منبر مجازی حاج یاسر طاهری
#مازندران_ساری_مسجد_امام_حسن_عسگری(ع)
هر شب یک خطبه
یک درس، یک پند،
Eitaa.com/menbarmajazyhajyasertaheri
هدایت شده از علی
ســــلام علیکم
به آخـرین روز
آذرمـاه خوش آمـدید
یک روز بی نظیـر
یک صبح دلنشین
یک لبخنـد از ته دل
یک خدای
همیشه همراه
با هـزار
آرزوی زیبـا
تقدیم لحظه هاتان
صبح پنجشنبه تون زیبـا
هدایت شده از علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلایی که حافظ اسد (پدربشاراسد) در جنگ تحمیلی در حمایت از ایران بر سرصدام آورد...
هدایت شده از حجت الاسلام والمسلمین قاسمی
44.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ سخنرانی ]
- شیخ محمد قاسمی
- فضیلت حضرت زهرا(س)
-هیئت جواد الائمه رستمکلا
☑️ @sheikhmohamadghasemi
🔺كتاب استاد در آمريكا
🔹در همان ایامی که استاد #محمد_محمدی_اشتهاردی در بستر بیماری افتاده بود و توان تکلم نداشت، خانمی از امریکا تماس گرفت. ایشان جزو ایرانیان بهائی بوده و با خواندن کتاب بابی گری و بهائی گری استاد متحول شده بود و می خواست با نویسنده کتاب صحبت کند.
🔅وقتی فهمید که استاد به خاطر شیمی درمانی قادر به تکلم نیست، با گریه گفت: به ايشان سلام برسانيد. بگوييد من يك بهايي پرو پا قرص بودم. وقتي كتاب ايشان در امريكا به دستم رسيد، آن را چند بار خواندم و به اشتباه و گمراهيام پي بردم. من براي ايشان دعا ميكنم. كاش ميشد نسخههاي زيادي از آن كتاب به دست بهاييان شهر ما ميرسيد. آنها خيلي بيخبرند و زير بمباران تبليغاتي قرار دارند. اگر كتاب آقاي محمدي اشتهاردي به دستشان برسد، حتماً عقيده شان تغيير خواهد كرد. حتماً.
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
دعاهای عربی که نمی فهمیم مستجابه؟
◽️شخصی از علامه طباطبایی پرسید :
این دعاهای عربی را که عامه مردم بخوانند، نمیفهمند؛ آیا خواندن همان الفاظ آن دعاها بدون آنکه معانی آن را بداننداثری دارد؟!
.
علامه فرمودند:
اتفاقاً آن دعاها برای عامه مردم که زبان عربی و معانی آنها را نمیدانند بهتر مستجاب میشود! زیرا نفس خود را به نفس امامان(علیهمالسلام) متصل میکنند
و از خدا میخواهند هر چه امامان با خواندن این دعاها میخواستند، به آنان هم بدهد اما ما به اندازه فهم خودمان از ان دعاها، از خدا میخواهیم!
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
💠 کانال در محضر علما⇩⇩⇩
🆔 @dar_mahzare_olma
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
⚑🇮🇷🇵🇸بلاغ مبین(محمدرضامزده ای)
کانال بلاغ مبین جایی برای تبلیغ دین مبین و دفاع از انقلاب خمینی کبیر که مقدمه ظهور قائم آل محمداست، می باشد.
سلام بر روح خدا و بر خامنه ای عزیز وبر شهداوسرداردلها ورحمت بر روح همه محبین اهل بیت علیهم السلام مخصوصا پدرعزیزم خادم الحسین حاج غلامرضامزده ای
https://eitaa.com/mrmazdei
هدایت شده از سید تقی واردی
بسمه تعالی
درباره یلدا از جهات مختلف می توان سخن گفت. ولی چون از لسان یک طلبه بخواهیم به آن نگاه کنیم، در درجه اول نگاه سنتی ما سلبی و منفی است، در حالی که اگر به دقت به آن بنگریم، دليلي بر جبهه گیری در برابر آن نیست.سنت های اسلامی برای ما محترم است، ولی سنت های محلی و یا میهنی مادامی که به کفر و شرک منجر نشود، می تواند مورد پذيرش و استفاده و عمل ما گردد. ایرانیان از قدیم برای فصل های سال اهمیت قائل بوده و اول هر فصل را جشن می گرفتند. از عید نوروز در اول فصل بهار، مهرگان در اول پاییز و یلدا در اول زمستان، که علاوه بر دید و بازدید و یا همان صله ارحام، از چاشنی سرور و خوشحالی نیز بهره مند است. بلی، اگر یکی از این جشن ها با ایام سوگواری پیشوایان معصوم و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) همزمان شود، حالت صله ارحام را باقی نگه می دارند و جشن و سرور را حذف. این کار پسندیده است. اصلا قوام خانواده ها با همین صله ارحام پایدار است.
بدین جهت، نظر حقیر این است، ما طلاب و روحانیون شيعه در این قضایا با مردم همراه باشیم( با تاکید بر این که همراه با رفتار و کردار حرام نباشد)، تا آنان نیز در قضایای دینی، مذهبی و عبادی با ما همراه باشند. البته عناوین و نام های جشن های باستانی ایرانیان، شاید برخی با فرهنگ اسلامی شیعی ما مطابق نباشد، ولی باید تفکر کنیم و فرهنگ سازی نماییم و جهت جشن ها را به سمت صحیح و توحیدی سوق دهیم.
من به این باور رسیدم که ما ایرانیان، اعم از شیعه و غیر شيعه و مسلمان و غیر مسلمان، در ابتدای چهار فصل سال چهار جشن میهنی داشته باشیم و صدا و سیما و رسانه های گروهی و فضاي مجازي به این سمت حرکت کنند و آن ها عبارتند از:
۱. عید نوروز در ابتدای فصل بهار
۲. آفتاب تابان در ابتدای فصل تابستان
۳. مهرگان در ابتدای فصل پاییز
۴. یلدا در ابتدای زمستان.
درباره تثبیت آن ها مثل عید نوروز ادله روایی نیز داریم.
اما جشن های انحرافی چهارشنبه سوری و سیزده بدر با آن باورهای عامیانه شان، نادیده گرفته شود و رسانههای گروهی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی آن ها را کلا بایکوت و به فراموشی بسپارند.
این فرهنگ جشن های ملی و میهنی که از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران جهتدهی و مدیریت می گردد، می تواند در بسیاری از کشورها از جمله کشورهای همسایه یارگیری ما را تقویت کند.
✍سید تقی واردی. ۲۹ آذر ۱۴۰۲
اولین 20k شدنی که بهجای خوشحالی آدم غصهاش میگیره 😔😔😔
مگه شوخیه؟
۲۰ هزار انسان!
در عرض ۷۵ روز😭
👤 مصطفی خلفانی
ـــــــــــــــــــــ
🇮🇷گلچین ویراستهای انقلابی 👇
@virastyenghelabi
هدایت شده از @@
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کی گفته شب چله هندوانه بخوریم؟!
آثار وحشتناک هندوانه دربدن انسان در فصل سرما❌
✅به جای هندوانه #کدو_حلوایی میل کنید
#حکیم_روازاده
هدایت شده از @@
:
⛔️طولانی ترین شب سال و هندوانه🍉
👈 عزیزان هندوانه میوه ی فصل تابستانِ...
➖خدای متعال در فصل گرم تابستان هندوانه رو آفرید تا گرمی وجود انسانها ، رو به خنکی بره...✔️
ایرانیان و اجداد ما شب یلدا رو با آجیل و خشکبار که سالم هستن و مزاجی گرم دارن طی میکردن و سالم بودن...
متاسفانه حدود 100 ساله با توطئه انگلیسی ها؛ هندوانه وارد تغذیه شب یلدا ی ایرانی ها شده...❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
💢 چگونه نهج البلاغه امام علی « علیه السلام » منشأ مسلمان شدن فیلسوف غربی می شود ؟
🔸 وقتی دانشجوی ایرانی در دانشگاه تگزاس آمریکا به استاد فلسفه بی خدایش ترجمه «نهج البلاغه» امام علی (ع) را هدیه می دهد... این استاد (گری کارل لگنهاوزن) با خواندن نهج البلاغه چنان شیفته شخصیت امام علی (ع) می شود که او را شایسته الگو بودن می یابد.
🔸 جذابیت تصویر دقیق نهجالبلاغه از خدا برای این فیلسوف.
🔸 این پایان ماجرا نیست، آن دانشجو (اکبر نوجه دهی) بعدها در دفاع مقدس به شهادت می رسد و آن استاد که مسلمان شده و نام محمد برای خود انتخاب کرده است سرانجام استاد «فلسفه دین» حوزه علمیه قم می شود.
🍀 این سرگذشت را از زبان خود استاد لگنهاوزن بشنوید .
#حکایات_نهج_البلاغه
🆔 @nahj_akhquran
🔆 نمازگزاران بر حضرت زهرا علیهاالسلام
حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عُمَرَ الْبَغْدَادِيُّ الْحَافِظُّ قَالَ حَدَّثَنِي أَحْمَدُ بْنُ الْحَسَنِ بْنِ عَبْدِ الْكَرِيمِ أَبُو عَبْدِاللَّهِ قَالَ حَدَّثَنِي عَتَّابٌ يَعْنِي ابْنَ صُهَيْبٍ قَالَ حَدَّثَنَا عِيسَى بْنُ عَبْدِ اللَّهِ الْعُمَرِيُّ قَالَ حَدَّثَنِي أَبِي عَنْ أَبِيهِ عَنْ جَدِّهِ عَنْ عَلِيٍّ قَالَ:
خُلِقَتِ اَلْأَرْضُ لِسَبْعَةٍ بِهِمْ يُرْزَقُونَ وَ بِهِمْ يُمْطَرُونَ وَ بِهِمْ يُنْصَرُونَ أَبُو ذَرٍّ وَ سَلْمَانُ وَ اَلْمِقْدَادُ وَ عَمَّارٌ وَ حُذَيْفَةُ وَ عَبْدُ اَللَّهِ بْنُ مَسْعُودٍ قَالَ عَلِيٌّ علیه السلام وَ أَنَا إِمَامُهُمْ وَ هُمُ اَلَّذِينَ شَهِدُوا اَلصَّلاَةَ عَلَى فَاطِمَةَ علیهاالسلام.
📚الخصال؛ ج۲؛ ص۳۶۰
حضرت امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
زمين براي هفت نفر آفريده شده است ديگران به احترام آنان روزي بدست مي آورند و باران بر آنان مي بارد و پيروزي بر دشمنان نصيبشان ميگردد: ابوذر و سلمان و مقداد و عمار بن ياسر و حذيفه و عبد الله بن مسعود و فرمودند: من كه پيشواي آنانم و آنان همان كسانى هستند كه بر جنازه فاطمه زهرا نماز خواندند.
----------------------------
قال الشیخ الصدوق رضي الله عنه: معنى قوله خلقت الأرض لسبعة نفر ليس يعني من ابتدائها إلى انتهائها و إنما يعني بذلك أن الفائدة في الأرض قدرت في ذلك الوقت لمن شهد الصلاة على فاطمة علیهاالسلام و هذا خلق تقدير لا خلق تكوين.
مرحوم صدوق در ذیل این روایت می گویند: معناى فرمايش حضرت كه فرمودند زمين براى هفت نفر آفريده شده است نه اين است كه از آغاز خلقت تا انجام به خاطر آنان بوده بلكه مقصود اين است كه بهرهمندى از زمين در آن عصر نصيب آنانى شد كه بر جنازه فاطمه زهرا نماز خواندند (به عبارت ديگر) غرض از آفرينش در اين مورد نصيب و قسمت است نه اصل پيدايش زمين.
#فاطمیه
@madras_emb
🔆 اکسیر اعظم
حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ الْحَسَنِ قَالَ حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ الْحَسَنِ الصَّفَّارُ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَینِ بْنِ أَبِي الْخَطَّابِ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَسْبَاطٍ عَنْ يَعْقُوبَ بْنِ سَالِمٍ عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الْعَبْدِيِّ عَنْ جَابِرٍ الْجُعْفِيِ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: مَنْ قَرَأَ يس فِي عُمُرِهِ مَرَّةً وَاحِدَةً كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ خَلْقٍ فِي الدُّنْيَا وَ بِكُلِّ خَلْقٍ فِي الْآخِرَةِ وَ فِي السَّمَاءِ وَ بِكُلِّ وَاحِدٍ أَلْفَيْ أَلْفِ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ مِثْلَ ذَلِكَ وَ لَمْ يُصِبْهُ فَقْرٌ وَ لَا غُرْمٌ وَ لَا هَدْمٌ وَ لَا نَصَبٌ وَ لَا جُنُونٌ وَ لَا جُذَامٌ وَ لَا وَسْوَاسٌ وَ لَا دَاءٌ يَضُرُّهُ وَ خَفَّفَ اللَّهُ عَنْهُ سَكَرَاتِ الْمَوْتِ وَ أَهْوَالَهُ وَ وَلِيَ قَبْضَ رُوحِهِ وَ كَانَ مِمَّنْ يَضْمَنُ اللَّهُ لَهُ السَّعَةَ فِي مَعِيشَتِهِ وَ الْفَرَجَ عِنْدَ لِقَائِهِ وَ الرِّضَا بِالثَّوَابِ فِي آخِرَتِهِ وَ قَالَ اللَّهُ تَعَالَى لِمَلَائِكَتِهِ أَجْمَعِينَ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَ مَنْ فِي الْأَرْضِ قَدْ رَضِيتُ عَنْ فُلَانٍ فَاسْتَغْفِرُوا لَهُ.
📚 ثواب الأعمال و عقاب الأعمال؛ ص111
● از جابر جعفى نقل شده است كه امام باقر علیه السلام فرمودند: هر كس سوره ياسين را در عمر خود يك بار تلاوت كند، خداوند به شمار تمام آفريدگان دنيا و تمام آفريدگان آخرت و آنچه در آسمان است، به شمار هر يك دو هزار هزار حسنه براى او مى نويسد، و به همين اندازه گناهانش را محو مى كند، و دچار تنگدستى، بدهكارى، ويرانى خانه، سختى، ديوانگى، جذام، وسوسه و بيماريهاى زيانبار نمى شود، و خداوند سختيها و دشواريهاى مرگ را براى او آسان مىكند و خودش جان او را مى گيرد، و از جمله كسانى خواهد بود كه خداوند گشايش در زندگى و شادمانى به هنگام مرگ و خشنودى از پاداش آخرت را براى او ضمانت مى كند، و به همه فرشتگان آسمانها و زمين مى گويد: من از فلانى خشنودم، براى او طلب آمرزش كنيد.
● آیت الله العظمی وحید خراسانی:
به جهت رشد در معنویات و تقرّب به سوی خدای تعالی؛ در شبانهروز لااقل یکمرتبه سورة یس را خوانده و به حضرت زهراء سلام الله علیها هدیه نمایید. وقتی به حضرت صدیقه علیهاالسلام هدیه شود؛ این سوره یاسین اکسیر اعظم میشود.
@madras_emb