2.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس پیشین اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل:
ایرانیها از ایجاد تنش و اضطراب تا حد وحشت در اسرائیل لذت میبرند زیرا بدون شلیک یک گلوله تاثیری راهبردی میگذارند.
🚨 @mst_ir | مستشار
🔴فوری | حمله حزبالله به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل
مقاومت اسلامی لبنان: در پاسخ به جنایتهای رژیمی صهیونیستی در شهرکها و روستاهای جنوب لبنان به ویژه شهرک حناویه، رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان، امروز مقر فرماندهی تیپ ۷۶۹ ارتش رژیم صهیونیستی را در پادگان «کریات شمونه» با راکتهای کاتیوشا هدف قرار دادند.
🚨 @mst_ir | مستشار
🔴توضیحات سازمان زندانها در مورد ناآرامی در بند زنان؛ درگیری بین زندانیان و یگان حفاظت رخ نداده است
🔹 سازمان زندانها:در ساعت روز ۱۶ مرداد ماه تعدادی از زندانیان بند زنان با تحریک نرگس محمدی به سمت افسر نگهبانی هجوم آورده و قفل درب منتهی به حیاط بیرونی را شکسته و قصد خروج از بند را داشتند.
🔹با حضور به موقع پرسنل حفاظت بازداشتگاه و مدیر بازداشتگاه، علی رغم ضرب و شتم پرسنل توسط زندانیهای معترض، بدون اینکه هیچکدام از مددجویان مورد ضرب و شتم قرار بگیرند، به داخل بند عودت داده شدند. همچنین گارد و یگان حفاظت زندان هیچگونه ورود به بند و یا درگیری با مددجویان نداشتند.
🔹دو تن از زندانیان به دلیل استرس ناشی از سر و صدا و هیاهوی سایر همبندیان خود دچار تپش قلب و استرس شده بودند که پس از چکاپ اولیه بهداری بازداشتگاه یکی از آنان به داخل بند عودت و زندانی دیگر جهت اطمینان به مراکز درمانی بیرون زندان اعزام شد که با معاینات انجام شده مشخص شده که مشکل خاصی ندارد و به زندان بازگشت و حال عمومی هر دو زندانی مساعد است
🚨 @mst_ir | مستشار
395.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شیخ سعودی: هر کس امروز مسلمانان را به جهاد دعوت کند به فرض حسن نیت خود، قرآن و سنت را زیر پا میگذارد و کارگزار کفار است!
همین جماعت در زمان اشغال سوریه و عراق برای کمک به داعش مرتب فتوای جهاد میدادند و حتی برای زنانشان هم حکم جهاد نکاح صادر میکردند...
حالا متوجه شدین چرا به اینا میگن سگ دست آموزِ اسرائیل؟
🚨 @mst_ir | مستشار
1.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نذر زیبای مادر ناهید کیانی برای قهرمانی او در المپیک ۲۰۲۴ پاریس
🔸یک نانوایی بربری سر کوچهمان هست که وقتی می رویم نان می گیریم خیلی هوا گرم است ؛ گفتم یا حضرت ابوالفضل ان شالله ناهید طلا بگیرد یک آبسردکن بگیرد اینجا بگذارد و هرکسی اینجا آب خورد بگوید یا ابوالفضل.
🚨 @mst_ir | مستشار
479.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشتباه جذابی که پای #ناهید_کیانی را به تکواندو باز کرد و یک قهرمان المپیک برای ایران ساخت!
🚨 @mst_ir | مستشار
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جزئیات الحاق موشکهای کروز جدید ضد ناوشکن به سپاه
🚨 @mst_ir | مستشار
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همزمان با انتقال تجهیزات و همراهی فدراسیون روسیه با ایران در تنشهای اخیر، ناتو عملیات علیه خاک روسیه را به قصد تصرف خاک این کشور و انتقام از این موضعگیری کرملین، آغاز کرد!
⏪واکنش روسیه ممکن است اروپا را در آتش و تاریکی فرو ببرد
🚨 @mst_ir | مستشار
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیوی بسیار دیدنی از اعتراض جامعه جهانی برای حضور اسراییل در المپیک
🔹ورزشکار اسراییلی که با هرکس دست میده بخشی از خون کودکان غزه رو به جا میزاره
🚨 @mst_ir | مستشار
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیوی بسیار دیدنی از اعتراض جامعه جهانی برای حضور اسراییل در المپیک
🔹ورزشکار اسراییلی که با هرکس دست میده بخشی از خون کودکان غزه رو به جا میزاره
🚨 @mst_ir | مستشار
سلامی: درگیری با دشمن را تا اعماق وسیع تعریف کردهایم
🔹فرمانده کل سپاه: در دریا باید مسیر غلبه را بر روی دشمنان این سرزمین ببندیم و بتوانیم در مواقع نیاز غلبه اراده الهی خود را بر دشمنان ایجاد کنیم.
🔹ما یک کشور محاط در خشکی نیستیم ما یک انبساط و امتداد دریایی داریم که اگر نتوانیم در اعماق دریا و اقیانوسها در هر نقطه دلخواه با دشمن درگیر شویم و از دوردست دشمن را متوقف نکنیم طبیعتاً در مرزهای ملی خود دچار مشکل خواهیم بود.
🔹ما البته درگیری را از فاصله صفر تا اعماق وسیع تعریف کردهایم یعنی ما باید توانایی داشته باشیم در خطوط و نقاط تماس با دشمن درگیر بشویم.
🚨 @mst_ir | مستشار