💢 قرار گرفتن نام پنج عضو هیئت علمی دانشگاه دامغان در فهرست ۲درصد نویسندگان شاخص در سطح جهان
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58454/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
🔺با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛
💢 جشنواره مجازی دانشجویی «نور محمد(ص)» برگزار میشود
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58458/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
به همت معاونت آموزشی وزارت علوم؛
💢 نسخه مدیریتی گزارش کارگروه اجرایی مطالعات آموزش عالی در دوران کرونا و پساکرونا منتشر شد
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58459/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://sapp.ir/msrt_iri ✅
ورود دانشبنیانهای پارک زیستفناوری خلیج فارس برای مبارزه با ویروس کرونا؛
💢رونمایی از تجهیزات مبارزه با ویروس کرونا به روش امواج الکترومغناطیس
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58460/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
💢 ۱۹ عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز در بین ۲درصد دانشمند برتر جهان
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58461/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
💢 معرفی ۳۹ پژوهشگر دانشگاه علم و صنعت ایران در فهرست ۲درصد دانشمندان برتر دنیا
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58463/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
توسط محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر صورت گرفت؛
💢 بررسی جریان خون در عروق برای ساخت رگ های مصنوعی
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58464/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
💢 قرار گرفتن نام چهار عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در جمع ۲درصد دانشمندان برتر جهان
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58465/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
💢حضور ۹ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه اراک در میان ۲درصد دانشمند برتر دنیا
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58466/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
دکتر رحیمی:
💢 با وجود تنگناها، حوزه پژوهش و فناوری کشور فعال و سرزنده به پیش میرود
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58467/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
عناوین هفته پژوهش و فناوری 👆
🔹 پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید
۲۲ تا ۲۸ آذرماه ۱۳۹۹
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
🔺قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل تأکید کرد:
💢 تقویت روابط علمی دو کشور ایران و عراق زمینهساز بهرهمندی از تجربیات جهانی شبکه علم و دانش
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58472/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
🔺دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد:
💢 ضرورت افزایش اعتبارات پژوهشی کشور/ آمادگی شورا برای حمایت لازم از پژوهشگاههای ملی کشور
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58475/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://sapp.ir/msrt_iri ✅
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
🔺قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل تأکید کرد: 💢 تقویت روابط علمی دو کشور ایران و عراق زمینهساز
🔹دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی در نشست مجازی کمیته مشترک علمی ایران و عراق با اشاره به جایگاه علمی دانشگاههای ایران در منطقه و جهان گفت: رتبه خوب علمی دانشگاههای ایران به معنای آن است که تقویت روابط علمی دو کشور میتواند دستاوردهای بهتری برای کشور عراق در زمینه بهرهمندی از تجربیات جهانی شبکه علم و دانش داشته باشد.
🔹به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، نشست مجازی کمیته مشترک علمی ایران و عراق به ریاست دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی و دکتر غسان حمید، معاون پژوهشهای علمی وزارت آموزش عالی عراق برگزار شد.
🔹دکتر سالار آملی در ابتدای این نشست گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده است تا دستاوردهای علمی خود را در اختیار کشورهای دوست و برادر از جمله عراق قرار دهد.
🔹وی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاههای ایران در منطقه و جهان گفت: رتبه خوب علمی دانشگاههای ایران به معنای آن است که تقویت روابط علمی دو کشور میتواند دستاوردهای بهتری برای کشور عراق در زمینه بهرهمندی از تجربیات جهانی شبکه علم و دانش داشته باشد.
🔹قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران، سیاستگذار، بسترساز و تسهیلگر روابط علمی است از این رو، تبادل سیاستهای تعاملات علمی از این مسیر و مجرا به تعمیق و تقویت روابط کمک شایانی خواهد کرد.
🔹دکتر غسان حمید عبدالمجید، معاون پژوهشهای علمی وزیر و مدیرکل اداره پژوهش و توسعه وزارت آموزش عالی و پژوهشهای علمی عراق نیز با اشاره به خرسندی از برگزاری این نشست گفت: امیدواریم در سایه توافقات این جلسه شاهد گسترش همکاری های علمی میان دو کشور در آینده باشیم.
🔹در ادامه اباذری، رایزن فرهنگی ایران در عراق نیز به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود پرداخت.
دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نشست با اشاره به ظرفیتهای دو کشور در زمینه تبادل دانشجو، از آمادگی کامل این دانشگاه جهت ارائه فرصتهای مطالعاتی به اعضای هیئت علمی دانشگاههای عراق خبر داد.
🔹دکتر ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا (س) نیز به ایجاد دانشگاه مشترک زنان میان دو کشور اشاره کرد و گفت: این دانشگاه توانایی و آمادگی مطلوبی در رشتههای مختلف برای آموزش به متقاضیان عراقی دارد که این مهم با استقبال زیادی روبهرو بوده است.
🔹در پایان این نشست دو طرف درخصوص تعیین شاخصهای ارزیابی سالیانه دانشگاههای ایرانی در عراق با هماهنگی طرف ایرانی، بسترسازی تاسیس دانشگاه مشترک در عراق، توسعه همکاریها در حوزه تبادل دانشجو، اساتید و اعضای هیئت علمی، تبادل کلیه بورسهای دانشگاهی و دولتی از مجرای وزارتخانههای دو کشور و ایجاد پارک علم و فناوری به گفتوگو و تبادل نظر پرداختند.
🔹گفتنی است در این نشست، روسای دانشگاههای فردوسی مشهد، الزهرا (س) و شهید چمران اهواز و معاون بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر علیزاده، معاون مرکز همکاریهای علمی بین المللی، دکتر سالار آملی را به نمایندگی از دانشگاههای ایرانی همراهی میکردند و دکتر حازم باقر طاهر، مدیرکل اداره بورسیه و روابط فرهنگی و دکتر موسی جعفر راضی، مدیر بخش توسعه منابع درسی وزارت آموزش عالی عراق از طرف عراقی در نشست حضور داشتند.
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
🔺دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: 💢 ضرورت افزایش اعتبارات پژوهشی کشور/ آمادگی شورا برای حما
🔹دکتر سید سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ضرورت افزایش اعتبارات پژوهشی کشور تاکید کرد و گفت: سهم ۰.۸ درصدی پژوهش از تولید ناخالص ملی فاصله زیادی با سهم ۴درصدی مورد نظر دارد و این میزان هیچ تناسبی با سرمایه عظیم انسانی موجود در بخش پژوهش و نیازهای کشور در حوزه پژوهش و فناوری ندارد.
🔹به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل ازمجمع پژوهشگاههای ملی کشور، دکتر عاملی که امروز (سهشنبه) در نشست مجمع پژوهشگاههای ملی کشور با حضور دکتر رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و روسای پژوهشگاههای عضو مجمع سخن میگفت با گرامیداشت یاد دانشمند شهید محسن فخریزاده، معاون وزیر دفاع که در حمله تروریستی اخیر به شهادت رسید، اظهار داشت: تدوین اسناد ملی در برشهای موضوعی پژوهش و فناوری که در این جلسه هم مطرح شد، اقدامی کاملاً ضروری است و در حوزههایی که پژوهشگاههای ملی داریم، اسناد ملی باید ترجیحاً توسط پژوهشگاه ذی نفع و همکاری دستگاههای اجرایی تهیه شود.
🔹وی با بیان اینکه در زمینه بودجه پژوهشی هم نیازمند کار جدی هستیم، اظهار داشت: براساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سهم اعتبارات پژوهشی از تولید ناخالص ملی از ۰.۴۷ درصد به ۰.۸۰ درصد رسیده که با توجه به سهم ۴ درصدی مقرر و سرمایه عظیم انسانی موجود در کشور، همچنان فاصله زیادی با وضع مطلوب دارد.
🔹دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهمیت شاخص بودجه "تحقیق حین کار" که برای برخی شرکت های بزرگ خارجی بین ۱۹ تا ۲۲ میلیارد دلار در سال است، اظهار داشت: در حالی که در تمام دنیا، نسبت قابل توجهی بین بودجه و پیشرفت وجود دارد؛ سهم تحقیق و توسعه از بودجه کشور همچنان بسیار کم است و متاسفانه بخش خصوصی ما هم بودجه مناسبی را به این بخش اختصاص نمیدهد.
🔹دکتر عاملی با اشاره به سخنان دبیر مجمع پژوهشگاه های ملی مبنی بر طولانی بودن فرایندها در شورای عالی و ضرورت تفویض اختیارات به مراکز علمی در امور جاری خود اظهار داشت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی آمادگی لازم در زمینه تفویض اختیارات به صورت مصداقی و بعد از کارشناسی لازم وجود دارد و به هیچ وجه دنبال بزرگ کردن تشکیلات نیستیم و بر اساس مصوبه جلسه هفتصد شورای عالی انقلاب فرهنگی در ذیل ستاد نقشه جامع علمی کشور اختیاراتی تفویض شده است و امکان تصویب و ابلاغ توسط رئیس ستاد نقشه جامع وجود دارد و باید این ظرفیت در خدمت نظام علم و فناوری کشور قرار گیرد.
🔹وی افزود: معتقدم که تمام ظرفیتهای پژوهشی کشور میتواند در خدمت نظام سیاستگذاری قرار گیرد و اگر بتوانیم در قالب لایحه از مسیر ذینفع به سیاستگذاری برسیم، سیاستهای مصوب زمینه اجرایی بهتری خواهد داشت و امکان مناسبتری را برای پیشرفت کشور فراهم میکند.
🔹دکتر عاملی با نقل قولی از یکی از صاحبنظران برجسته حوزه نوآوری که از خلاقیت به عنوان قدرت تعبیر کرده است، گفت: خلاقیت و نوآوری باید به عنوان منبعی برای پیشرفت و اقتدار علمی و فناوری ایران در عرصه جهانی مورد توجه قرار گیرد. یکی از رویکردهای نوآوری، حل مسائل و مشکلات کشور است که ولو در حد رفع مشکل کوچک در یک منطقه محدود باشد، ارزش زیادی دارد.
🔹دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه بر اهمیت توجه به حوزه آینده اندیشی و آیندهنگری در همه حوزههای پژوهش و فناوری و ضرورت سرمایهگذاری و فعالیت همه پژوهشگاهها در این زمینه گفت: صنعت و کشاورزی جهان به سمت صنعت ۴ و کشاورزی ۴ حرکت کرده است که تلفیقی از ظرفیتهای فیزیکی و سایبرنتیک است که نباید از این قبیل تحولات که تاثیر چشمگیری بر بخش های مختلف گذاشته، غافل شد.
🔹استاد دانشگاه تهران با تاکید بر ضرورت هدفمندی و ترسیم مسیری مشخص برای فعالیت های علمی و فناوری اظهار داشت: هدف گذاری مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب بر تحقق "تمدن نوین اسلامی" است که می تواند پایه مناسبی برای هدفگذاری علم و فناوری کشور باشد و اساساً فکر کردن به آن، دکترین ما را تغییر می دهد. البته ممکن است مفهوم تمدن نوین اسلامی به سادگی روشن نباشد که لازم است وزارت علوم و موسسات پژوهشی در این زمینه وارد شوند.
🔹دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: تمدن نوین اسلامی موضوع بسیار مهمی است که باید همه ما در مسیر تحقق آن نقش آفرینی کنیم و لازم است نقشی که هر یک از موسسات پژوهشی ما باید در نیم قرن آینده برای دستیابی به آن ایفا کنند از ابتدا مشخص شود.
🔹دکتر عاملی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نابرابری ها و فقر گسترده در جهان امروز، اظهار داشت: قطعاً بزرگترین سرمایه و نقطه قوت ما برای رفع این معضل جهانی و تامین عدالت و رفاه اجتماعی، دانایی و تخصص گرایی است که خوشبختانه با توجه به ظرفیت علمی بسیار بالای موجود، مسیری قابل پیمودن را پیش رو داریم.
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
🔺دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می کند؛
آیین اختتامیه (مجازی) کارآفرینی اجتماعی با موضوع طرح ملی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی)
🔸چهارشنبه 12 آذرماه 1399 - ساعت 12:30
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
توسط پژوهشگران پارک علم و فناوری البرز؛
💢 بزرگترین پل کابلی جهان ساخته شد
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58483/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
با شناخت نفرات برتر؛
💢مسابقات شطرنج انتخابی تیم ملی دانشجویان به پایان رسید
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58486/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
در سال جهش تولید اعلام شد؛
💢 فروش ۳۸۴ میلیارد ریالی محصولات شرکتهای دانشبنیان پارک علم و فناوری خلیجفارس/ استقرار ۱۴۱ واحد فناور در این پارک
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58492/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:
💢 دانشگاهها ظرفیت تداوم آموزشهای غیرحضوری پس از کرونا را دارند
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58494/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: 💢 دانشگاهها ظرفیت تداوم آموزشهای غیرحضوری پس از کرونا را دارند 🔍 مش
🔹وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، عصر چهارشنبه در نشستی با مدیران، مسئولان و فارغالتحصیلان مجتمع آموزشی و نیکوکاری رعد و بازدید از این موسسه تاکید کرد: دانشگاههای کشور با بهرهگیری از تجربیات آموزشهای مجازی این ظرفیت را دارند که پس از برطرف شدن این بیماری کرونا بتوانند بخشی از فعالیتهایشان را به صورت غیرحضوری و در قالب آموزشهای مجازی ارائه دهند.
🔹به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر منصور غلامی با همراهی دکتر علی ربیعی سخنگوی هیئت دولت و دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی از بخشهای مختلف مجتمع آموزشی و نیکوکاری رعد، بخش اشتغال، آموزش و دانشگاه علمی و کاربردی مجتمع آموزشی و نیکوکاری رعد بازدید کردند.
🔹وزیر علوم در این بازدید با اشاره به سخنان ارائهشده مدیران مجتمع، مدعوین و توانیابان مجتمع، افزود: توانافزایی برای توانیابان و عزیزانی که دارای معلولیت هستند، کار بسیار ارزشمندی است. بهخصوص وقتی در حوزه آموزش دانشگاهی اتفاق میافتد، یک نوع ارتقای توانمندیها به لحاظ علمی و فنی و فناورانه است.
🔹دکتر منصور غلامی روحیه خیراندیشانه افراد را مایه اصلی توفیق اینگونه مراکز دانست و ضمن اشاره به سخنان دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی افزود: مراکز جامع علمی و کاربردی عموماً به لحاظ مالی خودکفا هستند. با این حال این مرکز از مواردی استثناء شده است تا مسائل و مشکلات آن رفع شود.
🔹وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا گفت: شرایط ناشی از پاندمی کرونا همه دانشگاههای کشور را در موقعیتی قرار داد که امکان حضور دانشجویان نبوده و نیست و در یک شرایط بعضاً جهشی اتفاق افتاده است که مجموعههای دانشگاهی کاری را انجام دادهاند که در شرایط عادی فکرش را هم نمیکردند.
🔹وزیر علوم با اشاره به کاستیها در آموزش در دوران کرونا اظهار کرد: در شرایط کرونا بدیهی است که کاستیها خودشان را نشان میدهند و همین امر کمک میکند به رفع آنها اقدامهای مدیریتی و به لحاظ تامین منابع صورت می گیرد.
🔹وی در ادامه افزود: اغلب دانشگاه در نیم سال گذشته مسائل و مشکلات بیشتری داشتند که در نیم سال جاری بسیاری از این مسائل و مشکلات برطرف شده است.
🔹دکتر غلامی پیرامون آموزش الکترونیکی و ظرفیت ایجاد شده گفت: بسیاری از دانشگاهها این ظرفیت را دارند و توانمندی را نشان دادند که پس از برطرف شدن این بیماری بتوانند بخشی از فعالیتهایشان را به صورت غیرحضوری و آموزشهای غیرحضوری ارائه دهند.
🔹وزیر علوم با اشاره به حضور قریب به ۵۲ هزار دانشجوی غیرایرانی در کشور، افزود: نه تنها در عرصه ملی بلکه در عرصه بینالمللی نیز ما الان ظرفیت داریم. تعداد زیادی دانشجوی غیرایرانی داشتیم که بسیاری از آنها به کشورشان بازگشتهاند ولی از همانجا مشغول به تحصیل هستند.
🔹وی در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد: اینکه مجتمع علمی و کاربردی بتواند در سطح کشور خدماترسانی کند نکته خوبی است و حتماً نیاز است که تدبیر و برنامهریزی صورت گیرد که در ذیل ضوابط و مقررات دانشگاه باشد و دانشجویانی که خدمات میگیرند بتوانند از منابع رسمی این آموزشها بهرهمند شوند.
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی؛
💢 نیمسال گذشته ۱۱۰ هزار کلاس مجازی برگزار کردیم
🔹دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی پیام نور نیز در این نشست با اشاره به اینکه دورههای علمی و کاربری برای موسسات این چنین را در نظر داریم و اخیراً نیز چند دوره را در استانهای تهران برای کهریزک، استان خراسان رضوی، اصفهان و یزد راهاندازی کردیم، افزود: یکی از بهترین دورههای ما در مجتمع آموزشی و نیکوکاری رعد است و گاه بهدلیل فعالیتهای فوقالعاده این مجتمع در برخی توافقها با مجتمع نیز از چارچوب سیاستهایمان عدول کردیم.
🔹وی در ادامه پیرامون ما آموزش مجازی در دوره کرونا افزود: در حوزه آموزش مجازی خیلی کار خاصی نکرده بودیم ولی ترم پیش در مواجهه با شرایط جدید مجبور شدیم ۱۱۰ هزار کلاس مجازی برگزار کنیم.
🔹دکتر امید اضافه کرد: در کشور در حال حاضر بیش از ۱۵ الی ۱۶ سامانه در اختیار داریم و استانها را تقسیمبندی کردیم و اجازه دادیم از ظرفیتهای استانی استفاده کنند.
🔹وی در ادامه پیرامون ساختار جدید در سطح دانشگاه جامع علمی و کاربردی افزود: بلافاصله در سطح دانشگاه ساختار جدیدی برای تولید محتوا با موافقت وزیر علوم و هیئت امنا ایجاد کردیم و مرکزی ایجاد کردیم برای تولید محتوا که بعد از دوره کرونا هم تجربه آموزش الکترونیک را ادامه خواهیم داد.
🔹رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی ادامه داد که از ظرفیت آموزش مجازی برای توجه به عدالت آموزشی هم بهره خواهیم برد. مدرسینی که در تهران داریم ممکن است در چهار گوشه کشور نداشته باشیم که از فعالیت دوستان در اینجا استقبال میکنیم.
🔹وی با اشاره به دورههای مختص دانشجویان معلول، افزود که در مراکز دی
گر نمیتوانیم آموزش تلفیقی را بیپذیریم. ولی درباره دانشگاه رعد استثنا قائل شدیم. همچنین برای دانشجویان خاص این مرکز ۱۵ درصد تخفیف شهریه با استفاده از اختیارات رئیس دانشگاه علمی و کاربردی را اعمال خواهیم کرد.
🔹دکتر امید با اشاره به ایجاد ۲۰۰ مرکز نوآوری در چند سال اخیر و همچنین برگزاری بیش از ۵۰ رویداد شتاب در نیمه اول سال ۹۹ و در دوره کرونا، پیشنهاد استفاده از تسهیلات صندوقهای کارآفرینی دولتی برای دانشآموختگان این مراکز را مطرح کرد.
🔹مجتمع آموزشی و نیکوکاری رعد ۴۰ عنوان دوره آموزشی، ارائه میکند. همچنین این مجتمع ۱۷ گونه تسهیلات در واحد مددکاری اجتماعی در سطح فردی و خانوادگی انجام میدهد.
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 گزارش صدا و سیما؛
💢 کاهش هزینه درمان ناباروری با دانش بومی؛ توسط فناوران یکی از شرکتهای دانش محور مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛
💢 واگذاری طرح احیاء و نگهداری باغ دونه سر بابل، به پژوهشگران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
🔺توسط محققان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی صورت گرفت؛
💢 طراحی و ساخت سیستم اختصاصی آموزش مجازی
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58503/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅