💢#عبادتی که برباد می رود!
💠حضرت محمد(ص) فرمودند:
☄«در روز قيامت، گروهى آورده مى شوند كه كارهاى نيكشان به بلندی كوههاست. ولی خداوند اعمال آنها را نابود مىكند و دستور مى دهد آنها را به سوی جهنم ببرند!»
⁉️سلمان پرسید:
«اى رسول خدا، اين افراد چه کسانی هستند؟»
رسول الله پاسخ دادند:
«آنها روزه مىگيرند و نماز مىخوانند و شبها عبادت میکنند ولى وقتى چيز #حرامى بر آنان عرضه مىشود به سويش شتاب مىكنند.»
📚منابع فقه شيعه، ج۲۲، ص ۳۱۷
#نشر_خوبی_ها
#هشتگ_منبر
گزارش تصویری
برگزاری مراسم ویژه شهادت حضرت رقیه(س)همراه باسخنرانی وروضه خوانی
موکب سپهبدشهیدحاج قاسم سلیمانی
#نشر_خوبی_ها
#هشتگ_منبر
#روایت_محله
🌷لَیلَةُ المَبیت،
شبی که امام علی(ع) برای حفظ جان پیامبر(ص) در بستر ایشان خوابید. مشرکان قصد داشتند در این شب، دستهجمعی به خانه پیامبر حمله کنند و او را به قتل برسانند. به امر الهی و به درخواست پیامبر(ص)، امام علی(ع) در بستر ایشان خوابید و در نتیجه مشرکان متوجه عدم حضور پیامبر نشدند و رسول خدا(ص) توانست در آن شب به سمت یثرب، هجرت کند. بسیاری از مفسران، شأن نزول آیه شراء در سوره بقره را این فداکاری امام علی(ع) در لیلة المبیت دانستهاند. تاریخ این واقعه، شب اول ربیع الاول سال سیزدهم یا چهاردهم بعثت ذکر شده است.
#نشر_خوبی_ها
#تاریخ_شفاهی
#هشتگ_منبر
این آرامشِ امیر مؤمنان صلوات الله علیه و واهمهی مشرکان در لیلة المبیت که حسن روح الأمینِ عزیز به زیبایی به تصویر کشیده ترجمانِ همان بیتی است که حدود ۳۶۰ سال پیش شاعر شهیر یمنی "حسن بن علی بن جابر الهَبَل" (متوفی ۱۰۷۹ هـ) سروده است:
مَن نامَ في مَرقَدِ النَّبِيِّ دُجى
وأعـيُـنُ المُـشـرِكيـنَ لَم تَنَـمِ
علی همان کسی است که در بستر رسول خدا صلّی الله علیه وآله وسلّم [آرام] خوابید در حالی که مشرکان از شدّت ترس خواب به چشمانشان نیامده بود.
📜 دیوان الهَبَل، ص ۱۲۲
#نشر_خوبی_ها
#جهاد_با_طعم_مستند
🌦ماه ربیع الاول، ماه بهار زندگی ، بر شما مبارک باد.
#نشر_خوبی_ها