eitaa logo
هشتگ مزدور
1.1هزار دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
1.3هزار ویدیو
1 فایل
Mozdoor
مشاهده در ایتا
دانلود
: ۷ و ۸ خرداد 🔹 ۷ خرداد ۱۳۵۶: اعتصاب غذای دانشجویان ایرانی مقیم اروپا علیه اختناق رژیم شاه گسترش یافت. 🔹 ۱۳۴۷: به‌موجب گزارش ساواک، در یک محفل بهایی تصریح شد که بهائیان در تمامی ادارات و وزارتخانه‌ها جاسوس دارند و گزارش فعالیتها و طرح‌های دولتی و حتی گزارش کار ارتش و چگونگی واردات اسلحه به ایران را تهیه می‌کنند و به محفل روحانی بهائیان می‌فرستد. 🔹 ۱۳۱۲: در سالروز قرارداد «دارسی»، قرارداد دیگری میان دولت رضاخان با کمپانی نفت انگلیس به امضأ رسید و انگلستان اجازه می‌یافت تا ۱۳۷۲ شمسی از منابع نفتی ایران بهره‌برداری کند. 🔹 ۱۳۰۲: وزیرمختار انگلیس در تهران در نامه‌ای به «ذکاءالملک» وزیر خارجه از تردد کشتی‌های ایرانی در دریاچه ارومیه شکایت و آن را حق ایران ندانست! 🔸 ۸ خرداد ۱۳۲۲: در پی رفتار خلاف ادب نظامیان امریکایی علیه زنان ایرانی در چند شهر، وزارت خارجه ایران به سفارت امریکا در تهران اعتراض کرد. 🔸 ۱۳۱۸: کنسول سفارت آمریکا در لندن در گزارشی به وزارت خارجه آمریکا نوشت: «رضاشاه مدتی اصطبل‌بان، مدتی نگهبان بانک شاهی و مدتی نگهبان درب سفارت انگلیس در تهران بود.» @mozdoor (۳۷۹۲)
: ۹ و ۱۰ خرداد 🔹 ۹ خرداد ۱۳۵۷: ده‌ها دانشجوی دانشگاه تهران در درگیری با مأموران امنیتی که به داخل راهروهای خوابگاه دانشجویان در کوی دانشگاه آمده بودند، مجروح شدند و به بیمارستان منتقل شدند. درگیری دانشجویان با مأموران تا ساعت ۳ بامداد روز بعد ادامه داشت. 🔹 ۱۳۴۰: در یک سند ساواک که منتشر شد آمده: «کسانی که تحت عنوان جبهه ملی فعالیت خود را شروع کرده‌اند اکثراً کسانی هستند که موضوع جبهه ملی را وسیله اجرای مقاصد شخصی و سیاسی خود قرار داده‌اند.» 🔸 ۱۰ خرداد ۱۳۵۶: «اشرف پهلوی» بدون اشاره به روند انقلاب گفت: «در ایران برای آن‌هایی که تصمیم دارند با خرابکاری به هدفهای شوم خود برسند جایی وجود ندارد. اینگونه تلاش‌ها سرکوب می‌شود و برای عاملان بیگانه میراثی جز ننگ و ناکامی باقی نمی‌گذارد.» 🔸 ۱۳۵۱: همزمان با حضور نیکسون در تهران، چندین انفجار در مراکز امریکایی‌ها در تهران رخ داد. در این انفجارها دو نفر کشته شدند. 🔸 ۱۳۰۰: «پرایدوکس» کنسول انگلیس در مشهد در ملاقات با کلنل پسیان از وی خواست یا تسلیم رضاخان شود و یا ایران را به قصد اروپا ترک کند! @mozdoor (۳۷۹۳)
: ۱۱ و ۱۲ خرداد 🔹 ۱۱ خرداد ۱۳۵۷: سفیر آمریکا در گزارشی نوشت: «کاربرد واژه‌های مارکسیسم اسلامی، مرتجعین سرخ و سیاه و… کوششی برای حفظ آبروی دولت است که می‌خواهد از عامل میهن‌پرستی برای منافع خود استفاده کند.» 🔹 ۱۳۵۶: اعضای کمیته بین‌المللی «دفاع از حقوق مردم ایران»، اعلام کردند از زمان تأسیس حزب رستاخیز در ایران یکصد هزار نفر از مردم بازداشت شده و در زندان به سر می‌برند. 🔹 ۱۳۰۵: در پی ورود یک لنج ایرانی به آبهای بوموسی، امروز سفیر انگلیس در تهران تهدید کرد در صورت تداوم رویه ایران نسبت به بوموسی، ناوهای جنگی به این جزیره اعزام خواهد کرد! 🔸 ۱۲ خرداد ۱۳۵۶: امروز ۱۰ هزار ایرانی مقیم آلمان در شهر برلین به تظاهرات علیه رژیم شاه پرداختند. 🔸 ۱۳۴۵: «لوی اشکول» نخست‌وزیر اسرائیل وارد تهران شد و مذاکره با «امیرعباس هویدا» را آغاز کرد. 🔸 ۱۳۲۳: سه خیابان مهم تهران به اسم چرچیل، روزولت و استالین نامگذاری شد. 🔸 ۱۳۱۳: رضاشاه مسافرتش به ترکیه را آغاز کرد. این سفر انگیزه‌های رضاشاه را برای رواج بی‌بندوباری و لائیسم، شبیه آنچه آتاترک در کشورش ایجاد کرده بود، تقویت کرد. @mozdoor (۳۷۹۴)
: ۱۳ و ۱۴ خرداد 🔹 ۱۳ خرداد ۱۳۵۹: «رمزی کلارک» وزیر پیشین دادگستری آمریکاT پیروزی انقلاب ایران را معجزه قرن خواند و با برشمردن جنایات شاه، ساواک و سیا، به موارد متعدد مداخلات آمریکا در کشورهای جهان اعتراف کرد. 🔹 ۱۳۵۷: مجله «تایم» نوشت: «ریشه بحران‌های ایران را باید در رفتار غیرقانونی دولت از قبیل شکنجه، سانسور و قلم و رشوه‌خواری مأموران جستجو کرد.» 🔹 ۱۳۴۸: روزنامه انگلیسی تایمز به نقل از شاه نوشت: «روابط ما با اسرائیل عالی است و حق موجودیت اسرائیل را به رسمیت می‌شناسیم». 🔹 ۱۳۴۲: به مناسبت عاشورا، مردم تهران و قم در راهپیمائی‌ها و تظاهرات گسترده خود حمایتشان را از امام خمینی اعلام کردند و جنایات حکومت پهلوی را محکوم نمودند. 🔹 ۱۳۲۶: وزیر خارجه امریکا گفت: «دادن کمکهای نظامی و سیاسی به ایران در جهت منافع آمریکا است.» 🔸 ۱۴ خرداد ۱۳۴۲: مسجد شاه (امام خمینی) و خیابانهای اطرافش شاهد تظاهرات مردم علیه رژیم شاه و به حمایت از امام خمینی بود. 🔸 ۱۳۳۰: «آیت‎الله کاشانی» تهدید کرد: «اگر انگلیسی‌ها دست از منابع نفتی ما برندارند،حکم جهاد علیه آنها را صادر خواهم کرد.» @mozdoor (۳۷۹۵)
(۱۵۴): نان و شکرگران و نایاب شد! 🔹 «اسدالله علم» وزیر دربار و معتمد شاه در خاطراتش نوشته است: «(به شاه) عرض کردم: «دو سه روز است که در شهر نان نیست و اگر هست گران است و جای تعجب است که در سیلو یک میلیون تُن گندم داریم و نان در شهر نیست… یک ماه پیش شکر نبود، با آن که انبارها پر از شکر بود. نهایت بی‌لیاقتی در اداره اینگونه امور به چشم می‌خورد…» منبع: خاطرات علم، جلد چهارم، چاپ دوم، ص۱۲۵ (۱۳ خرداد ۱۳۵۳) @mozdoor (۳۷۹۶)
تو خرداد ۱۴۰۰ و در آستانه انتخابات، رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب، برای تخریب دستگاه قضایی ایران، فیلمی منتشر و ادعا کردن که یه قاضی به یه سرباز پلیس راهور حمله و تهدیدش کرده! 🔹اما خیلی زود مشخص شد که این کلیپ مربوط به دو سال قبل بوده و فرد حمله‌کننده هم قاضی نبوده! ۱۴۰۰ @mozdoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش رسانه‌های برانداز درباره اعدام شیرکیانوش! @mozdoor (۳۷۹۷)
(۲۰): فقر، فساد و تورم در دوران پهلوی 🔹فساد، تباهی، افزایش قیمت‌ها، بی‌پولی و فقر اقتصادی، ۲۰ سال پس از پایان حکومت «ایرانِ نوین» رضاشاه و در زمان عبور از دروازه‌های تمدن «محمد رضا پهلوی»! 🔸گزارشی از سخنرانی «علی امینی» نخست‌وزیر رژیم پهلوی درباره مشکلات اقتصادی وحشتناکی که مردم ایران در آن زمان با آن مواجه بودند. منبع: روزنامه اطلاعات ۱۸ اردیبهشت ۱۳۴۰، صفحه نخست @mozdoor (۳۷۹۸)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاندارد دوگانه رسانه‌های معاند در مواجهه با سرود «سلام فرمانده» @mozdoor (۳۷۹۹)
: ۱۵ و ۱۶ خرداد 🔹 ۱۵ خرداد ۱۳۵۷: در سالروز قیام اسلامی ۱۵ خرداد، سراسر ایران اعتصاب بود. بازارها و کسبه تعطیل بودند، تظاهرات ضددولتی در شهرها جریان داشت. 🔹 ۱۳۴۲: پس از بازداشت امام خمینی در منزلشان، ابتدا شهر قم و سپس تهران و بعد سایر شهرها شاهد اعتراض و قیام مردم علیه حکومت گردید. این قیام که با تلفات گسترده مردمی همراه بود در تاریخ به عنوان «نهضت ۱۵ خرداد» شناخته شده است. نهضتی که زمینه ساز انقلاب اسلامی گردید. 🔹 ۱۳۳۰: در جزیره بحرین تظاهراتی علیه شیخ بحرین و مستشار انگلیسی مستقر در این جزیره برگزار شد. تظاهرکنندگان بحرینی متفقاً خواستار نظارت دولت ایران بر امور این جزیره شدند. 🔹 ۱۳۰۵: در جریان اعتراض عمومی مردم ملایر و تظاهرات آنان علیه کمبود نان در این شهر، عده زیادی از مردم از جمله ۱۶ زن که در جریان تجمع مقابل نانوایی‌ها در زیر دست و پا مُردند، کشته شدند. 🔸 ۱۶ خرداد ۱۳۴۲: در قم، تهران و شیراز حکومت نظامی برقرار شد و عده زیادی از مردم دستگیر شدند. 🔸 ۱۳۰۴: لایحه نظام وظیفه اجباری که توسط رضاخان به مجلس ارائه شده بود به تصویب مجلس رسید. @mozdoor (۳۸۰۰)
نمی‌تواند اطرافیانش را مدیریت کند 🔹«رامین پرهام» اپوزیسیون مقیم فرانسه و مشاور سابق «ربع پهلوی»، با اذعان به بی‌کفایتی او، گفت: «ایشان از دور باطل شکست‌های پی‌درپی خودشان در تشکیل «شورای‌ملی»، فرشگرد، ققنوس و «پیمان نوین» درس نگرفته و فقط کلی‌گویی می‌کند، او حتی نمی‌تواند اطرافیانش را سازماندهی و مدیریت کند!» لینک منبع: https://youtu.be/sIM25Dhde10 @mozdoor (۳۸۰۱)
روزنامه‌نگار اسرائیلی: همکاری سعودی‌اینترنشنال با اسرائیل! 🔹«باراک راوید» روزنامه‌نگار مطرح اسرائیلی، درباره شبکه «ایران اینترنشنال» در توییتی نوشت: «کانال ایران‌اینترنشنال یک کانال ایرانی نیست. آن از ایران پخش نمی‌شود. از لندن با بودجه عربستان فعالیت می‌کند و وابسته به اپوزیسیون ایران است و گه‌گاه برای پخش برخی اطلاعات توسط اسرائیل استفاده می‌شود ...» لینک منبع: https://bit.ly/3NGymF7 @mozdoor (۳۸۰۲)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رو یادتون هست؟ همون ورزشکار دوپینگی که با عربده‌کشی بالاخره تابعیت آمریکایی گرفت و سوگند وفاداری خوند! 🔹حالا این شهروند آمریکایی میخواد نظام ایران رو برعندازی کنه. البته خیلی هم عجیب نیست، چون قسم خورده که حتی اگه لازم بود به نفع آمریکا و علیه وطن سابقش اسلحه بدست بگیره! @mozdoor
تصویر سمت راست، مراسم تشییع پیکر امام خمینی(ره) هست که رکورد بیشترین شرکت مردمی در یک مراسم تشییع رو شکست، و تصویر سمت چپ هم تشییع رضاشاه هست بدون حضور مردم 🔹تفاوت نتیجه حکومت با حمایت خدا و مردم، و حکومت با حمایت اجنبی رو در تصاویر می‌بینید! @mozdoor
یه انگلیسی داشته آثار باستانی عراق رو می‌دزدید و قاچاق میکرد که توسط دولت عراق به ۱۵ سال زندان محکوم شده، اما BBC به جای کلمه «قاچاق» یا «دزدی» نوشته «برداشتن» و «جمع‌آوری کردن»! 🔹خیلی تعجب نکنید، اینا به تروریستها، آشوبگرها و اوباش در ایران هم میگن «فعال حقوق‌بشر» و «ورزشکار»! @mozdoor
حرف جدیدی برای گفتن ندارد 🔹«علی افشاری» اپوزیسیون مقیم آمریکا با اذعان به ناتوانی «رضا پهلوی»، گفت: «او هیچ حرف جدیدی برای گفتن ندارد. برخی رسانه‌های خارجی می‌خواهند از وی یک رهبر سیاسی بسازند که تاکنون ناکام بودند. او نتوانسته حتی بین نیروهای همفکر خود نزدیکی ایجاد کند، چه رسد به رهبری مردم ایران!» لینک منبع: https://youtu.be/c2lu9mSy_-0 @mozdoor (۳۸۰۳)
: ۱۷ و ۱۸ خرداد 🔹 ۱۷ خرداد ۱۳۵۷: در پی برکناری «نعمت‌الله نصیری»، «ناصر مقدم» آژودان مخصوص شاه رئیس ساواک شد. 🔹 ۱۳۴۶: امام خمینی در پیامی به سران دولتهای اسلامی هرگونه کمک به اسرائیل و فروش نفت به آن را حرام دانست. 🔹 ۱۳۴۲: «اسدالله علم» نخست‌وزیر اعلام کرد: «پانزده نفر از بزرگترین پیشوایان مذهبی به زودی تسلیم محکمه نظامی خواهند شد و محکمه نظامی ممکن است به مجازات اعدام ختم شود.» 🔹 ۱۳۲۹: دولت آمریکا مبلغ ۲۷.۶ میلیون دلار کمک نظامی به ایران اعطا خواهد کرد. 🔸 ۱۸ خرداد ۱۳۴۸: شاه در مصاحبه با سردبیر نشریه آمریکایی واشنگتن‌پست گفت: «ایران سالانه ۴۵ میلیارد ریال صرف خرید اسلحه و تحکیم توان دفاعی خود می‌کند.» 🔸 ۱۳۴۲: حوادث ایران و دستگیری امام خمینی انعکاس وسیعی در مطبوعات جهان یافت. 🔸 ۱۳۰۵: امروز اعلام شد که بیماری مالاریا به سرعت در استان خراسان در حال گسترش است و نبود پزشک سبب فراگیر شدن این بیماری در منطقه گردیده است. @mozdoor (۳۸۰۴)
امثال BBC همیشه دموکراسی انگلیس رو تبلیغ میکنن و توی سر بقیه میکوبن 🔹حالا در جشن سلطنت ملکه انگلیس، نخست‌وزیر انگلیس که مثلا نماد دموکراسی انگلیس هست، پشت سر نوه‌یِ نوه‌یِ ملکه که نماد اشراف‌سالاری و خاندان‌سالاری هست نشسته با این وضع! چه دموکراسی‌ای!😏 @mozdoor
(۲): پسمانده‌ها! 🔹در هفته‌های اخیر حمله‌ها در فضای مجازی و رسانه‌ها و حتی از سوی برخی چهره‌های اپوزیسیون از «رضا (ربع) پهلوی» و «مصی علینژاد» افزایش یافته است و بسیاری دوران آنها را تمام شده می‌دانند! @mozdoor (۳۸۰۵)
: ۱۹ و ۲۰ خرداد 🔹 ۱۹ خرداد ۱۳۵۶: قائم مقام حزب رستاخیز گفت: «با ۳۰ یا ۴۰ درصد ظرفیتمان کار می‌کنیم. بقیه نیرو در کشور صرف خنثی کردن یکدیگر می‌شود و یا در پیچ و خم‌های دیوانسالاری هدر میرود.» 🔹 ۱۳۴۵: رییس «موساد» از حُسن همکاری ساواک با اسراییل اظهار رضایت کرد. 🔹 ۱۳۳۲: سفارت ایران در اردن در نامه‌ای به وزارت خارجه ایران اعلام کرد: «وزارت بازرگانی اردن مدعی شده که ایران کالاهای اسرائیلی با مارک اروپایی وارد می‌کند.» 🔸 ۲۰ خرداد ۱۳۵۸: «محمدرضا پهلوی» و همراهان به دعوت رئیس‌جمهور مکزیک و علیرغم مخالفت وزیر خارجه آن کشور با یک هواپیمای کوچک کرایه‌ای رهسپار مکزیکوسیتی شدند. 🔸۱۳۵۷: امام خمینی گفتند: «شاه در لبه پرتگاه است.» 🔸۱۳۵۶: نشریه آلمانی «اشترن» نوشت: «رژیم شاه مانند حکومت‌های آفریقای‌جنوبی و شیلی در شکنجه مخالفینش زیاده‌روی می‌کند. شاه گفته که از همان متدهای شکنجه در کشورهای پیشرفته استفاده می‌کند!» 🔸۱۳۳۷: بر اساس سند ساواک، سفر اخیر رئیس مجلس به شیراز، با هدف انتقال محموله‌های تریاک از شیراز به تهران و توزیع آن میان قاچاقچیان موادمخدر صورت گرفت! @mozdoor (۳۸۰۶)
: ۲۱ و ۲۲ خرداد 🔹 ۲۱ خرداد ۱۳۵۹: «رمزی کلارک» دادستان سابق آمریکا گفت: «ما به میزان زیادی به ایرانی‌ها مدیون و یک عذرخواهی به آنان بدهکاریم. سال‌ها از شاه حمایت کردیم و او سال‌ها با وحشیانه‌ترین شکل مردم را سرکوب کرد.» 🔹 ۱۳۵۲: سفیر انگلیس در گزارشی به وزارت خارجه کشورش نوشت: «بخش عمده‌ای از مردم ایران توسط حکومت شاه نادیده گرفته شده و کمتر ماهی را می‌توان در این کشور بدون حادثه سیاسی سپری کرد.» 🔸 ۲۲ خرداد ۱۳۵۸: همزمان با ورود شاه مخلوع به مکزیک، سفیر جمهوری اسلامی ایران پایتخت این کشور را ترک کرد. 🔸 ۱۳۵۶: امروز اعضای صلیب سرخ بین‌المللی موفق شدند از بعضی زندانها از جمله زندان قصر دیدن کنند و با زندانیانی که توسط مأموران ساواک شکنجه شده بودند به گفت‌وگو بپردازند. 🔸 ۱۳۵۰: عده زیادی از دانشجویان و ایرانیان مقیم امریکا علیه حکومت پهلوی تظاهرات کردند. 🔸 ۱۳۲۲: سازمان شیر و خورشید سرخ ایران در نامه‌ای به وزارت کشور، تصریح کرد: «در بازداشتگاه‌های اشغالگران انگلیسی در تهران کمترین اصول بهداشتی رعایت نمی‌شود و بیماریهای مسری در آن رواج دارد.» @mozdoor (۳۸۰۷)
رسانه دولتی آلمان اقرار کرده که به‌طور میانگین هر ۲.۵ روز یک زن آلمانی توسط شوهرش به قتل میرسه، یعنی سالی ۱۴۶ زن! 🔹البته بخش فارسی این رسانه‌های غربی، این اخبار رو برای مخاطب ایرانی‌شون نمیگن و در عوض نسخه سبک‌زندگی برای زنان ایرانی می‌پیچن! @mozdoor
صفحه BBC انگلیسی که برای فعالیتش از مردم انگلیس مالیات گرفته میشه، تا دیروز ۱۵۵۰۰ مطلب منتشر کرده، اما حکومت انگلیس اینقدر مردم ایران رو دوست داره که بطور رایگان ۶۰۵۰۰ مطلب و خبر برای آگاهی مخاطبین فارسی‌زبانش تولید و منتشر کرده! 🔹هنوز شک دارید که ملکه دوستتون داره؟😉 @mozdoor
(۲۱): فرار پزشکان از ایران 🔹با وجود درآمدهای نفتی هنگفت، کمبود شدید امکانات درمانی و پزشک، یکی از مشکلات جدی مردم در رژیم پهلوی بود که مهاجرت پزشکان از ایران این مشکلات را دو چندان کرده بود. این امر سبب می‌شد که بسیاری از مردم بخصوص در شهرستان‌ها در درمان بیماری‌شان دچار مشکل شوند. منبع: روزنامه اطلاعات ۳ خرداد ۱۳۵۶، صفحه۵ @mozdoor (۳۸۰۹)