eitaa logo
مجتبی شیخی
279 دنبال‌کننده
983 عکس
617 ویدیو
27 فایل
* بسم الله الرحمن الرحیم * 👈 یادداشت‌های اقتصادی و فرهنگی حجت‌الاسلام دکتر #مجتبی_شیخی ✅ استاد حوزه و دانشگاه ✅ دکترای «علوم اقتصادی» موسسه امام خمینی (ره) قم ✅ پژوهشگر ابرفقه و نظام اقتصاد ✅ نویسنده کتب احکام شرعی راه ارتباطی: @sheikhy1
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیباترین فیلم امشب ✌🏻😍 بومممممم 🎬 برای بیداری وجدانها👇 @Bidari_Media
کجائید ای شهیدان خدایی ببینید این لحظات زیبا را😭😭
موسای ما گفت اگر غلط زیادی بکنید تل آویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کنیم ولی گوشتان بدهکار نبود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با موشکهای سپاه سگیونیست ها شدیدا به پوشک نیاز پیدا کردند / ترک برنامه زنده توسط سردبیر رادیو اسرائیل همزمان با حملات گسترده ایران به سرزمین‌های اشغالی!😂😂
هدایت شده از بیداری ملت
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اظهارات جالب منظرپور، سردبیر سابق BBC: این حمله ترکیبی ایران نه تنها معادلات خاورمیانه بلکه معادلات نظامی جهان را تغییر داد؛ تمامی پدافندهای اسرائیل و آمریکا در رویارویی با حمله ایران شکست خوردند؛ این یک تغییر موازنه استراتژیک در خاورمیانه و جهان است! گنبد آهنین کاملا و مطلقا در برابر باران موشکی ایران ناتوان نشان داد؛ اسرائیل فکرش را هم نمی‌کرد! در طول تاریخ ایران، چنین پاسخی از سوی حاکمان ایرانی به یک کشور متخاصم وجود نداشته است! 🔴 آخرین اخبار جنگ علیه صهیون👇 http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴پایگاه هوایی نواتیم از مدار خارج شد 🔹شبکهٔ المنار به نقل از منابعی ویژه گزارش داد دست‌کم ۱۵ موشک مستقیما به پایگاه هوایی «نواتیم» در جنوب فلسطین اشغالی اصابت کرده است. 🔹براساس این گزارش پایگاه نواتیم به‌شدت آسیب دیده و امکان استفاده از آن وجود ندارد.
چرا هدف قرار دادن پایگاه هوایی نواتیم در صحرای نقب مهم است؟ علاوه بر نقش این پایگاه در عملیات تروریستی اسراییل علیه کنسولگری ایران، باید بدانیم که این پایگاه در واقع مهم‌ترین پایگاه هوایی اسراییل نیز به شمار می‌رود که: - اسکادران ۱۰۳ سوپر هرکولس‌های ترابری_پشتیبانی - اسکادران عملیاتی ۱۱۶ و ۱۴۰ جنگنده‌های اف۳۵ - اسکادران آموزشی ۱۱۷(تربیت خلبانان اف۳۵) - اسکادران ۱۲۲ جاسوسی اطلاعاتی اسراییل - آشیانه هواپیمای ویژه ریاست‌جمهوری رژیم صهیونسیتی - مقر عده زیادی از عناصر ارشد جاسوسی اسراییل نیز در آن واقع شده است.
❌حداقل ۴۴ افسر نظامی موساد در پایگاه هوایی نواتیم کشته شدند اطلاعات پایگاه هوایی نواتیم، علاوه بر استقرار اسکادران‌های اف۳۵ اسراییل، آشیانه هواپیماهای جاسوسی رژیم صهیونسیتی نیز بود و همچنین تعداد زیادی از افسران اطلاعاتی و عناصر ارشد موساد نیز به‌طور دائم در این پایگاه حضور داشتند که بر اساس اطلاعات رسیده، حداقل ۴۴ افسر به درک واصل شدند و ۱۸ افسر هم وضعیت وخیمی دارند. با این همه اسرائیلی‌ها سعی دارند حقایق را پنهان کنند و انتشار تصاویر و فیلم‌های موشک باران دیشب را محدود به اخذ مجوز کرده‌اند. اگر ۹۹% موشک‌ها و پهپاد‌ها منهدم شده‌اند پس چرا اجازه انتشار فیلم‌ها را نمی‌دهید؟
🔻 آمارهای حملات دیشب در رسانه‌ها 🔴شب گذشته از ۱۰ استان کشور عملیات وعده صادق سپاه پاسداران اجرا شده است. 🔴 نیویورک تایمز به نقل از مقامات اسرائیلی مدعی شد: ایران ۱۸۵ پهپاد، ۳۶ موشک کروز و ۱۱۰ موشک زمین به زمین به اسرائیل شلیک کرد. بیشتر شلیک‌ها از خاک ایران و تعداد کمی هم از عراق و یمن انجام شد/ الجزیره. 🔴یدیعوت آحارونوت: هزینه رهگیری های هوایی شب گذشته در آسمان اسرائیل از ۱.۳۵ میلیارد دلار گذشت. 🔴 بر اساس اطلاعات دریافتی دست کم ۲ هزار فروند موشک هم اکنون در سرتاسر ایران آماده حماقت اسرائیل هستند تا موج دوم حمله آغاز شود. 🔴سرلشکر باقری از انهدام هر دو ستاد اسراییل یعنی ستاد اطلاعات اسرائیل در کوه هرمون و پایگاه «نواتیم» در جریان عملیات خبر داد.
اطلاعیۀ اطلاعات سپاه در خصوص برخورد با حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی 🔹در پی اقدامات و خصمانۀ صهیونیستی در نسل‌کشی مردم فلسطین و نیز تجاوز به اماکن دیپلماتیک ایران و ترور فرماندهان نظامی، فعالیت برخی از صفحات مجازی در همراهی و حمایت از این اقدامات رژیم، موجب جریحه‌دار شدن عواطف ملت ایران شده؛ لذا به اطلاع هموطنان می‌رساند در صورت مشاهدۀ هرگونه فعالیت در حمایت از دولت جعلی اسرائیل در فضای مجازی، در اسرع وقت اطلاعات و مشخصات صفحات مذکور و گردانندگان آن‌ها را به بخش گزارش‌های مردمی سایت گرداب ارسال نمایند. 🔹لازم به ذکر است طبق مواد ۶، ۷ و ۸ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت، با مجرمان برخورد قاطع خواهد شد.
شکوه تکنولوژی و قدرت علم و ایمان سربازان انقلاب اسلامی را ببینید. در روایت آمده است: «اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین فارس به آن دست خواهند یافت». از تصاویر پیداست که حمله ایران با کلاهک‌های خوشه‌ای انجام شده است و بدین روی می‌بینید سرعت فرود نبستا با کلاهک بالستیک تک گانه کمتر هستند و به راحتی‌ از پدافند صهیونیستی عبور کردند... چنین حمله‌ای با کلاهک‌های بارشی برای اولین بار روی می‌دهد. خدا رحمت کند شهید تهرانی مقدم را.