موجِ قطع همکاری با طاقچه
🔸بعد از هنجارشکنی کارکنان زنِ برنامۀ فروش اینترنتیِ کتاب طاقچه انتشارات بهنشر، خطمقدم، یازهرا، شهید کاظمی، راهیار، ستارهها و شهید هادی با این برنامه قطع همکاری کردند.
🔹همچنین انتشارات جماران، سوره مهر، امیرکبیر، مهرستان، قدر ولایت، بیستوهفت، ایمان ماندگار و حماسه یاران هم گفتند که بهخاطر بیقانونی طاقچه ما هم قطع همکاری میکنیم.
🔸 انتشارات سمت، سروش، دانشگاه پیام نور، دانشگاه تهران، مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس و انتشارات مسجد مقدس جمکران نیز با این برنامک، اعلام قطع همکاری نمودهاند.
🔹 همچنین سایت طاقچه نیز از دسترس خارج شده است.
📚 صدر نشینی بانک ها در احتکار مسکن!
بر اساس آمارهای غیر رسمی، یک میلیون و هشتصد هزار خانه خالی احتکار شده در کشور وجود دارد که ۸۰ درصد آنها مربوط به شرکتهای حقوقی بویژه بانک هاست.
فقط یک بانک به تنهایی مالک ۱۰۰۰ واحد مسکونی خالی است.
بانکها متاسفانه با ورود به حوزه مسکن، باعث افزایش فشار به مردم شدهاند.
دولت باید به صورت جدی با این پدیده شوم برخورد نماید.
هدایت شده از کبری خزعلی
27.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نشر_حداکثری
1⃣ قسمت اول: اشکالات لایحه حجاب
🛑قابل توجه نمایندگان محترم مجلس/ مخاطب این سخنان شما هستید...
🎙دکتر جاویدنیا معاون سابق دادستان کل کشور
#اجرای_قانون_حمایت_از_آمرین
#محصنات
🔗 به کانال خبرگزاری زنان عفیفه جهان مُحصَنات بپیوندید
🆔 @mohsanat_ir
🖌#یادداشت_روز
🔹 نقد دقیق لایحه عفاف و حجاب/ سکه لایحه عفاف روی دیگری هم دارد! (روزنامه کیهان)
✍ حسین شریعتمداری
1️⃣ نزدیک به ۱۰ ماه از پیدایش پدیده پلشت کشف حجاب میگذرد و متاسفانه در این مدت شاهد مقابله چندانی با آن نبودهایم! انفعال مسئولان محترم در قبال پدیده کشف حجاب در حالی است که به وضوح میدانند، کشف حجاب علاوهبر آنکه حرام شرعی و حرام قانونی است، پدیدهای عفتسوز و خانوادهبرانداز نیز هست از این روی، مقابله جدی با این هنجارشکنی از یکسو برای نجات فریبخوردگان و از سوی دیگر برای پاکسازی جامعه از توطئه بدخواهان، ضروریتر از آن است که تساهل و انفعال در آن جایی داشته باشد. اکنون سؤال این است که انفعال ده ماهه با چه توجیه قانونی و منطقی صورت پذیرفته است؟! و آیا این انفعال در اجرای نص صریح قانون، مصداق روشنی از «ترک فعل» نیست و مرتکبان مشمول بازخواست نمیباشند؟!
2️⃣ انفعال در اجرای قانون و همچنین مقابله با کشفِ حجاب دارای پیامدهای خسارت بارِ ذیل خواهد بود :
اولاً؛ این پدیده عفتسوز را در نگاه افراد فریبخورده (یعنی اکثریت کشف حجابکنندگان) کم اهمیت جلوه میدهد و ادامه آن را بیمانع دانسته و تنها در حد و اندازه یک تخلف جزئی تلقی میکنند (که کردهاند)
ثانیاً؛ سرویسهای اطلاعاتی دشمن را که صحنهگردان اصلی هستند با احساس موفقیت! روبهرو میسازد (که ساخته است)
ثالثاً؛ به این توهم دامن میزند که اگر مقابله با کشف حجاب ضرورت حیاتی داشت، چرا بیش از ده ماه در مقابل آن سکوت کرده و اقدام قابل توجهی انجام ندادهاند و تازه بعد از گذشت ده ماه به فکر مقابله افتادهاند؟!
رابعاً؛ این پرسش را پیش میکشد که مگر برای مقابله با کشف حجاب قانون نداشته و نداریم؟! و اگر این هنجارشکنی در قوانین جاری پیشبینی و جرم تلقی شده، چرا به اجرا در نیامده است؟! ...
ادامه مطلب 👈 ( https://kayhan.ir/fa/news/270431 )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چرا بعد از ۱۴۰۰ سال، چند سال است که ناگهان به فکر راهپیمایی #اربعین افتادهایم؟
#امام_حسین #محرم
🔴 مطالبات فراموش شده
🔺 فرمایشات مهم رهبر معظم انقلاب در ۳۸ سال پیش:
🔸 ما به بازنگری در تمام ابواب و کتب فقهیه احتیاج داریم. فقه غنی و سرشار و ارزشمند ما که خیلی انصافاً فقه قوی و استدلالی و عمیقی است، یک عیب دارد، آن عیب را شماها باید برطرف کنید. آن عیب، عبارت است از اینکه این فقه برای این صورت و این فرض نوشته شده که یک حکومت ظلمی جوری بر سر کار باشد که بر خلاف «ما أنزلالله» دارد حکم میکند و اجرا میکند، یک عده شیعهٔ مستضعف مظلوم هم یک گوشهای زندگی میکنند. این فقه، دستورالعمل آن عده شیعهی مستضعف مظلوم است. فقه حکومتی نیست؛ در تنقیح و تحقیق فقه کنونی ما، روزگاری که این فقه بخواهد نظام جامعه را اداره بکند پیشبینی نشده؛ ... این عیب را شما باید برطرف کنید. شما باید یکبار دیگر، از طهارت تا دیات، نگاه کنید و فقهی استنباط کنید برای حکومتکردن.
🔸 ما میخواهیم الآن حکومت کنیم، بر مبنای فقه اسلام. اسلام، اقتصاد دارد، روابط اجتماعی دارد، سیاست مالی دارد، سیاست پولی دارد، روابط خارجی دارد، جنگ دارد، صلح و مذاکره دارد، آتشبس موقت دارد، نظام کارگری وکارخانه دارد، مسائل حکومتی دارد، قانونگذاران دارد، مدیران دارد، بیعت دارد، اولوالامر دارد، اطاعت از اولوالامر دارد، ارتش دارد، سلسله مراکز دارد؛ اینها در اسلام هست، مگر میشود بگویید نیست؟ خیلی خب پیدا کنید ببینیم. باید کاری کنید که وقتی کسی رسالهٔ عملیه را باز کرد، بداند چرا مالیات دارند میگیرند و چهجوری باید بگیرند و اگر نگیرند چگونه میشود و بقیهٔ چیزهای دیگر. از اسلام باید اینها استقصاء بشود. این کار را شما باید بکنید.
🔸 ۵۰ سال وقت داریم ما برای این کار؛ بنده نمیگویم اینها را شما سهچهارساله درست کنید، ۵۰ سال وقت دارید؛ ۵۰ سال، زمان زیادی است، اما این کار هم بسیار کار عظیمی است. اگر شما قدم اول را برنداشتید قدم پنجاهم برداشته نخواهد شد، این را بدانید. امروز ما داریم حکومت میکنیم، اداره میکنیم کشور را، اما این ادارهٔ امروز ما، با ناشیگری، با بیاطلاعی، با عدم تجربه، با ندانستن نظر اسلام در بسیاری از موارد همراه است. همین مقدارش است که در دنیا این غوغا را به پا کرده، همین مقدارش است که قدرتها را از ما میترساند، اگر آنجور کامل و صحیحش بود ببینید چه میشد.
🎙 (بیانات در دانشگاه علوم اسلامی رضوی، ۱۳۶۴/۰۶/۱۱).
🌷🌷🌷🌷🌷
👉 eitaa.com/msheikhy
هندیها هم بهسمت دلارزدایی رفتند
🔹خبرگزاریِ رسمی امارات اعلام کرد که دولت هند پول یک میلیون بشکه نفت امارات را بهجای دلار به روپیه پرداخت میکند.
🔹در ژوئیه گذشته، هند با امارات متحده عربی توافقنامهای امضا کرد که به آن اجازه می دهد معاملات تجاری را به جای دلار آمریکا با روپیه تسویه کند و دو کشور همچنین توافق کردند که یک مکانیسم پرداخت فوری برای تسهیل انتقال وجوه ایجاد کنند.
هند سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است.
🌷🌷🌷🌷🌷
👉 eitaa.com/msheikhy
تیزبینی امروز امام خامنهای: نزدیک قلّهایم؛ خستگی ممنوع!
✏️ رهبر انقلاب، صبح امروز: همهی مسئولان کشور امروز موظفند کار جهادی کنند، شبانهروزی کار کنند، خستگی نشناسند. ما فصل مُشبِعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است. مسئولین کشور در بخشهای مختلف باید با این روحیه حرکت کنند. ۱۴۰۲/۵/۲۶
🌷🌷🌷🌷🌷
👉 eitaa.com/msheikhy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونایی که راهی کربلا هستید...
اینو حتما ببینید..
هدایت شده از قلم اقتصادی
🌱 به نام حق
📝 سفرنامه اربعین ۱
✅ اقتصاد اربعینی
🔸در انسانشناسی اومانیستی و بر مبنای اصالت لذّت و فایدهگراییِ بنتامی، انسان بهمثابه یک ماشین منفعتطلبِ بیشینهسازِ حسابگر (لذّت-درد) است که حداکثرسازی لذّت و رفاه مادی نشانه رفتار عقلایی اوست.
🔸در اقتصاد سرمایهداری قیمت تمام حرف را در عرضه و تقاضا میزند و حداکثرسازی سود و مطلوبیت مطابق با آن معنا میشود؛ البته «به شرط ثابت بودن سایر شرایط (ceteris paribus)»!.
🔸این تمام آن چیزی است که ادبیات سرمایهداری چند قرن است به خورد دانشجویان و سیاستگذران دنیا میدهد و بر اقتصاد جهان حکومت میکند.
🔹فرهنگ اربعینی قواعد و ساختارهای روتین اقتصاد متعارف را به چالش کشیده است.
🔹قواعد بازار و تجارت، رابطه عرضه و تقاضا و نیز سود و زیان ماهیت و کارکرد متفاوتی به خود گرفتهاند.
🔹نفع شخصی جای خود را به نفع اجتماعی و ایثار داده است.
🔹در این فرهنگ خدمات اجتماعی فقط وظیفه دولت نیست.
🔹عرضهکنندگانی که توان رقابت ندارند از بازار خارج نمیشوند.
🔹هدف عرضهکننده فقط کسب سود نیست. هدف تقاضاکننده نیز فقط مطلوبیت مادی نیست.
🔹قیمت تمام حرف را نمیزند. یعنی سایر شرایط ثابت نیست؛ بلکه مدخلیت بیشتری دارد!
🔹اقتصاد پیوند با فرهنگ دارد؛ ار نوع توحیدیاش!
✍️ سیدجواد میرزازاده
✅ @GhalamEghtesadi14
هدایت شده از قلم اقتصادی
🌱 به نام حق
📝 سفرنامه اربعین ۲
فرصتهای سرمایهگذاری؛
انرژی خورشیدی
1⃣عراق از زمان سقوط صدام و نابودی زیرساختهای تولید انرژی با کمبود شدید برق و خاموشی دورهای روزانه مواجه است.
2⃣عراق یکی از چندین کشور آفتابی و گرمسیری دنیاست که صحراها و بیابانهای گستردهای دارد. ایام زیادی از سال دمای هوا بیش از ۴۰ درجه است و به بالا ۵۰ نیز میرسد.
3⃣عراق در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ قراردادهایی را با چین و امارات برای ساخت نیروگاه خورشیدی در این کشور امضاء کرده است.
◀️این در حالیست که ایران به عنوان همسایه مرزی و کشورِ تامینکننده برقِ عراق، در قالب دیپلماسی فعال اقتصادی میتواند با ابتکار عمل و هوشمندی از ظرفیت جغرافیایی عراق برای سرمایهگذاری در این حوزه استفاده کند.
ظرفیت و تقاضای عراق برای انرژی برق به اندازهای بالاست که میتواند برای شرکتهای دانشبنیان ایرانیِ فعال در زمینه ساخت پنلهای خورشیدی فرصت بینظیری باشد.
✍️ سیدجواد میرزازاده
✅ @GhalamEghtesadi14
35.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند کوتاه| تاریخچۀ پیادهروی اربعین؛ از سال ۶۱ قمری تا امروز
🔹پیادهروی اربعین از آیینهای امروز و دیروز نیست؛ قصههای فراوانی دارد از همان اولین اربعین ۶۱ قمری تا امروز که ۱۳۸۴ سال میگذرد. در این مستند کوتاه گذری کردهایم بر همین قصهها.
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
کپی کن
#روشنگری = گسترش آگاهی 👇👇
👉 @Roshangarii 🚩
🔸♦️اصولگرانمایان
🔻در جریانات سیاسی کشور، «اصولگرایی» به عنوان یک خط فکری که خود را وامدار ارزشهای اصیل انقلاب اسلامی میداند و وظیفهاش را در حمایت از آرمانهای اصیل انقلاب میداند شناخته شده است.
🔻در این بین، برخی از افراد، از اصولگرایی فقط اسم آن را یدک میکشند و صرفا تا جایی که استفاده از این عنوان مطابق منافع شخصی آنهاست، اصولگرا باقی میمانند. با این عنوان تبلیغ میکنند، در لیستهای انتخاباتی حضور فعال دارند و به مسئولیت میرسند اما هرگاه نوبت به هزینه دادن پای خطوط قرمزی که امام و رهبری بر آن تاکید ویژه دارند میرسد، اثری از آنان مشاهده نمیشود.
🔻در مسائل مختلف از قبیل صیانت از فضای معنوی جامعه چه در بروز بیرونی آن یعنی مسأله حجاب و عفاف و چه در نظارت و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن در عرصه مجازی و به طور کلی هرجا سخن از ایستادن و مقاومت کردن برای حفظ خطوط قرمز انقلاب به میان میآید، روشنفکرمآبی خاصی در آنان ظهور مییابد، مقهور جو غالب رسانهای دشمن شده و شعارهایی را که از طریق آن به مسئولیت رسیده بودند، به سادگی فراموش میکنند.
🔻ظاهراً باید آزمونی برای سنجش اصولگرایان اصیل از اصولگرانمایان به عمل آید.
اوج بی عدالتی توسط بانک خصوصی آینده
۲۰ میلیون به شما وام میده، یکساله.
۲ میلیون و ۵۸۴ هزار تومان سود میگیره.
۳ میلیون و ۹۶ هزار تومان هم با نام هزینه اعتبارسنجی از شما میگیره.
جمعا ۵ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان میگیره.
با توجه به اینکه به طور میانگین شش ماه پول در دست شما است، بیش از پنجاه درصد سود، برای بانک حاصل میشود.
کجا و کدام بانکی چنین درآمدی را از تسهیلات دادن به دست می آورد که بانک خصوصی آینده چنین میکند؟
گزارشهای فراوان حاکی از تغییرات زیاد متن مصوب لایحه #حجاب و عفاف توسط برخی و ارسال متن تغییر یافته به شورای نگهبان است؛ چیزی که در هیچ دوره مجلس سابقه نداشته است.
از شورای نگهبان انتظار میرود، در صورت وقوع این تخلف بسیار نابخشودنی، علاوه بر اصلاح، در تایید صلاحیت آتی افراد خاطی، بازنگری نماید.