شهيد طوفان الأقصى
وجهاد التبيين
المثقف المقاوم
أنس ابو خاطر
المشرف على قناة النور من غزة العزة
كتب قبيل شهادته المباركة:
" إذا كتب الله لهذه الكلمات أن تعيش فإنها شهادة لله على ما حدث..
إن شيعة علي بن أبي طالب في جنوب لبنان وبدعم من الجمهورية الإسلامية في إيران قد وقفوا موقفاً متقدماً في نصرة الشعب الفلسطيني في غزة وهو يواجه حرب الإبادة الجماعية والتي بدإت في السابع من أكتوبر لعام ٢٠٢٣ ميلادية ولا تزال مستمرة حتى كتابة هذه الكلمات..
بينما جبُن عن نصرتهم علماء المسلمين السنة في السعودية وعموم الخليج ومصر والمغرب العربي وأسلموهم لبضعة ملايين من اليهود يقتلونهم ويجوعونهم عندما كانوا يحتلون المسجد الأقصى وعموم فلسطين، وقد رأينا بأم أعيننا وسمعنا بأذاننا مشايخ السلفية وهم يهاجمون المسلمين في فلسطين ويسخرون من جهادهم ويُعلفون على موائد السلاطين والحكام بموائد الإبل المشوية والخراف المفطحة.
لذلك على كل من يقرأ في كتب السنة كما تعودنا أن "دولة الروافض الصفوية" كانت خنجراً في خاصرة الأمة الإسلامية أن يمزق ما يقرأ وأن يعتمد هذه الشهادة والله خير الشاهدين..✋️"
استشهد في 3.6.2024
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 بیش از ۵۰ نماینده پارلمان فرانسه لباس هایی به رنگ پرچم فلسطین پوشیدند.
🔹 این در حالیست که حداکثر مجازات برای سباستین دیلوگو، نماینده پارلمان بخاطر حمل پرچم فلسطین در مجلس ملی اعمال شده است.
@Fars_plus
#دولت_مقاومت
برادران عزیز من، فرزندان عزیز من، جوانان عزیز من! ما امروز «دولت مقاومتایم» دولت مقاومت خیلی مهم است. دولت مقاومت با فلان سازمان مقاومت فرق دارد، با فلان جریان مقاومت در فلان کشور فرق دارد، با فلان شخصیّت مقاومت فرق دارد. [البتّه] با آنها هم دشمنند؛ استکبار جهانی که اهل زیادهطلبی است، اهل تجاوز است، اهل دستاندازی به همهی ثروتهای مادّی و معنوی ملّتهای عالم است، با هر عنصر مقاومت مخالف است، [لذا] با سازمانهای مقاومت هم مخالف است، با انسانهای مقاوم هم مخالف است، امّا اینها کجا و دولت مقاومت که بر اساس مقاومت تشکیل بشود، کجا! جمهوری اسلامی دولت مقاومت است؛ دولت مقاومت که سیاست دارد، اقتصاد دارد، نیروی مسلّح دارد، حرکات بینالمللی دارد، منطقهی نفوذ وسیع در درون کشور و بیرون کشور دارد؛ این بسیار مهم است، و با هیچ عنصر مقاومت دیگری قابل مقایسه نیست. برای همین است که دشمنیها از همهجای دنیا -چه از سوی قدرتطلبان، چه از سوی نوکران قدرتطلبان- متوجّه جمهوری اسلامی است.
خب، «دولت مقاومت» یعنی چه؟ یعنی تسلیم زورگویی نشدن، تسلیم زیادهطلبی نشدن، در موضع اقتدار ایستادن. دولت مقاومت در موضع اقتدار قرار میگیرد. ببینید، دولت مقاومت نه اهل تجاوز است، نه اهل سلطهطلبی و دستاندازی به ملّتها و کشورها است، نه اهل فرو رفتن در لاک دفاعی و موضع انفعال است؛ هیچکدام از اینها نیست. بعضی خیال میکنند اگر ما بخواهیم خودمان را از تهمت سلطهطلبی و اقتدارطلبی بینالمللی و منطقهای برکنار کنیم، باید برویم در لاک دفاعی؛ اینجوری نیست. در لاک دفاعی نمیرویم، در موضع انفعال قرار نمیگیریم، بلکه ما در موضع «اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَ مِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِهٖ عَدُوَّ اللهِ وَ عَدُوَّکُم» قرار میگیریم. در موضعی قرار میگیریم که در این آیهی شریفه از آن تعبیر شده است به «تُرهِبونَ بِهٖ عَدُوَّ اللهِ وَ عَدُوَّکُم»؛ «تُرهِبونَ بِه» یعنی چه؟ «تُرهِبونَ بِه» همان چیزی است که در ادبیّات سیاسی امروز به آن «قدرت بازدارندگی» میگویند. جمهوری اسلامی در جایگاهی قرار میگیرد که دارای قدرت بازدارندگی است؛ دارای اقتدار بازدارنده است؛ میخواهند این اقتدار نباشد.
آنچه جمهوری اسلامی دارد، آنچه تاکنون تحصیل کرده است -که با ابتکار خود و با همّت خود تحصیل کرده است و رهین منّت هیچ دولت و هیچ قدرت دیگری نیست- برای بازدارندگی و برای داشتن اقتدار بازدارنده به دست آورده است و تحصیل کرده است، بعد از این¬هم در این راه پیش خواهد رفت. ما، بعد از این هم، تا آنجایی که بتوانیم و با همهی همّتمان، با همهی تلاشمان، با همهی استعداد نیروی انسانیمان که کم هم نیست، در راه افزایش قدرت بازدارندگی پیش خواهیم رفت و آن را به کار خواهیم گرفت، برای اینکه دشمن به فکر تعرّض نیفتد و بداند که اگرچنانچه تعرّض کرد، ضربهی محکمی خواهد خورد، واکنش سختی خواهد دید. من مدّتها قبل گفتم دوران «بزن و دررو» به جمهوری اسلامی دیگر گذشته است؛ اینکه بیا بزن و دررو، [دیگر] اینجوری نیست؛ اگر زدند پایشان گیر میافتد؛ شروع ممکن است با آنها باشد امّا تمام کردن دیگر با آنها نیست و در اختیار آنها نیست. این همان قدرتی است که دشمن از آن بیمناک است؛ این همان اقتداری است که دشمن مایل نیست که جمهوری اسلامی آن را داشته باشد.
https://khl.ink/f/36490
۱۳۹۶/۰۲/۲۰
#نظممقاومت
#انتخابات_1403
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
#تحلیل_انتخاباتی ۱
۱.پزشکیان
۲.پورمحمدی
۳.زاکانی
۴.جلیلی
۵.قاضی زاده
۶.قالیباف
🔴 دلالتهای سیاسی احراز صلاحیتها چه میتواند باشد؟
۱. شورای نگهبان به جریان غربگرا و دشمنان هیچ فرصتی نداد. پزشکیان علی رغم سطحی نگری و تکرار کلیشههای اصلاح طلبی اصالتا یک فرد متدین و انقلابی است که ظاهرا توان جذب مردم هم ندارد!
۲. لاریجانی اگرچه امید زیادی داشت و جریانات قوی و بزرگی پشت او صف کشیده بودند اما بعد از فاجعه ۸ سال ریاست جمهوری روحانی، این جریان به این زودی ها فرصت برای اخذ قدرت نخواهد داشت. این میخ محکمتر شد!
۳. جریاناتی که از سالهای قبل رویای ریاست جمهوری داشتند و روز ثبت نام با برنامه انتخاباتی عکس گرفتند - بذرپاش- فهمیدند که #دولت_جوان_حزباللهی بچه بازی و پروپاگاندا نیست و محافل و مجامع و سایت و روزنامه نمی تواند هر کسی را در قامت ریاست جمهوری معرفی کند!
۴. اما عجیبترین عبرت برای کابینه #دولت_سیزدهم بود! برخی اعضای کابینه و حلقههای پشت آن فکر میکردند که میتوانند با لابی و رایزنی رفیق حلقه را به عرصه ریاست جمهوری بیاورند! دولت که سه نامزد از خودش داشت (زاکانی و قاضی زاده از قبل با هویت مستقل احراز صلاحیت شده بودند) نتوانست حتی یک گزینه قوی را از میان خود معرفی کند! این نشانه خوبی برای کابینه دولت سیزدهم نیست. من اگر جای این دوستان بودم روی فردی مثل محرابیان سرمایهگذاری میکردم تا حداقل در مناظرات از دستاوردهای دولت دفاع و روایتی صحیح از ۳ سال دولت بدهد. فعلا همین
#شهیدرئیسی
۲۰خرداد۱۴۰۳|م.ص.صاد
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیدرهای آخرالزمانی در اروپا
✅ @iransiasat_ir 👈
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
❤️شهادت حاج ابوطالب، فرمانده یگان های نصر حزب الله
✳️حاج ابوطالب كه در روستای جویا همراه با ۳ تن دیگر به شهادت رسید به عنوان فرمانده یگان النصر حزب الله در جنوب لبنان خدمت می کرد.
شبکه الحدث سعودی مدعی شد که او بلندپایه ترین مقام حزب الله است که از آغاز جنگ شهید شده است.
بعد از شهادت جواد طویل، اولین فردی است که حزب الله از لفظ "شهید القائد" در پوستر خود استفاده کرد و تصاویری مختلف از این شهید در کنار فرماندهان حزب الله منتشر کرد
@Thirdintifada
52.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش حاج #علی_شعیب از سنگرهای حزب الله ضد رژیم صهیونسیتی
#نظممقاومت
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
نظم مقاومت|م.ص.صاد
#تحلیل_انتخاباتی ۱ ۱.پزشکیان ۲.پورمحمدی ۳.زاکانی ۴.جلیلی ۵.قاضی زاده ۶.قالیباف 🔴 دلالتهای سیاسی
#تحلیل_انتخاباتی۲
🟢 دولت شهید رئیسی، احیای راه انقلاب، طلیعه دولت اسلامی
جبهه انقلاب در آرزو و تمنای تکّون دولت اسلامی، در نسبت با دولت سیزدهم و شخص #شهیدرئیسی با یک بیم و امید شروع کرد با یک نوع تردید!
اما با حادثه شهادت، گویا به یک خودآگاهی و توان بالفعل شده مواجه شد. خود را دید، سرمایه اجتماعی، توقع و انتظارات جامعه از خودش و توان و ظرفیت خود را دید و به خود باوری در حل مسائل رسید و گاه دست برتر خود در مقایسه با رقیب!
این بزرگترین آورده شهید رئیسی در دولتورزی او بود.
شهید رئیسی آورده مهم دیگری نیز برای سیاست و حکومت در ایران نیز داشت، "سماحت و حلم"؛ این ویژگی ۳ سال آرامش آورد و نزاعات سیاسی کاری و نفسانی را از جامعه ایرانی دور کرد. گویا شهید رئیسی چنانکه حکمای متقدم گفتهاند سیاست را نه بر پایه قدرت بلکه بر پایه راستی و محبت فهم و درک کرده بود و توانست آن را به امر انضمامی هم بدل سازد. شکرالله سعیه
اما ضعف دولت شهید رئیسی چه بود؟
دو ضعف عمده بنظر میرسد نخست آنکه سماحت و حلم او به اندازه کافی سرریز در مسئولین بعدی نمیشد! آنها از لحاظ شخصیت و فهم دولتورزی با او فاصله معناداری داشتند. (مثالهای این ضعف بماند برای بعد؛ اما فی الجمله ارکان دولت نتوانستند در سه سال دولت او اتصال و ارتباط نخبگان جامعه را با دولت مستحکم و قوی کنند!)
اما ضعف مهمتری نیز در دولت شهید رئیسی بنظر میرسد که به عنوان آخرین نکته میگویم تا بتوانم در مطلب سوم از آن شروع کنم.
بنظر نگارنده دولت شهید رئیسی نتوانست در این مدت به اندازه لازم و وافی به جبهه انقلاب پهلو دهد، اگرچه خواست او بود! به تعبیری در این دولت نیروها دست به دست نشدند! این عبارت را میتوان در تراز جابجایی اتوبوسی مدیران و حزب من و حزب رقیب یا دعوای اصولگرا - اصلاحطلب فهم کرد و یا میتوان از این وجه و پرده نازل عبور کرد و توقع داشت که در دولت سیزدهم، در لایه مدیریت یا ایده، مصدر امور به مدیریت و ایده انقلابی میرسید.
هر چند دولت ۱۳ ام در سیر تکاملی خود هر ماه و هر سال نسبت به قبل انقلابی تر میشد و فرصت طلبهای یقه بسته و لیبرالهای ریشو را دورتر میکرد اما این پروژه ناتمام ماند و در بخشهایی نیز کلید نخورد!
با این حال من از دولت شهید رئیسی به معنای #دولتورزی او ( نه صرفا شخصیت اخلاقی و پر کار و اخلاص او) حمایت کامل میکنم و رویکردهای کلان او را صحیح میدانم. و آرزو میکنم که خداوند متعال بر سر ما منت نهاد تا این پروژه تکمیل شود.
#تکمیل_دولت_شهید_رئیسی
#نظممقاومت
م.ص.صادقی|۲۳خرداد۱۴۰۳
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه ارتش مجهز رژیم صهیونیستی زیر دیوار و حصار دور خودش با #منجنیق مزارع لبنان را آتش میزند صرفا دلالت بر عجز و سفلیت این رژیم نیست.
این تصویر بار دیگر بر تولد #نظممقاومت صحه میگذارد. زیرا صرفا واجد عناصری چون حصار و منجنیق و آتش نیست. در واقع رژیم صهیونیستی از مرزهای ایران - داعش در ۴۰ کیلومتری کرمانشاه - به پشت حصارهای خود خزیده و آتش به پشت دیوار میاندازد!
این سالها، سال ساخت نظم نوین ایرانی یا همان #نظممقاومت است.
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
نظم مقاومت|م.ص.صاد
#تحلیل_انتخاباتی۲ 🟢 دولت شهید رئیسی، احیای راه انقلاب، طلیعه دولت اسلامی جبهه انقلاب در آرزو و ت
#تحلیل_انتخاباتی3
🟡 انقلاب زنده است!
دولت مقاومت گذار به دولت اسلامی
#چرا_جلیلی؟
همانطور که در آخرین مطلب فرسته قبلی طرح کردم، دولت شهید رئیسی هر سال نسبت به سال قبل انقلابیتر میشد و از این رهگذر #کارآمدتر، چون اساسا ایده ها و مدیریت انقلابی توان و ظرفیت حل مسائل ایران را داراست و ایده ها غربی و شرقی در تعارض یا هویت فرهنگی و سیاسی شکل گرفته در جامعه ایرانی پسا انقلاب است، لااقل این سیر مادامیکه جمهوری اسلامی با این قانون اساسی و نظریه ولایت فقیه سرکار است پابرجاست.
از دیگر سو مسائل طبیعی و ژئوپلتیکی کشور ایران و منافعش در منطقه اساسا در تعارض با رقبای منطقه ای است، و دشمنان نیز با ایده ایرانستان، چاره و گزینهای دیگر جز راهبرد مقاومت را در برابر حاکمان ایران قرار نداده اند.
اینجا باید تذکر دهم که منظور از انقلابی، ایدههای بنیان کن، سهل اندیشانه، دفعی و عجیب و غریب نیست بلکه ایدههای برخاسته از منظر انقلاب اسلامی است.
مبتنی بر مطلب پیشین، بنظر نگارنده ایده و مدیریت انقلابی نسبت به نظریات و مدیریت رقیب، کمتر توانسته است بر مصادر امور تکیه بزند و تجربه زیسته طولانی مدت داشته باشد و از این رهگذر به فناوری حکمرانی مطلوب دست یابد. در دو دوره دولت احمدینژاد جریان انقلابی اگر چه توانست سربرآورد و تجاربی کسب کند اما دچار آفت و ابتلایی به نام جریان انحرافی شد که در نهایت، آمالش اشبه به دولت روحانی و خاتمی بود تا جریان انقلابی و حضرت آقا! از طرفی هنوز جوانان انقلابی عالم کمتر رشد یافته بودند و ظرفیت علمی انقلابی نحیف بود. در این سیر نیروهای اصیل انقلاب بیش از ۱۰ سال در گوشه انزوا ماندند تا دولت شهید رئیسی سرکار آمد.
در این دوره با همراهی نیروهای انقلابی در دیگر قوا و ارکان، به تجارب خوب و موفقی دست یافتیم از جمله گذر از رشد اقتصادی منفی به مثبت و احیای روابط عزتمندانه و همراه با ثروت در سیاست خارجی. اما این تغییر ریل در دولت ۱۳ ام بطور کامل صورت نپذیرفت و بدست نیروهای انقلاب نرسید و اخذ و قبض کامل نشد، اگرچه معتقدم اگر دولت ادامه مییافت هروز انقلابیتر میشد و کارآمدی نیروی انقلابی عیان تر می گشت.
اما چرا جلیلی میتواند تکمیل کننده این مسیر باشد؟
۱. جلیلی خود از جمله نیروهای اصیل انقلابی است که نشان داده از بن دندان به این اصل معتقد است، او در مدیریت و ایده قائل به علم انقلاب اسلامی است. تنها علمی که ظرفیت حل اساسی مشکلات ایران را دارد و میتواند پیشرفت ایران را با جهش روبرو کند. جلیلی به این منظور از تمام ظرفیتهای دانشی و تجربی رسوب شده در بدنه کارشناسی قوای مختلف کشور استفاده کرد و با چشمانی باز میتواند فرمان دولت را بیش از پیش به سمت انقلاب اسلامی بگرداند.
۲. جلیلی در دعوای اقتصاد سیاسی در طرف مردم و عدالت بوده، میتوان امید داشت که در این کشمکش شاهد تفوق مردم، معلمان، کارگران بر رانتیها و صاحبان سرمایه باشیم.
۳. جلیلی ظرف و امکان رشد و معرفی نیروهای انقلابی است. متاسفانه حتی میان برخی نیروهای انقلابی این تصور وجود دارد که ما در خیلی از مصادر نیروی انقلابی کارآمد نداریم و مجبوریم به نیروی رقیب و لیبرال پهلو بدهیم تا کار راه بیافتد! بنظرم در تجربه دولت جلیلی میتوانیم شاهد معرفی و رویش نیروهایی باشیم که کمتر از آنان شنیده ایم.
نکته دیگر اینکه بنظرم دکتر جلیلی بی نقص و عیب نیست و اساسا هر دولتی سر کار بیاید با چالش های بزرگ و عمیقی روبروست و از طرفی دیگر کاندیداهای انقلابی همچون دکتر قالیباف و دکتر زاکانی نیز نیروی ناکارآمد و غیر انقلابی نیستند اگرچه به هر کدام از حیث متفاوتی در مقایسه با دکتر جلیلی نمره پایین تری میدهم.
حرف آخر: جلیلی بزرگتر از اطرافیان اش هست همانطور که شهید رئیسی خیلی بزرگتر از حلقه ها درونی و خصوصی خود بود و توانست با ظرفیت بسیار بزرگتری کار کند. از این حیث همه حرف های کسانی که خود را منسوب به او میکنند یا هوادارش میخوانند به حساب او نگذارید و توجه کنیم که دایره دوستان و مشاوران دکتر جلیلی خیلی بزرگتر از آدم های رسانه ای و معروف دور اوست.
https://eitaa.com/mssadeghi_ir/1280 1 تحلیل انتخاباتی
https://eitaa.com/mssadeghi_ir/1286 تحلیل انتخاباتی 2
م.ص.صادقی| ۲۵ خرداد۱۴۰۳
#نظممقاومت
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
#تحلیل_انتخاباتی۴
عقلانیت جبهه انقلاب را دریابیم!
جلیلی یا قالیباف مهم نیست...
در هیجان هواداری استادیومی تا استدلالها برای رای به یک نامزد، آنچه مورد بی لطفی است و ممکن است ذبح شود، عقلانیت نیروهای انقلابی است.
۱. برنامه داشتن خوب نیست!
برخی برای نقد یک نامزد و تایید دیگری داشتن برنامه و راهبرد را غلط معرفی میکنند و آن را در تضاد با سیاستهای نظام قلمداد مینمایند.
اینکه بی برنامهگی را معروف جلوه دهیم و برنامه را منکر بدانیم به ضعف عقلانی نیروها و جبهه انقلاب منجر خواهد شد!
۲. برنامه خوب نیست چون مانع تعامل میشود!
برنامه شاید مانع معاملهگری شود اما مانع تعامل نیست. از قضا برنامه با تعامل بدست میآید و با تعامل اجرا میشود.
۳. تعامل یا معامله.
در نیروهای انقلاب معاملهگری را ترویج نکنیم. تعامل از عقلانیت انقلابی برخاسته است و از راهبردهای اساسی آن است اما معاملهگری و لابیگری عملی ناشایست در جبهه انقلاب است و نیروها را از عقلانیت و استدلال منفک و منتزع میکند.
۴. اشعرگری ضد رشد است!
اشعرگری یعنی برای شناخت درست از نادرست و سره از ناسره به دهان این و آن چشم بدوزیم! اگر در امری بدون ملاک و با حرف این و آن وارد شویم با حرف دیگری خارج خواهیم شد.
تمام همت ۳۵ ساله حضرت آقا در عدم اعلام نظر مشخصش در تصمیمات اینچنینی رشد جبهه انقلاب است اما برخی تمام همتشان کشف نظر ایشان و حاضر به فکر و تامل نیستند.
اشعرگری یعنی برای درست بودن یا واجد ارزش و معیار بودن فردی بروی قیل و قول این و آن تمرکز کنیم!
این خلاف عقلانیت شیعه و انقلابی گری است.
۵. همه برنامهها و سیاستها مشخص است، صرفا مجری میخواهیم!
برساخت چنین تصویری از ریاست جمهوری علاوه بر اینکه تجهیل قوم یا نشناختن وظایف رئیس جمهور است، تضعیف عقلانیت است. در این ایده گفته میشود که تمام برنامهها و سیاستها توسط رهبری نگارش و ابلاغ شده است و صرفا مجری خوب نداریم! گویا غفلت میشود از اینکه در ساخت سیاستها و اسناد بالا دستی چقدر قوه مجریه دخالت دارد و مهمتر اینکه برنامه برای تحقق همان سیاستهاست که اهمیت پیدا میکند. در فضای رقابتها همه ادعا میکنند که دنبال سیاستهای کلان نظام و رهبری هستند اماهر یک به طریقی و با اولویت و راهبردی!
جبهه انقلاب در مسیر رو به رشد خود بر طبق سنت الهی با حوادث و فتنهها و امتحان های بزرگتری روبروست. در این دالان امتحانها آنچه بیش از عناصر دیگر نگاهدار و حافظ نیروهای انقلابی در مسیر حق است عقلانیت و توان فهم مسیر و تشخیص حق از باطل است. این قوه را تقویت کنیم نه تضعیف!
م.ص.صادقی|۲۷خرداد۱۴۰۳
https://eitaa.com/mssadeghi_ir/1280 تحلیل انتخاباتی ۱
https://eitaa.com/mssadeghi_ir/1286 تحلیل انتخاباتی ۲
https://eitaa.com/mssadeghi_ir/1289 تحلیل_انتخاباتی ۳
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
هدایت شده از أخٌفيالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید زاهدی از رویای شهید حاج ابوطالب میگه
یدالله فوق ایدیهم
34.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی از عاشورا درس مذاکره گرفتن و نزدیم تو دهنش، الان از حماسی ترین آیات قرآن زبونی های برجام رو توجیه میکنه!
#قاسمیان
#ظریف
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
#تحلیل_انتخاباتی۵
سال ۱۴۰۳ نسبت به انتخاباتهای گذشته با رشد سیاسی مواجهایم یا عقبگرد؟
این دوره از انتخابات بنظرم با یک رشد مواجه هستیم
۱. اولا دولت مقاومت از ایده به تجربه بدل شده (سه سال دولت رئیسی) و امری عینی و انضمامی است هر چند باید گفت در مراحل تکمیلی و بازیابی خود است و میتوان با آن به نقاط با شکوهتری رسید.
۲. ثانیا مقاومت ایده همه نیروهای انقلاب است و اینجا تفرقه نیست. برخلاف سال ۹۲ که جلیلی به تنهایی از ایده مقاومت دفاع میکرد و ولایتی با روحانی به او حمله میکردند و قالیباف وسط بازی میکرد
۳. ثالثا لبه درگیری گفتمانی مقاومت - سازش تیز شده و از حالت گرد و کلی درآمده است. و این بواسطه تولید ادبیات مقاومت از ۹۲ تا کنون و تجربه شهید رئیسی است.
به تعبیری آوردههای جبهه مقاومت از بیرون از مرزها به درون منتقل و ملموس شد
۴. رابعا این به معنای هضم یا هدم ایده سازش نیست بلکه به معنای امکان مقایسه و روایت تقابلی این دو ایده است.
یعنی میتوان این دو ایده را در سطح سیاستگذاری، سیاستورزی، فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی مقایسه کرد. هزینه مقاومت کمتر از سازش است به امری کمی و قابل مقایسه رسیده و از کلیت خارج شده است.
این دستاوردها در دو عرصه نظر و عمل نیاز به تکامل و تجربه دارند تا ما را از وضع اکنون به وضع مطلوب دولت اسلامی برسانند.
م.ص.صاد|۳۰ خرداد۱۴۰۳
#نظممقاومت
#دولتمقاومت
https://eitaa.com/mssadeghi_ir/1291
تحلیل انتخاباتی ۴
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
امشب جناب سید به مناسبت شهادت #حاج_ابوطالب، در باب جنگ فراگیر و محتمل آینده رژیم صهیونیستی به لبنان مطالب مهمی را بیان کردند.
راهبردی که ایشان در دفاع از لبنان و مقاومت طرح کردند تصویری از #جنگ_آینده در این منطقه بود.
نکته اول این بود که در صورت جنگ فراگیر - به معنای تخریب جنوب و حمله به ضاحیه و بیروت -، حزب الله برای فتح الجلیل و آزاد سازی آن اقدام خواهد کرد.
یعنی در برابر مزیت نسبی رژیم در تهاجم هوایی و بمباران گسترده و تخریب، حزب الله از مزیت نسبی خود یعنی نیروی زمینی استفاده خواهد کرد و #الجلیل - کل مناطق شمال فلسطین - را آزاد خواهد کرد. الجلیل عمدتا شهرک نشین و از تراکم جمعیتی و شهری کمتری برخوردار است. از طرفی به شمال کرانه باختری نیز متصل است.
نکته دوم ایشان نسبت به مناطق اطراف لبنان به عنوان پایگاه کمکی رژیم بود. ایشان قبرس را تهدید کرد که در صورت خدمت دهی به رژیم حتما پاسخ خواهد گرفت. قبرس در حدود ۲۵۰ کیلومتری سواحل لبنان است. این یعنی مقاومت فکر همه جای جنگ را کرده است!
مهم: ایده #آزادسازی مناطقی از #فلسطین_اشغالی به معنای "شروع پایان حتمی و نزدیک رژیم صهیونیستی در جبهه مقاومت" است. یعنی لحظه صفر برای تمام کردن همیشهگی این غده سرطانی.
ان شاالله خداوند روزی مان کند تا این فتح بزرگ و بشارت عظیم به منجی موعود را به زودی شاهد باشیم. بمنه و کرمه
تذکر: بصورت طبیعی این چنین جنگی هزینههای بالایی خواهد داشت از شهدای بسیار تا تخریب گسترده اما با مقاومت به نتایج شیرین خواهیم رسید. وضعیت #نظممقاومت.
#نصرالله
م.ص.صاد|۳۰خرداد۱۴۰۳
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
May 11
نظم مقاومت|م.ص.صاد
امشب جناب سید به مناسبت شهادت #حاج_ابوطالب، در باب جنگ فراگیر و محتمل آینده رژیم صهیونیستی به لبنان
وسط انتخابات مهمترین حادثه بعد از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را فراموش نکنیم
جنگ ۷ اکتبر آغازگر دوران جدید و عالمی نو برای مقاومت و مستضعفین است. #غزه اگرچه در خون و گرسنگی است اما همچنان میتپد و زنده است. و چه نشانهای بالاتر و واضحتر از عدم قبول نظرات تحمیلی و آتش بس است! این فقط از یک موجود زنده سرپا بر میآید.
جنگ در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی به لحظات سخت نزدیک میشود، در فرسته قبلی از اوضاع احتمالی جنگ آینده نوشتم اما این بار حرفی دیگر
ما با اهالی فلسطین و خصوصا غزه راه ارتباطی مستقیم نداشتیم. اما لبنان چه؟
لبنان در پیشانی مقاومت مستظهر به عقبهای قوی و نیرومند و مستعد است. هزاران نفر آماده اند.
این بار میتوان تجربهای فوق العاده تر از #مدافعان_حرم داشت. آزمودههایی که #عاشق_مبارزه_با_صهیونیستها هستند.
م.ص.صاد|۱تیر۱۴۰۳
#نظممقاومت
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
هدایت شده از اصرار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از أخٌفيالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بر پدرومادر هرچی صهیونیسته لعنت
طفل معصوم چجوری از صدای حملات تروریستهای صهیونیست میپره از خواب
خدا الهی حفظش کنه
هدایت شده از أخٌفيالله
تروریستهای صهیونیست محروح فلسطینی رو توی جنین بستن به حلوی ماشین و دارن میچرخونن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الاعلام الحربي في المقاومة الإسلامية :
⭕ ترقبوا... إلى من يهمّه الأمر
#نظممقاومت
#حزبالله
#نصرالله
#پایان_رژیم
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
هدایت شده از نسیم حکمت
🔰 حمایت حضرت استاد یزدانپناه از دکتر سعید جلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
با احترام نسبت به همه نامزدهای گفتمان انقلاب
از آنجا که باید در این شرایط، رفع تحیر صورت گیرد تا یکدل و یکجهت از نامزدی از نامزدهای گفتمان انقلاب در سطح عموم و کف جامعه تبلیغ به عمل آید، حقیر جناب آقای دکتر سعید جلیلی زید عزّه را به عنوان نامزد شایسته معرفی مینمایم.
ایشان با مبانی انقلاب به خوبی آشناست و دارای برنامههای دقیق و تأمل شده است.
از عموم عزیزان و سروران از سر خضوع میخواهم با کمال جدیت از ایشان حمایت نمایند.
از خداوند مهربان و رئوف خواهانم دلهای عموم مردم را به سمت این نامزد شایسته هدایت بفرماید.
إنّه ولیّ المؤمنین و ملجأ المتقین.
سید یدالله یزدان پناه
۱۴۰۳/۴/۳
#استاد_یزدان_پناه
#جلیلی
#انتخابات
https://eitaa.com/nasimehekmat