بازار تهران
اعتراض به گرانی دلار
🆔 @mowood12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تروریستی که از نو ساخته شد
🆔 @mowood12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرماندهای که خود را سرباز معرفی کرد!
لحظاتی ناب از زندگی حاج قاسم سلیمانی؛ "برای مردم" از دفاع مقدس و منطقه تا سیل خوزستان
#سرباز_وظیفه #حاج_قاسم
🆔 @mowood12
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسین شریعتمداری: مدل ائتلاف سفید و غرق مصنوعی که در سال ۸۸ علیه ایران اجرا الان هم در حال شکل گیری است.
ائتلاف سفید روی یک موضـوع آنهم "مذاکره با امریکا " میان گروههای مختلف شکل گرفته است .
🆔 @mowood12
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 این پیروزی نیست! شما شکست خوردید | نماهنگ جدید KHAMENEI.IR
👆اشاره رهبر انقلاب در دیدار اخیر به شکستهای رژیم صهیونیستی و زنده بودن مقاومت
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشکلات هست سختیها هست ولی توقف در این مسیر پیشرفت جایز نیست.
دشمنان هم تمام قد دست به کارن تا نذارن به چیزی جز مشکلات امروز فکر کنیم. فلذا نمیشود و نمیتوانیم برای ما صدق نمیکنه.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به عصــــای موســــی بپیوندید👇
🕎 @mosesom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹فرود آوردن هواپیما بدون چرخ کار هر کسی نیست!
🆔 @mowood12
پیام رهبر انقلاب اسلامی به نشست افق تحول رسانه ملی
🔻 بسمهتعالی
جناب آقای جبلی
شما و این حضرات نقش بیبدیل رسانه و تبلیغ را در پیکارهای کنونی جهان که بیش از همیشه است میدانید.
🔻 امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندنِ پیام و روایت او از واقعیت، رقم میزند؛ بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند و در آن اثر بگذارند. ما در این عرصهی مهم باید دقت و تلاش و ابتکار خود را مضاعف کنیم. این پیام من به این همایش است.
سید علی خامنهای
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
🆔 @mowood12
.
.
ایران و تحولات اخیر سوریه؛
تلازم آرمانگرایی و واقعگرایی
روابط ایران و سوریه در سالهای اخیر، به ویژه در دوره ظهور و بروز داعش و مهمتر از آن در روزهایی پایانی دولت بشار اسد همواره مورد توجه تحلیلگران سیاسی بوده است. روابط بین کشورها را میتوان با رویکردهای مختلفی تحلیل نمود. بنمایه روابط ایران و سوریه در پنج دهه اخیر، ترکیبی از آرمانگرایی و واقعگرایی بود. در مناسبات بینالمللی، هیچ کشوری نمیتواند به طور کامل از یکی از این دو رویکرد پیروی کند. تصمیمگیران باید با توجه به شرایط خاص هر موقعیت، تعادلی بین این دو برقرار کنند. در روابط ایران و سوریه نیز این دو رویکرد ملازم هم بودهاند. از یک سو، آرمانگرایی، انگیزهای قوی برای همکاریهای دو جانبه فراهم کرده بود و از سوی دیگر، واقعگرایی در تعیین شکل و محتوای این همکاریها نقش مهمی داشت. حال با این مقدمه و مبتنی بر این دو رویکرد به بررسی روابط ایران_سوریه در واپسین روزهای حضور دولت بشار اسد و کنشگری جمهوری اسلامی در تحولات اخیر سوریه میپردازیم.
مبتنی بر رویکرد آرمانگرایانه
۱.امنیت شیعیان سوریه و حرمین، خط قرمز جمهوری اسلامی است و تساهل و تسامح در این میان وجهی ندارد.
۲.جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت منطقهای تأثیرگذار در ابعاد سیاسی و امنیتی می بایست همانند روزهای آغازین بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ فعالانه وارد میدان شده و فرماندهی میدان مبارزه با مسلحین و تروریستها را به دست گیرد و از ظرفیت دیگر اضلاع مقاومت هم در این زمینه استفاده نماید، همانگونه که برخی نیروهای مقاومت از جمله رزمندگان حزبالله لبنان با حضور میدانی و مشارکت فعال در جنگ گذشته سوریه نقش مهمی در شکست تروریستهای داعشی ایفاء نمودند.
۳. سقوط احتمالی سوریه عمق استراتژیک ایران در شامات را با مخاطرات جدی مواجه خواهد کرد و به فرض تحقق دومینو وار عراق و حتی ایران را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد. لذا جمهوری اسلامی به منظور حفظ عمق راهبردی خود و دور کردن تهدیدهای احتمالی، در این جنگ نیز بایست مانند جنگ با داعش در سال ۲۰۱۱ بازیگر اصلی میدان باشد.
سوال اساسی اما اینجاست. آیا اقتضائات عملی جمهوری اسلامی، مداخله در جنگ سوریه را ممکن میداند یا تجویز میکند؟ جهت ارائه پاسخ بایست روابط ایران و سوریه(در آستانه سقوط) را با رویکرد واقعگرایی مورد بررسی قرار داد.
مبتنی بر این رویکرد؛
۱.برخلاف حضور میدانی و تعیین کننده ایران در سال ۲۰۱۱،شرایط مداخله مثبت ایران در تحولات اخیر سوریه وجود ندارد و چه بسا برعکس؛ چنانچه ایران با تحلیل غلط از صحنه، مبتنی بر "اینهمانی" میدان، وارد صحنه سوریه شود؛ با واکنشهای بسیار منفی در سطوح ملی، منطقهای و بینالمللی مواجه خواهد شد.
۲. در شرایطی که اکثریت مردم سوریه (مطابق با واقع یا متاثر از یک جنگ رسانهای اثرگذار) تحریرالشام را داعش سابق نمیدانند و ارتش سوریه نیز مانند دوره جنگ با داعش انگیزه مقابله با معارضان را ندارد و بسرعت از شهرهای مهم حلب، حماه، حمص عقب نشینی میکند حضور مستشاری ایران با ابهامات جدی روبروست و حتی ممکن است نامشروع تلقی گردد.
۳.فشار تحریمی سنگین، فروپاشی نهاد اقتصاد و سیستم سیاسی بسته و غیرمنعطف حزب بعث موجب ناکارآمدی دولت سوریه و ریزش وحشتناک سرمایه اجتماعیاش شده است. در چنین شرایطی دفاع جمهوری اسلامی از دولت مستقر، در افکار عمومی ملت سوریه بمثابه دفاع از ناکارآمدی، فساد، استبداد و انسداد سیاسی است.
۴.در شرایطی که روسیه به دلیل گرفتار شدن در جنگ اوکراین یا هر دلیل دیگری، همانند سال ۲۰۱۶ حاضر به ورود به میدان سوریه و دفاع از دولت بشار اسد نیست و حزب الله لبنان، دیگر متحد سوریه با ورود به طوفان الاقصی و پس از یک جنگ وجودی با اسرائیل و از دست دادن ارکان و فرماندهان ارشد خود به آتشبس نیمبند رسیده و در حال بازسازی درونی خود است امکان بازیگری موثر ایران در سوریه فراهم نیست. حالا به این شرایط اضافه کنید نقش مستقیم یکی از همسایگان سوریه و اظهارنظر و حمایت علنی عالیترین مقام رسمی آن کشور (اردوغان) از معارضین مسلح که تاثیر فراوانی بر کیفیت کنشگری جمهوری اسلامی داشته است.
۵.کشیده شدن پای جمهوری اسلامی ایران به نبرد طوفان الاقصی علیرغم میل باطنیاش و زد و خورد چندباره با رژیم صهیونیستی و وقوع حوادث تلخی چون سقوط بالگرد رئیس جمهور و به تبع آن برگزاری انتخابات زودهنگام و روی کار آمدن دولت غربگرا و احتمال فعال شدن شکافها و دوقطبیهای اجتماعی با طرح مجدد دوگانههای کاذبی چون "میدان_دیپلماسی" و "موشک_معیشت" افکار عمومی جامعه ایرانی را تحت فشار سنگین اقتصادی خود قرار داده که تاثیر(حداقلی و ناچیز) آن در کنشگری جمهوری اسلامی در تحولات اخیر سوریه را نمیتوان نادیده انگاشت.
در چنین شرایطی "عملگرایی" را میتوان به عنوان یک رویکرد متعادل بین آرمانگرایی و واقعگرایی در نظر گرفت. عملگرایی به ما کمک میکند تا ضمن پافشاری بر آرمانها در عین حال واقعیتهای موجود را نیز در نظر بگیریم و به دنبال راه حلهای بینابین و ممکن برای دستیابی به منافع ملی باشیم. رویکردی که جمهوری اسلامی قبال تحولات تلخ سوریه برگزید "عملگرایی مثبت" بود.
✍محمدحمیدی
🆔 @mowood12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آوای خوش حسینعلی(پدرشهید) این روزها در شبکه های مجازی غوغا به پا کرده است
وقتی همایون شجریان بخشی از صدای زیبای حسینعلی را در صفحه شخصی خود منتشر کرد ، کم کم همگان به ایشان ادای احترام کردند و حالا صدایش جهانی شده است.حسینعلی شبانپور پیرمرد چوپان شهرضایی که فرزندش ۳۳ سال پیش در فاو به شهادت رسیده است ، کسی است که به خوبی به آواهای موسیقی اصیل تسلط دارد و در صحرا و زیر سقف آسمان زمزمه الهی سر میدهد. 🔹️ سوزِ صدای حسینعلی در فراق فرزندِ شهیدش محمود، شنیدنی و سرشار از عرفان ، صداقت و رنگ و بوی خداست. من چه در پای تو ریزم که پسند تو بُوَد ◇ جان وسر رانتوان گفت که مقداری هست
🆔 @mowood12
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پنجره متفاوتی به چند حضور شهید حاج قاسم سلیمانی در برخی دیدارها و برنامههای خاطرهانگیز با رهبر انقلاب
🆔 @mowood12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: برخی کشورها اگر دچار اشتباه بزرگ شوند و عوامل ثبات و اقتدار خود را که همان جوانهای مومن هستند، از صحنه خارج کنند؛ همانند سوریه خواهند شد.
🆔 @mowood12
🖼 فضائلی، عضو دفتر حفظونشر آثار رهبر انقلاب: پیام رهبر انقلاب به دستاندرکاران رسانۀ ملی، پیامی است بدون آداب و ترتیب، ساده و بیتکلف، صریح و متمرکز بر حرف اصلی با مخاطب.
🔹این پیام تراز عملکرد گذشته و آیندۀ فعالان رسانه بهویژه صداوسیماست. برداشت و استفاده له و علیه، ناروا و به حاشیهراندن متن است.
🆔 @mowood12
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام علیکم . هم اکنون گلزار شهدای کرمان مزار حاج قاسم سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻بعد از اینکه تصویر حاج قاسم رو در سازمان ملل بلند کرد، ازش پرسیدند حس و حالش چیه، گفت: «او همه هستیش را داد و ما هنری که کردیم فقط عکسش را نشان دادیم...»❤️🩹
🆔 @mowood12
بر آستان تو، دل پایمال صد درد است
ببین که دست غمت بر سرم چه آورده است
هوای باغ گل سرخ داشتیم و دریغ
که بلبلان همه زارند و برگها زرد است
شب است و آینه خواب سپیده میبیند
بیا که روز خوش ما خیال پرورده است
دهان غنچه فرو بسته ماند در شب باغ
که صبح خندهگشا روی از او نهان کرده است
چهها که بر سر ما رفت و کس نزد آهی
به مردمی که جهان سخت ناجوانمرد است
به سوز دل نفسی آتشین بر آر، ای عشق
که سینهها سیه از روزگار دم سرد است
غم تو با دل من پنجه درفکند و رواست
که این دلیر به بازوی آن هماورد است
دلا منال و ببین هستی یگانه ی عشق
که آسمان و زمین با من و تو همدرد است
ز خواب زلف سیاهت چه دم زنم که هنوز
خیال سایه پریشان ز فکر شبگرد است
🆔 @mowood12
مقاله مهم ریچارد نفیو
معمار تحریمهای فلجکننده ایران
باید با ایران مذاکره کنیم ، احتمال شکست حملات نظامی به ایران زیاد است، حتی دقیقترین حملات ممکن است تنها پروژه هستهای ایران را به تاخیر بیندازد. بنابراین بهترین راه از سرگیری مذاکرات هسته ای در اوایل دولت دوم ترامپ است. دانش هسته ای اکنون در اختیار ایران است و به هیچ عنوان نمیتوان با حمله نظامی آن را از بین برد بلکه ما باید با توافق آن را کنترل کنیم. نظرات او درباره ایران پساجمهوری اسلامی هم جالب توجه است که بخشی از آن در تصویر بالا آمده👆
متن مقاله اخیر ریچار نفیو در فارن افرز در خصوص آینده مناقشه اتمی ایران- آمریکا👇
https://www.foreignaffairs.com/iran/last-chance-iran
🆔 @mowood12
.
.
مصطفی غنیزاده،
پژوهشگرعلوم سیاسی در فرهیختگان نوشت:
بدون شک یکی از بلندمدتترین برنامههای دشمن علیه جمهوری اسلامی تضعیف سرمایه اجتماعی نظام بین آحاد مردم بوده است؛ اینکه انواع ابعاد بیاعتمادی به ساختارهای مختلف نظام را ترویج دهد و جمهوری اسلامی را بیاعتبار سازد، حتی ناکارآمدنمایی نظام را هم میتوان در همین چهارچوب دید. جایی که به مردم گفته میشود این حاکمیت امکان حل مسائل را ندارد. فاسدنمایی تمامی ساختارهای نظام را هم باید در همین چهارچوب تعریف کرد. اثر چنین تخریب زیربنایی در افکار عمومی شکلدهی به این گزاره است که هیچ اصلاحی از درون ساختار جمهوری اسلامی ممکن نیست. چه گزارهای برای براندازی درونی نظام از این گزاره بهتر است؟ نتایج برخی پیمایشهای ملی نشان از آن دارد که ابعاد مختلفی از سرمایه اجتماعی در کشور با فرسایش جدی و اساسی مواجه است، یعنی تلاش دشمن در ترکیب با اشتباههای مختلف دولتها در دو دهه گذشته توانسته به نتایجی برسد و اثر مخرب خود را تثبیت کند.
حالا اما خطری اساسیتر در کمین سرمایه اجتماعی نظام است. جایی که هسته اصلی حامیان نظام و معتقدان به انقلاب اسلامی با تخریب سرمایه اجتماعی خود مواجهند. درحالیکه این بخش از جامعه همیشه حامی اصل نظام بوده و هستند، حالا زیر بار بمبارانی از اخبار و تحلیلها میروند که میگویند دیگر نمیتوان به ساختارهای جمهوری اسلامی اعتماد کرد. رخدادهای مختلف بهانه میشود برای تخریب اعتماد عمومی به نهادهای اساسی نظام و مسئولان آنها. دولت منتخب و برآمده از ساختارهای رسمی نظام و آرای عمومی را یکسره تخریب میکنند که انگار دولتی مربوط به غیر جمهوری اسلامی و مصداق نفاق است. نیروهای انقلابی همکار با او را «وفاقی» معرفی میکنند تا بگویند اینان هم مشحون به همان نفاق شده و از ناببودگی انقلابی جدا شدهاند. خطرناکتر از اینها سپاه را با انواع صفات زیر ضربه میبرند. فرماندهان آن را که همین هفته پیش مورد تأیید مجدد رهبری قرار گرفتند «دیپلمات» مینامند تا آنها را کوتاه آمده از جهاد معرفی کنند. مصلحتاندیشی در پاسخ به دشمن را نه با زبان انتقاد که با زبان کنایه و تخریب و ترس معرفی میکنند.
اما بخش دیگری از این صداها هستند که حتی از این مرزها هم عبور میکنند و کاری بسیار خطرناکتر را انجام میدهند. کسانی که در برابر رهبری رودربایستی دارند؛ پس اطرافیان ایشان را زیر ضربه میبرند. بیت رهبری را ارگانی خودسر معرفی میکنند که رهبری را «سانسور» میکند. ارگانهای نظامی را متمرّد از ایشان معرفی میکنند که رهبری خواستار پاسخند؛ اما کسی در نظامیان نیست که لبیک بگوید. ولیفقیه ذهنی اینان واقعاً شخصیت عجیبی است و با ولیفقیه واقعی این جامعه فاصله نجومی دارد.
گزارش چند هفته پیش یکی از دستگاههای امنیتی درباره ایتا این بوده که موساد با استفاده از برخی اکانتهای ایتا در گروههای بزرگ این پیامرسان حضور دارد تا به بهانه پیگیری آرمانها و خواستههای انقلابی همین هدف را پی بگیرد. انصافاً کار معقولی از طرف دشمن هم است که بخواهد این بخش از جامعه را از نظام جدا کند. البته به نظر نگارنده بخش اصلی این اتفاقات توسط افرادی رخ میدهد که اتفاقاً معتقدند کاری انقلابی انجام میدهند و موساد تنها میتواند روی آتش بزرگی که آنها گداختهاند، چند قطره بنزین بریزد.
اگر سرمایه اجتماعی نباشد، اگر اعتماد نباشد، چگونه میتوان انتظار داشت این حامیان همیشگی جمهوری اسلامی در مقابل تهدیدهای مختلف از آن دفاع کنند؟ یعنی این مسیر که به اسم انقلابیگری توسط برخی پیگیری میشود، تنها به تخلیه درونی قدرت نظام از توان خود منجر خواهد شد. چگونه است که برخی با ادعای دفاع از نظام و انقلاب، نظام و انقلاب را تضعیف میکنند؟ این خطر بزرگ را باید جدی گرفت و برای آن تدبیر کرد. بخشی از تدبیر از رهگذر تضعیف آن بوقها میگذرد؛ اما کار اصلی را باید با تقویت عقلانیت پیش برد. عقلانیتی مبتنی بر انقلابیگری راستین و واقعاً ولایتمدار.
🆔 @mowood12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترکیه برای فلج کردن شبکه ترانزیت ایران، حتی قبل از اینکه بتواند جنوب ارمنستان را اشغال و ایران را به محاصره ژئوپلتیکی کشورهای ترک درآورد، خباثت های خود را تشدید کرده است.
🔹رانندگان کامیون های ایرانی باید به ازای هر باک گازوئیل ۶۰ میلیون تومان جریمه بپردازند. حذف معافیت گازوئیل ترکیه مختص کامیونهای ایرانی است و علیه اتوبوسها هم اعمال نمیشود تا روند ورود جهانگرد ایرانی به ترکیه و دریافت ارز از آنها مختل نشود.
🔹ایران هم اجازه سوختگیری گازوئیل به کامیونهای ترکیه را در ایران نمیدهد که اقدام درستی است و باید برای ادب کردن ترکیه اقدامات دیگری همچون قطع موقت صادرات گاز به این کشور و تعطیلی موسسه پان ترکیست یونس امره در دستور کار قرار بگیرد.
🆔 @mowood12