باسلام
هر روز را بایاد شهدا آغاز کنیم
🌷 بسیجی شهید محمد فرحزاد
🌷 تولد ۴ شهریور ۱۳۴۶ دامغان
🌷 شهادت ۱۳ فروردین ۱۳۶۷ ارتفاعات ماووت عراق
🌷 سن موقع شهادت ۲۱ سال
🌷 امروز سالگرد شهادت این شهید عزیز میباشد
✍ فرازی از وصیتنامه این شهید عزیز
✅ حفاظت و پاسداری از خون مطهر شهدا بر همه فرد واجب میباشد
✅ هرگاه شما احساس کردید که جباران و ستمگران میخواهند نور الهی را خاموش کنند، شما هم مانند امام حسین ع و یاران ایشان، میباید جان را در طبق اخلاص گذاشته و از اسلام عزیز و از هدیه رسولالله قرآن مجید حراست و حفاظت نمائید
✅ و آن روز، همان زمان است که شما باید خط سرخ اباعبدالله الحسین ع را ادامه دهید و نگذارید که خدای نکرده خون مطهر هزاران شهید پایمال شود
✅ وصیتی به برادرانم، امیدوارم که راه من را ادامه دهند و تا آخرین قطره خون دربدن، از اسلام پاسداری دهند.
✅ و وصیتی به خواهرانم که حجاب خود را رعایت کرده و با حجاب خود مشت محکمی بر دهان دشمنان ابرقدرت بزنند
🤲 هدیه به ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با صلوات
🤲 دعای این شهید عزیز بدرقه امروزتان ان شاء الله
https://eitaa.com/payame_shohada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این بخش از جلسۀ بازجویی مدیرعامل تیکتاک هم خیلی جالبه!
🔺یه نماینده از چیزای نگرانه که خودشون راحت توی بقیه کشورها، مخصوصاً ایران اجرا میکنن و میدونه تنها شبکه اجتماعی خارجی محبوب شده توی کشورش چه خطراتی داره…
🔺شما کافیه فقط جای تیکتاک اسم واتساپ و اینستاگرام و گوگل رو بگذارید و جای چین، اسم آمریکا…
#⃣ #صیانت_از_ایران
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🔸تا هوش مصنوعی کودک است، به فکر بزرگ شدنش باشید!
#⃣ #صیانت_از_آینده
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
🔴 هدفِ #جنگ_نرم دشمن ناامید کردن ملت ایران است
#⃣ #صیانت_از_امید
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
❌ تکرار تعاریف دیگران درباره هوش مصنوعی؛ یعنی وابستگی در تعریف! افرادی که تعاریف دیگران را می پذیرند؛ در تصمیم و اقدام هم وابسته خواهند شد!
🗞متن مرتبط:
http://nro-di.blog.ir/1400/02/03
#⃣ #صیانت_از_آینده
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
✡️ نفوذ خطرناک آواتار در شبکههای مجازی (١)
💥 به بهانهٔ فیلم «آواتار : راه آب»
1️⃣ قسمت دوم فیلم #آواتار تحت عنوان «راه آب»، دنباله و در واقع بهنوعی تکرار قسمت اول آن محسوب میگردد که #جیمز_کامرون پس از گذشت ۱۳ سال، آن را با جلوههای بصری چندین برابر بخش اول جلوی دوربین برد.
2️⃣ فیلمی مملو از جلوههای تصویری پرزرق و برق که براساس #تفکر_ایدئولوژیک جیمز کامرون قرار است تماشاگر را برای شنیدن حرفهای اساسی فیلمساز، برروی صندلی نگاه دارد. اما این ایدئولوژی آنچنان که در وهلهٔ اول در نگاه مخاطب مینشیند، نوعی #طبیعتپرستی مادیگرایانه افراطی است که در برخی مکاتب جعلی و انحرافی همچون #کابالا میتوان سراغ گرفت.
3️⃣ #آواتارها نوعی انسان/حیوان هستند که به اجداد باستانی آدمها شبیه بهنظر میرسند. از مهمترین خصوصیاتشان، وابستگی شدید آنها به #طبیعت و نیرو و الهامگرفتن از آن است. از همان ابتدای فیلم پیوند آنها را با انواع و اقسام موجودات شاهدیم. آواتارها برای سوار شدن بر شبهاسبها یا همان «ایکران»ها هم بایستی بهنوعی یگانگی وجودی با آنها برسند.
4️⃣ خدای آنها، درختی شبهمقدس بهنام #ایوا است که آن را «مادر عظیمالشأن» خوانده و همهٔ خواستههای خود را از او میخواهند. آنها براین باورند که همه زندگی و مرگ را از ایوا گرفته و مُردگانشان نزد او هستند. همین ایواست که قدرت دارد تا آدمها را در قالب انسانی بمیراند و در قالب «آواتار» دوباره زنده نماید.
5️⃣ اما این، تنها اعتقاد آواتارها نبود. انسانها هم همهٔ لشکرکشی خود به پاندورا را برای دستیابی به #منابع_طبیعی بیپایانی که میگفتند در زیر این درخت قرار دارد، انجام دادند.
6️⃣ همین درخت شبهمقدس ایواست که بهخاطر درخواست یا بهاصطلاح دعای شخصیت اصلی فیلم، همهٔ گونههای موجودات پاندورا را به کمک فرستاد تا با ارتش دشمن مقابله کرده و به همین طریق آنها را نابود سازند. اما با جستوجو و تفحّصی در مکاتب جعلی و انحرافی، میتوان ردّ پای این نوع تفکر را در کتب #کابالیستها یافت.
✍️ نویسنده: سعید مستغاثی
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ نفوذ خطرناک آواتار در شبکههای مجازی (٢)
💥 به بهانهٔ فیلم «آواتار : راه آب»
1️⃣ شواهد و قرائن، و برخی خبرها حاکی از آن است که #جیمز_کامرون در سال ۲۰۰۵ به #کابالا پیوسته و گفته میشود از همان زمان کلید تولید فیلم #آواتار زده شد. چنانچه برای اولینبار خبر تولید فیلم «آواتار» در ژوئن ۲۰۰۵ در مجلهٔ هالیوود ریپورتر بهطور رسمی انتشار یافت. در همان زمان طرح تولید آثار مستندی همچون: «رازگشایی مهاجرت یهودیان» در سال ۲۰۰۶ و «قبر گمشدهٔ مسیح» در سال ۲۰۰۷ نیز ارائه گردید.
2️⃣ این فیلمها بهخصوص «قبر گمشده مسیح»، جهان مسیحیت و پیروان ادیان توحیدی را بهسختی تکان داد. در این فیلم بهدنبال آثار کابالیستی همچون #رمز_داوینچی، عقاید و باورهای اصیل و راستین موحّدان، زیر سؤال رفت و ادعا شد که در سرزمین فلسطین اشغالی، گور بزرگی که در آن حضرت عیسی (ع) و همسرش #مریم_مجدلیه و پدر و مادرش و همچنین فرزندش دفن شدهاند، کشف گردیده است.
3️⃣ البته #واتیکان موضعگیری خاصی دربارهٔ این اهانتهای آشکار اتخاذ نکرد ولی بسیاری از پیروان ادیان توحیدی برآشفتند و زبان به اعتراض گشودند. اخیراً شنیده شد در روزنامههای واتیکان به باورهای مطرح شده در فیلم «آواتار» نیز انتقاد شدید شده است.
4️⃣ اگرچه پدیدهٔ #آواتاریسم پیش از جیمز کامرون در سریالها و انیمیشنها به خورد علاقهمندان سینما و سرگرمی و هنر داده شده بود، اما اهمیت پروژهٔ آواتاریسم امروزه در اساس و محور #فضای_مجازی و شبکههای به اصطلاح اجتماعی مشخص میشود که آدمها در شکل و شمایل مجازی و غیرواقعی و در پوستهای آواتارگونه با یکدیگر ارتباط گرفته و از این طریق تحت تسلط شبکهای عنکبوتی مانند همان درخت ایوا در فیلم «آواتار» قرار میگیرند که همهٔ ذهن و فکرشان را کنترل میکند.
5️⃣ شبهدرختی که ریشههایش در اندیشکدههای صهیونی و سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی غرب قرار داشته و هر زمان از این آواتارهای تحت کنترل در جهت اهداف جهنمیشان بهره میگیرند.
6️⃣ با این توضیحات، حضور پر رنگ و پرجایزه فیلم «آواتار: راه آب» در میان برگزیدگان فصل جوایز ۲۰۲۳، دور از ذهن نمیتوانست باشد، اگرچه حتی در زمرهٔ ۱۰ نامزد رشته بهترین فیلمنامه و ۵ کارگردان برتر مراسم اسکار هم نبود، اما بهدلیل همین #محتوای_صهیونی یاد شده و برخلاف قوانین استاندارد سینمایی، در میان کاندیداهای بهترین فیلم سال قرار گرفت!
✍️ نویسنده: سعید مستغاثی
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ متن کامل یادداشت «نفوذ خطرناک آواتار در شبکههای مجازی» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/19470
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : شنبه
🌞 ١٢ فروردین ۱۴٠٢ هجریشمسی
☪️ ١٠ رمضان ۱۴۴۴ هجریقمری
✝️ ١ آوریل ۲۰٢٣ میلادی
🕎 ١٠ نیسان ۵۷۸٣ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ #روز_جمهوری_اسلامی، رأی ۹۸٫۲٪ مردم به نظام جمهوری اسلامی (١٣۵٨ش)
🌍 مناسبتهای میلادی
✍ #استیو_جابز و #استیو_وزنیاک شرکت رایانهای #اپل را بنیان نهادند (١٩٧۶م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 پشت پردهٔ کمپانی اپل
👉 https://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-media/6063
🌍 مناسبتهای عبری
1⃣ #شبات_گادول (شنبهٔ قبل از عید پسح)
👈 آخرین شنبهٔ اقامت بنیاسرائیل در مصر در زمان حضرت موسی (٢۴۴٨عبری)
2⃣ رحلت #مریم، خواهر حضرت موسی و هارون (ع) در ١٢٧سالگی (٢۴٨٨ عبری)
3⃣ عبور #بنیاسرائیل از «رود اردن» به رهبری حضرت #یوشع (ع) بعد از ۴٠سال سرگردانی و ورود به #سرزمین_مقدس (٢۴٨٨ عبری = ١٢٧٢ ق.م.)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
💳 فعالیتهای «اندیشکدهٔ مطالعات یهود» خصوصی بوده و تنها از طریق #کمکهای_مردمی حمایت میشود. برای حمایت مالی از اندیشکده، از طریق شمارهٔ کارتی که در قسمت توضیحات کانال اعلام شده، اقدام نمایید.
💎 صفحاترسمیاندیشکدهٔمطالعاتیهود:
👉 https://zil.ink/jscenter
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter