3.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رئیسی: هر کس ایجاد اختلاف کند، بداند یا نداند در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است
🚨 @mst_ir | مستشار
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️یکی از بزرگترین دستاوردهای شرکت ملی نفت
🔹تکمیل فاز یازدهم میدان گازی مشترک پارس جنوبی یکی از دستاوردهای بزرگ وزارت و شرکت ملی نفت است.
🔹خودکفایی بنزین کشور، ایجاد درآمد سالانه 5 میلیارد دلار، افزایش یک درصدی تولید ناخالص ملی، ارتقای جایگاه ایران در میان تولیدکنندگان گاز جهان بخشی از ثمرات این طرح است.
🚨 @mst_ir | مستشار
890.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات جانشین وزیر دفاع درباره کشف خرابکاری
سردار فرحی: اگر این خرابکاری کشف نمیشد و این قطعات به کاربرده میشد تمامی موشک ها از حیض انتفاع خارج میشد.
با اجرای این پروژه کاملا موفق کلیه مسیرها و فعالیتهای موساد برای تامین و انتقال قطعه مورد نظر آنان به همراه افسران خارجی و عوامل داخلی آنان شناسایی و در چتر اطلاعاتی قرار گرفتند.
🚨 @mst_ir | مستشار
⛔عملیات خرابکاری در صنایع موشکی و پهپادی چگونه خنثی شد؟
#اینفوبیسیم
🚨 @mst_ir | مستشار
♦️ فوت یک زندانی در بیمارستان نوشهر؛ جسد به پزشکی قانونی ارسال شد
🔹 روابط عمومی زندان نوشهر:
جواد روحی یکی از زندانیانی که در این زندان با حکم قانونی در زندان به سر میبرد بامداد پنجشنبه در زندان به دلیل تشنج به بیمارستان شهید بهشتی نوشهر منتقل شد.
🔹 پس از انتقال جواد روحی به بیمارستان متاسفانه با وجود اقدامات کادر پزشکی این فرد در بیمارستان فوت میکند.
🔹 با دستور قضایی مقرر شده است دوربینهای مدار بسته زندان بازبینی و بررسی شوند و وسایل شخصی متوفی از جمله یادداشتها و داروهای وی مستندسازی شود.
🔹 جسد متوفی برای بررسی علت تامه فوت و معاینات سم شناسی به پزشکی قانونی ارسال شده و نسبت به کالبدشکافی و نمونه گیری اقدام شده است.
🔹 خرداد امسال حکم جواد روحی که به اتهام افساد فیالارض، محاربه، ارتداد و مهدورالدم بودن بهخاطر هتک حرمت به قرآن به ۳ بار اعدام، نقض و به شعبه همعرض فرستاده شده بود
🚨 @mst_ir | مستشار