يا أَبا عَبْدِ اللّهِ يا جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ أَيُّهَا الصّادِقُ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ
4_5897539745847707913.mp3
10.68M
روضه بسیار بسیار شنیدنی
4_5897539745847707859.mp3
3.32M
روضه بسیار سوزناک
✨﷽✨
#داستان
✍روزی مردی خواب عجیبی دید؛ او دید. که نزد فرشته ها حضور دارد و به کارهای آنها نگاه می کند. هنگامِ ورود، دسته بزرگی از فرشتگان را دید که سخت مشغول کارند و تندتند نامه هایی که توسط پیک ها از زمین می رسند را باز می کنند و آنها را داخل جعبه می گذارند. او از فرشته ای پرسید: شما چه کار می کنید؟
فرشته در حالی که نامه ای را باز می کرد گفت: اینجا بخش دریافت است و ما دعاها و تقاضاهای مردم از خداوند را تحویل می گیریم. مرد کمی جلوتر رفت. باز تعدادی از فرشتگـــان را دید که کاغذهـایی را داخل پاکت می گذارند و آن ها را توسط پیک هایی به زمین می فرستند.
مرد پرسید : شماها چه کار می کنید؟ یکی از فرشتگان با عجله گفت : اینجا بخش ارسال است، ما الطاف و رحمت های خداوند را برای بندگان به زمین می فرستیم. مرد کمی جلوتر رفت و یک فرشته را دید که بیکار نشسته است. با تعجب از فرشته پرسید : شما چرا بیکارید؟ فرشته جواب داد : اینجا بخش تصدیق جواب است. مردمی که دعاهایشان مستجاب شده باید جواب بفرستند ولی فقط عده بسیار کمی جواب می دهند. مرد از فرشته پرسید : مردم چگونه می توانند جواب بفرستند؟ فرشته پاسخ داد : بسیار ساده ، فقط کافیست بگویند : خدايا شكر.
#امام_صادق_علیه_السلام :
شكرِ نعمت، دوری از گناهان است و كمالِ شكرگزاری انسان، گفتن «الحمدُ للهِ رَبِّ العالَمین» است.
📚بحار، ج 71، ص 40
┄┅┅❅🌼❅┅┄
#امامت، انتصابى است نه #انتخابى. امام بايد حتماً از طرف خداوند منصوب شود. «إِنِّي جاعِلُكَ»
#امامت، عهد الهى ميان خدا و مردم است. «عَهْدِي»
از اهمّ شرايط رهبرى، عدالت و حسن سابقه است. هركس سابقه شرك وظلم داشته باشد، لايق #امامت نيست. «1» «لا يَنالُ عَهْدِي الظَّالِمِينَ»
#درسهای_قرآنی صفحه19
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
🎬 برنامه دستخط با حضور سیدابراهیمرئیسی
🗓 امروز یکشنبه ۱۶ خرداد
🕖 ساعت ۱۹ از شبکه پنج سیما
#برای_مردم
دولت مردمی؛ ایران قوی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رئیسی: جوانان ازدواج کنند، مسکن با ما
🇮🇷طلبه انقلابی و سنگرولایت 🌍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید هشت سال چه کسی رئیس جمهورکشورمون بود
واقعاشرم آوره
🇮🇷 طلبه انقلابی و سنگرولایت 🌍
💬 دزدی ۳۰۰ هزار میلیاردی بانک مرکزی از جیب مردم به کمک بورس!
🔹 زاکانی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری: آقای همتی! شما پوششی ترین نامزد این انتخابات هستید که آمدید ۸ سال افتضاح اقتصاد دولت روحانی را پوشش دهید!
🔹 طبق گزارش رسمی وزارت اقتصاد، سال ۹۹، بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از بورس تامین مالی کردید و از جیب ملت بیرون کشیدید!
#انتخابات
#بانیان_وضع_موجود
🇮🇷طلبه انقلابی و سنگرولایت 🌍