⚠️ نفوذ امنیتی آمریکا به فضای سایبر جمهوری اسلامی ایران بر مبنای سند فاجعهساز برجام و قطعنامهی ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل
#⃣ #استیضاح_روحانی ، #اخراج_جاسوسان_آژانس
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ چگونه برای برنامه ها دو نسخه در یک گوشی درست کنیم؟
ابتدا وارد تنظیمات گوشی می شویم (این روش در همه ی رابط کاربری ها قابل استفاده می باشد)
سپس به بخش برنامه ها وارد می شویم .
بعد با انتخاب گزینه (dual apps) , لیست برنامه هایی که از برنامه ی دوگانه پشتیبانی می کنند را همراه چند برنامه ی پیشنهادی می آورد و فقط کافی است روی برنامه ی مورد نظر تب کرده و آن را دو گانه کنیم.
گفتنی است این روش برای کسایی که فقط یک گوشی دارند و باید در برنامههایی مثل شاد دو نفر از یک گوشی استفاده کنند، توصیه میشود🌹
✍🏻 امیرعطا، عضو جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نقش #جاسوسی_سایبری در ترور #شهيد_محسن_فخري_زاده در حالی مطرح میشود که کارشناسان فضای مجازی بارها بر موضوع امنیت داده و تقویت زیرساختهای ارتباطی کشور تأکید کردهاند.
متن کامل در مشرقنیوز👇🏻
👉🏻 mshrgh.ir/1150132
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
⬅️ «گوگل» اسبتراوای بزرگتریست که سربازانش مشغول قتلعام هستند، درحالیکه باید سالها پیش با پیادهسازی #شبکه_ملی_اطلاعات و با ایجاد شرایط لازم محدود میشد.
🔺سرویس داستانهای برتر گوگل به نوعی گزینش و اختلاط حق و باطل با روش شیطانی است و متأسفانه محتوای سخیف و… را هم با هوش مصنوعی و طبیعی دریافت و پخش میکند.
آیا مسئولین در خوابند⁉️…
🍃یامهدی✍
#⃣ #صیانت_از_ایران
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
😱 به همین راحتی؟
🌀 به همین پیچیدگی…
#⃣ #صیانت_از_زندگی
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
⛅️ پسیننگار ⛅️
امام خامنهای:
دنیا «دهکدهی جهانی» نیست.
ــــــــــــــــــــــــــــــــ
ایشان در بخشی از دومین خطبهی نماز جمعهی ۴ دی ۷۷ تصریح میکنند:
⬅️ «... در این دنیای عظیم، در این دنیای متنوّع، در این دنیای فرهنگها، به اصطلاح یک تئوریسین امریکایی پیدا میشود و دنیا را به یک «دهکده جهانی» تشبیه میکند. تو گفتی و من باور کردم! بله، یک دهکده لابد یک کدخدا هم بالای سرش لازم دارد! 👈میگویند ارتباطات زیاد شده و دنیا را مثل یک دهکده کوچک کرده است. نه آقا، دنیا خیلی بزرگتر از این حرفهاست. انسانها، ملتها، فرهنگها، دلها، خیلی بزرگتر از این حرفهاست👉 که یک دولتی بتواند با لشکری از ایدئولوگ و تئوریسین و نویسنده و امثال اینها دنیا را آن قدر کوچک کند و یک نظامی مثل نظام امریکا - که این فرد رئیس جمهورش است - بتواند بر آن حاکمیت کند و فرمان براند. نه آقا، این نمیشود؛ اما امریکاییها میخواهند اینگونه شود.»
ابَرشاگرد
🎥 با انسانها هم میخواهند همین کار را بکنند و تا این حد، مثل یک گاو تسلیم بودن در برابر محصولات تکنولوژی، واقعاً انسان را اندوهناک میکند…
#⃣ #صیانت_از_زندگی
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
⚠️ گزارش تکاندهندۀ یک مؤسسۀ سلامت روان در انگلیس از الگوریتم شبکههای اجتماعی
🔹یک مؤسسۀ انگلیسی که در زمینۀ پیشگیری از خودکشی فعالیت میکند، در گزارش جدید خود اعلام کرد الگوریتم شبکههای اجتماعی هر روزه محتواهای مضری را به میلیونها نوجوانان توصیه میکند که برای سلامت روان آسیبزاست.
🔹تحلیل هزار و ۱۸۱ پست در اینستاگرام و تیکتاک در این گزارش نشان داد، بسیاری از پستهای مضر توسط الگوریتمهای شبکههای اجتماعی به کاربران توصیه شدهاند که خطر ابتلا به بیماریهای روانی و خودکشی را در نوجوانان افزایش میدهد.
🔹وزیر فناوری انگلیس در واکنش به این گزارش گفت: اینکه شبکههای اجتماعی هنوز چشم خود را به روی مقیاس محتوای وحشتناک خودکشی و خودآزاری میبندند، نفرتانگیز و غیرقابل دفاع است.
#⃣ #صیانت_از_دانش_آموزان
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
🔸 آیا استفاده از فیلترشکن خلاف قانون است؟
🔹 در ابتدا باید گفت به نظر میرسد این مسئله بدیهی باشد که وقتی یک محدودیت قانونی برای پدیدهای در نظر گرفته میشود، نقض کردن عملی آن محدودیت، با هر وسیلهای که باشد، خلاف قانون است.
🔹 بنابراین اگر ما قانون مرتبط با آن را پیدا نکردیم، و یا حتی درباره تعیین کیفر نقض این محدودیت، خلأ قانونی وجود داشت، دلیلی بر نقض آن از سوی ما نمیشود. و غیرقانونی بودن نقض آن محدودیت سر جای خود باقی است.
🔹 در مورد استفاده از فیلترشکن یا هر ابزار دیگری برای ورود در شبکههای اجتماعی یا سایتهای فیلتر شده، قوانین کمی قدیمی هستند، و نامی از فیلترشکن در آنها به میان نیامده. اما شمول آن قوانین به گونهای است، که به طور یقین میتوان گفت استفاده از فیلترشکن و هر ابزار مشابهی، مشمول آن قوانین، و خلاف قانون است.
🔹 عدم ذکر کلمه فیلترشکن در قوانین، باعث شده در دو سه سال گذشته، جریان رسانهای غربگرا، به شدت این مسئله را تبلیغ و ترویج کنند که هیچ قانونی برای منع استفاده از فیلترشکن وجود ندارد. و با این شانتاژ رسانهای، استفاده از فیلترشکن، و رفتار دولت و دلالهای رسانهایش در فروش فیلترشکن را توجیه کنند.
🔹 در این رابطه، به عنوان نمونهای از قوانین مرتبط، مطلبی از آقای دکتر سلمان #کونانی ، جرمشناس و دکترای حقوق در ادامه میآید:
🔹 طبق مادّه ۵۴۳ قانون مجازات اسلامی، «هرگاه محلّی یا چیزی بر حسب امر مقامات صالح رسمی، مهر یا پلمب شده باشد و کسی عالماً و عامداً آنها را بشکند یا محو نماید یا عملی مرتکب شود که در حکم محو یا شکستن پلمب تلقّی شود، مرتکِب، به حبس از سه ماه تا دو سال، محکوم خواهد شد...»
🔹 با تأمّل در صدر مادّه یادشده، چنین نتیجه گرفته می شود که کلمه «چیز» اطلاق دارد و شامل محیط و فضای مجازی در معنی عام نیز میگردد.
مقنّن با استفاده از این کلمه، قصد داشته تمامی مصادیق احتمالی را که ممکن است روزی فرارو قرار گیرند و شاید در زمان وضع قانون آشکار نبوده اند، پوشش دهد. اقتضای تحرّک قوانین به سوی آینده نیز همین است؛
🔹 لذا اینکه در سال ۱۳۷۵ ه. ش. و در زمان تقنین این مادّه، اساساً اینترنت مفهوم و نهادی آشنا برای مقنّن و نظام اجتماعی ایران نبوده است، هرگز دلیل و جوازی برای تحمیل یک بار معنایی ایستا و جمود منطقی بر قانون و مقرّره وضع شده نیست.
🔹 به لحاظ حقوقی، مفهوم کلمه «چیز»، همانند کلمات و ترکیب های «از قبیل» یا «مثل آنکه»، شایسته توجّه و تأویل است.
وقتی مقنّن، مثلاً در بیان مصادیق کیفیات تخفیف بخش مجازاتها در ابتدای سخن خود، متعرّض کلمه از قبیل میشود و سپس به بیان چند عمل یا رفتار می پردازد، می خواهد نشان دهد که مصادیق مدّنظرش، هرگز محدود به موارد احصاء شده در قانون نیست و هر مسئله و مورد دیگری نیز می تواند در دایره شمول تخفیف بخشی ترسیمی توسط وی باشد.
بنابراین هرگز نمیتوان ادّعا نمود که حکم تخفیف دادن مجازات به شرح مندرج در قانون، فقط شامل موارد مصرح در قانون است.
🔹 در مادّه ۵۴۳ قانون مجازات اسلامی نیز اشاره مقنّن به کلمه چیز، بلافاصله پس از کلمه «محلّی» نشان میدهد که مقنّن مطلقاً متمرکز بر پلمب اماکن و ساختمانها نبوده است و تمامی فضاهای دیگر را که امکان پلمب شدن دارند و اتّفاقاً در عمل نیز مسدود و پلمب میشوند، مدّنظر داشته است.
🔹 کلمه چیز، تعمّداً و با هوشیاری قابل تحسین از سوی مقنّن اسلامی استفاده شده است و ابهام و کثرت مصداقی مستتر و مستور در آن، در زمان تقنین بر مقنّن کاملًا مکشوف بوده است و صرفاً برای در بر گرفتن «هر مصداقی» در «هر زمانی» و «در هر فضایی، اعمّ از حقیقی و مجازی» مورد استناد و تمسّک واقع شده است.
🆔 @valaadiyat
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
نادری در دیدار با مدیر رویترز: ایرنا منبع موثقیبرای اخبار رویترز از ایران خواهد بود
🔹مدیرعامل ایرنا و مدیر ارشد اجرایی رویترز در حاشیه اجلاس مدیران رسانههای جهان درباره استفاده رویترز از ایرنا به عنوان منبع موثق اخبار ایران گفتوگو و تبادل نظر کردند.
🔹️ علی نادری، مدیرعامل ایرنا در این دیدار با اشاره به اهمیت تماس و تبادل نظر میان دو خبرگزاری، تاکید کرد ایرنا به دلیل شبکه گسترده خبرنگاران و عکاسانی که در سراسر ایران دارد، میتواند منبعی موثق برای خبرهای دست اول ایران باشد تا زمینه انتشار اخبار خلاف واقع در قبال ایران از بین برود.
🔹️نادری همچنین پیشنهاد کرد دو طرف، زمینههایی برای همکاری با یکدیگر بیابند که این پیشنهاد با استقبال سو بروکس، مدیر ارشد اجرایی رویترز مواجه شد.
🔹️بروکس گفت موضوع توسعه روابط و تبادل نظر با ایرنا را در دستور کار قرار خواهد داد.
🔹️دو طرف همچنین در زمینه چارچوبی برای پیگیری تصمیمات اتخاذشده در این جلسه به توافق رسیدند..
🔹️پنجمین اجلاس مدیران رسانههای جهان در شهر گوانگجو چین در حال برگزاری است. این رویداد، در سال ۲۰۰۹ به ابتکار شماری از رسانههای بینالمللی از جمله آسوشیتدپرس، رویترز، شینهوا، تاس، کیودو و... برگزار شد.
🔹️در پنجمین اجلاس سران رسانههای جهان، مدیران ۱۹۷ رسانه بینالمللی شرکت کردهاند.
irna.ir/xjP9ng
@IRNA_1313