🇮🇷 حضور کارکنان سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان کرمانشاه در راهپیمایی جمعه «خشم و نصر»
🔰به گزارش روابطعمومی سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان کرمانشاه: در راهپیمایی پرشور مردم کرمانشاه که با حضور مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه استان کرمانشاه همزمان با سراسر کشور انجام شد «وحدت و همدلی»، «استقامت و ایستادگی» و «شجاعت و صلابت» مردم ایران را به گوش جهانیان رساندند.
✅ در این راهپیمایی که جمعی از کارکنان سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان نیز حضور داشتند، مردم بصیر کرمانشاه ضمن اعلام حمایت قاطع از نیروهای مسلح توانمند و دلیر کشورمان، از آنان خواستند که دشمن صهیونی را حسابی پشیمان کنند.
🔺جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴
┄┄┄┄┅━✵✵━┅┄┄┄┄
🌐 https://eitaa.com/mpoksh
🌐 https://ble.ir/sazemanbarnamehksh
🌐 https://kermanshah.mporg.ir
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فکر تسلیم ملت ایران یک فکر باطل است
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه:
🔹ما امریکایی ها را همراه و همکار رژیم صهیونیستی می دانیم. نشانه های متعددی مبنی بر همکاری نیروهای امریکا در منطقه با رژیم صهیونیستی وجود دارد. از همه اینها مهمتر توییت ها و مصاحبه های رئیسجمهور این کشور است که صراحتا از لفظ «ما» استفاده می کند.
🔹الحمدالله مقاومت جانانه ای که نیروهای مسلح ما کردند، بتدریج دارد آشکار می کند که فکر آن ها مبنی بر تسلیم ملت ایران یک فکر باطل است.
🔹تقاضا برای پایان این جنگ از الان شروع شده است؛ نشان دهنده این است که مقاومت مردم ایران چقدر موثر بوده و خواهد بود.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱 #ریل | تقدیر رهبر انقلاب از حضور مردم در نمازهای جمعه پس از تهاجم رژیم صهیونیستی
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: حضور مردم در روزهای تهاجم رژیم صهیونی در راهپیماییها و نماز جمعهها نشانهی رشد و عقلانیت و معنویت همراه با شجاعت و وقتشناسی است. ۱۴۰۴/۳/۲۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✌️لذت ببرید🇮🇷
انهدام پهپاد متجاوز اسرائیل، بر روی منطقه ۲۲ چیتگر، با سلاح سری
شاهکار پدافند در شکار،هرمس افسانه ای که رادار گریز است