📸 ترجمه کتیبه نصب شده در حسینیه امام خمینی(ره)
لا يَحْمِلُ هَذَا الْعَلَمَ إِلَّا أَهْلُ الْبَصَرِ وَ الصَّبْرِ: اين پرچم را حمل نتواند كرد، مگر كسى كه بصیر و صبور باشد.
<بخشی از خطبه ۱۷۳نهج البلاغه>
❇️@mshohda
۱۹ دی ۱۳۹۹
🌸کلام امیر
🔷از همه اسرار وجودتان آگاه است
💥وَ أَحْصَى آثَارَهُمْ، وَ أَعْمَالَهُمْ، وَ عَدَدَ أَنْفُسِهِمْ، وَ خَائِنَةَ أَعْيُنِهِمْ، وَ مَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ مِنَ الضَّمِيرِ
وَ مُسْتَقرَّهُمْ وَ مُسْتَوْدَعَهُمْ مِنَ الاَْرْحَامِ وَ الظُّهُورِ، إِلَى أَنْ تَتَنَاهَى بِهِمُ الْغَايَاتُ
💠خداوند آثار و اعمال انسان ها، تعداد نفوس، خيانت چشم ها و آنچه را در سينه ها پنهان مى دارند همه را احصا کرده، و حساب آنها را دارد»
«محلّ استقرار آنها را در رحم مادران و جايگاهشان را در صُلب پدران و ادامه زندگى آنان را تا هنگام مرگ، همه را مى داند.
📚نهج البلاغه،خطبه 90
❇️@mshohda
۱۹ دی ۱۳۹۹
حاج هادی موحد امین-12دی99.mp3
14.04M
#تلاوت_ظهرگاهی_قران_کریم
تلاوت هادی موحد امین-12دی 99
⭕️ محفل انس با قرآن کریم
❇️@mshohda
۲۰ دی ۱۳۹۹
۲۰ دی ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈هرکی غصه میخوره، خداش بزرگ نیست!
#استاد_پناهیان
❇️@mshohda
۲۰ دی ۱۳۹۹
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸صدای آشنا شنید!🔸
شما #شرورترین انسان ها را در کشور ما، ساواکی ها می دانید. دیگر از این بدتر که نیست. درست است؟ سازمان اطلاعات و امنیت شهر شیراز، من را با یک دسته اعلامیه گرفته بودند. رئیس ساواک به من فشار می آورد که بگو از چه کسی گرفتی؟ من را آوردند در یک اتاقی در اداره ی اطلاعات. یک مبلمان جالب داشت و این شعر سعدی را هم آنجا گذاشته بودند:
هزار مرتبه سعدی تو را نصیحت کرد * که حرف محفل ما را به مجلسی نبری
این آقای رضوان که ظاهراً الآن در حیات است گفت که دستبند را بیاور. دستهایم را از پشت بستند و کیسهای از شن را هم به آن آویختند و مرا روی یکپا نگه داشتند و شکمم را نیشگون گرفتند. بعد هم شروع کرد این ماهیچه های شکم را نیشگون گرفتن. من نه به عنوان اینکه او بترسد، بلکه یک دفعه از زبانم در رفت و گفتم: «#خدایا_تو_می_بینی».
به من گفت: «چی گفتی؟» گفتم: «خدایا؛ تو می بینی». یک دفعه به همکارش گفت: سطل را پایین بگذار. سطل را از دستم گرفتند. بعد به من گفت: پایت را بینداز. بعد گفت: دست بند او را باز کن. حالا ایستاده بودم آنجا. به آنها گفت: «بروید بیرون». آنها را بیرون کرد و درب را هم محکم زد. حالا من ماندم و خودِ او. یک دفعه این شلاقی که دستش بود را پرت کرد و خودش وِلُو شد روی آن مبل. بعد گفت: «ای تُف به این نانی که ما می خوریم».
#صدای_آشنا شنید؛ صدای فطرت. دیگر نتواست کارش را بکند و خدا می داند که در این دوره ی طولانی مبارزات، هر وقت ایشان شنید که برای من مشکلی ایجاد شده، کمک می کرد.
❇️@mshohda
۲۰ دی ۱۳۹۹
✅ چرا برکت از زندگی می رود ؟
✍ استاد فاطمی نیا: مشاجره ها و نزاع ها، نور باطن را خاموش میکند. بسیاری از بی حالی ها و عدم نشاط ها به جهت مشاجرات است. کم منزلی داریم که درآن پرخاش و تندی نباشد! روزی چندتا پرخاش باشد، برکات را از منزل میبرد.
حتی اگر حق هم با تو بود ، در امور جزیی وشخصی مشاجره نکن ، چون کدورت می آورد.مرحوم علامه جعفری از صاحب دلی نقل کرد: در موضوعی که گمان میکردم حق با من است ،داشتم با همسرم مشاجره میکردم؛ ناگهان صورت باطنی غضبم را نشانم دادند ! بسیار کریه وزشت بود! آن صورت نزدیکم آمد و گفت : کثیف! ساکت شو! همین که متنبه شدم فورا "دست همسرم را بوسیدم و عذرخواهی" کردم.
❇️ @mshohda
۲۱ دی ۱۳۹۹
50.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 مراسم عزاداری ایام فاطمیه
🎙مداح : حاج مهدی رسولی 🎥نماهنگ یارالی زهرا
◾️ @mshohda
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
۲۱ دی ۱۳۹۹
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 بدون نگرانی برای آینده کار کن!
#استاد_پناهیان
❇️ @mshohda
۲۲ دی ۱۳۹۹
۲۲ دی ۱۳۹۹
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️فرازی با احساس و ابداع از حامد شاکر نژاد
💠سوره ی مبارکه ی ابراهیم_آیه 32
#تلاوت_ویژه
❇️ @mshohda
۲۳ دی ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠استوری محورمقاومت💠
💠#شهیدحاج_قاسم_سلیمانی
💠#شهیدابومهدی_المهندس
💠هیئت خدام الحسن مسجد شهدا
❇️@khodam_alhasan
۲۳ دی ۱۳۹۹