحوّلات رنسانس قرار گیرد.
📚 «#سیر_تفکر_جدید_در_ایران_و_جهان»
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/51myW
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
◽️ امام حسین(ع) فرمودند:
«خدا قائم ما را آشكار میكند تا از ستمكاران انتقام بگيرد.»
عرض شد: ای فرزند رسول خدا(ع)! قائم شما كيست؟ فرمودند:
«هفتمين از فرزندان پسرم محمّدبن علی(ع)، او حجّت بن الحسن بن علی بن محمّد بن علی موسی بن جعفر بن محمّد بن علی، فرزندم میباشد...»
◽️ «اثبات الهداة»، ج 7، ص 138، ح 681.
📚 « #از_حسین_ع_تا_مهدی_ع »
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/5i3WJ
#نذر_یک_نگاه #حضرت_عباس_ع، بازارسال کنید.
#سلام_بر_حسین_ع
#محرم
@mouood_org
🔘 بیمرگی: کوبیدن جاده ظهور
🔸باید آماده شویم و آماده بودن برای ظهور، فقط این نیست که به لحاظ جسمانی و تأمین اسلحه خودمان را برای جنگ نهایی آماده کنیم! مهمترین بخش آمادگی، «روحی و فکری» است.
🔸 فکر کنید: آیا تاب عدالت علیگونهی حضرت مهدی(عج) را داریم؟ یا مثل زبیر، در ابتدای راه، همراهیم و وقتی منافعمان به خطر افتاد، سایهی امن مولایمان را به قصد فتنه شترسواران، ترک میگوییم؟
آیا اگر امام همه ی نمازهایمان را اشتباه بخواند و یا اموالمان را شبهه ناک، حاضریم بپذیریم و کل نمازهایمان را قضا کنیم و کل اموالمان را از دست بدهیم؟
🔸 آمادگی یعنی، توان چشم گفتن بی چون و چرا و بی تردید به فرمان کسی که خداوند فرمان داده است: «اطیعوا؛ اطاعتش کنید»!
🔸 در کنار این آمادگی فکری و روحی، باید ظهور را «عنقریب» بدانیم. یعنی آنقدر نزدیک که اگر فریاد «انا بقیة الله» مولایمان را شنیدیم، ساکمان را برداریم و شتابان به سویش برویم و پشت سرمان را نگاه نکنیم.
🔸 بعد از آمادگی خودمان، نوبت به دیگران و جامعه و جهان میرسد.
امام خمینی (ره) دیدگاه وسیعی نسبت به انتظار فرج داشتند و درباره ی آن گفته اند:
«همه ی ما انتظار فرج داریم، و باید در این انتظار خدمت کنیم. انتظار فرج، قدرت اسلام است و ما باید بکوشیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا کند و مقدمات ظهور ان شاء الله تهیه شود.»
📚 برگرفته از « #انتظار_منتظر_و_تکلیف_منتظران»؛ به نقل از: کمال الدین و تمام النعمة.
#وظایف_منتظران
@mouood_org
🔘 بخشی از خطبه فاطمه صغری(س)
▫️ ... وای بر شما! آیا به ما حسادت میورزید؟ به خاطر آنکه خداوند ما را بر شما برتری بخشیده است.
🔹 گناه ما چیست که دریاهای (فضائل) ما جهان را فروگرفت، و دریای تو روپوش کوچکی است که حتّی حشره دعموس (جانور کوچ دریایی) را نمیپوشاند....
▫️ برای مطالعه به شناسه زیر مراجعه نمایید:
@mouood_ketabkhani
#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود
@mouood_org
@mouood_ketabkhani
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 با #حسین_ع یا با شامیان
#نذر_یک_نگاه #حضرت_عباس_ع، بازارسال کنید.
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره ۶
#محرم
@mouood_org
@mouood_multimedia
◽️ عيسی خشّاب نقل میكند كه گفت: به امام حسين(ع) عرض كردم: آيا صاحب الامر شماييد؟ فرمودند:
«نه، بلكه صاحب الامر، آن دورافتاده گریزان است كه انتقام خون پدر او گرفته نشده و پنهان شده از دست عمویخويش است. و [آنگاه كه ظهور كند] شمشير [پيكار با ستم پيشگان] را هشت ماه بر شانه خود مینهد.»
◽️ «كمالالدين»، ج 1، ص 318، ح 5.
📚 « #از_حسین_ع_تا_مهدی_ع »
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/5i3WJ
#نذر_یک_نگاه #حضرت_عباس_ع، بازارسال کنید.
#سلام_بر_حسین_ع
#محرم
@mouood_org
🔘 معرفی کتاب از قله عاشورا تا دریای ظهور
📖 بیان نقش زیارت امام حسین(ع) و پیوند با آن حضرت برای یاری امام عصر(عج) در عصر حاضر
📖 در واقعه عاشورا افردی که در میدان با داس و شمشیر و سنان، رو به روی اهل حق ایستادند، عملههایی بودند که با پشت گرمی فرماندهان نشسته در کوفه و شام و در هوای دریفات مقرّری و وعده حاکمیّت بر ری شمشیر میزدند؛ در حالیکه در آنچه میکردند، مسئول بودند و بیگمان مشمول شماتت و لعن خدا، رسول خدا(ص) و جمله مؤمنان. چنانکه خوب بررسی کنیم، میتوانیم به بنیانگذاران ظلم و ستم و حتّی پشت سر آنها، به بنیاسرائیل کینجو و عنود برسیم. مؤمن، ضرورتاً میبایست ژرف و وسیع بنگرد و چون عقابی شاه بال تبرّی جستن و تولّی جستن را باز کند که هیچ چیز و هیچ کس از منظرش پنهان نماند.
آنکه بسته و محدود به پیرامون خویش، به دوستیها و دشمنیها مینگرد، فراتر از پیش پای خود را نمیبیند، از همینجا به سادگی فریب میخورد و چه بسا دوست را هم به جای دشمن خونین نشانه رود. هیچ فرماندهی تنها به اتّکای قوای میدانی، به اهداف نهایی خود نمیرسد. نیروی نظامی میدانی با قوای همجنس خودش، مقابله میکند. رویارویی با جاسوس نیازمند قوای ضدّ جاسوسی است. عوامل تبلیغاتی هم خود عمله دشمن هستند و همان اهداف را دنبال میکنند...
📖 «از قلّه عاشورا تا دریای ظهور» اثر استاد «اسماعیل شفیعی سروستانی» و در ارتباط با موضوع مهدویت و عاشورا است.
📖 نویسنده در ابتدای کتاب، موضوع و خط مشی نوشته را چنین بیان کرده است:
«از قله عاشورا تا دریای ظهور، توصیفی شاعرانه از جریانی جهادگر، منتظر و اندیشمندانه است که با اتصال و اتصاف به «زیارت سرخ»، معنی متعالی زندگی را از مکتب عاشورا فرا می گیرد تا در بستر تاریخ، چونان رودی جاری شود؛ فراز و نشیب های حیات را با تکیه به مرامنامه شیعه بودن پشت سر نهاده و در کسوت اهل انتظار، به استقبال امام زمانش برود. این اثر، پنجره ای نو به سنت زیارت و زیارت عاشورا است که امید می رود طبع لطیف آن دو امام بزرگوار را بیاراید.»
📖 شفیعی سروستانی در این کتاب، قیام امام حسین (ع) را جاری در زیارتی می داند که براستی برپا کننده حق آن جناب باشد. نویسنده نام این زیارت را «زیارت سرخ» می نهد. زیارتی که در پی آن تغییر و تحول در زندگی اتفاق بیفتد. سپس چنین زیارتی را به قیام حضرت مهدی (عج) که همان نقشه بزرگ الهی برای جهان است، متصل می کند. او در بخشی از کتاب می گوید:
📖 «هیهات! ما از مسیر نقشه کلی الهی و بزرگ ترین خواست و اراده خداوند خارج شده ایم، در حالی که اراده او به آن تعلق گرفته است: «و می خواهیم بر سر مستضعفان زمین منت نیم و آنان را وارث زمین قرار دهیم...» او، جلّ و علا، دولت کریمه امام حق را می خواهد و به رغم کراهت همه مشرکات و کافران، آن را محقّق خواهد ساخت.»
📬 این کتاب در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ و همچنین کتابخوانهای معتبر قابل تهیه است.
🌐 لینک در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ:
🔸yon.ir/M0UFl
🌐 لینک محصولات موعود در کتابخوانهای:
🔹 طاقچه:
🔸taaghche.ir/publisher/832/انتشارات-موعود
🔸taaghche.ir/publisher/835/انتشارات-هلال
🔹 کتابراه:
🔸ketabrah.ir/publisher/موعود-عصر
🔹 فراکتاب:
🔸faraketab.ir/content/person/13973/موعود-عصرعج
🔹 پاتوقکتاب:
🔸patogh.mobi/publisher/2639
#معرفی_آثار
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور
#انتشارات_موعود
@mouood_org
🔘 اسطوره های صهیونیستی سینما: شیطان
♦️ همزمان با تحریف کتاب خدا در میان یهودیان، درباره شیطان و قدرت او در یهودیت و سپس در مسیحیت اندیشه های نادرستی شکل گرفته است. شیطان پرستی یکی از فرقه های ساختگی است که در دهه های اخیر، بر بسیاری از آثار هالیوود حاکم بوده است و یهودیان نیز با پشتیبانی مادی و فکری در گسترش این خرافه کوشیده اند. شرکت های یهودی و صهیونیست، سردمدار جریان انحرافی معنویت گرا در هالیوود شده اند و در برخی فیلم ها، به پرستش نیروی متافیزیکی شرور پرداخته و آن را معنا گرا دانسته اند.
♦️ به دلیل اهمیت این مکتب ساختگی و حضور پر رنگش در فیلمها به بررسی اسطوره ای صهیونیستی به نام شیطان می پردازیم:
🔺 نمادهای شیطانی در فیلم های هالیوودی
♦️ به کاربردن ژانر وحشت و حادثه ای در فیلم هایی که درباره شیطان ساخته شده، بسیار مهم است و استفاده از رنگ های سیاه، قرمز، زرد و گاهی آسمان آبی در فضای شیطانی، به همراه غبار و گرفتگی، از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
♦️ حیوان هایی چون عقرب، مار، اژدهای بالدار و شاخدار، خفاش، سگ تیره، عنکبوت، شغال، کلاغ، بز و بوفومت (موجودی سرخ رنگ، نماد آتش دوزخ، با دم و نیزه ای سه شعبه در دست)، نمادهای شیطان و یارانش به شمار می آید.
♦️ علاوه بر این نمادهای شیطان پرستی، صورتک های شیطانی، جمجمه و استخوان، شمشیر خون آلود، مثلث و دایره های ناهمسان در کنار هم، دایره های ناقص و دارای مرکزی واحد، از مهمترین نمادهایی هستند که در کنار موسیقی های خاص و وهم انگیز، تصویرگر قدرت شیطان می شود و روح مخاطب ناآگاه را به تسلیم و فروتنی در برابر شیطان فرا می خوانند و بیشتر با تحریک حس شهوت و خشونت و درندگی، سبب به هم ریختن تعادل عقلی مخاطب می شوند و بر او اثر می گذارند.
📚 « #اسطوره_های_صهیونیستی_سینما »
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/gn81I
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
🔘 هر دعا، یک رهایی
🔹 #دعای_فرج که با عبارت «الهی عظم البلاء» آغاز میشود، از دعاهایی است که از امام زمان (عج) نقل شده است. امام این دعا را به فردی که در زندان بود یاد میدهند و آن مرد با خواندن آن از زندان رهایی مییابد.
🔹 این دعا را هر روز بخوانید در هر ساعتی که توانستید:
🔹 «اِلهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَ... ؛
خدایا! بلا و مصائب ما بزرگ شده و بیچارگی ما بسی روشن و پرده از روی کار برداشته شد و امیدم نا امید شد و زمین (با همه پهناوریاش) بر ما تنگ آمد؛ (علم امامت و وحی نبوّت) رحمتش از ما منع گردید و تنها تویی یاور و معین ما و مرجع شکایت ما و یگانه اعتماد ما و... .»
📚 متن کامل عربی و فارسی در کتاب « #عرض_نیاز_به_درگاه_بی_نیاز »
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/cmIdc
#ذکر_دعا
#دعای_مهدوی
@mouood_org
🔘 یکصد و سی و چهارمین نشست فرهنگ مهدوی با موضوع «گوهر دینداری و مخاطرات آن در دنیای مدرن» به همت مؤسسه فرهنگی هنری «موعود عصر» پنجشنبه 28 شهریور برگزار شد.
🎙 دکتر امیرعباس علیزمانی در این نشست گفت:
گوهر دینداری در آیه «يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ» بیان شده است. نور و روشنایی یعنی معنا. دین آمده به زندگی ما معنا بدهد.
پیام دین پیام زنده بودن است. زنده بودن می شود آگاهی، آزادی، عشق، امید و شادی. همه این ها در گرو رسیدن به سرچشمه معنا یعنی خداست. معرفت و عشق و ایمان به خداوند گوهر دینداری در ادیان ابراهیمی است.
🎙 دکتر انشاالله رحمتی گفت:
2 نکته را غافل هستیم. یکی این که معارف خودمان را به درستی ترویج نکردیم. دیگر این که یا نمی دانیم در دنیای ما چه اتفاقی افتاده و یا خود را به ندانستن می زنیم و بعد درباره وضعیت دینداری صحبت می کنیم. ما سنت خودمان را مغفول گذاشته ایم. یا مراجعه نمی کنیم و یا اگر مراجعه می کنیم روش شناسی مشخصی برای رجوع به آن نداریم.
📬 گزارش کامل نشست ۱۳۴ در سایت موعود yon.ir/3YBiP
#سلسله_نشستهای_ماهانه_فرهنگ_مهدوی
@mouood_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 برای یاریتان آمادهایم
#نذر_یک_نگاه #حضرت_عباس_ع، بازارسال کنید.
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره ۷
#محرم
@mouood_org
@mouood_multimedia
◽️ امام حسين(ع) فرمودند:
«اگر مهدی آل محمّد(ص) قيام كند، مردم او را نمیشناسند؛ زيرا او به سوي آنان میآيد، در حالیكه جوانی رشيد است و از بزرگترين آزمونها اين است كه صاحب مردم [امام زمان] جوان ظهور میكند؛ در حالیكه آنان میپندارند، او پيرمرد كهنسالی است.»
◽️ «عقدالدرر»، ص 41.
📚 « #از_حسین_ع_تا_مهدی_ع »
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/5i3WJ
#نذر_یک_نگاه #حضرت_عباس_ع، بازارسال کنید.
#سلام_بر_حسین_ع
#محرم
@mouood_org
🔘 حسین مهدی(ع)
💠 ذکر مصیبت امام حسین(ع)
💧 ميرزا محمّدتقي موسوی اصفهانی نگارنده كتاب «مكيال المكارم» میگويد:
يكی از دوستان صالحم برايم نقل كرد كه مولايمان حضرت حجّت(عج) را در خواب ديدار كرده بود و حضرتش سخنی فرمودنده بودند كه مضمونش اين است:
«همانا من برای فرد شيعهای كه مصيبت جدّ شهيدم را ياد كند و سپس برای تعجيل و تأييد (امر من) دعا كند، دعا خواهم كرد.»
💠 محبّت درونی
💧 عارف واصل، مرحوم ميرزا جواد آقا ملكی تبريزی میگويد:
برخی از فرزندان خردسال خود را ديدم كه در دهه اوّل عاشورا از خوردن خورش پرهيز داشتند و به نان تنها اكتفا ميكردند. به گمان من، محبّت و عشق دروني آنها به چنين كاری وادارشان میكرد؛ زيرا تا آنجا كه من میدانم، كسي چيزی در اين باره به آنها نگفته بود.
📚 #مجموعه_کشکول
📗 #جمال_یار
📗 #سیره_نیکان
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/Zf0QZ
#اخلاق_اسلامی
@mouood_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 راهاندازی اوّلین کانال کتابخوانی شبانه در فضای مجازی
@mouood_org
@mouood_ketabkhani