#بیمارستان_350_تختخوابی_علوم_پزشکی_مراغه
✍️شروع کارهای اجرایی پیمان بیمارستان 350 تختخوابی
🔹طی نشستی توسط کمیته عمرانی دانشکده با عوامل اجرایی پیمانکاری واریان به همراه رئیس محترم اداره مسکن و شهرسازی شهرستان مراغه مهندس محرم پور در خصوص تحویل زمین بیمارستان 350 تختخوابی و تجهیز نمودن کارگاه توسط پیمانکار این شرکت در رابطه با انشعابات آب و برق جهت ادامه روند کار بحث و تبادل نظر گردید .
🔹قابل ذکر است شرکت پیمانکار توسط وزارت راه و شهرسازی مشخص شده است .
┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
معاونت #توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی
دانشکده علوم پزشکی مراغه
🆔 @toose_maraghe
🔴مرتبه علمی دکتر گلاره کوچکپور عضو هیات علمی گروه تغذیه و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی مراغه ارتقا یافت
🔹به گزارش مفدا مراغه ، با کمال مسرت، ترفیع و ارتقاء حضرتعالی به مرتبه " دانشیاری " که مبین مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی در عرصه های مختلف آموزش و پژوهش می باشد را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روزافزونتان را در تمامی مراحل زندگی از درگاه خداوند سبحان مسالت می نمائیم.
روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه
@maraghehmefda1
🔻 تجلیل رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه از پروفسور امیر علی حمیدیه در اولین دوره تجلیل از مفاخر علمی مراغه
▪️ به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در آئینی به پاس تلاش های صادقانه و فرشته گونه پروفسور امیر علی حمیدیه از ایشان تجلیل شد.
▪️ در آیین بزرگداشت مقام این پزشک فرهیخته و انسان وارسته حوزه درمان سرطان کودکان و متخصص خون و آنکولوژیست دکتر اللهوردی ارجمند با اهدا تندیس و لوح تقدیر از خدمات شایسته این شخصیت برجسته علمی تجلیل کردند.
▪️دکتر امیرعلی حمیدیه رییس بخش پیوند سلول های بنیادی مرکز طبی کودکان و بنیانگذار پیوند اطفال در ایران در فهرست ۳۵ پزشک مشهور و صاحب نام پیوند دنیا در مقاله «یک ونیم میلیون پیوند سلول های بنیادی خون ساز در سطح بین المللی» قرار گرفت.
▪️ دکتر حمیدیه تنها پزشک ایرانی است که توانست در این فهرست ۳۵ نفره افراد صاحب سبک و محقق در این زمینه قرار گیرد.
▪️ وی بنیانگذار اولین بانک اهدا کنندگان سلول های بنیادی خون ساز در شرق مدیترانه است و با سابقه ۱۵ سال پیوند سلول های بنیادی خون ساز در دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو هیات رئیسه پیوند آسیا - اقیانوسیه APBMT و نماینده انجمن پیوند شرق مدیترانه EMBMT در سازمان جهانی پیوند WBMT است.
▪️ این استاد توانمند ایرانی تاکنون موفق به کسب چندین جایزه بین المللی شده و بیش از ۱۳۰ مقاله بین المللی در این زمینه چاپ کرده است.
▪️ دکتر حمیدیه، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و بنیانگذار اولین بانک اهداکنندگان سلولهای بنیادی در ایران است. همچنین او با کمک خیرین انجمن خیریه یاری به درمان های سلولی امید را برای کمک به درمان بیماران مبتلا به بیماری های صعب العلاج نیازمند پیوند تاسیس کرده و شبکه توسعه فناوری سلول های بنیادی را در ایران در وزارتخانه های مختلف اعم از وزارت بهداشت، علوم، آموزش و پرورش، صنعت و دانشگاه های مختلف کشور، مدیریت می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مصاحبه دکتر اللهوردی ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه درباره شخصیت برجسته و علمی پروفسور امیرعلی حمیدیه رییس بخش پیوند سلول های بنیادی مرکز طبی کودکان و بنیانگذار پیوند اطفال در ایران
▪️ گفتنی است که پروفسور حمیدیه تنها پزشک ایرانی است که توانست در این فهرست ۳۵ نفره افراد صاحب سبک و محقق در این زمینه قرار گیرد.
وی بنیانگذار اولین بانک اهدا کنندگان سلول های بنیادی خون ساز در شرق مدیترانه است و با سابقه ۱۵ سال پیوند سلول های بنیادی خون ساز در دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو هیات رئیسه پیوند آسیا - اقیانوسیه APBMT و نماینده انجمن پیوند شرق مدیترانه EMBMT در سازمان جهانی پیوند WBMT است.
🔻 ببینید مصاحبه پروفسور حمیدیه رییس مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان و فوق تخصص خون و سرطان و پیوند سلول های بنیادی خونساز کودکان در باره مرکز تشخیص و درمان سرطان زنده یاد آسیه سخایی
▪️ به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه پروفسور امیر علی حمیدیه با بیان اینکه این تاسیس این مرکز کار بسیار مهم و بزرگی در منطقه شمالغرب کشور می باشد افزود: افتتاح این مرکز برای رفع نیاز های درمانی مردم منطقه بسیار مطلوب عمل خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه این مرکز با هدف ارائه خدمات تشخیص، شیمی درمانی و درمان سرطان به همت حاج احمد مجید پور با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیار تومان در حال ساخت است.
▪️ دکتر ارجمند گفت : تمام تجهیزات و امکانات لازم برای تشخیص و درمان به همت خیران خریداری شده و با تامین دستگاه دوزومتری به بهره برداری خواهد رسید.
▪️ وی اضافه کرد: این مرکز با زیر بنای ده هزار ۲۰۰ متر مربع، بزرگترین و مجهزترین مرکز شیمی درمانی خیر ساز در شمالغرب کشور است.
▪️ دکتر ارجمند اظهار کرد: خیر مراغهای، مرکز تشخیص و درمان سرطان را به نام مادرش حاجیه خانم آسیه سخایی احداث کرده است.
▪️ وی گفت: این خیر، پیش از این برای بیمارستان شهید بهشتی، دستگاه سی تی اسکن و رادیولوژی خریداری کرده است.
▪️ به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، بیماران سرطانی برای تشخیص و شیمی درمانی، مجبور به سفر به مرکز استان و دیگر شهرهای کشور می شوند اما با راه اندازی این مرکز، بیماران شهرستان و منطقه میتوانند از خدمات تشخیصی و درمانی آن بهرهمند شوند.
▪️ شهرستان مراغه با داشتن ۳ بیمارستان و حدود ۴۰۰ تخت بیمارستانی، دومین قطب درمان آذربایجان شرقی است و حدود ۳۰ درصد خدمات این بیمارستانها به شهروندان شهرهای همجوار ارائه میشود.
31.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید مصاحبه پروفسور حمیدیه رییس مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان و
فوق تخصص خون و سرطان و پیوند سلول های بنیادی خونساز کودکان در باره مرکز تشخیص و درمان سرطان زنده یاد آسیه سخایی
#اطلاعیه_مهم
📣📣شهروند گرامی📣📣
به اطلاع می رساند کلیه افراد بالای ۱۸ سال می توانند جهت اندازه گیری فشارخون وقند خون خود از ساعت ۷/۳۰ الی ۹/۳۰ صبح بصورت ناشتا ، با دردست داشتن کارت ملی به مراکز بهداشتی ودرمانی مراجعه نمایند.
🔹 ارائه خدمات بصورت رایگان می باشد.
🔻 روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه
.
42.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تغذیه سالم
🔻 دکتر لاله پیاهو
🔸 متخصص تغذیه و رژیم درمانی
#پویش_ملی_سلامت
#سلامتی
#دانشکده_علوم_پزشکی_مراغه
✔️ روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه
✍️ پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز داوطلب
▪️ دکتر اللهوردی ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با صدور پیامی فرا رسیدن روز داوطلب را تبریک گفت.
▪️ به گزارش روابط عمومی متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
▪️ نامگذاری ۱۴ آذر بعنوان روز داوطلب فرصتی بزرگ است برای تجلیل و یادآوری از تلاش های بی منت داوطلبین بزگوار و شریف می باشد که برای گسترش مهربانی ، سلامت و آگاهی کار جهادی می کنند.
▪️ داوطلبان سلامت، انسان های بزرگواری هستند که بدون هیچ گونه مزد و حقوقی فقط به خاطر عشق به هم نوع و انسانیت، و کسب رضای الهی و حس مسوولیت پذیری در برابر جامعه مانند پل ارتباطی بین مسوولان بهداشتی و مردم عمل می کنند.
▪️ روزجهانی داوطلب فرصتی جهت ترغیب و حمایت از خدمات داوطلبان نظام سلامت است
▪️۱۴ آذرماه همزمان با ۵ دسامبر روز جهانی داوطلب، با شعار " دقدرت در کنش جمعی است: اگر هر کسی انجام دهد " یاد آور تلاش ها و از خودگذشتگی های انسان های فداکاری است که روح ایثار و نوع دوستی در آن ها متبلور گشته است.
▪️ داوطلبان یعنی خدمتگزاران بیمنت و بیتوقعی که همت و توان خود را در راستای رفع نیازهای دیگران به کار میگیرند و بویژه در شرایط بحران و بلایا و برهههای مواجهه جامعه با مشکلات گسترده، بخشی از بار مشکلات سایر شهروندان را به دوش میکشند.
▪️ نقش محوری داوطلبان سلامت اعم از رابطین سلامت، سفیران سلامت، خیرین و موسسات خیریه، بسیج مردمی، سازمانهای مردمنهاد، تشکلهای دانشجویی، گروههای جهادی، کانونهای مساجد وهیئات مذهبی و اتحادیهها، معتمدین ، چهرههای شاخص فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، علمی، هنری ، ورزشی، هلال احمر، کانونهای سلامت روستاها و محلات شهری در کلیه برنامههای حوزه سلامت بر هیج کس پوشیده نیست.
▪️ اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی فعالین داوطلب دانشکده علوم پزشکی ، سلامتی و سربلندی را برای این عزیزان آرزومندم.
دکتر اللهوردی ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه